Preproste rešitve za ustvarjanje baze znanja WordPress

Preproste rešitve za ustvarjanje baze znanja WordPress

Obsežna baza znanja lahko veliko izboljša za vaše poslovanje, tako notranje kot kot bistveni del vaših prizadevanj za pomoč strankam. Če pa razmišljate o tem, da bi ga dodali na svoje spletno mesto, se boste morda nekoliko znebili možnosti.


Zahvaljujoč se številnim ugodnostim, ki jih ponuja baza znanja, je na voljo veliko rešitev, ki vam lahko pomagajo. Ta orodja vam omogočajo, da ustvarite obsežen in organiziran vir informacij za vaše podjetje (in morda celo celotno panogo). Poleg tega vas bodo najboljši hitro pripravili in zagnali.

V tem članku bomo govorili o tem, zakaj je lahko baza znanja pomembna za vaše WordPress spletno mesto. Nato bomo objavili naše najljubše rešitve in razpravljali o tem, kaj vsak najbolje naredi. Začnimo!

Zakaj je baza znanja dragocen dodatek za vaše spletno mesto

Baza znanja HubSpot

The Baza znanja HubSpot vključuje pogosta vprašanja, navodila za uporabo, dokumentacijo izdelka in drugo.

Baza znanja je vir, ki obiskovalcem vaše spletne strani, strankam in strankam zagotavlja informacije o vašem podjetju in ponudbah. Verjetno ste seznanjeni z nekaj priljubljenimi formati, ki se uporabljajo kot baze znanja, kot so pogosta vprašanja in wikiji.

Če vodite podjetje, je vzdrževanje obsežne baze znanja odličen način, da svojim strankam zagotovite potrebne informacije in podporo. Vendar to orodje ponuja številne druge prednosti za vas in vašo publiko, ne glede na vrsto spletnega mesta, ki ga vodite. Na primer baza znanja:

 • Zniža stroške podpore in vam prihrani čas. Z več informacijami na vašem spletnem mestu (za stranke, zaposlene ali člane skupnosti) boste porabili manj časa za določanje klicev podpore in e-poštnih sporočil.
 • Ponuja dosledno podporo obiskovalcem. Vaša publika se lahko vedno znova vrača k vaši bazi znanja, kadar koli se pojavijo potrebe.
 • Vas predstavlja kot poklicno industrijo. Več informacij kot jih lahko navedete, bolj se vam bodo zdeli tisti, ki se nahajajo v svoji panogi.
 • Pomaga pri višji uvrstitvi v iskalnikih. Z odgovorom na industrijska vprašanja na svojem spletnem mestu lahko izboljšate uvrstitev zahvaljujoč vsej tej dragoceni vsebini.

Baze znanja lahko služijo kot koristen vir za vaše stranke, bralce blogov ali karkoli občinstva, ki mu služite. Poleg tega so lahko priročni način za interno izmenjavo informacij s člani ekipe in sodelavci. Ne glede na to, ali vas zanima gradnja zunanje ali notranje baze znanja (ali oboje!), Raziščimo nekaj rešitev, ki bodo olajšale delo.

Zdaj, ko bolje razumete vrednost, ki jo ponuja baza znanja, si oglejmo pet preprostih, a zmogljivih rešitev, ki jih lahko začnete uporabljati na svojem mestu WordPress zdaj.

1. Baza znanja WP (brezplačno)

Vtičnik za WP Knowledgebase

WP Knowledgebase je enostaven vtičnik, ki vam omogoča funkcionalnost, prilagodljivost in personalizacijo. Če iščete tradicionalno vrsto rešitev, je odgovorna baza znanja WP!

Ko gre za preprostost, je ta vtičnik odlična izbira. Ponuja veliko na udobje – vključno s prediktivnim besedilom in integrirane drobtine – olajšati vašo bazo znanja za uporabo in uporabo. Poleg tega lahko prilagodite njegovo predstavitev, vključite (ali onemogočite) komentarje uporabnikov in celo uporabite gradnik povleci in spusti za preprosto organizacijo člankov.

Morda je ena najboljših stvari v zvezi s tem vtičnikom 100% brezplačna, zato ga lahko namestite na svoje WordPress spletno mesto in začnete takoj uporabljati.

2. Vem

Tema WordPress KnowAll

KnowAll je vrhunska tematika znanja, ki jo je razvil HeroThemes, odlikuje ga čist in koheziven videz. Ta tema je odlična izbira za vse, ki iščejo vseobsegajočo rešitev znanja za svoje spletno mesto ali trgovino za e-trgovino.

S programom KnowAll lahko svoje spletno mesto spremenite v močno bazo znanja, ki vsebuje predstavljene članke, odgovore na pogosto zastavljena vprašanja in z njimi povezane predloge za vsebino. Na voljo je tudi prilagodljiva funkcija iskanja, ki obiskovalcem poenostavi iskanje tistega, kar potrebujejo. Poleg tega lahko z analitiko in povratnimi informacijami o članku celo sledite, kako koristni so vaši članki.

Cena te teme v enem primeru znaša 149 USD, kar vključuje eno leto posodobitev in premijsko podporo. KnowAll vključuje tudi lastne HeroThemes Herojska baza znanja vtičnik, za obsežnejšo funkcionalnost.

3. Yada Wiki (brezplačno)

Vtičnik Yada Wiki WordPress

Kot že ime pove, je Yada Wiki vtičnik v slogu wikija, ki vam omogoča, da sestavite bazo znanja, polno medsebojno povezanih povezav in celotnih člankov. Ko je ta vir vzpostavljen, lahko svoje stranke in stranke nanj zlahka napotite za odgovore na vsa njihova vprašanja.

Še več, Yada Wiki vam ponuja skoraj vsa orodja, ki jih boste potrebovali za izgradnjo obsežne baze znanja, ki jo bodo uporabniki lažje krmarili. Lahko dodate wiki objave in jih hranite v ločenem delu svojega spletnega mesta ali uporabite razporeditev wikija na celotnem spletnem mestu.

Najboljše od tega, da je Yada Wiki popolnoma brezplačna za uporabo. Ni nobenih dodatnih dodatkov ali razširitev, kar še poveča enostavnost tega vtičnika.

4. Ultimate FAQ (Freemium)

The Ultimate FAQ WordPress vtičnik

Ultimate FAQ je vtičnik z vprašanji in odgovori, ki želi obiskovalcem spletnega mesta olajšati spoznavanje vaše vsebine, izdelkov in drugih ponudb.

Z različnimi možnostmi oblikovanja in kratkimi kodami, ki omogočajo dodajanje pogostih vprašanj skoraj povsod na vašem spletnem mestu, ni omejitev, kaj lahko s tem vtičnikom dosežete. V resnici se Ultimate FAQ celo integrira z WooCommerce, tako da lahko pogosta vprašanja dodate neposredno na strani izdelkov!

Osnovni vtičnik, ki je na voljo v imeniku vtičnikov WordPress, je brezplačen. Vendar pa a premija nadgradnja ponuja dodatne možnosti za oblikovanje, uporabniško poslana pogosta vprašanja in še veliko več na področju funkcionalnosti.

5. Ravna baza (49 USD)

Tema WordPress Flatbase

Info & DownloadView Demo

Flatbase je še ena tema WordPress baze znanja, ki vam omogoča, da svoje spletno mesto spremenite v vir informacij za svoje obiskovalce in stranke.

Flatbase vam poleg tega, da omogoča ustvarjanje obsežne baze znanja, pomaga tudi, da na svoje spletno mesto vključite FAQ. Poleg tega lahko dodate forum za podporo skupnosti, ki je združljiv s tem vtičem bbPress. Te funkcije, ki so usmerjene v skupnost, so dobra izbira za lastnike spletnih strani, ki si jih močno prizadevajo.

Posamezna licenca za spletno mesto znaša 49 dolarjev in vključuje prihodnje posodobitve in šestmesečno podporo. Za podaljšanje podpore na eno leto lahko plačate dodatno pristojbino.

6. HelpieWP

Helpie - Vtičnik za bazo znanja WordPress | Wiki

HelpieWP je vaš vtičnik, če želite shraniti, organizirati in se naučiti kar najbolje iz svojega znanja. Vtičnik je odličen za:

 • Spletna mesta, ki potrebujejo dokumentacijo
 • Spletna mesta WooCommerce
 • Spletna mesta s strankami / člani in
 • Za izdelavo wiki spletnih strani

Če gradite resno bazo znanja, je iskanje najpomembnejše orodje za vašo bazo znanja. Z močnim iskanjem lahko uporabniki lažje najdejo najpomembnejše informacije iz velikega skladišča znanja. Zato s HelpieWP, razvijalci so ustvarili povsem novo orodje za iskanje, v katerem so vključene vse lastnosti, zaradi katerih je iskanje zmogljivo in preprosto za uporabo:

 • Prednostna določitev vsebine in ponderiranje
 • Delno ujemanje ključnih besed
 • Hitrost iskanja v živo

HelpieWP vam omogoča, da svojim uporabnikom ustvarite zmogljivo bazo znanja z dinamičnimi vpogledi. To pomaga zmanjšati vstopnice za podporo strankam, določiti problematična področja v dokumentaciji in izboljšati indeks uporabniške sreče.

Uporabite lahko funkcije urejanja sprednjega dela, vključno z omejevanjem zmožnosti urejanja sprednjega dela na nekatere vloge uporabnikov (recimo avtorji, uredniki in skrbniki) in uporabite HelpieWP kot popoln sistem wikijev. Obstaja nešteto načinov uporabe te funkcije za izboljšanje izkušenj za vaše uporabnike.

Funkcija samodejne tabele vsebuje vsebinske navigacijske povezave do naslovov, ki jih uporabljate v svojem članku. To je neverjetno koristno, če imate dolg del vsebine, ki ga je treba pravilno organizirati in enostavno krmariti.

HelpieWP deluje z vsemi glavnimi temami in vtičniki. Da, tudi tisti oblikovalci strani. Najpomembneje je vedeti, da ekipa HelpieWP zagotavlja vrhunsko podporo vsem svojim uporabnikom.

7. MinervaKB

Baza znanja MinervaKB za WordPress

Info & DownloadView Demo

MinervaKB je vtičnik za zbirko znanja WordPress, ki vam resnično olajša življenje podpore. Od iskanja v živo do povratnih informacij o člankih ima vse funkcije, ki bodo strankam pomagale hitro rešiti svoje težave. Zmanjšanje časa in denarja, ki ga porabite za podporo strankam. Če resno izboljšujete svojo bazo znanja vsak dan, vam bodo pomagali analitična nadzorna plošča, povratne informacije o člankih in ocene. Celo se integrira z Google Analytics, kar vam omogoča, da z najljubšimi orodji preverite svoje stanje kb.

Še en velik plus je uporaba vtičnika proti temi, ki vam omogoča uporabo v vaši glavni domeni spletnega mesta. To pa predstavlja izziv. Vtičnik se mora odlično vključiti v katero koli temo, tako v oblikovanju kot tudi v funkcionalnosti. MinervaKB to rešuje tako, da ponuja več vnaprej določenih modelov iskanja in na tone prožnih možnosti. Združite to s kratkimi kodami elementov in preprostim za uporabo ustvarjalcem strani – pripravljeni ste!

Medtem ko MinervaKB ponuja številne vrhunske funkcije, ki jih ponujajo rešitve za pomoč uporabnikom SaaS, brez mesečnih plačil. Tudi cena je glede na razpoložljive možnosti precej dostopna. In ker je zgrajena na vrhu WordPress-a, dobite najboljšo rešitev za urejanje vsebine iz polja, ki jo uporabljajo milijoni po vsem svetu.

8. Herojska vprašanja

Heroic FAQ FAQ

Heroic FAQs je vtičnik WordPress, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate razdelek s pogostimi vprašanji. Vsebuje veliko funkcij, s katerimi je upravljanje pogostih vprašanj na vašem spletnem mestu hitro in enostavno. Graditelj pogostih vprašanj uporablja vmesnik povleci in spusti za enostavno konfiguracijo pogostih vprašanj. Inovativni graditelj pogostih vprašanj je nov način upravljanja pogostih vprašanj, ki vam omogoča ustvarjanje, upravljanje in urejanje več vprašanj na enem zaslonu. Izven škatle je na voljo 5 vnaprej konfiguriranih slogov in neomejen potencial za prilagajanje, ki ustreza vsakemu videzu ali znamki spletnega mesta. Ta vtičnik pomaga zmanjšati čas porabe za odgovore na pogosta vprašanja strank, hkrati pa poveča zaupanje v vašo storitev in izboljša odkritje vašega spletnega mesta. Tako boste imeli več časa, da se osredotočite na svoje podjetje.

Za lastnike podjetij lahko Heroic FAQ-ji pomagajo povečati zadovoljstvo strank in na eleganten način posredovati odgovore na pogosta vprašanja. Vtičnik vsebuje številne možnosti za predstavitev pogostih vprašanj, vključno z izbiro ikon in neomejenimi barvami. Pogosta vprašanja se lahko razvrstijo in prikažejo na več lokacijah na vašem spletnem mestu in tako zmanjšate potrebo po urejanju veliko vsebine, če želite posodobiti ali spremeniti pogosta vprašanja.

Če so prihranili samo eno prodajno ali podporno vozovnico, bi lahko Heroic FAQ pogosto plačali sami. Če niste popolnoma prepričani, HeroThemes ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja za vse nakupe. Vse naše stranke Heroic imajo koristi od naše posebne ekipe za podporo, ki nudi prijazno podporo ena do ene, kadar jo potrebujete. Heroic FAQs je na voljo po treh cenovnih točkah, odvisno od števila spletnih mest in potrebne ravni podpore.


Dodajanje baze znanja na vaše spletno mesto se lahko izkaže za koristno za vaše podjetje. Če svoje znanje delite s strankami in sodelavci, se lahko uveljavite kot avtoriteta in vir informacij.

V tej objavi smo razpravljali o vrednosti, ki jo lahko baza znanja nudi številnim spletnim mestom. Izpostavili smo tudi nekaj najboljših rešitev baze znanja in njihove ključne značilnosti. Katera od teh rešitev vas najbolj zanima in zakaj? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map