Poenostavite svojo spletno prisotnost z WordPressom: Vzpostavite svoje podjetje

 1. 1. Poenostavite svojo spletno prisotnost s programom WordPress: Gostovanje
 2. 2. Poenostavite svojo spletno prisotnost z WordPress: teme, vtičniki, izdelki in storitve
 3. 3. Trenutno bere: Poenostavite svojo spletno prisotnost z WordPressom: Vzpostavite svoje podjetje
 4. 4. Poenostavite svojo spletno prisotnost s programom WordPress: Blagovna znamka in trženje

Vzpostavitev kakršnega koli spletnega poslovanja zahteva temeljito pripravo in načrt izvedljivosti. Če nameravate odpreti podjetje, morate določiti nekatere cilje:


 • Kratkoročno (ustvarite izdelke in storitve, pridobite več prometa, več potencialnih strank in prijav s trženjem in trženjem)
 • Dolgoročno (doseči trajnosten poslovni model s predstavitvijo strokovnega znanja in vzpostavljanja povezav)

Prilagodljivost za nove trende je danes ena najpomembnejših poslovnih veščin. Od nekdaj je bilo pomembno ostati pred konkurenco, danes pa je bolj očitno kot kdaj koli prej, predvsem zaradi hitrih sprememb v svetu IT. Navidezni svet prehiteva poslovni prestol iz dejanskih podjetij. In skoraj ni boljšega načina za začetek udeležbe na spletnem podjetju kot zagon lastnega podjetja WordPress.

Pisanje bloga

WordPress podjetje se lahko ukvarja z ustvarjanjem novih vtičnikov, tem, prilagojenih oblikovalskih rešitev ali podpiranjem, lahko pa se sklicuje tudi na zagon svojega bloga, ki bi WordPress uporabil kot glavno temo in drugim pomagal, da to kar najbolje izkoristijo.

Če želite napisati zanesljiv in z informacijami bogat blog, se vedno držite tistega, kar najbolje znate. Najbolje je, če sta blog in vaše podjetje povezana in povezana z vašim spletnim mestom. Včasih vidim blog, ki je v poddomeni, kar je v redu, vendar ne uporablja iste blagovne znamke kot spletno mesto.

Ko poslovno razmišljate, bodite vedno zaupanja vreden vir. Obiskovalci in bralci bodo več pozornosti namenili učiteljevemu blogu, ki ga je napisal učitelj, kot nekdo drug. Torej, čim več napišite o svoji izkušnji iz prve roke. Zgodbe drugih ljudi so lahko vstavljene kot povezave in te osebe se lahko pozneje povežejo z vami. Ne glede na to, kako se bo svet spremenil, bodo resnično resnične in praktične zgodbe vedno najbolj deljene.

Zato je izvirna in poučna vsebina bloga pomembnejša od vsega drugega. Mnogo lažje in bolje je pisati o lastnih izkušnjah, kot pa pisati o “vročih” temah, o katerih malo veš. Spoznali boste ljudi, ki jih resnično zanima, do česa ste strastni, in to je enako bolj ciljno občinstvo.

Postati WordPress profesionalec pomeni, da se moraš specializirati za svoje strasti in se nenehno izobraževati sebe in druge.

Osebni dotik

prilagodite-wordpress-temo

Vsak uspešen bloger in lastnik podjetja ve, da njihove stranke ali občinstvo cenijo, ko se razkrijejo. S tem pokažete občinstvu, da ste z njimi iskreni in odkrit. Ljudje bodo bolj pozorni na vaše mnenje in spomine, če ga označite z osebnim žigom.

V vseh vrstah posla so ljudje, ki to počnejo samo zato, ker na obzorju ni nič boljšega, potem pa so še tisti, ki resnično uživajo v svojem delu in vedno poskušajo izboljšati svoje znanje.

Če uporabljate WordPress za pisanje o svojem podjetju, boste imeli veliko boljše učinke in v njem boste toliko bolj uživali, če spadate med slednje. Tako kot ko se odpravite na koncert in začutite, ali ima skupina občutek in čutijo, kaj nastopajo, ali to preprosto počnejo rutinsko, bo tudi vaša publika začutila vaše vibracije. Če boste pri svojem delu pristni in pregledni, boste imeli večjo podporo in povratne informacije od ljudi, ki obiščejo vaš blog ali uporabljajo vaša orodja WordPress.

Poleg tega, da na svoj blog dodate svojo osebnost, bi morali to pokazati tudi prek svojega spletnega dnevnika. Na voljo je veliko odličnih orodij, s katerimi lahko prilagodite svojo WordPress temo in naredite svojo stran WordPress. To je preprost način za izgradnjo vaše blagovne znamke in vašega podjetja brez veliko truda.

Lepota skupne rabe

Čeprav v podjetniškem svetu ljudje še vedno vodijo dirko s podganami, internet interneta pogosto piše drugačno zgodbo. Danes je ključna beseda interneta ne le zaradi priljubljenosti socialnih medijev. Na tisoče spletnih strani in blogov daje informacije in znanje. Internet je resnično prižgal svetovno revolucijo, ko gre za kulturo izmenjave informacij.

Ljudje naložijo svoje samostojne brezplačne lekcije za učenje različnih jezikov, izboljšanje računalniških znanj in veliko drugih stvari. Torej, ko pišete za ali o svojem poslu na WordPressu, delite nekaj svojih uspešnih strategij, ki so dobro delovale za vas in vaše podjetje.

Na drugi strani pa lahko obvestite svojo publiko tudi o nekaterih napakah ali napakah. To jim bo pomagalo pri njihovem prihodnjem delu in pridobili boste tudi njihovo zaupanje. S povezovanjem z različnimi ljudmi in njihovimi blogi se boste naučili tudi nekaj iz njihovih zmag in porazov. Če ste že imeli kakšne nedavne ocene, dodajte povezave do tistih dogodkov ali spletnih mest, na katerih je bilo vaše delo objavljeno ali cenjeno..

Celotna ideja obstoja storitev, kot je WordPress, povezuje ljudi, da ustvarijo ogromno skupnost, ki bo delila njihove misli in veščine, hkrati pa se nenehno učila drug od drugega.

Bistvo komunikacije

Ponašanje smo že omenili v poslovnem smislu. Mnogi od nas so poskušali različne stvari in spoznali, da bi morali iti po nečem drugem v celoti. Ko govorimo o kontekstu internetne komunikacije, jo je mogoče izboljšati na več načinov, a bistvo dobre komunikacije je znotraj posameznika.

Na začetku vam bo morda težko ustvarjati vsebino in sodelovati v konstruktivnih razpravah, vendar se boste tako zelo veliko naučili o tem, kaj ste sami in o svojem podjetju WordPress. Kot da bi se pogovarjali s prijateljem, postane lažje videti pravo pot, ko svoje skrbi delite z drugimi.

Poskusite čim več oblik ustvarjanja vsebine:

 • Pisno (besedilo, navodila, promocijski in kritični forumi WordPress.org)
 • Vizualno (infografika, video vaje, deske)

Fina komunikacija pomeni pripravljenost odgovarjati svojim bralcem ali uporabnikom vaših izdelkov in storitev. Če ste oblikovali temo za WordPress in prejemate povratne informacije od uporabnikov, bi morali biti tam, da jim pomagate rešiti morebitne težave ali se jim vedno zahvaliti za pohvalo ali kritiko. Uporabite socialne medije za promocijo svojega dela in napredka v svoji niši, vendar ne pričakujte čudeža iz Facebooka ali Twitterja. So kot ogenj – dobri služabniki, a slabi gospodarji. Naj delajo za vas in ne obratno. Tu lahko najdete orodja za povečanje števila dejavnosti na svojem spletnem mestu WordPress.

Pojdi vzpostavite svoje spletno podjetje

podjetnica z prenosnikom v pisarni

WordPress je odličen za poenostavitev vašega spletnega poslovanja. Če želite pisati o tem, kako so vaši izdelki in storitve koristni za ljudi, potem zagotovo morate imeti odličen blog z resničnimi zgodbami in študijami primerov. Glavne lastnosti vašega podjetja WordPress morajo biti:

 • Verodostojnost in avtoriteta s prikazovanjem vašega strokovnega znanja s pomočjo odličnih izdelkov, storitev in bloga
 • Bodite prijazni in iskreni pri komunikaciji s strankami in obiskovalci
 • Pravočasno zagotavljati podporo

Ustvarjanje pogostih vprašanj in dokumentacije na podlagi povratnih informacij uporabnikov je še en odličen način za večjo vsebino in olajšanje njihovega (in vašega) življenja. Za orodja, ki vam lahko pomagajo pri vzpostavljanju vašega podjetja WordPress, se obrnite na blog WPExplorer in poiščite vse, kar lahko morebiti potrebujete.

Bodite odprti za nove ideje in videli boste, da boste s poslušanjem svojih strank naredili vaše podjetje boljše mesto za vse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map