Ultimate Vodnik za upravljanje digitalnih sredstev WordPress

Ultimate Vodnik za upravljanje digitalnih sredstev WordPress

Digital Asset Management je sistematična organizacija vseh vaših digitalnih sredstev na centralizirani lokaciji. Kaj so “digitalna sredstva”, ki jih vprašate? No, vsebujejo vse vaše predstavnostne datoteke, kot so fotografije, videoposnetki, dokumenti, vektorji, datoteke Photoshop, zvočna sredstva itd. Če ste programer, pomislite na upravljanje digitalnih sredstev kot na “git” za tržnike.


Če se sprašujete, zakaj bi nekdo potreboval sistem za upravljanje digitalnega premoženja v dobi Dropboxa in Google Drive in ko WordPress ponuja lastno upravljanje slik in preproste nastavitve upravitelja predstavnosti, mi lahko povem zgodbo.

Zgodba o produktivnosti

Naša zgodba se začne z veliko tehnološko revijo, ki vsak dan pripravi na stotine objav, vključno z objavami na spletnem dnevniku, Instagram zgodbami, videoposnetki, fotografijami, tvitom, posnetki in še veliko več. Njihova vsebinska ekipa je velika in raznolika. Morebiti se celo razširi po več pisarnah.

Sam, pred kratkim najemi pisatelj tehnic, dela na članku z naslovom The Stanje računalništva v oblaku v letu 2017. Kot vsi vemo, je notranje povezovanje dobra praksa, ne glede na velikost bloga. Kot vsak dober digitalni novinar tudi Sam preverja, ali je ekipa v preteklosti pripravila infografiko o računalništvu v oblaku – nekaj, kar bi lahko uporabil v svojem članku. Kolega mu je samozavestno sporočil, da resnično obstaja takšna infografija, pripravljena pred nekaj meseci. In to je bilo nekje v mapi podjetja Dropbox.

Po 27 minutah obsežnega iskanja po vseh mapah, kjer je bila infografika naj bi bil, Sam poišče PSD datoteko infografike. Vendar to ni prava različica – zaradi dejstva, da je bila imenovana “za pregled”. Še 12 minut iskanja in Sam se končno odloči poiskati objavljeni članek od Googla in prenesti infografiko. Ampak žal! Ta infografija je potrebovala nekaj sprememb. Sam neradi odpre Photoshop in moli, da se še spomni osnov.

Zakaj govorimo o Samu?

Sam je preživel tri četrt ure (to je skoraj dve uri in pol epizode Teorije velikega poka) in skušal najti pravo različico infografike. Tokrat bi ga lahko uporabili za nekaj bolj produktivnega – kot je – ne vem – delo na članku? Resnično ne vemo, ali je Sam tisti dan končal članek.

Toda do zdaj se verjetno sprašujete, kaj je smisel te zgodbe? V kateri koli organizaciji je upravljanje digitalnih sredstev ključnega pomena sestavni del produktivnosti. Ko zaposleni porabi skoraj eno uro za iskanje datotek, ki naj bi so takoj na voljo, to je zapravljen čas. Podjetje izgublja denar.

Za tiste, ki boste kmalu zaprli okno (ali pritisnili gumb doma), imejte nekaj časa z mano. Imam nekaj lepih statistik zate. Tudi če vam ni všeč preostanek članka, bi morala biti sama statistika dovolj za pogovore o vodnem hladilniku v službi..

Zanimiva statistika upravljanja digitalnega premoženja

Pomanjkanje sistematičnega izvajanja digitalnega upravljanja premoženja v velikih organizacijah povzroča ogromno izgubo produktivnosti. Kar posredno pomeni izgubo denarja.

Sistem digitalnega upravljanja premoženja sicer ni za vsi, tu je nekaj raziskav, ki kažejo, kako pomembno je upravljanje digitalnih sredstev v veliki organizaciji.

Čas, porabljen za iskanje dokumentov

2012 študija IDC predlagali, da ljudje preživijo več kot 9 ur na teden v “Vložitev in urejanje dokumentov” in “Iskanje dokumentov”.

Čas, porabljen za upravljanje dokumentov: Anketa o 840 informativnih delavcih, enakomerno razdeljenih po ZDA, Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Avstraliji in na Japonskem. Vir: Anketa IDC-jevih informacij o delavcih, 2012.

Stopnja uspešnosti iskanja medijske datoteke

Podjetje za tržne raziskave GISTICS je ugotovilo, da 62% trženjskih in kreativnih strokovnjakov porabi od 1 do 6 ur na teden za upravljanje datotek. Poleg tega je GISTICS ugotovil, da povprečna ustvarjalna oseba 83-krat na teden išče medije in ne najde 35% časa brez digitalnega upravljanja premoženja.

Rešitev: Ocenili so, da bo sistem digitalnega upravljanja premoženja pomagal skrajšati čas iskanja sredstev za več kot 85% in da bo stopnja neuspešnega iskanja medijev padla na 5%.

Po raziskavah GISTICS bo sistem digitalnega upravljanja premoženja pomagal skrajšati čas iskanja sredstev za več kot 85%!

ROI sistem digitalnega upravljanja premoženja

Skupina Aberdeen je ugotovila, da “najboljša podjetja” v najrazličnejših panogah dvakrat pogosteje uporabljajo sistem digitalnega upravljanja premoženja za tržne funkcije kot povprečno podjetje v njihovi panogi. Ta ista podjetja z najboljšim razredom so poročala o 23-odstotnem zmanjšanju časa na trg in 18-odstotnem povečanju povprečne donosnosti tržnih naložb. Na vprašanje, »Kako je naložba v upravljanje digitalnega premoženja vplivala na uspešnost?«, 69% jih je poročalo o zmanjšanju časa ustvarjanja sredstev, 40% jih je odgovorilo, da so porabili manj časa za prenos datotek, 63% pa ​​je navedlo, da so agencije znižale.

Vir: Ian Michaels, vodnik za trženje upravičevanja naložb v upravljanje digitalnega premoženja, raziskovalno poročilo skupine Aberdeen

V velikih organizacijah sistem digitalnega upravljanja premoženja običajno zmanjša čas do prodaje za 23% in poveča povprečno donosnost naložbe za 18%.

Stopnja prevzema sistema digitalnega upravljanja premoženja

Da jo zaokrožijo, Frost & Sullivan pravi, da, »Ker podjetja v svojo strategijo blagovne znamke dodajajo bolj bogate digitalne medije, velikosti datotek naraščajo. Zainteresirane strani do teh sredstev so večkrat geografsko razpršene, vendar morajo vseeno imeti enostaven dostop do istega premoženja in sodelovati na različnih lokacijah. Z integracijo s sistemi tretjih oseb, ki uporabljajo spletne storitve in zagotavljajo pogojni nadzor dostopa, so sistemi digitalnega upravljanja premoženja postali idealna platforma za omogočanje takšnega sodelovanja v brezhibnem delovnem toku. “

Nadalje napovedujejo, da se pričakuje, da bo trg digitalnega upravljanja premoženja zrasel z zbrano letno stopnjo rasti dobrih 30% in do leta 2013 dosegel prihodke v višini več kot milijardo dolarjev.

Vir: Mukul Krišna, „Uresničevanje ponudbe vrednosti gostil digitalnih rešitev za upravljanje premoženja“, 2009 in „Svetovni trg za upravljanje digitalnega premoženja, 2010

Zakaj potrebujete sistem za upravljanje digitalnih sredstev?

Bralci, ki delajo v običajnih podjetniških okoljih, bi naleteli na vsaj eno od spodnjih točk. Ljudje v kreativnih in marketinških oddelkih bi se strinjali z večino njih. Želite razlikovati? V mislih komentarjev pustite svoje misli!

1. Vzdrževanje posodobljenih datotek: Zapravili boste ogromno časa za vzdrževanje posodobljenih različic digitalnih sredstev. Ta problem se širi eksponentno, glede na velikost ekipe.

Medtem ko veliko SMB-jev raje uporablja Dropbox (zahvaljujoč njegovi priljubljenosti in nizkim stroškom), zaposleni redno ne varčujejo s svojim delom v Dropboxu. Posledično ekipa na koncu uporabi zastarele ali napačne različice datotek.

2. Skupna raba datotek in map: Čeprav rad uporabljam Dropbox, obstajajo nekatere funkcije nadzora dostopa uporabnikov, ki jih Dropbox še nima. Lahko delite podmapo mape, ki je že v skupni rabi. Medtem ko je delo moje ekipe shranjeno v glavni mapi, ne morem deliti podmape samostojni izvajalcu, ki potrebuje knjigo blagovnih znamk in datoteke digitalnih sredstev. Poleg tega postane ločljivo / posodobljeno dovoljenje za vsakega uporabnika posebej zapleteno.

Rešitev: Za to je zgrajen sistem digitalnega upravljanja premoženja. Ustvarite lahko več ravni dostopa za različne uporabnike, naj bo to višji vodja projektov, pogodbeni razvijalec ali samostojni oblikovalec. Koordinacija z več agencijami postane veliko lažja s centraliziranim upravljanjem premoženja, več vlogami uporabnikov in natančnimi dovoljenji.

3. Oddaljene ekipe: V organizacijah, ki imajo več pisarn, je usklajevanje med vašo oddaljeno ekipo boleče in vključuje ogromno režijskih stroškov. Brez sistema digitalnega upravljanja premoženja (ali vtičnikov za upravljanje projektov) ni centraliziranega mesta, na katerem bi se shranila vsa digitalna sredstva. To vodi tudi do težav z nadziranjem različic in tržniki tega ne razumejo git.

Uvedba sistema digitalnega upravljanja premoženja je blagoslov za oddaljene in decentralizirane ekipe, zahvaljujoč centraliziranemu upravljanju premoženja.

4. Stroški: Čeprav je implementacija sistema digitalnega upravljanja premoženja na začetku draga, se stroški pogosto izenačijo, ko se doda večje število uporabnikov. V običajni rešitvi za shranjevanje v oblaku, kot je Dropbox, bodo letni stroški morda višji od stroškov sistema digitalnega upravljanja premoženja, saj število uporabnikov raste. Nismo niti omenili, koliko časa in denarja bi prihranili pri stroških za produktivnost!

Digitalno upravljanje premoženja 101

Zdaj, ko smo zajeti zakaj morda bo potreben digitalni sistem upravljanja premoženja, zato se potopimo v vrste sistemov za upravljanje digitalnega premoženja.

Vrste rešitev za upravljanje digitalnega premoženja

Digitalni sistem upravljanja premoženja se lahko v organizaciji izvede na tri načine. Prepoznavni dejavnik je premisa sistema digitalnega upravljanja premoženja. Z drugimi besedami, lokacijo programske opreme Digital Asset Management in lokacija dejanskih digitalnih sredstev so ključni dejavniki.

Rešitev za upravljanje digitalnih sredstev SaaS

Znana tudi kot rešitev digitalnega upravljanja premoženja, ki se ponuja v klasični platformi “Software as a Service”, to je običajno najpreprostejša oblika uvajanja sistema Digital Asset Management..

Mesečno plačujete pristojbino v zameno za uporabo programske opreme. Svoje premoženje naložite in upravljate iz spletnega vmesnika ali mobilne aplikacije. Vsa vaša digitalna sredstva so varno shranjena v oblaku. Pasovno širino zagotavlja in upravlja podjetje SaaS, skupaj z vzdrževanjem, varnostnimi nadgradnjami in nadzorom uporabniškega dostopa.

Datoteke organizacije so dejansko shranjene v javnem (ali hibridnem) oblaku zunaj požarnih zidov organizacije. Cena uvedbe rešitve za upravljanje digitalnega premoženja SaaS je nizka in je običajno najhitrejša za uporabo..

Rešitev za digitalno upravljanje premoženja

Pomislite na nameščeno programsko opremo na ravni podjetja prej oblačna doba. Programska oprema bi bila ročno nameščena v strežnike podjetja, plačilo pa bi bilo večinoma enkratno s posodobitvami programske opreme / varnosti in letnimi pogodbami o vzdrževanju.

To je primer lokalnega sistema za upravljanje digitalnega premoženja. Digitalna sredstva ne ne zapustite strežnike podjetja. Običajno jih uporabljajo organizacije z dragocenimi medijskimi sredstvi, kot so fotografije, videoposnetki, zvok itd. Pomislite na Vogue ali podjetje iz revije Rolling Stone – to bodo tiste, ki izhajajo iz najvišje vrednosti iz digitalnega sistema upravljanja premoženja.

Hibridna digitalna rešitev za upravljanje premoženja

Živimo v času, ki velja za zlata leta za startup in SMB. Tukaj je težaven del – večina podjetij raje vzdržuje strog nadzor nad svojimi podatki in jih vedno hrani za svojim požarnim zidom. Kaj pa, če SMB in startupi potrebujejo rešitev Digital Asset Management, vendar si ne morejo privoščiti stroškov uvedbe v lokalu?

Preprosto. Zanje zgradite rešitev za hibridno digitalno upravljanje premoženja!

Razmislite o naslednjem primeru:

Pomislite na priljubljeno revijsko podjetje. Revija Elle? v redu!

Revija Elle ima fotografije, ki jih lahko uvrstimo v dve široki kategoriji.

 • Prva kategorija – zelo zaupni fotografiji fotografij, ki ne bodo objavljeni v šestih mesecih.
 • Druga kategorija – Fotografije, objavljene v prejšnjih številkah revije.

Najbolje bi bilo zanimati revije Elle, da bi fotografije shranili pod prvo kategorijo v svoje strežnike za požarnim zidom podjetja in ne omogočajo njihovo shranjevanje v javnem oblaku.

Fotografije iz druge kategorije so že bile objavljene v javnosti. Tako jih je mogoče shraniti v javni oblak zunaj požarnega zidu podjetja. To bi bilo tudi koristno, saj bi IT-ekipi revije Elle rešili, da ne bi morala urejati pasovne širine in varnostnih težav.

Zdaj je hibridna rešitev digitalnega upravljanja premoženja kombinacija predhodnega pogoja in razmestitev v oblaku Zasebne datoteke so shranjene in do njih dostopne od namestitve v prostoru, javne datoteke pa so shranjene v oblaku, da jih vidi ves svet.

Z drugimi besedami, revija Elle bi lahko svoje neobjavljene fotografije shranila v namestitveni prostor, javne pa v oblak. Hibridno digitalno upravljanje premoženja združuje najboljše iz dveh svetov. Preprosto povedano, to bi lahko pomagalo številnim podjetjem pri vzdrževanju varnostnih standardov in omogočilo dostop do javnih informacij iz vira, optimiziranega za dostopnost..

Označevanje virov in upravljanje metapodatkov

Eden temeljnih ciljev sistema digitalnega upravljanja premoženja je organizacija in upravljanje medijskih virov organizacije, v kateri je nameščen. Obstajajo različni načini, kako to doseči. Nekateri sistemi digitalnega upravljanja premoženja lahko za organiziranje informacij uporabljajo preprosto taksonomijo. Medtem ko lahko drugi uporabljajo napredno strojno učenje in umetno inteligenco, da razumejo vsebino slik in jih označijo / kategorizirajo brez človekovega posredovanja. V naslednjih odstavkih si bomo ogledali nekaj osnovnih načinov, kako sistem za upravljanje digitalnih sredstev upravlja z viri, tj. Digitalna sredstva.

Taksonomija

Kaj je taksonomija? No, to je le klasifikacija podatkov. Osnovna raven taksonomije bi lahko bila vrsta datoteke. Vir lahko vsebuje več datotek, vključno s slikami, videoposnetki, PDF-ji, zvočnimi datotekami itd. Slike je mogoče nadalje razvrstiti v: png, ai, eps, jpg itd..

Druga vrsta taksonomije bi lahko bila vidljivost (javni / zasebni). Datoteke, ki jih je mogoče videti na javnem spletu, je mogoče razvrstiti kot javne. Tiste, ki jih je treba zakleniti za požarnimi zidovi podjetij, lahko označimo kot zasebne.

Sistem digitalnega upravljanja premoženja lahko za uporabo obstoječih medijskih virov uporablja preproste taksonomije, kot so večstopenjske kategorije in oznake. To pomeni, da lahko hitro najdete potrebne datoteke, tako da preprosto preverite definirane kategorije.

Upravljanje metapodatkov

Preprosto povedano, metapodatki so podatki o podatkih. Pomislite na EXIF ​​podatke slike. Podrobnosti, kot so podatki / čas zajemanja fotografij, GPS koordinate, informacije o ISO itd., Vsebujejo metapodatke fotografije. Podobno lahko za datoteko PDF običajni metapodatki vsebujejo avtorja, oznake, kategorije, datum objave itd.

Sistem digitalnega upravljanja premoženja lahko prebere te metapodatke ter poišče in filtrira rezultate iskanja na podlagi vaše zahteve.

Uvod v digitalno upravljanje premoženja za WordPress

WordPress ponuja zelo osnovno obliko rešitve Digital Asset Management. In je na voljo v vsaki WordPress namestitvi – tudi v prazni. Lahko uganite, kaj je to?

To je prav – to ni nič drugega kot medijska knjižnica WordPress. V medijsko knjižnico WordPress lahko naložite fotografije, videoposnetke, datoteke PDF, dokumente, stisnjene arhive in kaj drugega..

Če pa želite vse svoje podatke katalogizirati v en dostopni vir, potrebujete digitalni sistem upravljanja sredstev. Z rešitvijo Digital Asset Management, integrirano v WordPress, lahko kategorizirate, delite in upravljate vsa svoja sredstva – začenši od posnetkov zaslona, ​​posnetih leta 2005, do najnovejših PDF-jev v letu 2017.

Zbrali smo seznam najboljših vtičnikov za upravljanje digitalnega premoženja za WordPress, s pomočjo katerih boste lahko takoj začeli.

Izboljšana knjižnica medijev – Dodajte taksonomije v knjižnico medijev WordPress

izboljšan vtičnik wordpress vtičnika za digitalno upravljanje premoženja

Začeli bomo z nadgradnjo privzete knjižnice medijev WordPress z nekaj dodatnimi pooblastili. Z izboljšano predstavnostno knjižnico lahko kategorizirate zaslonske posnetke, fotografije, datoteke PDF in druge datoteke, tako da dodate več taksonomij.

Prav tako lahko filtrirate svoje predstavnostne datoteke na podlagi različnih parametrov in jih razvrstite po različnih naročilih – vse zasnovane tako, da vam pomagajo najti in organizirati predstavnostne datoteke na najbolj učinkovit način.

Značilen primer je organizacija fotografij v naslednjih kategorijah.

 • Posnetki zaslona
 • Cover fotografije
 • Citati
 • Slike junakov (različnih izdelkov)

Če želite celo kategorizirati globlje, lahko zgornjo taksonomijo še nadgradite na:

 • Posnetki zaslona
  • Teme
  • Vtičniki
  • Pogosta vprašanja
  • Vadnice
 • Cover fotografije
  • Objave na spletnem dnevniku
  • Tematske strani
  • Strani vtičnikov
 • Citati
  • Deljene številke
  • Miselni voditelji
 • Podobe junakov
  • Vtičniki
  • Prelomi razdelkov v členih

Izboljšana medijska knjižnica je dober začetek za ljudi, ki želijo izboljšati svojo medijsko knjižnico z uporabo obstoječih virov WordPress.

Kategorije medijske knjižnice Premium

Info & DownloadView Demo

Če želite samo dodati kategorije v svojo predstavnostno knjižnico, lahko razmislite o vtičniku Media Library Categories Premium, ki naredi samo to.

Z množičnimi akcijami lahko knjižnico hitro razvrstite po vnaprej določeni taksonomiji. Če niste prepričani o strukturi svoje taksonomije, lahko začnete z osnovo (na primer tisto, opisano v opisu prejšnjega vtičnika) in na njej improvizirate. Nato začnete uporabljati kategorije za definirano taksonomijo. Ko naletite na sliko ali PDF, ki se ne uvršča v prej definirane kategorije, nadaljujte in ustvarite nov vnos!

Mape medijskih knjižnic MaxFoundry

Media Library Plus Mape Brezplačni vtičnik

Mape predstavnostnih knjižnic vam omogočajo ustvarjanje večstopenjskih map v svoji medijski knjižnici WordPress. Z intuitivnim vmesnikom povleci in spusti lahko premikate predstavnostne datoteke z minimalno mero. Mape lahko premikate tudi okoli in jih organizirate po kategorijah za lažje upravljanje.

Vtičnik mape Media Library Folders poleg možnosti prilagajanja ponuja naslednje odlične funkcije.

 • Vmesnik datotek povleci in spusti, tako da lahko svoje delo hitro opravite.
 • Sposobnost razvrščanja in filtriranja datotek in map za hitrejše iskanje.
 • Prepričajte se, da so datoteke in mape po nalaganju pripravljene za SEO in dodajte atribute ALT in naslov.
 • Sposobnost uvoza, premikanja ali podvajanja obstoječih datotek in map v nove mape.

Poleg tega se mape Media Library povezujejo tudi s priljubljenimi vtičniki tretjih oseb, kot so WooCommerce, NextGEN, Advanced Fields in še več.

To je le nekaj vtičnikov, za katere menimo, da so dober izbor za začetek z rešitvijo Digital Asset Management v WordPressu. Za podroben seznam si oglejte ta članek na vtičniki upravitelja medijskih datotek avtor Nicka iz Torqueja.

Nato bomo zajeli dva vtičnika, ki vam bosta pomagala narediti naslednji korak do upravljanja digitalnega premoženja. Ti vtičniki pravzaprav niso vtičniki, ampak celovite rešitve za upravljanje digitalnega premoženja.

Blagovna znamka

Brandfolder je rešitev SaaS Digital Asset Management, ki jo ljubijo nekatera najboljša podjetja na svetu, vključno z Slack, Shazam, Under Armor in številnimi drugimi. Zaradi tega je upravljanje sredstev blagovne znamke kos torte. In odkrito povedano, verjetno je uporabniški vmesnik the najboljše, kar sem naletel na rešitev Digital Asset Management.

Rešitve, kot je blagovna znamka blagovnih znamk, so uporabne za velike organizacije, ki morajo vzdrževati skladnost blagovne znamke v več vertikalah in izdelkih.

Žal neposredna cena ni na voljo. Čeprav je vtičnik za njegovo integracijo s svojim WordPress spletnim mestom brezplačen, račun Brandfolder ni nujno poceni. Vendar je odličen vir, če želite izvedeti vse o upravljanju digitalnega premoženja in biti na tekočem z najnovejšimi v industriji digitalnega upravljanja premoženja.

Phraseanet – Odprta rešitev za upravljanje digitalnih sredstev

Druga odprtokodna rešitev Digital Asset Management se imenuje Phraseanet. Najprej bi morali prenesti in namestiti programsko opremo na drug strežnik. Če uporabljate WordPress v strežniku za skupno rabo s cPanelom, obstaja velika verjetnost, da ga boste lahko hitro namestili. Priporočam, da si za namestitev Phraseaneta ogledate vadnico.

Ko končate, lahko iz svoje namenske rešitve Digital Asset Management prenesete in namestite vtičnik Phraseanet WordPress in začnete dodajati slike in druge predstavnostne datoteke v svoje objave..

Za tiste, ki ste prebrali Digitalno upravljanje premoženja 101 Razdelek Phraseanet je mogoče uporabiti kot lokalno rešitev za upravljanje digitalnih sredstev.

Zaključek: Prednosti uporabe sistema digitalnega upravljanja premoženja

Prednost rešitve digitalnega upravljanja premoženja številka ena je zmožnost izboljšanja produktivnosti v organizaciji. To pomeni krajši čas iskanja najnovejše različice datoteke in več dejanskega dela. Rešitev digitalnega upravljanja premoženja vam omogoča tudi centralizirani nadzor – mesto, kjer lahko datoteko posodobite (naložite) enkrat in nato preprosto pozabite nanjo. Vse spremembe, ki jih naredite v datoteki, se bodo odražale povsod, vključno z javno dostopnimi datotekami.

Moji prijatelji iz inženirske ekipe govorijo o git in nadzoru različic ter CVS in kaj ne. Iskreno, sprašujem se – zakaj tržniki ne bi imeli rešitve, ki je podobna git ali CVS? To je rešitev Digital Asset Management!

Zamislite si, kako produktivni bi bili, če bi se lahko preprosto prijavili na svojo delovno postajo (prenosni računalnik, namizje, iPhone – ne glede na muhe) in neposredno začeli delati na najnovejšem projektu? Sodelovanje postane brez napora.

Ali lahko rešitev Digital Asset Management težavo reši sama?

Za svoje delo vedno uporabljam Google Dokumente. In sledim strogemu sistemu poimenovanja datotek. Versko. Verjamem, da se lahko skupna produktivnost ekipe množično poveča, če vzpostavimo in upoštevamo določena osnovna pravila. Na primer, veste, kako naj si umivamo zobe pred spanjem? Koliko nas pravzaprav to počne? Tu je isti primer.

Delo naj bi shranili. Ne znotraj vašega »My Documents« ali »Work Files« ali dobrega namizja. Toda v pravilno mapo. To mapo bi vam večinoma dodelila ekipa IT.

Vse kar morate storiti je, da naredite dodatni korak (resnično zadnji korak) in svoje delo shranite v pravilno mapo. Samo to bi zadostovalo za povečanje produktivnosti vaše in vaše ekipe. To bi tudi izboljšalo dolgoročno tržno donosnost rešitve digitalnega upravljanja premoženja.

Kakšne misli imate o sistemu digitalnega upravljanja premoženja? Je vredno? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me