Najboljše storitve vzdrževanja WordPress na spletu

Storitve vzdrževanja WordPress

Majhno ali veliko, vsako podjetje danes ima spletno prisotnost. Če želite biti opaženi ali dosegljivi, je naslov na informacijski avtocesti nujno potreben. WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin med lastniki spletnih strani. Nastavitev in vzdrževanje ga je enostavno, vendar je lahko za nekatere izziv in marsikomu moti.


Za spletno mesto, ki pritegne obiskovalce, je pomembno, da je hitro, učinkovito in usmerjeno v uspešnost. Za vzdrževanje spletnega mesta, ki je prijazno do SEO, je potrebno stalno vzdrževanje. Vsebina na spletnem mestu je morda odlična, vendar prometa na njej ne boste spremljali, razen če deluje kot fino nastavljen stroj.

To je lahko veliko odvrnitev posla. Nočete preživljati časa, da bi se ukvarjali s svojim spletnim mestom, ki bi se ga raje posvetili osnovnim poslovnim dejavnostim. Za tako zaposlene in tiste, ki jim tehnologija ne skrbi preveč, so storitve vzdrževanja WordPress odlična rešitev. Lahko jim prepustite dušico in osredotočenost na svoje podjetje.

Možnosti vzdrževanja WordPress-a

Obstaja kar nekaj ponudnikov storitev, ki lahko skrbijo za celotno vzdrževanje WordPressa za manj kot 100 dolarjev na mesec. Za to ceno skrbijo za posodobitve WordPressa (jedro, vtičniki in teme), varnostne kopije in obnovo. Nekateri lahko celo vržejo kakšno dodatno opremo, kot je čas razvijalca.

Če želite preveriti, ali je načrt dobra izbira za vas, je morda dobra ideja matematika. Poglejte, koliko časa boste porabili za vzdrževanje in denarno vrednost tega časa. Tudi če se to ne ujema čisto, bi to lahko še kako koristilo. Na primer, morda ne želite početi nečesa, kar vam ni znano, kar je v redu. Včasih je veliko bolje prepustiti strokovnjaku.

Spletna mesta potrebujejo tudi zaščito pred hekerji nad skokom in skrivalnimi zlonamernimi programi. Hekerji so postali bolj izpopolnjeni, zlonamerna programska oprema pa bolj škodljiva. Kadar je varnost pomembna, je morda bolje, da jo prepustite strokovnjakom.

Storitve vzdrževanja spletnih strani odvzamejo skrbi, povezane z lastništvom spletnega mesta. Večina storitev nudi dobro podporo. Pogosto lahko pred tem odkrijejo težave in jih bolje prepoznajo in razložijo drugim tretjim osebam, kot so ponudniki gostiteljskih storitev. Običajno so tudi proaktivni in lahko vidijo katastrofe.

Kdaj najeti pomoč

Na kratko, zakaj bi prepustili vzdrževanje ponudniku vzdrževalnih storitev,

 • Prihrani čas in verjetno tudi denar.
 • Pusti se vam, da se osredotočite na osnovno dejavnost.
 • Prihrani pri zahtevah strokovnega znanja.
 • Trdna podpora ponudnika storitev.
 • Ponudniki storitev lahko komunicirajo s tretjimi osebami, kot so storitve gostovanja.
 • Možno je preprečevati ukrepanje in se izogniti morebitnemu izpadu.
 • Ponudniki storitev lahko opazijo izpad, še preden to storite.
 • Za varnost je poskrbljeno.
 • Brezskrbnost, težave pa prepuščajte strokovnjakom.

Če ste se odločili, da boste storitve vzdrževanja WordPress pustili v rokah bolj sposobnih kot lastne, bi bilo naslednje vprašanje – komu lahko zaupam to nalogo? Obstaja veliko ponudnikov vzdrževalnih storitev za WordPress in tukaj smo jih presegli, da bi vam olajšali delo.

Opomba: Upoštevajte, da je na tem seznamu preprosto predstaviti možnosti vzdrževanja WordPressa. WPExplorer ne jamči za družbe, ki kotirajo na borzi, in ne daje nobenih garancij. Vedno izvedite lastne raziskave, da izberete pravo storitev za vaše spletno mesto.

Fixmysite

Fixmysite

Iščete hitro, enkratno pomoč pri težavi? Fixmysite.com zagotovo lahko pomagajo. Ponujajo široko paleto storitev, zato je njihova prijazna in ustrežljiva ekipa na voljo za vse, kar boste morda potrebovali. Cene se razlikujejo glede na tehnično raven pomoči, ki jo potrebujete. Trenutno (od junija 2019) Fixmysite ponuja naslednje storitve:

 • Tematske napake in prilagoditve 39 USD
 • Namestitev WordPressa 49 USD
 • Migracije 59 dolarjev
 • Optimizacija hitrosti 89 USD
 • Odstranjevanje zlonamerne programske opreme 99 USD
 • Revizija spletnega mesta 159 USD

Vse, kar morate storiti, je, da odprete vozovnico s podrobnim opisom pomoči, ki jo iščete. Ne glede na to, ali dodate ikone družabnih omrežij v glavo, ali odpravite težavo s stranjo spletnega dnevnika. Ekipa v Fixmysite bo pregledala vašo prošnjo in vam sporočila, kateri načrt podpore je pravi za to delo, nato pa se lotite dela. Preden boste vedeli, bo naloga opravljena in vaše spletno mesto bo dobro kot novo!

Tehnična podpora WP

Tehnična podpora za WP WordPress Vzdrževanje

Relativno novo v primerjavi z nekaterimi drugimi možnostmi na našem seznamu, Tehnična podpora WP ponuja proaktivno splošno vzdrževanje za lažje delovanje vašega spletnega mesta.

Načrti se začnejo s samo 45 dolarji na mesec (od junija 2019) in zajemajo ključne vidike vzdrževanja spletnega mesta. Začne se z začetnim pregledom zdravja za odpravljanje težav, ki jih ima vaše spletno mesto. Poleg tega bo ekipa za tehnično podporo WP upravljala z vsemi varnostnimi kopijami vašega spletnega mesta, jedrnimi posodobitvami programa WordPress in pomagala izboljšati vašo varnost.

Iščete več? Nadgradite na profesionalni ali poslovni načrt za neomejene popravke spletnega mesta, upravljane posodobitve teme WordPress in 30 minut (60 za podjetja) izboljšav za prilagoditev spletnega mesta. S tehnično podporo za WP se lahko osredotočite na vsakodnevne poslovne naloge in pustite upravljanje spletnega mesta v svojih rokah.

Ampak to še ni vse. Tehnična podpora WP ponuja tudi nujne storitve. Pridobite si hitro popravilo za samo 65 USD. Torej ne glede na to, ali želite pomoč dežurati ali samo takrat, ko jo potrebujete, vam ponudijo načrt, ki je narejen za vas.

Nega strani WP

SiteCare

Nega strani WP je bil ustanovljen leta 2012 in ima en preprost cilj – olajšati spletno življenje blogerjev in lastnikov podjetij. Imajo celosten pristop k vzdrževanju. Na ravni kode si natančno ogledajo napačne kode in vtičnike, napihnjene slike, storitve gostovanja in katere koli oglaševalske mreže. Poiščejo napake in jih prilagodijo tako, da se izboljšata hitrost in zmogljivost.

Zagotavljajo, da je spletno mesto SEO prijazno, tako da lahko Google brez težav bere, najde in uvrsti vaše spletno mesto. Varnostno kopiranje se izvaja v realnem času. Naredi se le inkrementalno varnostno kopiranje, kar pomeni, da se strežniški prostor uporablja učinkovito. Varnostne kopije so ustvarjene v oblaku Amazon.

Za varnostno kopiranje v oblaku v realnem času, upravljanje posodobitev WordPress-a ter spremljanje ur in varnostno čiščenje boste plačevali 79 dolarjev na mesec, če boste celo leto plačevali v enem samem zamahu.

Njihov profesionalni paket ponuja dodatne storitve – optimizacijo oskrbe spletnega mesta, mesečno varnostno presojo, izboljšanje oskrbe spletnega mesta, spremljanje nadgradnje in podporo e-trgovini in vas bo stalo 299 dolarjev na mesec (letno).

Vse karte prejmejo odgovor v eni uri. Če želite zaobiti okorne niti, je Site Care začel funkcijo voki-tokija, s katero lahko vnesete zahtevo iz varnostne kopije WordPress-a.

WP krivulja

WP krivulja

Impresivne številke na spletni strani WP krivulja so pokazatelj, kako priljubljene so postale storitve vzdrževanja WordPress.

Z njihovimi različnimi paketi lahko mesečno kupite številne kredite za delovna mesta. Tu se opravila nanašajo na različne storitve WordPress, za katere lahko prosite razvijalce na WP Curve, da vam pomagajo. V njihovem katalogu podpore lahko izbirate karkoli (ne glede na čas, vsaka naloga = 1 kredit). To lahko pomeni karkoli od optimizacije hitrosti, izboljšav varnosti ali posodabljanja tem ali vtičnikov. Njihova delovna mesta lahko pomagajo povečati promet iskalnikov, zmanjšati stopnjo obiskov ene strani, pospešiti spletno mesto, povečati število konverzij ali celo povečati vašo blagovno znamko.

Zaposlitve lahko zahtevate po e-pošti in običajno boste deležni pozornosti čez dan. Storitev e-pošte in klepeta 24/7/365 za nujna vprašanja naredi storitev privlačna.

Cene se začnejo pri 49,99 USD / mesec za 1 kredit, do 149,99 USD za 10.

Maintainn

MAintainn

Ko ste svoje spletno mesto zaupali Maintainn, vaše borbe z WordPressom se bodo končale. Poskrbijo za vse stvari WordPress, od razvoja, varnosti, posodobitev spletnega mesta in še več.

Če niste prepričani o spremembah, ki jih želite narediti na svojem spletnem mestu, vam lahko Maintainn postavi testno fazo za preizkus sprememb, ne da bi to vplivalo na funkcionalnost vašega spletnega mesta. Vsak paket z njimi vključuje naročnino na Sucuri za spremljanje strani strežnika in nočne varnostne kopije na zunanji strani na Amazon S3.

Za $ 49 na mesec poskrbijo za posodobitve jedr in tem WordPress, 24 × 7 spremljanje varnosti in zaščito pred varnostnimi kopijami spletnega mesta. Za še več funkcij in nadzora boste morda želeli razmisliti o podjetju. Ta načrt vključuje 249 dolarjev na mesec in ponuja možnosti za namenskega upravitelja računa, posodabljanje posodobitev in celo cikel pregleda stranke.

WP Butler

WP Butler

Se seznanite z Daveom Clementsom Ali to storite z WordPressom? No, on je človek zadaj WP Butler, storitev vzdrževanja, ki se natančno nagiba na vaše spletno mesto WordPress. Medtem ko obstajajo nastavljeni paketi, lahko izberete tudi iz košarice storitev, ki jo dodate v košarico kot plačilo med servisom.

ustvarjanje otroških tem, predpomnjenje in izboljšanje hitrosti spletnega mesta, konfiguracija HTTPS, revizija varnosti, prenos spletnega mesta in splošna revizija spletnega mesta so na voljo. Če niste prepričani, se lahko vedno vrnete na enega od priporočenih načrtov vzdrževanja. Najnižja cena znaša 39 dolarjev na mesec, kar jo uvršča med najbolj dostopne storitve na trgu. Lahko pa se prijavite za mesečno obdržanje dežurstva ali razvoj po meri.

Valet

Valet

V primerjavi s konkurenco Valet je draga WordPress storitev, toda kar dobite, so posvetovanja z ekipo strokovnjakov. Valet vzdržuje, razvija in celo preseli spletna mesta višjega cenovnega razreda WordPress. Odpravljajo težave in pomagajo pri razvoju spletnih strani.

Oblikovanje in razvoj, migracije in pretvorbe, stalna podpora so na mizi. Zagotavljajo, da je vaše spletno mesto vedno pripravljeno, ter sprejeti tako preventivne kot sanacijske ukrepe.

Njihove cene niso takoj dostopne na njihovi spletni strani in izpolniti morate obrazec, na podlagi katerega bodo ocenili vaše potrebe in ga ceno. S 50 + letnimi skupnimi izkušnjami lahko vse vaše WordPress potrebe prepustite njihovi skrbi.

WP Maintainer

WP Maintainner

WP Maintainer ponuja storitve v višini 99 USD mesečno na spletno mesto, z dostopom do dodatnih ur za razvijalce po znižanih cenah. Dobite lahko obsežno podporo in brezskrbnost, saj veste, da je za vaše spletno mesto poskrbljeno.

V tem načrtu so vključene vzdrževanje, varnost, varnostne kopije in podpora. Čiščenje zlonamerne programske opreme in napake v Sucuriju rešujejo varnostni strokovnjaki. Cilj storitve je ohranjati vaše spletno mesto varno, posodobljeno, podprto in nemoteno delovati.

WordXpress

WordXpress

WordXpress ponuja preprosto servisno mesečno vzdrževanje spletnih mest WordPress. Ko vaše spletno mesto ni več, vam ne bo več treba slišati od obiskovalcev. WordXpress ga bo imel na spletu, preden ga kdo opazi.

Odlična podpora mlade ekipe, neomejene spremembe vsebine, varne posodobitve, pregledovanje zlonamerne programske opreme, nadzorovanje uptime, premium dostop do vtičnikov in celo marketinška orodja so na voljo v načrtu “Dining Car” po ceni 199 USD na mesec. Vse enake funkcije, brez vključenega gostovanja, so na voljo po 149 USD na mesec na “Boxcar” načrtu. Če je to preveč, načrt “Flatcar” v vrednosti 77 USD na mesec omejuje količino popravkov in sprememb ter odstrani še nekaj drugih premijskih funkcij. Toda vsi njihovi načrti ponujajo koristno upravljanje in varnost za vaše spletno mesto.

WP Minder

WP Minder

WP Minder ponuja celotno ponudbo vzdrževalnih storitev WordPress v treh shemah, od najnižjih, ki se začnejo pri 60 USD, do najvišjih pa pri 160 USD. Zasnovan je posebej za mala podjetja in nudi veliko podporo in zaščito po dostopni ceni.

Čiščenje kramp, selitev spletnega mesta, pomoč vtičnikov, varnostna revizija in preverjanje uspešnosti so na voljo tudi na podlagi programov, kot je potrebno..

Pogodbe niso potrebne in načrte lahko kadar koli spremenite ali prekličete. Popusti so na voljo za več spletnih mest in z njimi se lahko pogovarjate o vseh posebnih potrebah po prilagojenih paketih.

WP Kopilot

WP CoPilot

WP Copilot ima sedež iz Avstralije in njihove podporne urice bodo morda boljše za tiste v Avstraliji ali Aziji. Ponujajo večino rednih storitev vzdrževanja WordPress po cenah, ki se začnejo približno pri 49 USD. Prav tako lahko mesečno izkoristite 30 minut WordPress pomoči. Poleg tega imate dostop do njihovih videoposnetkov z vadbe WordPress v vrednosti 288 dolarjev.

Končne misli o vzdrževanju WordPress-a

Obstaja veliko več ponudnikov storitev vzdrževanja WordPress. Izbirate lahko po oceni svojih potreb. Ekipa Automattic v WordPressu dobro deluje tako, da ohranja sistem za upravljanje vsebine WordPress v odlični formi z rednimi posodobitvami in izboljšavami. Da pa bi iz tega izkoristili vse prednosti, morajo biti lastniki spletnih strani seznanjeni s spremembami v WordPressu.

Ponudniki storitev vzdrževanja WordPress vrzel lepo zapolnjujejo. Prav tako dodajo plast varnosti na vaše spletno mesto, da zagotovite, da imate spletno mesto brez napak. Občasna varnostna presoja, čiščenje, popravilo varnostnih lukenj in nenehno spremljanje zagotavljajo varno spletno mesto pred urami pred hekerji in zlonamernimi programi. Možni izpadi se izognejo in dejanski izpadi se skrajšajo.

Zato nadaljujte, zaščitite svoje spletno mesto in bodite prepričani, da boste vedeli, da je vaše spletno mesto varno in ima odlično uptime.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map