Razširite svoje WordPress poslovanje z glasili

Razširite svoje WordPress poslovanje z glasili

Glasila so med najučinkovitejšimi načini povezovanja blagovnih znamk s strankami in potencialnimi kupci. Omogočajo vam, da komunicirate na preprost, a cenovno dostopen način. Kot tržnik menim, da glasila zaradi dejavnika zaupanja izstopajo kot neverjetna alternativa drugim kanalom. Glasila so učinkovita za podjetja vseh velikosti in domen. Delujejo kot vaše osebno okno do vaših strank, zaposlenih, prodajalcev, ljudi, ki jih vaše podjetje na splošno zanima.


V tem članku se bomo naučili, kako uporabljati glasila za rast vašega podjetja WordPress. Zajel bom tudi 7-stopenjski vodnik za ustvarjanje glasila za vaše podjetje. Zapnite se, da podrobno raziščete temo.

Zakaj glasila leta 2020

Preprost odgovor je “donos”. Trženje po e-pošti ustvari donosnost naložbe 4200%. Seveda je trženje na družbenih medijih v teh dneh vse bolj priljubljeno, a obstaja še več. Tako pokrajine Social Media Marketing (SMM) kot tudi SEM postajajo prenaseljene in nasičene. Tekmovati morate z desetimi tisoč tekmeci in opaziti je težko, tudi če uporabljate najboljša orodja za WordPress SEO na trgu. Tudi a anketa pravi, da 80% Severnoameričanov uporablja nič manj kot en adblocker. Zmanjša učinkovitost teh platform.

Poleg tega želim poudariti, da so vse te dejavnosti namenjene ustvarjanju potencialnih strank. Če želite zbrati te potencialne ponudbe, morate ustvariti prepričljive vsebine in bralce prepričati, da delijo svoje kontaktne podatke. E-poštni naslovi pripadajo potencialnim, ki so se že naročili na vas. To pomeni, da so že zainteresirani in na polovici poti prodajnega lijaka. Izguba možnosti, da bi jih dosegli, je huda napaka, zato se ji morate na vsak način izogniti.

Najlažji način za razširitev seznama e-pošte z WordPressom je implementacija dodatka ali dveh. To lahko vključuje uporabo vtičnika za dodajanje obrazcev za optimiranje glasila prek pojavnega obrazca, optin kolesa (spin za zmago) ali namenske ciljne strani.

Kaj storiti, ko dobite e-poštne naslove vaših strank? Ne morete jim ves čas pošiljati marketinških e-poštnih sporočil, sicer pa vas bodo označili za neželeno pošto. Tudi neprimerno komuniciranje je prav tako ne priporočljivo. Glasila premostimo vrzel med trženjem vsebin in komunikacijsko naravnano vrednostjo z vašimi strankami in strankami.

2020 je pravi čas, da razširite svoje e-poštne marketinške kampanje ali začnete eno, če tega trenutno še ne počnete. To bo pomagalo upravljati vaš proračun in se učinkovito obrniti na obstoječe stranke in potencialne stranke. Kot tržnik bi torej moral biti prvi, kar vam bo prišlo na misel? Poglejmo to v spodnjem razdelku:

Nastavite dnevni red in počistite svoj seznam prejemnikov

Praviloma se vsaka aktivnost začne šele, ko je določen njen namen. Predlagam, da začnete z določitvijo želenega rezultata. Kaj želite, da ljudje počnejo po branju vašega sporočila? Ali želite, da uporabljajo referenčno kodo, kupon za popust ali jim povedo o prihajajočem dogodku? Določitev jasnega dnevnega reda bo pomagala ugotoviti, v katero smer morate iti.

Eden najpomembnejših nasvetov, ki ga imam za vas, je tudi, da očistite svoj poštni seznam. Odstranite naročnike, ki so neaktivni, privedejo do e-poštnih sporočil, ki niso odstranjena ali so drugače izključena. To je še posebej koristno, tako da lahko glasila prenašate v skladu s svojim občinstvom. Prejemnike lahko postopoma razširite, če želite, da se več angažirajo.

Tu navajam 7 korakov za ustvarjanje odličnih novic za vaše podjetje. Ta načela lahko uporabite za skoraj vse vrste novic.

7 korakov vodnik za ustvarjanje brezhibnih glasil vsakič

Ustvarite brezhibne novice

Preden gremo naprej, bi morali vedeti, da se časopisi precej razlikujejo od drugih vsebinskih oblik. Od besedilne vsebine so odvisne od vrednosti, medtem ko se pri estetiki opirajo na vizualno gradivo. Bralci bi morali čim prej pritisniti na gumb CTA. Na nek način je umetnost kuriranja več majhnih vsebinskih elementov hitro sprožiti želeno dejanje. Začnimo s postopkom oblikovanja:

1. korak: Začnite s CTA

Ja, prav ste prebrali. Vaš gumb za poziv k akciji (CTA) mora biti v središču vaših prizadevanj. To so lahko brezplačni kuponi, napotitvene kode, povezave do nakupa izdelkov / storitev ali RSVP na dogodke v njihovem mestu. Prav tako lahko zaprosite za priporočila in zberete povratne informacije. Vedeti, kaj mora storiti občinstvo, bo pomagalo pri oblikovanju podrobnosti, ki jih bodo k temu prisilile.

WordPressu preprosto dodate klic k dejanju. S pomočjo ustvarjalca strani, kratke kode, obrazca ali optin vtičnika lahko imate CTA na svojem spletnem mestu v nekaj minutah.

2. korak: Ustvarite čist predmetno vrstico

To je prva stvar, ki jo bodo videli prejemniki. Morate ga narediti tako, kot ga želite osebno prebrati. Večina nas se odloči, ali odpreti pošto ali ne v nekaj milisekundah. Tako obstaja nekaj načinov za zagotovitev, da bo zadevna vrstica ostala pomembna:

 • Izogibajte se splošnim temam.
 • Naj bo omejeno na 5-7 besed. To tudi izboljša izkušnjo ljudi, ki uporabljajo mobilne telefone.
 • Ne bi smelo izgledati tako: KAKO VPLIVAMO NA DELOVNE DELE ali kako veste, da imaš WiTH CoVID19. Kapitalizacija naj bo vedno normalna.
 • Izogibajte se uporabi preveč emojijev.
 • Ne poskušajte uporabljati klicajev, razen če ponujate nagrade ali podelitve. Zaradi tega se v večini primerov označi kot neželena pošta.

Na kratko, ne naročite svojim naročnikom razloga, da preskočijo vaše novice. Naj bo vredno klika in nastavite pričakovanja prav tam.

3. korak: Dodajte vizualno plat zgodbe

Grafika je le druga od tematike, ko gre za zajem vašega občinstva. Priporočam uporabo brezplačnih fotografij ali slik brez licenčnin, da se izognete težavam s kršenjem avtorskih pravic. Slika mora biti ustrezna in privlačna. Razmislite o uporabi napisov za pripovedovanje zgodbe in prihranite prostor za besedilno vsebino. Uporabite lahko tudi ustrezne barve, da ustrezate namenu pošiljanja novic ali preprosto ustrezate barvi vaše blagovne znamke. Na spletu je veliko brezplačnih spletnih klepetalnic, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje slik za svoj WordPress blog in za vaša glasila.

Ne pozabite, da naši možgani obdelujejo grafiko 60.000 krat hitreje kot besedilni podatki. Spodaj je dober primer:

Dodajte vizualno plat zgodbe

4. korak: Napišite telo e-pošte kot bodybuilder

Tu se nikakor ne šalim. Klasična bodybuilding je bila namenjena estetiki, ki je bila dobro proporcionalna. Tudi vaše glasilo mora biti videti sorazmerno in prijetno za oči. Nekaj ​​lastnosti, ki jih morate vključiti, so:

 • Kratke črte in kratki odstavki.
 • Primerna uporaba glav.
 • Če je mogoče, vsebino razdelite po blokih.
 • Označite nasvete, koristne informacije in sporočila.
 • Če je predolga, poravnajte v desno, da bo boljša vidljivost.
 • Ohranjajte skladnost s prejšnjo komunikacijo, če je primerno.
 • Optimizirajte za vse naprave in velikosti zaslona.

To ima za posledico čisto, jedrnato in prepričljivo privlačnost strukture. Seveda je nujno treba navajati le ustrezne informacije, vendar je uporaba pravega jezikovnega tona enako potrebna. Poskusite ostati vljudni, nekoliko ležerni, vendar ne neprofesionalni. Organ vsebuje vse ustrezne podatke o tem, zakaj je treba klikniti CTA. Če ga boste hranili dragoceno in izobraževalno, vam bodo sledili kilometri. Orodja so na voljo v obliki vtičnikov za trženje e-pošte, kot v primeru spletnih mest WP, medtem ko so CRM-ji za druge. Pomagajo pri gradnji vizualno privlačne predloge e-pošte brez napora.

5. korak: Odrežite maščobo

Ko sestavite glasilo, boste vedno našli nekaj delov, ki ne dodajajo dovolj vrednosti. Lahko jih parafrazirate ali izpustite tiste dele, kot je potrebno. Rezanje maščobe je ključnega pomena, da končna vsebina ostane hrustljava in berljiva. Skozi lektoriranje in urejanje ga pojdite večkrat. To bo prineslo le boljšo, privlačno kopijo.

6. korak: Izberite pravi čas in frekvenco pošiljanja

To je tehnični del doseganja množice. Pomagajo pri določanju prave strategije. Odločiti se morate za pravo frekvenco in odložiti čas, če želite najvišji CTR. Tako kot mnogi tržniki se tudi jaz strinjam, da je pošiljanje glasila v ponedeljek ali torek zjutraj najboljši čas. Naročniki ga bodo najverjetneje prebrali med delom po e-pošti.

Spet je to subjektivno. Če ste lastnik restavracije ali kino dvorane, bi lahko bili petki za vas bolj ugodni. V skrajnih primerih lahko uporabite katero koli frekvenco, na primer dnevno, tedensko, mesečno ali celo letno. Vse, kar morate zagotoviti, je, da bralcev ne preplavite do točke, ko se odjavijo.

7. korak: Izmerite in dvignite stopnjo

Za pisanje glasil ne obstaja nobena panaceja. Iz prejšnjih oglaševalskih akcij se morate naučiti, kaj navdušuje vaše občinstvo in kaj ne. Če imate spletno mesto WordPress, lahko preprosto namestite preizkusni vtičnik A / B Split. Ali glede na storitev, ki jo uporabljate, lahko v vaš načrt vgradite orodja za ločeno testiranje in analitiko.

Uporabite lahko tudi orodja Google Analytics, ki jih je enostavno nastaviti s pomočjo vtičnika Google Site Kit. Merjenje angažiranosti je stalen proces, saj ljudje sčasoma spreminjajo svoje interese in se tudi trendi nenehno spreminjajo. Kljub temu vam bo pravo orodje pomagalo izravnati vašo igro in ostati relevantno.

Kako novice pomagajo pri gradnji močnega poročila

Prvič, ko naročniki kliknejo, jih bodo prejeli naravnost do vaše vsebine, brez tekmovalcev, s katerimi bi si lahko ogledali pozornost. Če k temu dodamo, več ljudi bere e-poštna sporočila, dokler ne 18 sekund kar je višje od preteklosti. Lahko delite nasvete, novice v industriji ali izobraževalne vsebine; ne glede na to, katere stranke bi radi videli, vendar jih ne dobivajo redno od drugih podjetij. Vedno sem čutila potrebo po uskladitvi komunikacije s strategijo za vzpostavitev poročila. Več kot polovica (61%) potrošnikov raje blagovne znamke, ki jih kontaktirajo prek e-poštnih sporočil. Oglaševalsko akcijo lahko ustvarite tako, da razdelite vsebino svojih novic ali pošljete obljubljena darila / kupone v skladu z urnikom.

Med vami in vašimi bralci je vedno nekaj zaupanja, saj so vam dali svoje e-poštne naslove. To je daleč največji dejavnik, ki prične z nizom personaliziranih interakcij. Prilagojena e-poštna sporočila prejemajo 6X običajne transakcijske stopnje. Postopke lahko postopoma povečujete, saj nadaljujete z orodji za analitiko in gradite intimen stik s svojimi naročniki.

SEO Vpliv glasil

Glasila so menjalniki iger za vaše SEO. Vaši naročniki jih lahko shranite in to je ena največjih prednosti za vaše tržne napore. To bo posredno dvignilo vašo SEO razvrstitev, saj vodi redni promet na vašo spletno stran in spodbuja ljudi, da sodelujejo z vašo blagovno znamko na drugih platformah. Zagotavljanje „gumbov za skupno rabo“ na spletnih mestih družbenih medijev je odličen način za pridobivanje soka SEO, ko omenjene platforme na teh platformah posredujejo pozitivne signale iskalnikom, kot je Google. Vse to je zelo ugodno, zato tega zagotovo ne morete prezreti.

Nazaj k tebi

Zaključimo lahko, da sodelovanje z vašo potrošniško bazo postane enostavno z glasilom, ne da bi bilo preveč naporno. Stroški upoštevajo tudi njegovo korist. Sčasoma gradbena angažiranost ni manjša kot prednost, saj vam ni treba močno zanašati porabe velikih dolarjev, da bi dobili prepoznavnost. Tudi dolgoročno prinašajo ponavljajoče se prihodke veliko bolje kot drugi kanali. Kot rečeno, to je vaša osebna platforma. Imate popolno svobodo nad njenim videzom in vsebino, ne da bi tekmeci lebdeli okoli nje. To je dovolj razlogov, da izkoristite glasila za rast poslovanja v letu 2020 in pozneje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map