Najboljših 10 delovnih mest za WordPress: Ali imate, kar je potrebno?

Najboljših 10 delovnih mest za WordPress: Ali imate, kar je potrebno?

Pogovorimo se o denarju in natančneje o delovnih mestih v WordPressu. Če iščete WordPress delo, vsi vemo, kako zahtevna je lahko naloga. Za začetek, kam sploh greste iskati priložnosti? Kako se začnete preživljati z WordPressom? Ali denar prihaja takoj, ko nastavite spletno mesto WordPress, ali kako deluje celotna WordPressing stvar?


WordPress je večnacionalni delodajalec, v to ni dvoma. Obstajajo fantje, ki dobesedno pokončajo WordPress, zaslužijo na milijone dolarjev na redni osnovi, zahvaljujoč WordPressu. Številni blogerji, tudi vaši resnično vključeni, se preživljajo z WordPressom, zato tukaj ne streljam samo iz bluesa.

Razen denarnega faktorja je še veliko drugih razlogov, zakaj je WordPress kariera najbolj izbrano delo za sto tisoč, če ne za milijone uporabnikov. Za začetek je ogromna skupnost in veliko prilagodljivosti kariere za vse, ki gredo po poti WordPressa. In to je samo glazura na torti.

Če začenjate ali želite preprosto povečati svoj portfelj, smo pripravili 10 najboljših mest za WordPress, kjer lahko najdete vse vrste WordPress delovnih mest. Govorimo o blogerskih koncertih o WordPressu, razvoju WordPress-a, svetovanju in podobnih stvareh.

Proti koncu navajamo nekaj nasvetov za ambiciozne WordPresserje ter povezave do nasvetov in orodij za vse WordPress profesionalce, začetnike ali kako drugače. Zato vas pozivamo, da do konca preberete ta priročnik, da boste lahko svojo sanjsko WordPress službo dobili kot šef.

10 najboljših mest za WordPress

Ne da bi zapravili še sekundo, si privoščite skodelico kave, pisalo in nekaj papirja, saj bomo kmalu dobili ta delovna mesta v WordPressu, kot je svet. Delo? Super.

ProBlogger Jobs Board

WordPress Jobs ProBlogger Jobs

Imam priznanje. ProBlogger Jobs Jobs je bil potreben. Dolgo preden sem postal bloger za WordPress, sem se lotil pisanja SEO, kar preprosto pomeni, da sem zaslužil ključne besede arašidov, ki so jih polnili v objave. Plača je sesala, zakaj laž, in tako je nastopila tudi predstava. Potem se je popolnoma posušil, ker – Google algoritem posodablja.

V enem od svojih člankov na Pustite delo za seboj, Tom Ewer je razkril odbor ProBlogger Jobs in moje življenje nikoli ni bilo enako. Če resnično želite vdreti v zapleten svet samostojnih pisanj o WordPressu, Toma ne morem priporočiti dovolj. Fant pomeni posel.

Svojo prvo blogersko službo za WordPress sem našel na ProBlogger Jobs Board in ta koncerta so mi odprla vrata za številne druge priložnosti. Še vedno sem pogost odbor za ProBlogger Jobs in iskreno povedano nikoli ne razočara. Samo ne pustite, da vam moola gre v glavo.

Vrste WordPress delovnih mest, ki jih ponuja ta deska, so odlične tako za začetnike kot za izkušene blogerje WordPressa. Ste bloger ali si prizadevate biti? Če je to gromozansko, da vas na ProBlogger Board Board čakajo vse te vrste WordPress delovnih mest. In plača ne zasluži fantov.

To delovno mesto v WordPressu ima in vzdržuje Darren Rowse, svetovno priznani bloger in podjetnik. Našli boste neverjetne priložnosti za bloganje. Če želite ostati v zanki, lahko ustvarite opozorila o delovnih mestih za določene ključne besede ��

Oglejte si ProBlogger Board Jobs

WP najeto

WordPress Jobs WPhired

Ne glede na to, ali ste oblikovalec, razvijalec, bloger ali WordPress WordPress, je WP Hired samo za vas. Če boste med WordPress zaposlili ugledne blagovne znamke, kot so OptinMonster, JigoShop in Vanish, med drugimi ne boste težko postavili svoje sanjske zaposlitve na WP Hired.

WP Hired vam omogoča iskanje po WordPressu po regijah (Združeno kraljestvo ali ZDA), kategoriji (razvoj, oblikovanje, pisanje itd.) Ali vrsti zaposlitve (samostojni, polni delovni čas, pripravništvo itd.). Tako imate veliko možnosti, med katerimi lahko izbirate.

Po prijavi lahko objavite svoj življenjepis in tako izboljšate svoje možnosti. Če se prijavite, tudi prejemate WordPress opravila naravnost v mapo »Prejeto«, kar vam prihrani težave s pogledom okoli. Poleg tega lahko spremljate te fante na Twitterju ali Facebooku, da med drugim redno posodabljate delovna mesta.

To spletno mesto za WordPress je domišljija Jeromeja Degl’innocentija (ja, to priimek je nekaj drugega), WordPress fanatika. Na spletnem mestu se lahko prijavite kot iskalec zaposlitve, kandidat ali delodajalec. Prijaviti se za priložnosti za WordPress pri WP Hired je zelo enostavno.

Oglejte si najeta delovna mesta v WP

WordPress Jobs Board

WordPress Jobs

Verjetno veste nekaj ali dve o WordPress.com in WordPress.org, vendar so velike možnosti, da o majhnem spletnem mestu, ki ga najdete na jobs.wordpress.net. No, to sestrino spletno mesto odlikuje odlična delovna mesta v WordPressu v več kategorijah.

Če iščete naslednjo oblikovalsko tematiko WordPress, ima to spletno mesto več kot dovolj priložnosti. Kljub temu oblikovanje tematik ni edino razpoložljivo delovno mesto, druge kategorije vključujejo selitev mest na WordPress, razvoj celotnega besedila WordPress, pisanje, uspešnost WordPressa in razvoj vtičnikov.

Ne glede na to, ali ste projektni svetovalec, WordPress mentor ali radi pokažete svoje podporne krožnike, je ta WordPress zaposlitvena plošča točno tam, kjer morate biti. Odbor objavlja samo delovna mesta, povezana z WordPressom, in vsi so visoko kakovostni koncerti. Delovna mesta se samodejno odstranijo po 21 dneh, da se ustvari prostor samo za nove priložnosti.

Oglejte si jobs.wordpress.net

Avtomatski

WordPress Jobs Automatic

Od maja 2017 so imeli Jetpack, Polldaddy, Akismet in WordPress.com skupno 121 milijonov uporabnikov, kar pomeni, da Automattic – podjetje, ki stoji za temi ugodnimi blagovnimi znamkami – raste. In ne začnite nas na priljubljeni platformi WooCommerce, njihovi najnovejši pridobitvi.

Ali veste, kaj to pomeni za vas kot lovca na delo? Tako je, pomeni, da je na voljo veliko delovnih mest v programu WordPress. Ne glede na to, ali ste tržnik, inženir sreče, podružnični guru ali kodek, se bo Automattic rad oglasil od vas.

Podjetje ponuja številna druga delovna mesta v programu WordPress, za katere ste resnično razvajeni, ne glede na vaše kvalifikacije. In s številnimi prednostmi ni nobenega razloga, da ne bi gledali na Automattic kot na možnega prihodnjega delodajalca. Da, to vključuje polno plačan starševski dopust, potovanja v podjetju in življenjsko zavarovanje.

Poleg tega, ali ne bi ubili samo zato, da bi delovali skupaj s skupino WordPress? Automattic najame najboljše med najboljšimi, kar pomeni, da obstaja več milijard priložnosti za sodelovanje in rast. To in Matt Mullenweg bo vaš šef. Kako lepo je sodelovati s fantom, ki nam je prinesel WordPress?

Oglejte si samodejna opravila

Preprosto najeto

WordPress delovna mesta preprosto najeta

Peto mesto na našem seznamu pripada Simply Hired, priljubljeni izbiri za številne iskalce zaposlitve WordPress. V času pisanja besedila Simply Hired za vaše zadovoljstvo ponuja več kot 6K opravil WordPress. Najboljši del? Večina teh priložnosti je zadnja in dobro plačajo – nekaj več kot 60 tisoč dolarjev na leto, kar je Super.

Večina podjetij v podjetju Simply Hired išče vse razvijalce WordPress-a, zato ne izgubljajte časa, zato je vaša priložnost le en klik. Ne ustrašite se od Simply Hired, če niste razvijalec WordPressa; obstaja še veliko drugih delovnih mest v programu WordPress, vključno s podporo in pisanjem blogov, da bi okrepili svoj apetit.

Velik obseg dela, povezanega z WordPressom na Simply Hired, vas bo temeljito navdušil, zato očistite že obljubljeni življenjepis. Naučite se tudi svojih sposobnosti in pojdite do sanjske službe. Kaj drugega? O ja, preprosto zaposli preprosto seznam razpoložljivih opravil v WordPressu, kar pomeni, da ste preusmerjeni na 3rd strankarske strani.

Ampak to sploh ni pomembno, kajne? Želite službo in našli smo vam več kot 6K priložnosti, zato že utihnite in pojdite plačani.

Oglejte si preprosto najeta delovna mesta

WPMU Dev Jobs Board

WordPress Jobs WPMU DEV

WPMU Dev že leta objavlja neverjetno vsebino, ki se vrti okoli WordPressa. V tem času so rasli v skokih in mejah v smislu članstva. V tej skupnosti živijo različni strokovnjaki za WordPress, ki si želijo pomagati drug drugemu.

V skupnost se lahko prijavite kot strokovnjak za WordPress. Vodijo delovno desko, na kateri so naloge, povezane z WordPressom, ki bodo odstranile vaše nogavice. Ustvarite lahko račun za račun in objavite življenjepis ter navedete svoje znanje.

Nadalje lahko iščete in se prijavite na katero koli od opravil, objavljenih na WPMU Dev. Rachel McCollin v članku navaja, da so delovna mesta v WordPress-u običajno kratkoročna posla v nasprotju z dolgoročnimi (ali trajnimi) pogodbami. Temu se lahko zoperstavite tako, da pošljete svoj življenjepis, da privabite potencialne delodajalce na avto-pilotu.

Vendar obstaja en ulov. Če želite odgovoriti na ponudbo za zaposlitev, se morate včlaniti v WPMU Dev članstvo. Ponujajo 14-dnevno preizkusno različico (čeprav v času pisanja obstaja 30-dnevna preizkusna ponudba), ki vam omogoča preizkus vode. Članstvo stane le 49 dolarjev mesečno.

Tu se stvari izboljšajo. Pro-članstvo vam med drugim omogoča dostop do tem WPMU Dev, 100+ vtičnikov, varnostnih kopij, WP akademije in strokovne podpore. Ponujajo tudi gostovanje, vendar to prihaja v znesku v vrednosti 1K dolarja na mesec. Whoa!

Z več kot 550 tisoč člani lahko rečemo, da ste v dobri družbi. Nazaj na opravila WordPress. Njihov odbor za zaposlitev ima projekte z neverjetnimi proračuni, ki vam pomagajo, da vam v nobenem trenutku povrnejo članarino. Vraga, vrednost, ki jo dobite na WPMU Dev, odtehta ceno desetkrat.

Oglejte si WPMU Dev Jobs

Flexjobs

WordPress Jobs Flexjobs

Flexjobs je preprosto spletno mesto s seznamom delovnih mest, ki objavlja vse vrste priložnosti, ne le WordPress delovnih mest. Po šivih počiva z vsemi vrstami neverjetnih zaposlitvenih možnosti za WordPress razvijalce, ustvarjalce vsebin, podporno osebje in še veliko več.

Preprosto iskanje »WordPress-a« na spletnem mestu prinese več WordPress opravkov, kot jih lahko hkrati. V času pisanja smo za strokovnjake v WordPressu našli več kot 280 priložnosti. Glede na to, da obstaja 55 delovnih mest, med katerimi lahko izbirate, lahko vedno iščete iskanje službe s ključnimi besedami in ustreznimi filtri.

Poleg tega je mesto obremenjeno z najboljšimi orodji za iskanje zaposlitve, s čimer boste našli popolno priložnost. Obstaja razdelek o “povezanih delovnih mestih” in nasveti za iskanje zaposlitve, ki lovijo boljši. Poleg tega si lahko ogledate predstavljena opravila ali preprosto iščete opravila po lokaciji.

Za prijavo boste potrebovali članstvo v Flexjobs. Članstvo stane med 14,95 USD na mesec in 49,95 USD na leto.

Oglejte si Flexjobs Jobs

Avtentična delovna mesta

Verodostojna opravila za WordPress Jobs

Podjetje Authentic Jobs je leta 2005 ustanovilo Camerona Moll-a (morda ste že slišali zanj ali videli katerega od njegovih številnih objav) kot ime portala s seznamom delovnih mest. Ta delovna mesta povezujejo na tisoče ustvarjalnih strokovnjakov z odličnimi podjetji, kot so Apple, Mercedes Benz in The New York Times.

Kot vidite, boste na varnih delovnih mestih v varnih rokah – to je verodostojen vir donosnih opravil v WordPressu. Kaj je torej potrebno, da se uspešno prijavite na svoje sanjsko delo? Prebrskajte številne priložnosti programa WordPress in ko najdete tisto, ki označi vse vaše škatle, pritisnite gumb »Uporabi za to delovno mesto«. Izpolnite svoje podatke in pokažite svoje sposobnosti ter pritisnite gumb za oddajo. Res je tako preprosto.

Avtentična delovna mesta so glede uporabnosti čisto blaženost. Iskanje zaposlitve je iskalna poizvedba. Če potrebujete več možnosti, lahko vedno računate na ploščo na stranski vrstici, ki vam pomaga najti delovna mesta glede na vrsto, spretnosti, lokacijo, ravni (ustanovitelj, direktor itd.), Vrsto podjetja in nadomestilo.

Poleg tega lahko ustvarite opozorila o zaposlitvi, da prejemate nove priložnosti po e-pošti.

Oglejte si pristna opravila

Preobremenitev

WordPress delovna mesta preplavijo

Kot WordPress oblikovalec ali razvijalec (btw, kakšna je razlika?), verjetno občasno obiščete Stack Overflow. In to zgolj zato, ker Stack Overflow domuje več kot 7 milijonov kodrov tako kot vi. Ptičje perje koga?

Stack Overflow ima ploščo Q&A, ki vsebuje zanimiva vprašanja, kraje in vse ostalo, kar se vrti okoli programiranja. To je res odličen vir za razvijalce, nekaj podobnega Quori. Lahko dobite odgovore na katero koli kodiranje, ki bi ga morda imeli, in to je dobro.

Enako dobra je tudi delovna deska, ki vsebuje vse načine programiranja. Če želite najti opravila v WordPressu, preprosto izkoristite vidno postavljena iskalna polja in vaše delo je končano. Oh počakaj, seveda se moraš prijaviti, kar je tako enostavno kot A, B, C. Preliv skladov preusmeri na delodajalčevo spletno mesto.

Če ustvarite zgodbo za razvijalce (s prijavo), Stack Overflow obljublja, da bo pospešil vaše tekme in vas čim prej postavil pred delodajalce. Poleg tega lahko ustvarite opozorila o zaposlitvi, da ostanete nad vsem.

Nazadnje, tudi če ne zasledite sanjskega delovnega mesta WP, je na voljo veliko opravil za kodiranje. Ugotovili so, da če lahko napišete WordPress temo, lahko delate na katerem koli drugem projektu, ki zahteva znanje programskih jezikov, kot je PHP.

Oglejte si delovna mesta Overflow Overflow

Trgovine izdelkov WordPress

WordPress Jobs WP Engine

V zadnjem času so izdelki WordPress postali vedno bolj priljubljeni in tako tudi prodajalci. Kamor koli pogledate, boste morali najti nekoga, ki prodaja teme WordPress, vtičnike, gostovanje ali drugo storitev. Nekateri razvijalci ustvarijo neverjetna podjetja okoli enega izdelka WordPress, drugi pa več kot enega izdelka.

Ko prodate nekaj izdelkov ali storitev WordPress, boste očitno potrebovali skupino podpornikov, ki bodo pomagali pri vprašanjih in drugih stvareh. Zagotovo boste potrebovali fantje, da bodo vaša marketinška prizadevanja potisnili naprej. Če želite stranke zanimati, morate pripraviti nove dobrote in posodobiti obstoječe izdelke.

Kot prodajalec izdelkov WordPress tega ne morete izvleči brez pomoči. Najemati morate ljudi ali spali. Kot iskalec zaposlitve lahko jasno vidite, kako lahko izkoristite to situacijo. Lahko se obrnete na prodajalce WordPress-a in oddate svojo prijavo. Večina teh podjetij napoveduje odpiranje delovnih mest na svojih spletnih mestih, kar pomeni, da jih je enostavno najti.

Tam je milijon in ena priložnost, videti morate samo. Na primer, tematske trgovine WordPress, kot so Elegantne teme bodo imeli priložnosti za razvijalce, ustvarjalce vsebine, tržnike in podpornike. Upravljajo WordPress gostiteljske družbe, kot so WP motor ali Vztrajnik potrebujejo strokovnjake za uspešnost WordPressa, migracijske guruje, podporne predstavnike in tako naprej. Spet morate preprosto pogledati.

Dobite naš drift? Upam, da �� Poleg tega lahko Google vedno najdete želeno WordPress delovno mesto, na primer: »Potreben je razvijalci celotnega svežnja WordPress«, »napišite za nas 100 USD« itd..

Nasveti in orodja za strokovnjake za WordPress

Če ste izkušen WordPress profesionalec ali se želite potapljati, vas v vaše zadovoljstvo ob gledanju opozarjamo na te objave:

 • 25 nasvetov za strokovnjake za bloganje WordPress
 • 8 dokazanih načinov, kako zaslužiti z WordPressom
 • Kako zaslužiti s prodajo izdelkov in storitev WordPress
 • Kako zaslužiti z blogom WordPress
 • Kako postati uspešen blogpreur in zaslužiti z WordPressom
 • 7 najboljših vtičnikov za partnersko WordPress
 • Kako ustvariti uspešno spletno trgovino z WordPressom, nastavitev WooCommerce od začetka do konca
 • Kako sestaviti spletni portfelj z WordPressom (in skupno temo)
 • In še marsikaj z našega bloga!

Poleg tega razmislite o delu na svojem blogu, nadaljevanju in vzorcih, saj so ti pogosto potrebni, ko se prijavljate za WordPress opravila.

Končne opombe

V spletu je nešteto delovnih mest v WordPressu, videti morate le na pravih mestih. Ta objava služi zgolj kot ponazoritev tistega, kar je na voljo tam. Na spletu je veliko delovnih mest za WordPress, ki jih nikakor ne bi mogli pokriti v eni objavi. Če smo vašo najljubšo izpustili, prosimo, delite jo v komentarjih in naj nam priskrbi ta denar.

To objavo bom končal z besedami enega in edinega T.I., “Ni nič boljšega kot moolah!”  Vso srečo pri lovu na delo in morda bo zmagal najboljši človek ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map