WordPress vs Squarespace: razlike in značilnosti

WordPress vs Squarespace: razlike in značilnosti

Ali želite oblikovati novo spletno mesto, vendar niste prepričani, katero platformo uporabiti? Potem ste prišli na pravo mesto. V tem priročniku WordPress vs Squarespace primerjamo ti dve rešitvi, da vam pomagamo pri premišljeni odločitvi, katera je najboljša za vaš projekt.


Danes je naš cilj predstaviti vam WordPress in Squarespace – dve močni in priljubljeni spletni strani. Ogledali si bomo cene, kako jih gostite, možnosti za teme ali predloge, prilagodljivost, dodane funkcije ali integracije, varnost in razpoložljivo podporo.

Pripravljeni za začetek? Pojdimo…

Uvod v WordPress

WordPress vs Squarespace

WordPress.org je priljubljen odprtokodni sistem za upravljanje vsebine (CMS), ki je navajen podpira več kot 60 milijonov spletnih strani. Ko v tem članku razpravljamo o WordPressu, se sklicujemo na WordPress.org. Za več informacij o WordPress.com in o tem, kako se razlikuje od WordPress.org, si oglejte naš članek o WordPress.com proti WordPress.org.

WordPress.org uporabljajo številna velika imena, med njimi Microsoft, Mercedes Benz, Walt Disney in TED Blog. Razlogov za priljubljenost, ki jo WordPress uživa, je veliko, vendar največ prispevata nadzor in prilagodljivost te rešitve. Tukaj je nekaj njegovih glavnih lastnosti …

 • Prost za uporabo
 • Na tisoče brezplačnih in vrhunskih tem
 • Na tisoče vtičnikov za dodatno funkcijo
 • Številne možnosti prilagajanja, vključno z ustvarjalci povleci in spusti, tematske plošče z možnostmi in možnost kodiranja
 • Uspešna WordPress skupnost
 • Popolno lastništvo in nadzor nad vašo spletno stranjo

Skupnost WordPress je globalna entiteta, ki nenehno dela in izboljšuje WordPress, da ne omenjam novih orodij in izdelkov. To zagotavlja, da WordPress ni vedno pred svojo igro, prav tako tudi vaša spletna stran.

Uvod v kvadratni prostor

Kvadratni prostor

Kvadratni prostor je rešitev vse v enem, ki poganja milijone spletnih strani v več sto panogah. Sodobne in trendovske oblike šablon podjetjem omogočajo ustvarjanje profesionalnih spletnih strani, čudovitih portfeljev ali donosnih spletnih trgovin.

Keanu Reeves, Sadie Williams in John Malkovich so Squarespace idealna rešitev za vse, od skromnega blogerja do uveljavljenih blagovnih znamk. Vsebuje številne funkcije za lažje oblikovanje spletnega mesta, vključno z …

 • Brezplačno neomejeno gostovanje
 • Infrastruktura najvišje kakovosti
 • Lepe predloge
 • Intuitivni gradnik spletnih strani povleci in spusti
 • Vrhunska varnost
 • 24/7 Podpora

Ko je vaše spletno mesto izdelano, Squarespace ponuja tudi nabor marketinških orodij, s pomočjo katerih lahko sodelujete s svojim občinstvom, ga najdete v iskalnem in družabnem omrežju in povečate svoje.

Cene WordPressa

Kot smo že omenili, je programska oprema WordPress brezplačna za uporabo. Edini potrebni tekoči stroški so gostovanje in pristojbine za domeno (o katerih bomo razpravljali naprej). Vendar je lepota WordPressa v tem, da ga je mogoče zmanjšati navzgor ali navzdol, da ustreza vašim potrebam, in to velja tudi za denarne porabe.

WordPress ponuja vse, kar potrebujete brezplačno, od tem in vtičnikov do orodij za generiranje in trženje. Vendar so na voljo tudi napredni premium izdelki za vse vidike WordPress-a in jih je morda vredno nadgraditi, ko bo vaše spletno mesto raslo.

Cene kvadrata

Cenitev

Squarespace je vrhunska storitev, ki stalno zaračunava mesečna naročnina uporabljati svojo platformo. Izbirate lahko med štirimi načrti, začenši z Osebno načrt, namenjen tistim, ki imajo bloge ali majhna spletna mesta, pri čemer se lahko poveča do Napredno načrt, ustvarjen za profesionalne prodajalne e-trgovine.

Vsi načrti vključujejo gostovanje in pristojbine za domene prvih let, pa tudi dostop do predlog Squarespace in gradnika povleci in spusti, podporo 24/7 in še več. Napredni načrti vključujejo orodja za trženje in e-trgovino, ki vam omogočajo, da rastete in vzdržujete donosno podjetje.

Squarespace ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico, ki vam omogoča, da ustvarite spletno mesto in se seznanite s platformo. To je odličen način, da preverite, ali je ta rešitev prava za vas, zato priporočam, da se prijavite in se poigrate, če razmišljate o uporabi Squarespace longterm.

Gostovanje WordPress in domen

WordPress vs Squarespace: Gostovanje

Programska oprema WordPress je brezplačna za uporabo in vedno bo. To je privlačna možnost za mnoga podjetja, saj lahko ustvarijo spletno mesto z zagotovilom, da se stroški spletnega mesta ne bodo povečevali iz leta v leto.

Kljub temu WordPress ni rešitev vse v enem. Ko uporabljate WordPress, je le programska oprema. Za registracijo in uporabo domenskega imena in gostovanje spletnega mesta boste morali plačati mesečno ali letno pristojbino.

Domena – Večina imen domen stane nekaj dolarjev na leto in ne bo zlomila banke. Ime domene lahko registrirate prek številnih drugih ponudnikov (prvo leto lahko pridobite domeno GoDaddy za samo 0,99 centa) in imate popoln nadzor nad domeno, ki jo izberete za svoje spletno mesto.

Gostovanje – Z gostovanjem dobite tisto, za kar plačate. Načrti se začnejo od nekaj dolarjev na leto (na primer Bluehost za samo 2,95 dolarja na mesec), vendar pa se boste morali za večja spletna mesta z veliko naslednjimi možnostmi odločiti za dražje načrte, ki zagotavljajo podporo velikemu prometu in shrambi spletnega mesta.

Gostovanje za WordPress – Najboljše gostovanje v WordPressu je pogosto upravljanje gostovanja WordPress. To ponuja veliko vrhunskih gostovalnih storitev in je dobra izbira, saj so strežniki optimizirani posebej za WordPress. Če želite več informacij o izbiri spletnega gostitelja za vaše WordPress spletno mesto, si oglejte naš članek o tem, kaj iskati v WordPress gostovanju.

Poleg plačevanja gostovanja je na voljo širok izbor storitev in načrtov, tako da ne glede na proračun in spletno mesto najdete nekaj, kar ustreza.

Gostovanje v kvadratnem prostoru in domenska imena

Ker je kvadratni prostor a v celoti upravlja spletna storitev, vsa spletna mesta Squarespace gostujejo na njihovem gostovanju v oblaku. Gostovanje prostora za shranjevanje ali pasovne širine ni omejitev in Squarespace uporablja svoje globalno omrežje CDN, da zagotovi hitro čas nalaganja za vse uporabnike spletnega mesta, kjer koli se nahajajo

Imena domen se prav tako registrirajo in kupijo prek Squarespace. Vaša domena ima SSL certifikat in je vedno obnovljiva z isto hitrostjo, kar vam prihrani vsa neželena presenečenja. Lahko kupite več domen in jih povežete z računom Squarespace. In če potrebujete, lahko preprosto prenesete ime domene tretje osebe v Squarespace.

Teme WordPressa

WordPress vs Squarespace: Teme

Če pogledamo WordPress vs Squarespace, ima WP veliko tem, ki vam omogočajo ustvarjanje čudovitih in elegantnih spletnih mest. Skoraj vse sodobne teme so odzivne, uporabnikom prijazne in vsebujejo različne funkcije, s katerimi lahko dosežete cilje svojega spletnega mesta.

Brezplačna ali premium tema?

Pri izbiri teme WordPress je treba upoštevati veliko. Najprej se morate odločiti, ali želite uporabiti brezplačno ali premijsko temo. Brezplačne teme WordPress najdete na spletnih mestih razvijalca po vsem spletu. Ali lahko teme namestite iz WordPress repozitorij z vaše nadzorne plošče WordPress. Te teme so dobro izdelane, varne in enostavno na očeh, kar je dobra izbira ne glede na vaš projekt.

Teme premium WordPress imajo na splošno bolj napredne funkcije in pogosto vključujejo premijske vtičnike kot del pristojbine za nakup. Pri nakupu premium teme vedno preverite, ali ste izbrali temo pri uglednem kupcu. Razvijalci WordPress-a, kot sta StudioPress ali Elegantne teme, so dobra možnost. ThemeForest je tudi priljubljeno tematsko tržišče, ki prodaja širok izbor tem. Tu lahko brskate po ocenah in ocenah, s čimer dobite predstavo o tem, kaj želite uporabiti, preden opravite nakup.

Če želite več informacij o izbiri brezplačne ali premium teme, preberite naš članek o brezplačnih ali premium temah?

Vgrajena za večnamensko ali večnamensko temo?

Drugi pomemben dejavnik pri izbiri teme WordPress je, ali se odločite za vgrajeno ali večnamensko temo.

Vgrajena niša za WordPress teme služi edinstvenim namenom in bo vsebovala ustrezne in posebne funkcije. Na primer, vgrajena namenska tema o bloganju o hrani bo verjetno vključevala izdelovalce receptov, kar vam bo omogočilo enostavno prikazovanje receptov v berljivi obliki na svojem spletnem mestu. Z uporabo vgrajene namenske teme WordPress je postopek oblikovanja in ustvarjanja hiter in preprost, saj so vse potrebne funkcije takoj na voljo.

Večnamenska tema vam bo dala orodja, ki jih potrebujete za izdelavo katere koli vrste spletnega mesta. Večnamenske teme, ki običajno vsebujejo napredne ustvarjalce strani, vam bodo omogočile enostavno prilagoditev vseh in vseh delov vašega spletnega mesta, kar vam bo omogočilo oblikovanje resnično edinstvenega spletnega mesta. Odličen primer je tema WordPress Total, ki so jo ustvarili pametni možje tukaj na WPExplorerju.

Značilnosti in funkcionalnosti

Glede na to, katere funkcije in funkcionalnosti potrebujete, je zadnji ključni vidik, ki ga morate upoštevati pri izbiri teme WordPress. Dobro razmislite, kaj vaš projekt potrebuje, in se prepričajte, ali opravite raziskavo, da ugotovite, kaj vključuje tema, preden opravite nakup ali namestitev.

Ne pozabite, da lahko dodatne funkcije dodate prek vtičnikov (o katerih bomo razpravljali naprej). Toda kupovanje premium vtičnikov ločeno lahko dolgoročno stane več kot preprosto nakup premium teme od začetka prodaje.

Oglejte si naš članek z najboljšimi temami programa WordPress, da vam predstavimo, kaj je tam.

Predloge kvadratnega prostora

WordPress vs Squarespace: Predloge

Izbira predloge ki jih ponuja Squarespace, je impresiven (čeprav se ne primerja z WordPressom). Vse predloge kvadrata so vključene v vsak načrt. Vse jih je oblikovala večkrat nagrajena oblikovalska ekipa Squarespace in so izdelana tako, da se uporabljajo izključno na njihovi platformi.

Predloge so razdeljene v več kategorij, vključno s spletnimi trgovinami, profesionalnimi storitvami, fotografijo, skupnostjo in neprofitnimi organizacijami ter še veliko več. Vsaka predloga je izhodišče in s stotimi prilagodljivimi funkcijami jo lahko poljubno oblikujete.

Izbira prave predloge iz kvadrata je zelo enostavna. Preprosto kliknite na kategorijo, ki sovpada z nišo vašega spletnega mesta. Nato si oglejte vsak demo v živo in si oglejte njegovo zasnovo, postavitev, funkcije in uporabniško izkušnjo. Tako boste lažje razumeli, kaj lahko ponuja vsaka predloga in kako bodo uporabniki vplivali na vaše spletno mesto.

Če ste zadovoljni s predlogo, preprosto izberite Začnite s to obliko v zgornjem desnem kotu in vaša nova predloga se bo odprla v ustvarjalcu spletnih mest za povleci in spusti Squarespace. Če se premislite, lahko predloge kadar koli preprosto preklopite.

Prilagajanje WordPress-a

Kot smo že omenili v poglavju Uvod, ima WordPress različne možnosti prilagajanja. Glede na izbrano temo boste lahko svoje spletno mesto prilagodili prek plošče z možnostmi teme ali orodja za prilagajanje WordPress-a z uporabo orodja za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani in / ali z dodajanjem in spreminjanjem kode.

Izhodišče za WordPress je, da je 100% prilagodljiv s kodiranjem ali z namestitvijo in uporabo pravih orodij. Če torej želite popoln nadzor nad svojo spletno stranjo, je WordPress prava izbira za vas.

Prilagoditev kvadrata

Spletna stran Builder

Če želite prilagoditi predlogo v Squarespaceu, boste uporabili njegov vgrajeni namen za izdelavo spletnega mesta za povleci in spusti. To je pravzaprav zelo enostavno za uporabo in zagotavlja zabavno oblikovalsko izkušnjo. Znotraj ustvarjalca spletnega mesta lahko na svoje spletno mesto dodate strani, dodate oblikovalske elemente, kot sta naslov in logotip, pišete objave na spletnem dnevniku, preverite analitiko, upravljate z vgrajenimi orodji in še veliko več.

Vizualne elemente predloge je mogoče spremeniti z urejevalnikom stilov. Vsaka predloga se razlikuje glede na stile, ki jih lahko naredite. Na splošno lahko spremenite tipografijo, barve, slike ozadja, glavo in stranske vrstice. Obstaja tudi urejevalnik CSS, ki vam bo omogočil, da po potrebi dodate svojo kodo po meri.

Nobenega dvoma ni, da je Squarespace gradnik spletnih strani intuitiven, za tiste z omejenimi izkušnjami s spletnim oblikovanjem pa je morda dobra možnost. Prilagoditve, ki jih lahko naredite, so omejene in lahko postanejo moteče, še posebej, ko raste vaše spletno mesto.

WordPress Vtičniki

WordPress VtičnikiKo smo razpravljali o temah WordPressa, smo se dotaknili ideje, kako izbrati vgrajeno temo, ki ima vgrajene funkcije. Večina sodobnih tem ima številne integrirane lastnosti in funkcionalnosti. Včasih pa boste potrebovali dodatno funkcijo, ki ni na voljo v vaši temi. Prav tako je lahko v vašo temo vključena posebna funkcija, vendar vaše spletno mesto potrebuje naprednejšo različico.

Lepota programa WordPress je v tem, da lahko vse dodatne funkcije, ki jih potrebujete, hitro in enostavno dodate s pomočjo vtičnika WordPress. Na voljo je na tisoče vtičnikov, in za vsako funkcijo, ki jo želite namestiti, je vedno na voljo več uporabnih vtičnikov, ki lahko naredijo dobro delo. Ta prilagodljivost, ki jo zagotavlja WordPress, omogoča uporabnikom, da vključijo vsa dodatna potrebna orodja, je neprecenljiva za širjenje spletnih mest in podjetij.

Ko izberete prave vtičnike za vaše spletno mesto, se prepričajte, da opravite svoje raziskave. Obstaja širok izbor brezplačnih in vrhunskih vtičnikov, zato je najboljše mesto za začetek iskanja WordPress repozitorij ali CodeCanyon.

Značilnosti in integracije kvadrata

Kar se tiče WordPress-a proti Squarespace-a, pozneje prihaja s številnimi vgrajenimi funkcijami, ki jih lahko uporabite. Tej vključujejo…

 • Bloki galerije – prikažite galerije, postavitve omrežja, drsnike in drugo.
 • Video ozadja – dodajte želeni videoposnetek, da ustvarite ozadje, ki pritegne pozornost.
 • Zvočne zbirke – Naložite in delite svoje albume na svojem spletnem mestu.
 • Oglasna vrstica (znana tudi kot Hello Bar) – Označite promocije ali objavite novice na domači strani svojega spletnega mesta.
 • Bloki obrazcev – dodajte obrazec za zajem podatkov obiskovalcev ali jim omogočite, da stopijo v stik z vami.

Integracije kvadratnega prostora so prav tako vgrajeni v platformo in nastavitve pripravljene za uporabo. Tako se boste izognili temu, da bi morali iskati tržnice in poiskati morebitne dodatne funkcije, nato pa namestiti vtičnike. Za graditelja spletnega mesta vse v enem je izbor integracij, ki jih ponuja Squarespace, izjemen. Tukaj je le izbor tistega, kar je na voljo …

 • Disqus – Uporabite ta napredni sistem komentiranja namesto privzetega sistema komentarjev Squarespace.
 • Stripe, Apple Pay in Paypal – Sprejemajte plačila na svojem spletnem mestu na več načinov.
 • Socialni mediji – povežite se s svojimi računi v družbenih medijih, vključno s Facebookom, Twitterjem, Instagramom, iTunes Store, LinkedIn, Tumblr in še veliko več.
 • Google Pisave in Typekit – Obe vključeni v urejevalnik stilov.
 • Adobe Creative Cloud Image Editor – omogoča urejanje in izboljšanje slik neposredno v Squarespace.
 • YouTube in Vimeo – s teh kanalov vstavite videoposnetke na svoje spletno mesto.

Lahko vključite tudi druge storitve tretjih oseb, vključno z Google AdSense, Etsy, Eventbrite in Facebook Pixel. Vendar Squarespace ne ponuja nikakršne podpore za integracijo drugih proizvajalcev in ne more zagotoviti popolne združljivosti z njihovimi predlogi. Možnost integracije tretjih oseb ni na voljo tudi tistim na osebnem načrtu, zato jih boste morali nadgraditi.

Uspešnost in varnost WordPress-a

Vse v enem WP Varnost in požarni zid

Če se odločite za uporabo WordPress-a, sta za delovanje in varnost spletnega mesta odgovorni sami. Izbira učinkovitega ponudnika gostovanja lahko pomaga, vendar boste morali namestiti tudi številne vtičnike, da bo vaše spletno mesto ves čas varno, varno in nemoteno deluje..

Varnost – Namestite brezplačni vtičnik WordPress Vse v enem WP Varnost in požarni zid in za dodatne varnostne nasvete preberite naš članek, kako izboljšati varnost svojega spletnega mesta WordPress.

Hitrost – Za izboljšanje hitrosti spletnega mesta WordPress lahko storite veliko, od posodabljanja spletnega mesta do uporabe orodja za optimizacijo slik in predpomnilnika. Oglejte si naš članek o tem, kako pospešiti WordPress za več podrobnosti.

Izvedba – Spletna mesta, ki obiskujejo veliko obiskovalcev ali vsebujejo velike količine medijev, morajo spremljati uspešnost. Ali se spletno mesto vedno hitro naloži, je kakovost pretoka medijev stalno visoka in je čas izpada? Če je odgovor na katero od teh vprašanj “Ne”, boste morda morali razmisliti o uporabi omrežja za dostavo vsebine (CDN).

Lastniki spletnih strani WordPress morajo biti vzdrževani in nadzorovani za vzdrževanje spletnega mesta ter paziti na varnost in delovanje svojega spletnega mesta. Vendar pa obstaja veliko spletnih razvijalcev in agencij, ki zagotavljajo te storitve, če raje oddajate to delo.

Učinkovitost in varnost kvadratnega prostora

Ker je Squarespace rešitev, ki jo gosti vse v enem, za vas skrbijo vsa vprašanja glede uspešnosti spletnega mesta in varnosti. Tu je nekaj njegovih najboljših zmogljivosti in varnostnih funkcij …

 • Squarespace sodeluje s prodajalci DNS, da vam zagotovi vrhunsko usmerjanje prometa, zanesljivost in čas delovanja.
 • Globalni CDN Squarespace vsak mesec obravnava milijarde zadetkov.
 • Vsa spletna mesta Squarespace imajo SSL certifikate, ki zagotavljajo povezave obiskovalca z vašim spletnim mestom.
 • Za zaščito vašega spletnega mesta pred zlonamernim prometom se uporabljajo napredne tehnike za zmanjševanje DDoS.
 • Spletna mesta kvadrata spremljamo vsako minuto z 20+ lokacij po vsem svetu, pri čemer je operacijska ekipa 24/7 pripravljena odgovoriti na morebitne odkrite incidente.

Podpora za WordPress

WordPress.org ponuja veliko dokumentacijo na njihovi spletni strani. Vendar to skoraj ni v primerjavi z informacijami, ki jih deli in razpravlja globalna skupnost WordPress.

Blogi, kot so naši tukaj na WPExplorerju, ponujajo uporabne članke, vaje in navodila za začetnike vse do profesionalnih WordPressovih razvijalcev. Forumi, kjer lahko postavite vprašanja in delite težave, so običajni. Za bolj pereče težave pa lahko poskusite z vzdrževalno storitvijo WordPress ali najamete razvijalca.

Za tiste, ki se odločite za nakup premium WordPress teme, vtičnikov ali drugih orodij, je podpora pri teh izdelkih pogosto vredna cene. Podpora za e-poštno e-poštno sporočilo ali potrditvena številka vsak dan pogosto ni redkost pri dražjih izdelkih, s pomočjo katerih lahko vaše spletno mesto ves čas deluje na polno zmogljivost..

Podpora za kvadratni prostor

Podpora za kvadratni prostor

Squarespace ponuja prilagojeno podporo njihovih Skupina za pomoč strankam. Podpora je 24/7 prek zasebnega klepeta v živo ali e-pošte. The Center pomoči je tudi poln priljubljenih vodnikov in tem, videoposnetkov in webinarjev, ki vas zanimajo o vseh funkcijah Squarespace in kako jih uporabljati na svojem spletnem mestu.

WordPress.org proti kvadraturi – primerjava

Torej, zdaj dobro razumemo, kaj ponujajo obe platformi. Toda kako se merita drug proti drugemu? Oglejmo si ključna področja primerjave …

WordPress vs kvadratni prostor – cene

WordPress je brezplačna rešitev, edini tekoči mesečni stroški pa so gostovanje in registracija domenskih imen. Vendar pa je na voljo veliko vrhunskih orodij, ki vam omogočajo, da povečate funkcionalnost svojega spletnega mesta po svojih željah. V bistvu je WordPress vrsta “plačila toliko ali toliko, kot bi želeli”.

Za primerjavo, za uporabo Squarespace se boste morali vključiti v mesečni načrt. In če izberete načrt visokega cenovnega razreda, vas bo sčasoma to stalo. Kljub temu orodja, podpora in vgrajene funkcije, ki so na voljo, prinašajo Squarespace dobro vrednost za denar.

WordPress vs Squarespace – teme, predloge in funkcije

WordPress ponuja na tisoče brezplačnih in vrhunskih tem in vtičnikov z vgrajenimi in namestljivimi funkcijami in funkcionalnostmi. Ne glede na dodatke, ki jih želite dodati na svoje spletno mesto, lahko WordPress poskrbi za potrebe vaših projektov. Zaradi tega je spletna stran odlična platforma za rast in razvoj.

Squarespace ponuja tudi impresivno izbiro predlog, funkcij in integracij. Še posebej v primerjavi z drugimi vse-v-enem platformi, kot sta Wix in Weebly, je Squarespace daleč pred konkurenco. Vendar ste še vedno omejeni na omejitve Squarespace in ne boste našli enake prilagodljivosti, ki jo zagotavlja WordPress.

WordPress vs Squarespace – Prilagoditev in enostavna uporaba

WordPress zmaga pri prilagajanju. Ta platforma vam omogoča popoln nadzor nad vašo spletno stranjo. Slaba stran tega pa je, da ne omogoča enake enostavne uporabe kot Squarespace in ima strmo krivuljo učenja za začetnike.

Squarespace ima več omejitev, vendar intuitiven gradnik spletnega mesta s povleci in spusti in vgrajene funkcije omogočajo oblikovanje spletnega mesta hitro in zabavno izkušnjo.

WordPress.org vs Squarespace – Podpora

Tako WordPress kot Squarespace imata močno podporo mreže. Podpora kvadrata je bolj centralizirana s posebnim centrom za pomoč in skupino za pomoč strankam. To bo morda ustrezalo začetnikom ali tistim, ki imajo radi eno in drugo podporo in zagotovilo na dosegu roke.

WordPress.org ne ponuja podpore ena za drugo, čeprav je pogosto na voljo kot del premium paketov izdelkov. Vendar moč skupnosti WordPress zagotavlja, da boste ne glede na vašo težavo ali vprašanje odgovor našli v spletu. Podpora je tam – morda jo boste morda morali iskati.

Končne misli o WordPressu proti Squarespaceu

Obe platformi vam bosta omogočili ustvarjanje lepih, profesionalnih in uporabnikom prijaznih spletnih mest. Torej mora biti rešitev, ki jo izberete, odvisna samo od vaših potreb in od vaše spletne strani. Upoštevajte svoj proračun, kakršne koli časovne omejitve, svoje osebne veščine spletnega oblikovanja in najpomembnejše dolgoročne želje vašega projekta.

WordPress vs Squarespace – katerega boste izbrali za svoj projekt? Prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map