Tematske trgovine ali temo gozdovi: od kod naj kupite svoje WordPress teme?

Torej iščete novo temo WordPressa. Verjetno vas muči veliko število spletnih mest na trgu in zmeden niz tem, ki jih lahko izbirate. Kje začeti?


Počivajte enostavno, saj smo se zelo potrudili, da bi zmanjšali vaše odločitve, da bi se lažje odločili, kje kupiti svojo WordPress temo. Tu igra veliko dejavnikov in vse vas bomo vodili skozi njih.

Vas skrbi, katera tržnica ali tematska trgovina ima najboljšo podporo strankam? Kje so najboljše cene? Katera spletna mesta so specializirana za posamezne teme? Vse to in še več bomo pokrili s potovanjem po najbolj priljubljenih tržnicah in tematskih trgovinah za WordPress. Pojdiva!

Tematske tržnice in temo gozdovi

Tematske tržnice, kot je Themeforest iz Envata, nudijo razvijalcem tem, da prodajajo svoje izdelke v spletu. Z več kot 20.000 temami, ki so na voljo v tematskem gozdu, boste našli ponudbe izdelkov za vsak projekt, obliko in slog spletnega mesta.

Na svetli strani kakovost Envato preveri vsako temo. Povedo vam, ali so prihodnje posodobitve vključene v kupnino in ali avtor tematik aktivno podpira temo v spletu (zelo pomembno za začetnike do vmesne uporabnike WordPressa!) Pričakujete, da bodo teme z višjimi cenami vključile bistveno boljšo podporo kot manj drage teme.

Iskanje tem je enostavno. Spletno mesto ponuja vrsto filtrov, ki omogočajo ogled teme WordPress:

  • V določeni kategoriji
  • V določenem cenovnem razredu
  • Na podlagi ocene strank
  • Na podlagi dolarjev v prodaji
  • in veliko več
Možnosti filtra v zgornjem gozdu

Možnosti filtriranja na tematskem gozdu

Rezultati ali seznami tem vključujejo tudi posnetek zaslona, ​​ko kratek povzetek, pa tudi kratek povzetek pove, ali je tema visoke ločljivosti in pripravljen pripomoček, katere različice brskalnika so združljive in kateri okviri so podprti. Če nameravate svojo temo uporabljati z določeno rešitvijo, kot je Podčrtani, WPML ali Škornji za prtljage, te informacije so zelo priročne.

total-demo

Nekaj ​​uporabnih predstavitev Total Theme

Themeforest je postal vodilni tudi pri večnamenskih temah WordPress. Zagotovo ste videli temo, omenjeno na enem ali drugem blogu, in čeprav te vrste teme niso skodelice čaja, se ne morete pogovarjati z možnostmi in prilagodljivostjo, ki jo nudijo. Oglejte si katero od najbolj prodajanih tem, kot je tema Total WordPress, in videli boste, da čeprav ima večnamenska tema veliko število možnosti (kar je dobro!), Pogosto pridejo tudi enostavno za uporabo vzorčnih predstavitev z vsemi možnostmi, ki so že izbrane za vas.

Če presegajo vodilno panogo, so druge tržnice koristne tudi pri iskanju popolne teme. Medtem ko imajo manjše tržnice na voljo manj tem, jih nadomešča vrsta drugih privlačnih funkcij. Eden izmed naših najboljših izbir je Creative Market. Ker lahko avtorji na tem trgu določijo svoje cene, lahko najdete cenovno dostopno temo za vsak proračun. Poleg tega imajo vsak teden odlične zastonj, zato se ne pozabite prijaviti na njihovo glasilo!

StudioPress & Elegantne teme

Znotraj tematskih trgovin na internetu obstajata morda dve izstopajoči osebi, ki sta si resnično dali ime zase. Prvi je bil StudioPress, ustvarjalec okvira Genesis. Ren je naredil odličen okvirni okvir Genesis, toda za zdaj smo le dosegli ključne točke: hitri časi nalaganja, odlična podpora, SEO, cenovna dostopnost in varnost so le nekateri izmed njih.

Okvir Genesis iz StudioPressa.

Okvir Genesis iz StudioPressa.

Če uporabljate okvir Genesis za napajanje spletnega mesta WordPress, priporočamo StudioPress, saj je vodilni ponudnik tematik Genesis. Zakaj? No, ker oni narejen Geneza. Uporaba otroške teme Genesis, ki jo je napisal drug razvijalci, lahko povzroči težave z združljivostjo, saj tudi strokovnjaki razvijalcev tem ne poznajo vseh podrobnosti o okviru. Avtorji programske opreme imajo v tem pogledu naravno prednost. Poleg tega so njihovi čisti in profesionalni dizajni vredni pretiranega.

Teme StudioPress

Teme o kavarnah in dnevnih jedeh iz StudioPressa

StudioPress ponuja tudi paket Genesis Pro Framework, ki vam omogoča dostop do vseh otroških tem, ki so na voljo za eno nizko ceno. Če uporabljate Genesis, je nakup otroške teme pri StudioPress smiselna izbira, vendar to niso edina igra v mestu – Creative Market, ZigZagPress in Web Savvy Marketing nudijo tudi možnosti, ki temeljijo na Genesisu.

Druga tematska trgovina so Elegantne teme, kar ne bi smelo biti presenečenje, saj je njihova tema Divi očiten hit. Ta tematska trgovina je na trgu WordPress zase ustvarila odlično mesto, ki ponuja na tone odličnih tem za eno nizko cenovno paket.

divi-wordpress-tema

Množično priljubljena tema Divi

Nišne tematske trgovine in modeli po naročilu

Če iščete temo, ki ustreza določeni panogi, je Templatic odličen kraj za začetek iskanja. Ponujajo več kot 80 tem za posebne panoge, kot so hoteli, avtomobilske trgovine, restavracije, frizerski saloni in drugo. Še posebej so uporabne za teme imenikov za poslovne sezname. Vzorec njihovih najbolj uporabnih tem je spodaj, templatična predstavitev pa je vredna ogleda.

Predloge teme

Teme iz Templatic

Teme, ki so na voljo v templatičnem razponu, znašajo od 29 do 79 dolarjev, poleg tega pa imajo tudi Premium Tematski klub, ki vam omogoča dostop do vseh predlog za 299 dolarjev. Ne glede na to, ali izberete eno temo ali možnost kluba, Templatic ponuja neomejeno podporo in posodobitve tem za eno leto. Prav tako imate dostop do temo vodnikov in foruma skupnosti.

themeisle-sveženj

Najboljši prodajalci ThemeIsle

Drugo mesto, ki ga je vredno omeniti, je ThemeIsle. Ustvarili so najbolj priljubljeno brezplačno temo na WordPress.com in imajo tudi nekaj čudovitih premijskih tem. Na tej strani boste našli teme, ki so popolne za posel, fotografijo, knjige, gradbeništvo in drugo. Izberete lahko samo eno temo ali pa dobite dostop do vseh le za 99 dolarjev (kar vključuje dve leti prednostne podpore).

In tam je dobesedno na stotine več tematskih trgovin – to je le nekaj, ki jih uporabljamo in jim zaupamo.

Izberite (ali po meri) teme

Naročene prodajalne tematik so na tleh tanjše, saj se večina razvijalcev odloči za neposredno sodelovanje s strankami na spletnih mestih po meri. Obstaja nekaj profesionalnih spletnih strani, ki so pripravljene za sprejemanje dela v celoti, vendar če je to možnost, ki jo želite nadaljevati. Upoštevajte le, da bodo teme po meri stale več kot predloge, ker so ustvarjene samo za vas, vi pa boste namenili dovolj časa z razvijalcem, zato ne pozabite izbrati nekoga, ki vam je všeč.


Pomanjkanje izbire ni problem, ko gre za izbiro teme WordPress. Tudi z le nekaj trgovinami in tematskimi trgovinami, ki smo jih omenili tukaj, imate na voljo na tisoče možnosti.

Vsako podjetje in spletno mesto je na koncu edinstveno, zato ne moremo izbrati ene rešitve, ki bi ustrezala vsem potrebam. Tema, ki jo boste izbrali, mora temeljiti na vaših željah, stopnji znanja pri delu z okviri PHP, WordPress, CSS in drugih okvirih ter proračunu. Upajmo, da vas bo naša razčlenitev najbolj priljubljenih virov teme usmerila v pravo smer. Končna odločitev je seveda vaša.

Želimo vam dobro pri iskanju popolne teme za vašo spletno stran in radi bi vedeli, za katero tržnico ali tematsko trgovino ste na koncu izbrali in zakaj. Povežite se prek komentarjev in nam sporočite!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me