Prilagodite območje upravljanja WordPress z blagovno znamko White Label

  1. 1. Trenutno bere: Prilagodite območje upravljanja WordPress z blagovno znamko White Label
  2. 2. Kako prilagoditi uporabniški vmesnik za WordPress Admin

Vsi so seznanjeni s skrbniškim vmesnikom WordPress. V decembru je dobil a nov sodoben dizajn. Barvna shema je bila izboljšana, vendar se splošna postavitev vmesnika v mnogih letih ni spremenila.


WordPress je znan po svoji prilagodljivosti zaradi funkcionalnosti, ki jo lahko nudijo vtičniki in teme. Žal področje skrbnika ni prilagodljivo. Osnovna različica WordPress-a vam ne dovoljuje, da bi na način spreminjali skrbniško območje.

Danes bi vam na hitro ogledal fantastičen vtičnik z naslovom Blagovna znamka z belimi nalepkami, ki vam omogoča, da spremenite območje skrbnika, kot se vam zdi primerno. Vtičnik je uporaben za trženje spletnih strani za stranke in odstranjevanje menijev, ki niso potrebni.

Blagovno znamko White Label ponuja na stotine možnosti prilagajanja. Možnosti so razdeljene na pet glavnih razdelkov: Blagovna znamka, Navigacija, Prijava, Barvne sheme in Upravitelj vlog.

Blagovna znamka

Blagovna znamka vašega skrbniškega področja je odličen način za razlikovanje vaših spletnih strani in dvig profila za stranke in osebje. Vtičnik vam omogoča, da spremenite svoj skrbniški favicon, spremenite logotip glave glave in spremenite logotip noge v nogi. S tega področja lahko onemogočite tudi sporočila WordPress in možnosti pomoči.

Možnosti blagovne znamke

E-poštni naslov in ime, ki se uporablja v e-poštnih sporočilih z obvestili, je mogoče konfigurirati. Sporočila lahko dodate tudi na javno nadzorno ploščo in na nadzorno ploščo urednikov in skrbnikov.

Privzete gradnike lahko onemogočite tudi na nadzornih ploščah. To je uporabna možnost, saj lahko armaturna plošča pogosto preplavi in ​​preplavi uporabnike.

Možnosti blagovne znamke

Navigacija

Z blagovno znamko White Label lahko odstranite (beri: skrij!) Menije in podmenije na najvišji ravni iz svojega glavnega skrbniškega programa WordPress (to je na meniju na levi strani). To je koristno, če oblikujete spletno mesto za prijatelja ali stranko, ki nima izkušenj z WordPressom. Na primer, lahko odstranite povezave v meniju Videz in nastavitve za novince, tako da se pomembne nastavitve konfiguracije ne spremenijo.

Možnosti navigacije

Skrita je lahko tudi skrbniška vrstica WordPress (tj. Meni na vrhu strani). Lahko pa odstranite določene elemente iz skrbniške vrstice.

Možnosti navigacije

Vpiši se

Stran za prijavo in obrazec za prijavo lahko prilagodite prek nastavitvenega območja. Lahko spremenite logotip za prijavo in barvno shemo, ki se uporablja na strani za prijavo. Obrazec lahko nato postavite na stran z vodoravno in navpično osjo.

Možnosti prijave

Možnosti za prilagajanje obrazcev je veliko. Lahko spremenite barve vsake nalepke, polja in obrobe. Prav tako se lahko spremeni polmer obrazca.

Večina uporabniških možnosti konfiguracije ne bo uporabila večine WordPress uporabnikov; vendar so tam za tiste od vas, ki to potrebujejo.

Možnosti prijave

Če vam privzeti obrazec za prijavo ni všeč, ga lahko v celoti zamenjate s svojim s pomočjo HTML in CSS. Obstaja tudi možnost varnostnega kopiranja nastavitev predloge.

Možnosti prijave

Barvna shema

WordPress 3.8 je predstavil osem novih skrbniških barvnih shem. To se je lepo spremenilo od modrih in sivih možnosti, ki so bile na voljo prej.

Barvne sheme blagovne znamke z belimi nalepkami

Vsako od teh novih barvnih shem lahko izberete kot osnovo za svojo barvno shemo v beli blagovni znamki. Prilagodite lahko glavno barvo, barvo povezave in barvo, ki se prikaže, ko nekdo premakne miško nad element.

Možnosti barvne sheme

Nastavitve barvne sheme je mogoče varnostno kopirati in obstaja možnost, da naložite tudi svoj ikoni.

Možnosti barvne sheme

Vodja vlog

Blagovne znamke White Label vključujejo tudi celovitega upravitelja vlog in zmogljivosti. Ta funkcija ni privzeto omogočena. To morate omogočiti v območju z možnostmi. Ko je omogočena, lahko omogočite ali onemogočite vse nastavitve dovoljenj za skupine uporabnikov. Dovoljenja lahko uporabnik tudi konfigurira.

Ena najboljših lastnosti upravitelja vlog je možnost, da v celoti onemogoči skrbniško področje WordPress za uporabniško skupino in jih nato preusmeri na drugo stran. Če na primer ne želite, da bi komentatorji videli področje skrbnika, bi lahko onemogočili skrbniško območje za uporabniško skupino naročnikov in jih preusmerili nazaj na svojo domačo stran.

Možnosti upravitelja vlog

Opcije

Stran z možnostmi vtičnikov vam omogoča, da omogočite ali onemogočite določene funkcije vtičnikov, kot sta upravitelj vlog in trženje e-pošte.

Stran z možnostmi

K sreči ima vtičnik odličen sistem uvoza in izvoza. To vam omogoča, da varnostno kopirate vse vidike konfiguracijskih nastavitev skrbnika in jih izvozite na druga spletna mesta, tako da so vsa vaša spletna mesta nastavljena na enak način.

Oblikovalci spletnih strani bi lahko uporabili tudi možnost izvoza, da ustvarijo različne predloge konfiguracije za stranke. Na primer, lahko konfigurirate eno nastavitev za nove uporabnike, drugo za uporabnike, ki so seznanjeni z WordPressom itd. Tako boste prihranili pri konfiguriranju skrbniškega vmesnika vsakič.

Stran z možnostmi

Končne misli

V preteklosti sem uporabil veliko vtičnikov za prilagajanje WordPress-a. Večina vam omogoča preproste prilagoditve, na primer spreminjanje logotipa obrazca za prijavo in spreminjanje barvne sheme skrbniškega področja. Blagovne znamke z belimi znamkami so v tem pogledu drugačne. Omogoča vam prilagoditev vseh vidikov skrbniškega vmesnika. Ne morem si zamisliti nobenega drugega vtičnika, ki bi vam zagotavljal to raven nadzora nad skrbniškim območjem.

Vtičnik prodaja CodeCanyon za 25 dolarjev. Prvotno je bila izdana konec leta 2010, vendar se do danes redno posodablja. Če oblikujete spletna mesta za prijatelje ali stranke, priporočam, da preverite blagovno znamko White Label, saj vam omogoča popoln nadzor nad tem, kaj lahko ljudje vidijo in počnejo znotraj skrbniškega področja WordPress. Vtičnik je uporaben tudi za tiste, ki želite urediti svoj skrbniški meni in odstraniti menije (ker se danes vsak razvijalec vtičnikov zdi vztrajen pri dodajanju svojega menija na najvišjo raven!).

Preberite več o vtičniku WordPress za blagovno znamko White Label.

Če vsa svoja spletna mesta upravljate samodejno, vendar še vedno želite dodati blagovno znamko v prijavni obrazec in skrbniško območje, priporočam uporabo Prilagodite skrbnika namesto tega. Prenos je brezplačen in konfiguracija traja le nekaj minut.

Upam, da ste uživali v tem pregledu. Če imate kakršna koli vprašanja o vtičniku, vas prosimo, da jih vprašate na področju komentarjev.

Vso srečo,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me