WordPress Toolkit: Viri WordPress za uporabnike in razvijalce

Ne glede na to, ali ste pravkar odkrili WordPress ali ste platformo uporabljali eon-e, bodo sredstva, ki jih bomo razkrili v tej objavi, veliko dodali k vašemu orodju WordPress. Da bi objavo lahko prebavili, smo jo razdelili na sedem razdelkov, in sicer:


 1. Blogi WordPress
 2. WordPress Spletna mesta z vadnicami
 3. WordPress knjige
 4. WordPress Vtičniki
 5. Viri za WordPress
 6. Gostovanje WordPress
 7. Dodatni viri WordPress

Brez dodatnega lepljenja naj vsakemu oddelku dodamo nekaj besed. Uživajte in ne pozabite deliti svojega mnenja v spodnjem razdelku za komentarje!

Blogi WordPress

Internet je ocean WordPress blogov, ki razpravljajo o temah, ki ustrezajo tako začetnikom kot naprednim uporabnikom WordPressa. Naslednji blogi so nekateri najboljših spletnih dnevnikov za WordPress:

wpexplorer-logoWPExplorer

No, morali ste ugibati, da smo odličen vir za WordPress. Na WPExplorerju se trudimo, da vam vsak dan ponudimo sveže in kakovostne vsebine. Ne glede na to, ali iščete nasvete za kodiranje, priporočene vtičnike ali nakupujete novo temo WordPress, za katero smo vas zajeli.


smashing-maga-logoWordPress Smashing revija

Vprašajte se o katerem koli WordPressovem razvijalcu (ali spletnem oblikovalcu) in imeli bodo nekaj dobrega za povedati o Smashing Magazine. Revija ima ločeno kategorijo WordPress, ki vsebuje na tone uporabne WordPress vsebine. To je odličen vir za vse, ki se želite naučiti osnov razvoja WordPress-a.


codepoet-logotipKodni pesnik

Če že dolgo poznate WordPress, ste naleteli na stavek (ali citat) “Koda je poezija”. Ne? No, v zvezi s tem vseeno ni toliko pomembno. Code Poet je ogromen in osupljiv vir za vsakega WordPressovega razvijalca in uporabnika. Code Poet, ki je avtomatičen, ponuja veliko tem, povezanih z WordPressom, vključno z WordPress SEO, varnostjo, vtičniki, razvojem tem, pisanjem in podobno.


Torque_Facebook_Icon-580x580Navor (WP dnevno)

WP Daily (znan tudi kot Torque Mag) je zbirka najnovejših dogodkov na svetu WordPress. Za sabo so jih prišli fantje 8Bit in Standardna tema, WP Daily je vaš vir novic in navdiha za WordPress. Dobili boste vse novice o WordPressu od strokovnjakov skupnosti in obsežen arhivski odsek.


wp-logotip motorjaBlog za WPEngine

WPEngine, fantje za znanim WPEngine Upravljanjem WordPress gostovanja, vodijo iznajdljiv blog, ki ga upravlja Austin Gunter. Blog med drugim vsebuje informativne članke o optimizaciji WordPress-a.


WordPress Spletna mesta z vadnicami

Medtem ko blogi o WordPressu ponujajo nasvete, članke in včasih tudi vadnice o WordPressu, obstajajo tudi druge WordPress spletne strani, ki so specializirane (ali nekoliko specializirane) za WordPress vaje. Naslednja spletna mesta imajo razdelke za vaje, namenjene WordPressu:

wprecipies-logoWPRecipes

Ali želite izboljšati funkcionalnost spletnega mesta WordPress? V tem primeru je WP Recipes spletno mesto, ki ga želite obiskati. WP Recipes ponuja enostavne in hitre nasvete in vadbe za WordPress za izboljšanje funkcionalnosti vaše WordPress platforme.


wptuts + -logoWPTuts+

WPTuts + je WordPress razširitev množičnega omrežja Tuts +. Tutsplus je eden izmed številnih projektov, ki nam jih je prineslo podjetje Envato, Inc. Upravljal ga je Japh Thompson – znani WordPress navdušenec – WPTuts + ponuja vrhunske vadnice, vodiče, zaslone, članke itd..


wpmudev-logoWPMU

WPMU je dom razvijalcev in avtorjev programa WordPress, ki veliko delijo o WordPressu. Blog, ki ga vodi James Farmer, deli veliko koristnih nasvetov in vodičev za WordPress. Na njihovi spletni strani so tudi nekatere najbolj neverjetne WordPress teme in vtičniki, do katerih lahko dobite popoln dostop prek njihovega premium članstva.


wpbeginner-logoWPBeginner

WPBeginner je v lasti in upravlja Syed Balkhi in ponuja široko paleto WordPress vadnic. Če iščete WordPress video posnetke in ponudbe, lahko preverite tudi WPBeginner.


Logotip spletnega mestaSiteGround

Najbolj znani po neverjetni ponudbi gostovanja zagotavljajo upravljano gostovanje WordPress-a po zelo dostopni ceni, ima pa tudi SiteGround poseben vadbeni del, ki zajema WordPress. Nekaj ​​stvari, ki se jih lahko naučite na spletnem mestu SiteGround, vključno s prilagajanjem tem WordPress, izboljšanjem varnosti WordPressa in še več poleg brezplačnih video vadnic WordPress.


Websitesetup-logoWebsitesetup.org

Robert Mening je zgradil WebsiteSetup.org, da bi pomagal vsem – od blogerjev do lastnikov podjetij – izdelati svoje spletno mesto, ne da bi se morali naučiti kode. Vodič je zelo podroben, a hkrati zelo enostaven – tudi če niste zelo tehnični. Oglejte si nekaj njegovih vodnikov o tem, kako sestaviti spletno mesto z WordPress, Drupal in Joomla (ja, brezplačni so!).


WordPress knjige

Od rojstva WordPress-a pred približno desetimi (10) leti so mnogi avtorji / razvijalci izdali knjige, ki zajemajo vse, kar zadeva WordPress. Teme segajo od osnovnega znanja WordPressa do naprednih tem o razvoju WordPressa. Naslednje knjige WordPress so se zaradi enega očitnega razloga uvrstile na naš seznam. Vsi so kakovostni WordPress viri uglednih avtorjev ��

wordpress-to-goWordPress: Kako sestaviti spletno mesto WordPress na lastni domeni, od nič, tudi če ste popoln začetnik

WordPress To Go by Sarah McHarry je z dvesto (200) pozitivnimi ocenami (v času pisanja) in oceno 4,4 od 5 zvezdic trenutno najpreprostejša, vendar praktična knjiga WordPress na spletu. V knjigi ni več “… žargona in gobbledygook drugih internetnih vodnikov.” To je verjetno razlog, da je Amazon najboljši prodajalec na Kindle.


smashing-wordpressSmashing WordPress: onstran spletnega dnevnika

Smashing WordPress: Nad blogom Thorda Daniel Hedengren je knjiga, ki jo želite, če iščete, “… da bi v WordPressu zgradili skoraj vse.” Knjiga vam bo pomagala ustvariti WordPress projekte za SEO, integrirati svojo WordPress platformo s socialnimi mediji, ustvariti spletna mesta za e-trgovino, galerije, obrazce, teme po meri, obrazce za prijavo in drugo. Smashing WordPress: On the Blog je knjiga, ki jo potrebujete, da kar najbolje izkoristite svoje spletno mesto WordPress.


wordpress-plugin-devProfesionalni razvoj vtičnikov WordPress

Ali želite napisati svoje vtičnike WordPress? Ali ste avtor vtičnikov, ki želi izboljšati svoje sposobnosti? Če ste na katero od teh vprašanj odgovorili pritrdilno, Professional Professional WordPress Plugin Development pokaže, kako razširiti WordPress s pomočjo vtičnikov, nato pa vam pokaže, kako razviti svoje lastne WordPress vtičnike. Knjiga, katere avtor so Brad Williams, Ozh Richard in Justin Tadlock, bralcem ponuja praktičen pristop k ustvarjanju vtičnikov WordPress. Olajša gradnjo vtičnikov z zagotavljanjem vzorcev kode in podrobnimi ilustracijami.

“To knjigo bi priporočil vsem, ki razmišljajo o ustvarjanju svojega prvega vtičnika [WordPress].” – Andre J. Bales

Knjiga ima oceno 4,8 od 5 zvezdic in prodaja le 28 dolarjev.


wordpress za lutkeWordPress za lutke

WordPress za lutke Lise Sabine Wilson in Matt Mullenweg (ja, WordPress) je odličen vodnik za vsakogar, ali šele začnete svoj prvi blog ali prehajate z druge blogerske platforme na WordPress. Knjigo je enostavno razumeti, zato boste lahko v celoti izkoristili prilagodljivost in uporabnost WordPress-a. To je vodnik, ki ga morate izkoristiti v potencialu, ki ga ponuja WordPress.


wordpress-design-devProfessional WordPress: Oblikovanje in razvoj

Ta knjiga Bred Williams, David Damstra in Hal Stern je z oceno 4,4 od 5 zvezdic zelo cenjen vir za vse, ki želijo razviti spletna mesta WordPress. Knjiga zajema teme, kot so: HTML5, CSS3, JavaScript, vrste objav po meri, taksonomije po meri, večstransko spletno mesto itd. V knjigi so nadalje predstavljeni vzorci kod, ki jih lahko prenesete s spletnega mesta knjige.

Če želite več, preverite našo objavo o najboljših virih WordPress, ko začnete.

WordPress Vtičniki

V preteklosti smo zajeli kar nekaj premijskih in brezplačnih vtičnikov. Na naši strani WordPress Vtičniki bi radi našli vse najboljše vtičnike za skoraj vse.

Viri za WordPress

Izbira kakovostne teme je lahko zelo huda naloga, saj je na spletu toliko tematskih trgovin. V preteklosti smo pisali o najboljših članskih temah v WordPress-u in o vseh naslednjih tematskih trgovinah, ki so dobro uveljavljene, o katerih smo govorili že prej.

Eleganten-Teme-logoElegantne teme

Elegantne teme so nekatere izmed najlepših vrhunskih tem WordPress na spletu. Elegantne teme so najbolj znane po zvezdni zasnovi njihovih tem, naprednih funkcijah in namenski podpori. Njihova zadnja tema Divi je odlična izbira za skoraj katero koli spletno mesto, trenutno pa delajo na veliki posodobitvi, da tej obsežni temi dodajo še več funkcij. Na voljo imajo osemdeset sedem (87) premijskih tem za skupno ceno 69 dolarjev.


themify-logoThemify

Po besedah ​​Themifyja je njihov cilj “… pomagati nekoderjem, ki se bodo udarili po tleh.” Standardni okvir za povleci in spusti Themify omogoča “… hitre prilagoditve tem, ne da bi se morali dotikati kode: preprosto prilagodite nastavitve in sloge teme na plošči z možnostmi.” Okvir Themify je lep, strokovno kodiran in med drugim vključuje funkcije, kot so pripomočki po meri, Build & Drop Builder in kratke kode. Poleg tega je prilagoditev enostavna in ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Kaj je več? Themify ponuja zbirko lepih, modernih in cenovno ugodnih tem, ki vam bodo pomagale pri hitri vzpostavitvi trgovine. Poleg tega imamo na našem spletnem mestu 20-odstotni popust kupona Themify, kar omogoča še boljši nakup.


geneza-logoTematski okvir Genesis WordPress – StudioPress

Poleg zagotavljanja Genesis – enega najboljših tematskih okvirov WordPress na spletu – StudioPress ponuja veliko zbirko tem, vključno s temami tretjih oseb. Fantje v StudioPressu so se v vrhunskih tematskih nišah WordPress popisali zase, saj njihova ponudba ni nič manj kakovostna. Medtem ko so njihove cene nekoliko višje od nekaterih drugih tematskih možnosti, dobite veliko za svoj denar in kvaliteten okvir, ki ga lahko nadgradite. Genesis je odličen kraj za začetek pri ustvarjanju novega spletnega mesta.


ThemeForest-logoThemeForest

ThemeForest je del programa Envato, ki ponuja več kot trinajst tisoč (13.000) WordPress tem in predlog, cene pa segajo od 3 dolarja dolarjev. Ja, prav ste prebrali. 3 $ dolarjev. Ne zaznavajte, spletno mesto ponuja nekatere najboljše teme WordPressa v spletu. ThemeForest domuje ogromno število razvijalcev WordPress-a, vključno z WPExplorerjem. To je odličen vir za uporabnika WordPressa, ki išče profesionalne teme, kot tudi razvijalce, ki želijo zaslužiti, če priporočajo / prodajajo teme.

Teme WPExplorerja

Tu imamo obsežno zbirko vrhunskih tem (na katere smo zelo ponosni). Ne prevzemite besede za to, prosimo, oglejte si naše ročno izdelane teme WordPress. Ustvarjamo teme, zgrajene na podlagi kakovostne kode, z želenimi funkcijami, po cenah, ki si jih lahko privoščite, in z vrhunsko podporo avtorja Themeforest Elite. Naša najbolj prodajna tema Total WordPress je odličen primer našega dela. Ta zelo prilagodljiva tema je kot nalašč za podjetja, svobodnjake, fotografe, blogerje in vse. Oglejte si ga!

Gostovanje WordPress

Kot WordPress uporabnik potrebujete dobrega gostitelja za svoje spletno mesto. Dober spletni gostitelj vam bo omogočil umirjenost, ki jo potrebujete za ustvarjanje uspešnega projekta WordPress (pri Explorerju uporabljamo WP Engine in imamo radi našega gostitelja, saj naša spletna mesta ohranjajo hitro delovanje za vse vas). Sledi nekaj najboljših virov, kako izbrati najboljšega gostitelja WordPressa:

 • WordPress gostovanje: Kako izbrati najboljše
 • Kaj morate vedeti o upravljanem gostovanju WordPressa
 • Kako izbrati pravi gost WordPress
 • Gostovanje WordPress
 • Ste ponudnik gostovanja? Oglejte si te teme Gostovanje WordPress!

Dodatna sredstva za WordPress

V tem razdelku so povzeti drugi viri WordPressa, ki niso zajeti v tej objavi.

Informacijski in razvojni viri WordPress

Storitve WordPress

 • Sucuri – vrhunska varnostna storitev WordPress
 • ManageWP – ManageWP vam pomaga upravljati več spletnih mest WordPress z ene same nadzorne plošče
 • VaultPress – WordPress zaščita in varnostna kopija rešitev Automattic
 • StackPath CDN – vrh razreda omrežja za pošiljanje vsebin

Oboroženi z zgornjimi viri ste pripravljeni, da vas nevihta prevzame v svet WordPressa. Nič naj vam ne stoji na poti, zato pojdite naprej in bodite najboljši WordPresser tam zunaj. Se vidimo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me