Ultimate WordPress Travel Toolkit za vodenje spletnega dnevnika, ko ste že na poti

The Ultimate WordPress Travel Toolkit

Poletje je morda uradno konec, vendar to še ne pomeni, da si še vedno ne morete dopustovati. vsi potrebujemo oddih vsake toliko časa. Toda preden se odpravite na pustolovsko vikend (križarjenje, potovanje po cestah ali morda celo WordCamp?), Morate vzpostaviti svoje spletno mesto in poskrbeti zase.


Nekaj ​​korakov lahko naredite, da bo vaše spletno mesto WordPress pripravljeno poskrbeti zase, in na srečo za vas so vsi zelo preprosti in lahko pripravljeni na čas, ko vas čaka Uber. Tu so dobesedni AABC preden odideš.

A je za Samodejno skupno rabo

Ko ste zunaj pisarne, bi morali biti zasedeni ob druženju, ogledih, športnih dogodkih, naravi, urah koktajla in še več. To pomeni, da verjetno ne boste imeli časa skakati po telefonu ali prenosniku, da bi posodobili svoje Twitter ali Facebook strani. Ne pozabite deliti na družbenih omrežjih z nameščanjem samodejnega plakata.

Buffer načrtovano družabno deljenje

Ena storitev, ki nam je res všeč, je Buffer. Buffer avtomatizirano skupno rabo v družabnih omrežjih omogoča predčasno vnašanje in načrtovanje vseh objav v družabnih medijih za Twitter, Facebook, LinkedIn in Instagram. Uporabite lahko celo brezplačno WordPress v vmesnik vtičnik za integracijo vmesnika Buffer s svojim WordPress spletnim mestom. S tem vtičnikom lahko omogočite možnost samodejne skupne rabe novih objav, ko so objavljene, zato morate le načrtovati nekaj novih člankov, preden se odpravite na potovanje..

Oživite stari vtičnik WordPress Old Post

Druga odlična možnost je Oživite staro objavo Pro. Ta brezplačni vtičnik reciklira vašo staro vsebino in jo ponovno deli za vas. Preprosto namestite vtičnik, povejte mu, kako pogosto ga želite objaviti, in pustite, da to počne. Na našem spletnem dnevniku si lahko ogledate celoten vodič o uporabi vseh funkcij vtičnika Revive Old Post. Če želite še več, ThemeIsle ponuja vrhunsko različico vtičnika, ki doda možnosti za prilagajanje tvitov in skupne rabe, možnost sledenja in ogleda klikov z integracijo Google Analytics, možnosti za skupno rabo svojih objav večkrat, skoraj vsako socialno platformo si lahko omislimo in še več.

A velja tudi za Opozorila

Ker se boste ukvarjali s pustolovščinami, verjetno ne boste ves dan na svojem spletnem mestu kot običajno (vsaj upamo, da ne delate in raziskujete hkrati). Naredite si uslugo in na svojem spletnem mestu nastavite nekaj opozoril, da vas bodo obvestili o pomembnih dogodkih. Če ne bo več, daj

JetPack za WordPress

Če že uporabljate priljubljeno (in brezplačno) Vtičnik Jetpack WordPress so vgrajena uporabna obvestila, preprosto jih morate omogočiti in konfigurirati. Prva je Monitor JetPack modul, ki preverja vaše spletno mesto vsakih 5 minut, da se prepriča, da deluje in deluje. Če se stanje vašega uptime spremeni, boste prejeli e-poštno sporočilo »Slabe novice« (ali »Dobre novice«, ko je spletno mesto varnostno kopirano). Drugi modul, ki ga morate upoštevati, je Obvestila JetPack. Ta modul vam pošlje potisno obvestilo, ko dobite nov komentar ali všeč. Samo aktivirajte modul in v telefon namestite brezplačno aplikacijo WordPress za iOS ali Android, da bodo vaša obvestila na dosegu prstov.

iThemes varnostni vtičnik

Za nekoliko večjo varnost lahko poskusite tudi primerno imenovan vtičnik iThemes Security. The brezplačni vtičnik iThemes Security vsebuje vrsto uporabnih nastavitev obveščanja, s katerimi lahko ostanete na vrhu svojega spletnega mesta WordPress. Najprej lahko omogočite lokalno zaščita pred silovito silo kot tudi nastavite obvestilo, kdaj se uporabniki zaklenejo iz preveč neuspelih poskusov prijave. Druga super funkcija je zaznavanje sprememb datoteke. Lahko ga nastavite tako, da vas obvešča, ko se spremeni karkoli ali samo, če se dotaknete določenih map. Odvisno je od tebe. Morda pa je ena najbolj kul lastnosti iThemes Security tista Način za goste možnost, da popolnoma onemogočite skrbniško nadzorno ploščo, ko vas ni. Preprosto omogočite možnost, izberite enkratno omejitev in nato izberite začetne in končne datume potovanja, s katerimi boste zaklenili druge uporabnike in napadalce.

Če nadgradite na Pro, boste imeli tudi možnosti za beleženje uporabniške dejavnosti, da vidite, kaj počne vaša ekipa, medtem ko vas ni več, načrtovati pregled zlonamerne programske opreme, omogočiti dvofaktorsko preverjanje pristnosti ali celo imenovati začasnega skrbnika, ki bo zasedel vaše mesto za omejen čas.

B je za varnostne kopije

Prepričajte se, da imate nameščen dober rezervni vtičnik, za vsak primer. Tako, če gre kaj narobe, ko vas ni, bo veliko lažje sestaviti vse, ko se vrnete.

VaultPress za WordPress

Uporabljamo VaultPress sami in je nedvomno eden najboljših rezervnih vtičnikov za WordPress. Ustvarila jih je ekipa v podjetju Automattic, ki dnevno prevzame popolne varnostne kopije vašega WordPress spletnega mesta in shrani v zadnjih 30 dneh za vas. Obnovitev spletnega mesta z eno od varnostnih kopij je tako enostavna kot klikanje nekaj gumbov. S ceno le 5 USD na mesec si ne morete privoščiti, da ne bi dobili VaultPress-a.

C je za vsebino

Tako kot potrebujete nekaj prigrizkov, da vas bodo zadržali na poti ali dolgem poletu, bodo tudi vaši bralci potrebovali nekaj, da bi jih odpravili, ko vas ni več. Najlažja rešitev je, da določite nekaj objav, ki jih objavite, ko jih ne boste več.

Razpored objave v WordPressu

Funkcije razporejanja objav so vgrajene v sam WordPress. Torej namesto objave objave, ko je pripravljena, kliknite gumb za urejanje, da izberete dan in čas, ko bo šel gor. Nato kliknite za razpored.

Če imate že pripravljen kup osnutkov objav, lahko uporabite vtičnik, kot je Samodejni razpored objave za množično načrtovanje objav za vas. Ima možnosti objavljanja čakajočih in / ali osnutkov objav (ali celo recikliranje starih objav), objavljanja po datumu ali naključno in možnost prilagajanja časovne vrzeli med objavljenimi objavami. V resnici, če vas nekaj dni ne bo več, bo vgrajeni planer WordPress verjetno deloval.

In S je za Swaga

Nosite Swag

Zadnji zalogaj je, da prinesete svoj lastni bris! Nikoli ne veš, s kom se boš srečal, ko si zunaj in okoli. Vedno je dobro predstavljati svoj spletni dnevnik ali posel, pa naj bo to majica ali klobuček z logotipom, prilagojene nalepke, ki jih lahko izročite, brezplačne flomastre z vašim imenom na njih ali nekaj dobrih staromodnih vizitk (VistaPrint in Zazzle imajo popuste praktično vsak mesec, kar je skoraj brezplačno). Z malo samopromocijo ne morete iti narobe.

Zdaj se zabavaj

Ne da delo z WordPressom ni zabavno, temveč si zaslužil, da si zaslužen oddih. S temi orodji se boste lahko spočili in sprostili ob vedenju, da lahko vaše spletno mesto WordPress nekaj dni obvlada. Le pomni – Auto-delitev, Alerts, Backups, Cpozorno in Smahati. Imate še kakšen nasvet ali priporočilo za nadaljevanje delovanja programa WordPress, ko ga niste? Delite svoje nasvete v spodnjih komentarjih – radi bi vedeli, kaj deluje za vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me