Vodnik za optimizacijo hitrosti pretvorbe v WordPressu

Optimizacija stopnje konverzije (CRO) je pomembna tehnika optimizacije spletnih strani, ki obravnava, kako obiskovalci sodelujejo z vašim spletnim mestom. V bistvu je to pot skladba in optimizirati število obiskovalcev, ki so dejansko kupujete vaš izdelek ali izvedbo želenega dejanja.


Tu je zanimivo dejstvo: Spletno mesto z veliko prometa, vendar nizko stopnjo konverzije prinaša manj prihodkov kot spletno mesto s sorazmerno manjšim prometom, a višjo stopnjo konverzije. Z drugimi besedami:

Višja stopnja konverzije prinaša boljši prihodek.

Slovarček

Sledi nekaj pojmov, ki jih moramo razumeti, preden nadaljujemo z vodnikom. Razčistimo to, da ne pozabimo:

 • Pretvorba: Ko obiskovalec izvede določeno ukrepanje na vašem spletnem mestu se imenuje konverzija.
 • Ukrep: Dejanje je lahko katera koli dejavnost ali transakcija, ki jo želite obiskati. To je lahko prijava na vaše novice, nakup (ali promocijske) storitve, naročanje na vaš socialni kanal itd..
 • Stopnja konverzije: Vzemite število ljudi, ki spreobrnejo in jih razdelite s skupno število obiskovalcev na vašo spletno stran. Na primer, če ima vaše spletno mesto 1000 obiskovalcev, od tega 50 konvertiranih, potem imate stopnjo konverzije 5%

Formula stopnje pretvorbe

 • Tok konverzije: Zaporedje dejanj, ki jih obiskovalec preoblikuje v kupca. (Stranka v tem kontekstu je nekdo, ki izvede želeno dejanje)

Preprost tok pretvorbe

 • Poziv k akciji (CTA): To je gumb, ki obiskovalce naj bi kliknite za izvedbo želenega dejanja. To je lahko karkoli, od »Nakup zdaj«, »Registracija za brezplačno preskusno različico« ali kreativnih, kot so »Poglejte, zakaj izgubljate denar«.

Exchange Bounce

Exchange Bounce je ena od meja v tehnologiji izstopa. Gumbi, ki jih vidite, so CTA. 

Ključni kazalci

Sledi nekaj osnovnih smernic za CRO, izposojenih pri Neilu Patelu (znanem strokovnjaku za analitiko).

 • Vaša prizadevanja CRO bi morala biti usmerjena v doseganje več konverzij – to je povečanje stopnje konverzije.
 • CRO ne temelji na tem, kar želite. To je približno se postavi v čevlje svojih obiskovalcev in razmišljajo iz njihove perspektive. To je postopek, kako narediti želeno akcijo za svojega obiskovalca čim bolj enostavno in zaupanja vredno.
 • CRO je mogoče pristopiti na dva načina – dokazi podprti in generične tehnike. Prva zahteva več truda in ponavadi ima boljši ROI.
 • Splošne tehnike morda ne bo vedno delovalo. Kar deluje za eno spletno mesto, morda ne deluje za drugo.

kronski postopek

CRO je evolucijski proces

 • Dokazi podprti Prizadevanja CRO bi morala biti uporabniško usmerjen in na podatke. Ne bi smela temeljiti samo na taktikah učbenika. Preučiti morate svoje uporabnike, pridobiti vpogled in oblikovati hipoteze, jih preizkusiti in ponavljati postopek, dokler ne dosežete cilja konverzije..
 • Raziskave kaže, da preveč odločitev vpliva na naš postopek odločanja. Zato je treba vsako želeno dejanje umestiti na svojo ciljno stran. Najbolje je, da ne prekrivate ene strani s preveč možnostmi ali CTA.
 • V nadaljevanju zgornje točke bi si morali prizadevanja CRO prizadevati tudi za najvišja uporabniška izkušnja. Ne pustite, da uporabnik ugiba, ali želi samo prenesti e-knjigo ali se posebej prijaviti za vaše novice. Namesto tega jim ponudite en obrazec za prijavo na glasilo, kjer prejmejo brezplačno kopijo vaše e-knjige.
 • Ne pozabite, manj izbire = krajši čas za odločanje = hitrejša pretvorba.
 • Slike so vredne 1.000 besed, nekatere slike pa delujejo bolje, odvisno od vaše ciljne publike. Prave slike včasih prekašajo slike.

Kaj določa CRO Razen – Zakaj je tako pomembno?

CRO je ena tistih tehnik, ki upoštevajo kakovost nad količino. Kot sem že omenil, vas spletna stran z veliko prometa, vendar nobena konverzija ne bo stala denarja. Torej, namesto da bi se marketinški napori osredotočali na pridobivanje več prometa, bi morali delati naprej pretvarjanje prometa, ki ga že imate. Poveča svoj dobiček, ne da bi morali plačati več prometa (seveda bi morali nositi stroške postopka CRO).

Pri prizadevanjih CRO so potrebna znatna časovna (in potencialno finančna) vlaganja. Razdelite svoj tržni proračun enako na promet in SEO in CRO je dobra ideja. Če presežete svoj promet, vam CRO pomaga ločiti pravi tip obiskovalcev za vaše podjetje. Z podatkovni pogon raziskovalni pristop, lahko razumete svojo vrsto strank. Te ugotovitve lahko uporabite za natančno prilagodite svoj SEO in prizadevanja za pridobivanje prometa, da bi pridobili ciljni promet. Ti obiskovalci so večja verjetnost pretvorbe.

cro izboljšuje pridobivanje prometa

CRO izboljšuje postopek pridobivanja prometa

Proces CRO

1. Identificirajte stran, ki jo potrebujete za optimizacijo

Postavite temelje – veste, kaj morate storiti. Prepoznajte the element na vašem spletnem mestu potrebuje optimizacijo. To ni tako enostavno, kot se sliši. Kot smo že videli, je CRO odvisen od vašega spletnega mesta in, kar je še pomembneje, od vaše publike. Taktika, ki na enem mestu briljantno deluje, morda ne bo delovala na vašem.

Tu je primer. Razmislite o situaciji, v kateri ste specializirani za svetovalne storitve WordPress, in ponujate brezplačno posvetovanje. Vaš cilj mora biti optimizacija strani in CTA, ki ima brezplačno posvetovanje. Ljudje se pogosteje spreobrnejo, če se všeč začetna brezplačna ponudba.

2. Vzpostavite izhodišče

Preden začnete z optimizacijo, morate vedeti, kakšna je bila prejšnja uspešnost. Tukaj prihaja osnovna linija. Poiščite statistiko konverzij in jo ugotovite kot svojo osnovno linijo. Izberite a trajajoče trajanje (dnevi, tedni ali meseci), odvisno od vašega prometa in se ga držite za trenutni postopek CRO.

Kako to storiti v WordPressu:
Preizkusi z vsebino Google, ki je del storitve Google Analytics, je odličen način za razdelitev testnih strani WordPress. Omogoča ustvarjanje ciljev in registracijo različic strani za sledenje. Spletnim skrbnikom bo pomagal določiti “zmagovalno” stran. Obstaja a vključiti da z vašim spletnim mestom WordPress vključite Googlove preizkuse vsebine in tako zagotovite vmesnik, da lahko preprosto dodate delček kode na svoje strani. Celoten seznam orodij za optimizacijo menjalnih tečajev bomo obravnavali v WordPressu v prihodnjem članku v seriji.

3. Prepoznajte ovire

Zdaj, ko ste se nastanili na določeni strani, ki jo želite optimizirati, začnite z ločevanjem toka pretvorbe na logične dele. Če imate visoko stopnjo obiskov ene strani, določite del, kamor uporabniki običajno puščajo. To je del, ki ga želite spremeniti. Pripravite različne različice tega dela in A / B preizkusite vsako od njih.

Ne gre vedno za to, da uporabniki želijo zapustiti vaše spletno mesto. Včasih boste morda želeli v celoti implementirati majhne (ali velike) spremembe ciljne strani in si ogledati, kako delujejo glede na staro.

Na primer, morda ste CTA postavili v vrtiljak – kar je res slaba ideja. V tri-drsnem samodejnem drsniku bi bil CTA skrit dve tretjini časa! Veliko bolje je imeti a statična ciljna stran z informacijami, ki so zlahka vidne. Enako velja za Flash in HTML5 splash strani. So stara šola, neprimerna za SEO in CRO, ne glede na to, kako lepa sta videti.

4. Moti ovire

Če je stopnja obiskov ene strani velika, se vprašajte – Zakaj obiskovalci odhajajo na prav to stran?

Tu je nekaj vprašanj, ki vam bodo pomagala odkriti krivca:

 • Ali je CTA pravilno viden ali ga je težko najti?
 • Če lahko CTA kliknete? Ali ljudje kliknejo CTA?
 • V obeh primerih uporabite programsko opremo za analitiko toplotne mape, da bi dosegli enako.
 • Ali je vrstica tveganja previsoka? Na primer, prositi za podatke o kreditni kartici za brezplačno posvetovanje ni tako dobra ideja. Na drugi strani je prikaz “ni potrebna kreditna kartica” boljše možnosti za konverzijo.

Ko želite na ciljni strani izvesti majhne spremembe, lahko poskus z naslednjim:

envato domača stran

Domača stran Envato uporablja pristop + CTA pristop

 • Spremenite mikrokopijo na CTA
 • Spremenite postavitev CTA (večji gumbi, velikost besedila, slog pisave itd.)
 • Poskusite drugačen nabor barv za celotno ciljno stran. Raziskave to kažejo barva vpliva na razpoloženje in vedenje uporabnika.
 • Spreminjanje količine podatkov na ciljni strani – ali se uporabniki premikajo preveč, da bi dosegli CTA?
 • Kako pogosto prikazujem CTA? Kakšen učinek ima prikazovanje CTA večkrat na stopnjo konverzije?
 • Ali so moji naslovi dovolj magnetno?
 • Spreminjanje položaja strank pripomb, portfelja in strank.
 • Sem jaz preveč vprašati informacije na obrazcu za prijavo? Na primer, dobro je, da ne vprašate naslova stranke, kadar storitev obdelave kreditnih kartic ne zahteva..

5. Izperite in ponovite

To moramo razumeti CRO je nenehno razvijajoč se proces. Potem ko eksperimentirate z naborom tehnik za določen nabor elementov, dosežete določeno stopnjo pretvorbe. Spremembe v industriji vplivajo na množice. Pomislite na razcvet pametnih telefonov in internet stvari. To vodi v premik zanimanja množic.

Včeraj je šlo za lastništvo spodobnega para slušalk. Danes gre vse za brezžične boomboxe Beats tabletke.

Splošni načini za izboljšanje CRO

Do sedaj smo govorili o tržnih tehnikah – prepoznavanje ovir, Optimizacija CTA, mikrokopija, itd. Oglejmo si zdaj nekaj drugo načine, kako lahko izboljšate svojo stopnjo konverzije. Te metode so splošne in veljajo za vsa spletna mesta, katerih cilj je dobra uporabniška izkušnja (UX).

Nikomur, tudi Googlu ni všeč počasno spletno mesto.

Hitrost vašega spletnega mesta je na več načinov – prej smo jih objavili na spletnem dnevniku, zato upajmo, da so videti nekoliko znani.

Geeky in / ali zamudne tehnike (ne glede na to, kako majhne so:)

Želite takojšnje zadovoljstvo? Danes lahko izboljšate predpomnjenje ali CDN, da boste danes izboljšali hitrost spletnega mesta. Tu so naše najljubše možnosti.

1. Izvedite predvajanje WordPress

2. Uporabite omrežje za pošiljanje vsebine

Tehnike brez težav:

Na splošno stanejo več, ampak vam dajo brezskrbnost. Tu je seznam različnih tehnik gostovanja, razvrščenih po padajočem vrstnem redu stroškov:

1. Upravljavec WordPress gostovanja

wpengine

Prenesite svoje WordPress spletno mesto na dobro znano upravljano gostovanje v WordPressu podjetje – so neverjetno hitro in ni vam treba skrbeti zaradi težav z gostovanjem / hitrostjo / varnostjo / posodobitvijo. Vse kar morate storiti je, da plačate mesečni račun in to brezplačno osredotočite se na svojo vsebino.

 • Primer: Mi v WPExplorerju uporabljamo in priporočamo WPEngine
 • Cena: 30-250 USD / mesec

2. Gostovano WordPress gostovanje

siteground

Rabljeni a skupno gostovanje v WordPressu storitev. To je deljeno gostovanje, specializirano za WordPress nedavno pa so ga uvedla večja podjetja gostovanja.

 • Primer: SiteGround, medijski hram
 • Cena: 15-80 USD / mesec

3. Upravljana storitev gostovanja v oblaku

oblačni prehodi

Uporabi upravljana storitev gostovanja v oblaku kot Cloudways – gostijo in upravljajo vaše spletno mesto WordPress pri ponudnikih gostovanja v oblaku, kot so Microsoft Azure, DigitalOcean in Google Cloud.

 • Cena: 5-300 USD / mesec

4. Storitve gostovanja v oblaku

digitalocejska beseda

Podjetja, kot je DigitalOcean, opravljajo gostovanje v oblaku enostavno in cenovno ugodno. Zagotovijo tudi namestitve WordPress z enim klikom, tako da lahko v manj kot eni minuti postavite spletno mesto, pripravljeno za WordPress.

 • Spodaj: Biti morate tehnično dober in odpravljanje težav je prava bolečina.
 • Prednosti: S pozitivne strani dobite več moči in nadzora nad svojim strežnikom, z minuto povečate stroške gostovanja v primerjavi s skupnim gostovanjem.
 • Cena: 5-300 USD / mesec

5. Skupno gostovanje

bluehost

Skupno gostovanje ne zahteva predstavitve. To je cenovno prvi korak za CRO in z namestitvijo WordPressa z enim klikom lahko na svojem spletnem mestu začnete dokaj hitro.

 • Primer: BlueHost
 • Prednosti: Eden najlažjih in najbolj zanesljivih načinov za namestitev mesta WordPress za začetnike.
 • Slabosti: Lahko povzroči izpad in zaustavitev računa med prometnimi piki.
 • Cena: 4-8 USD / mesec

Zaključek

Tako vaše organizacije Prizadevanja CRO niso enkratna stvar. Podobno kot SEO, to mora biti v koraku s zadnja zanimanja vašega obiskovalca.

Raziskave. Moti. Ponovite.

V naslednjem članku si bomo ogledali nekaj neverjetnih vtičnikov WordPress, ki vam pomagajo, da se osredotočite na postopek optimizacije stopnje konverzije z minimalnimi tehničnimi stroški.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map