Različni načini za integracijo socialnih medijev z WordPressom

Postati preveč odvisen od prometnih iskalnikov nikoli ni dobra ideja – ena posodobitev algoritmov lahko potencialno zmanjša poplavo prometa. Upoštevajte to, da je izkoriščanje drugih virov prometa, še posebej družbenih medijev, pomemben del zaščite dolgoročnega uspeha vašega spletnega mesta: močna družabna sledljivost in zelo skupna vsebina vam omogoča, da na svoj spletni stran usmerite svoj promet. Z drugimi besedami, če vaša spletna stran naredi če pride do padca SERP-jev, vpliv ne bo katastrofalen.


Zdaj se želim izdati, da je večina od vas že nameščala gumbe za skupno rabo družabnih omrežij na svojem spletnem mestu, kajne? Vendar to ni edini način, da naredite svoje spletno mesto bolj družabno. Danes vam želim predstaviti sedem vtičnikov za socialne medije WordPress. Vsak vtičnik na vašo spletno stran doda nekoliko drugačno funkcijo in vam tako pomaga, da resnično kar najbolje izkoristite socialne medije.

Social Media Feather Free WordPress Vtičnik

Social_Media_Feather

Družbeno medijsko pero je brezplačni vtičnik gumbov za skupno rabo družbe. Vtičnik omogoča, da na svoje spletno mesto dodate eleganten nabor gumbov za skupno rabo družabnih omrežij – dodate lahko tudi socialne medije slediti gumbi – ki obiskovalcem omogočajo skupno rabo vaše vsebine s prijatelji na izbranem družbenem kanalu.

Vtičnik podpira vsa glavna družbena omrežja: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, reddit, Pinterest in tumblr. Dobite čisti, sodoben nabor gumbov, ki jih lahko postavite pred ali po vsaki objavi. S sledilnimi gumbi lahko namestite tudi kamor koli na svojem spletnem mestu s pomočjo namenskega pripomočka.

Kljub močnemu poudarku sloga je vtičnik neverjetno lahek. Social Media Feather sploh ne uporablja Javascripta, kar pomeni, da se zelo hitro naloži! Na voljo so številne premijske razširitve, vključno z dodatnimi ikone, in kul na videz v sivih odtenkih učinek.

Social Share in Locker Pro Premium WordPress Vtičnik

Social_Share_and_Locker_Pro

Social Share & Locker Pro je fantastičen vtičnik “dva v enem”, ki je na voljo za $ 14 pri CodeCanyonu. Za svoj denar dobite oba čudovita gumba za skupno rabo v družbi in funkcijo socialne omarice.

Social_Share_and_Locker_Pro_Screenshot

Najpomembnejših 20 kanalov družbenih medijev podpira vtičnik, gumbe za skupno rabo pa lahko namestite kamor koli na vaši strani – zgoraj, spodaj, levo ali desno. Pritrditi jih je mogoče v absolutno položaj ali plavajo tako, da se ves čas pojavljajo na zaslonu. Gumbe za skupno rabo lahko preprosto postavite v svojo vsebino s pomočjo preproste kode.

Gumbi se hitro nalagajo in prihajajo v desetih različnih kožah. Vsaka koža je videti čista in elegantna, poleg tega pa je na voljo izbira med prikazom socialnega logotipa in polnim imenom – ogledate si lahko številne kože tukaj. Poleg gumbov lahko prikažete tudi števce.

Najboljša stvar tega vtičnika je dodatna funkcija socialne omarice. To vam omogoča, da zaklenete svojo premijsko vsebino, ki si jo lahko obiskovalec ogleda šele, ko vsebino deli na Twitterju ali Facebooku.

NextScripts: vtičnik za samodejno plakatiranje v socialnem omrežju Free WordPress Vtičnik

NextScripts

Še en impresiven brezplačni vtičnik, the Avto-plakat v socialnem omrežju naredi točno tisto, kar piše na kositru: vašo vsebino pošlje v vsako konfigurirano družabno omrežje, takoj ko pritisnete na »objavi«.

Vsi vemo, da je redno objavljanje člankov v družabnih medijih odličen način, da pritegnete promet na svoje spletno mesto, zato vam bo ta vtičnik prihranil veliko časa: s tem vam ni več treba ročno dodajati vsakega socialnega kanala, ki ga uporabljate . Za vsako socialno omrežje lahko dodate tudi več računov, kar omogoča enostavno integracijo osebnih in poslovnih računov hkrati.

Vtičnik trenutno podpira 27 različnih socialnih omrežij – očitno so na tem seznamu vse glavne. Vtičnik lahko konfigurirate tudi tako, da oznake / kategorije članka v družabne objave dodate kot hashtags in tako olajšate iskanje vsebine.

Pinterest samodejni vtičnik Word Premium WordPress

Pinterest_Automatic_Pin

Če so slike pomembna značilnost vašega spletnega mesta, brez dvoma že delujete na Pinterestu. Vtičnik Pinterest Automatic Pin WordPress, ki je na voljo za 15 dolarjev, lahko znatno izboljša, kako hitro in učinkovito lahko naložite svoje slike. Vtičnik se brez težav sinhronizira z vašim računom za Pinterest, kar vam nato omogoča hitro pripenjanje neomejenega števila slik. Prav tako lahko dobite deske, ki jim sledite, kar vam lahko pomaga izbrati, kam želite objavljati svoje slike.

Ko pripravljate objavo, samodejni zatič samodejno zazna vse slike, ki jih ob objavi objave objavite neposredno na Pinterest – če boste objavo objavili pozneje za objavo, se bodo vaše slike pripele šele, ko bo objava objavljena. Prav tako imate možnost, da izbrišete slike, ki jih ne želite objavljati. Na desni strani urejevalnika besedila boste opazili novo metaboksno polje, ki vam omogoča, da izberete ploščo, na katero prilepite slike s spustnega seznama..

Poleg tega se lahko vrnete in prilepite slike iz že objavljenih objav. Preprosto si oglejte obstoječe objave s klikom na Vse objave na nadzorni plošči WordPress izberite novo razpoložljivo možnost dejanja: Pripnite jih. Če se želite izogniti težavam z množičnim nalaganjem, lahko vtičnik zatiče vaše zatiče, kar pomeni, da se na minuto pripne samo ena slika.

SocialFans Odziven vtičnik Social Counter Premium WordPress

Socialni oboževalci

SocialFans je fantastičen premium vtičnik, ki vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate vizualno osupljive gumbe za sledenje družabnim ljudem, ki omogočajo gradnjo svojih oboževalcev, sledilcev in naročnikov. Podpira impresivnih 30+ omrežij socialnih medijev in jih je mogoče prenesti za 16 $ s CodeCanyon-a. Za gumbe lahko izbirate številne različne kože, vključno z barvnimi, svetlimi, temnimi in prozornimi. Na voljo so tudi številne animacije prehoda in animacije s kliki za vsako kožo.

Posnetek zaslona SocialFans

Gumbi so odzivni in bodo ustrezali vsem območjem pripomočkov. Izbirate lahko med prikazovanjem gumbov na seznamu ali v uglajeni, prepleteni, sestavljanki. Obe sta videti super. Vtičnik ponuja tudi možnost prikazovanja števca za vaše družabne člane, ki prikazuje bodisi vrednosti vseh časov bodisi število sledilcev v določenem časovnem obdobju, odvisno od vaših želja.

Twitter Widgets Brezplačni vtičnik WordPress

TwitterWidget

Čeprav tehnično ni vtičnik, je integracija widgeta Twitter odličen način za dodajanje drugačnega socialnega elementa na vaše spletno mesto. Twitter widget vam omogoča, da na stransko vrstico svojega spletnega mesta dodate živi vir Twitterja. Izberete lahko za prikaz svojih objav in pogovorov ali za objave, ki vsebujejo določeno hashtag (po možnosti svoj namenski hashtag). To je odlično za prikaz obiskovalcev, kako komunicirate s svojimi oboževalci ali pa sporočate, kaj si o vašem spletnem mestu misli svet družbenih medijev – če so povratne informacije pozitivne, je to resnično velik družbeni dokaz! Obiskovalci lahko z vami lažje komunicirajo s klikom na povezavo v pripomočku.

Dodajanje gradnika je zelo hitro: preprosto pojdite na nastavitve svojega Twitter računa in izberite pripomoček. Od tam se boste lahko igrali z nastavitvami in številnimi možnostmi za prilagajanje, preden ustvarite kodo, ki jo prilepite v pripomoček HTML na svojem mestu WordPress.

CoSchedule brezplačni vtičnik WordPress

CoSchedule

CoSchedule je predvsem uredniški koledar vse v enem, vsebuje pa tudi nekaj impresivnih funkcij družbenih medijev. Cena storitve je 10 dolarjev na mesec, lahko pa dobite 14-dnevno brezplačno preskusno različico.

CoSchedule omogoča sinhronizacijo poljubnega števila računov družbenih medijev v vseh glavnih omrežjih. Nato vam omogoča ustvarjanje in načrtovanje sporočil iz metaboxa, nameščenega neposredno pod urejevalnikom besedil WordPress – to pomeni, da lahko pišete svoje objave v družabnih medijih kot ste blogging. Svoje objave lahko razporedite glede na to, kdaj je objavljena vaša objava, na primer dve, štiri in šest ur po objavi objave. Če spremenite datum objave, se bodo povezane družbene objave samodejno preusmerile z njim.

Vtičnik ustvari tudi impresiven koledar povleci in spusti, ki vsebuje vso načrtovano vsebino in načrtovane družbene objave. To vam omogoča vizualizacijo vseh vidikov urnika spletnega dnevnika, kar vam omogoča, da vidite, kateri dnevi so lahki glede vsebine, in to vam lahko pomaga ustvariti doslednejši razpored objave in družabnih vsebin.

Končne misli

Z naraščanjem pomena socialnih medijev se povečuje tudi število socialnih WordPress vtičnikov. Zaradi tega bo neverjetno težko najti ustrezen vtičnik za svoje spletno mesto z vsemi različnimi vtičniki.

Ta članek želi predstaviti več različnih vtičnikov za socialne medije – vsak ponuja drugačno funkcijo -, da vam pomagajo kar najbolje izkoristiti kanale socialnih medijev. Oglejte si tudi našo objavo o 20 najboljših vtičnikov za socialne medije za WordPress in si oglejte več brezplačnih in premium možnosti za dodajanje socialnih povezav na vaše spletno mesto.  Če poznate čudovit vtičnik za družbene medije, ki ni vključen na ta seznam, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map