Zakaj bi morali sami voditi svoj portfelj fotografij z WordPressom?

Zakaj bi morali sami voditi svoj portfelj fotografij z WordPressom

Ste lastnik fotografskega podjetja? Potem veste, kako pomembno je predstavljati sebe in svojo blagovno znamko, hkrati pa pritegniti nove stranke. Predstavitev fotografskih del je priročno orodje za blagovno znamko. Obstaja veliko možnosti, kako lahko ustvarite spletno galerijo svojega dela. Iskreno, samostojno gostovanje vašega portfelja fotografij je, kot se morda zdi težko ustvariti, najboljša možnost. Oglejte si glavne razloge, zakaj bi moral imeti naš prijatelj Viktor portfelj na svojem spletnem mestu webcreate.me.


Vsakdo lahko ustvari edinstveno predstavitev dela

Fotografija je vizualna komunikacija in tudi spletno oblikovanje. Če želite prikazati rezultate svojega dela potencialnim strankam in zagotoviti dodatne informacije o avtorju, morate ustvariti spletni portfelj in k njemu pristopiti kot k metodi osebno blagovno znamko.

Čeprav se na začetku morda zdi težko, je resnica o tem, da lahko ustvarite privlačen portfelj s pomočjo WordPress-a in ga prilagodite svojim potrebam. Številni fotografi tam zunaj imajo super mesta, ki so jih ustvarili z uporabo WordPress teme. Dobro oblikovani portfelji v tako konkurenčni panogi postavljajo vaše delo v očeh strank na višji nivo. Tudi vsako spletno orodje, ki ga uporabljate za promocijo vaše osebne spletne blagovne znamke, se slej ko prej izplača.

Kakšne prednosti dobite od samostojnega gostovanja?

Začnimo z nekaj zelo očitnega iz zgornjih vrstic. Izboljšali boste vsaj še eno veščino. Kot fotograf verjetno ne razmišljate CMS sistemi in ustvarjanje spletnih mest. Če pa se odločite, da ga preizkusite, boste obogatili svoje znanje in pridobili več znanja o delovanju spletnih mest.

Če menite, da bo škoda časa, nam popravimo to napako. Če boste preučili nekaj preprostih WordPress vadnic, boste lahko izbrali najboljše WordPress gostovanje, namestili WordPress, dodali temo WordPress portfelja in prilagodili postavitev ali videz svojega spletnega mesta. WordPress je tudi pametna rešitev, saj vam ni treba porabiti časa z iskanjem zanesljivega spletnega oblikovalca ali porabiti tono denarja v zunanjem izvajanju (razen če v resnici resnično želite nekaj posebnega). Poleg tega je zelo enostavno vzdrževati spletno mesto WordPress – večina posodobitev zahteva le klik gumba.

Govorimo o osebni blagovni znamki, kar je edinstvena korist lastnega portfelja, ki ga gostuje izberite ime vaše domene. Zaradi tega je vaše spletno mesto videti zanesljivo, zanesljivo in profesionalno, pri čemer ne omenjam največje prednosti osebnega trženja.

To pride skupaj z vašimi zelo lasten e-poštni naslov kar poudarja strokovni pogled. E-poštni naslovi so vključeni v številne načrte gostovanja (ali jih je mogoče kupiti ločeno) in omogočajo boljše upravljanje poštnega predala

Dobra gostiteljska podjetja ponujajo tudi številne funkcije in aplikacije znotraj gostovanja sama. To lahko vključuje takojšen dostop do FTP, samodejno varnostno kopiranje, aplikacije, ki jih je enostavno namestiti, skeniranje zlonamerne programske opreme, vgrajeno predpomnjenje, spletna mesta za urejanje in še več. Ogledate si lahko nekaj najboljših WordPress gostovalnih podjetij na spletnem dnevniku in gostovanju WPExplorer.

Tudi številne brezplačne spletne galerije zagotavljajo le omejen prostor. Kot fotograf veste, kako pomembno je shranjevanje, saj je lahko veliko težav, ko želite naložiti in deliti slike visoke kakovosti. Večina ponudnikov gostovanja ponuja osnovne načrte, ki so cenovno dostopni, vendar ponujajo le nekaj gigabajtov trgovin, vendar to je mogoče nadgraditi za majhno plačilo. Odvisno je samo od tega, kako upravljate z velikostjo gostih datotek in koliko prostora boste izbrali.

Kako lahko vaša osebna blagovna znamka izkoristi lastni portfelj?

osebna blagovna znamka

Skozi kariero boste najverjetneje doživeli veliko trikov, ki vam olajšajo življenje. Zakaj jih ne bi delili na blogu? Bloganje kot osebno marketinško orodje ima nekaj prednosti.

Če pišete edinstvene objave na blogu, to pomeni večjo priložnost, da se vam ljudje lahko približajo pri organskem iskanju. Organski doseg je brezplačen in to je promet ciljne skupine, ki bi vas lahko zanimale vaše storitve.

Za iskalnike signalizira, da je vaše spletno mesto zanesljivo. Redno posodobljena vsebina in bolj indeksirane strani lahko pomenijo večje možnosti za uvrstitev.

Enkrat ti objavljajte koristno vsebino, ljudje jo povezujejo, jo delijo in nov promet iz različnih virov lahko privede do vašega spletnega mesta. Vaš trud se izplača v resnično učinkoviti obliki, saj vam ni treba porabiti veliko časa in denarja za promocijo svojega dela, saj ga bodo vaši bralci namesto tega delili na družbenih medijih. Dobra stvar je, da je objava še vedno tam, tako da lahko prinese nove ljudi tudi več dni po objavi (ali celo leta, če osvežite svojo vsebino, da bo ostala pomembna).

Če zelo pogosto ne pišete dolgih objav “kako”, lahko to pomešate s tematskim izborom fotografij, pisanjem kratkih opisov z uporabo ciljanih ključne besede. Moč bloganja za vas pomeni, da vsebina, ki jo ustvarite, pomaga vaši ciljni publiki, zato boste postali zanesljiv vir.

Kot smo že omenili, je bloganje dobro za razvrstitev v spletnih iskalnikih. Poleg koristi od bloganja lahko svoje spletno mesto, ki ga gostite, optimizirate z lastnimi meta naslovi, spreminjanjem stalnih povezav in tako naprej. Google prikaže bolj ustrezne rezultate, zato pred objavo poskrbite, da boste resnično optimizirali svoje objave, da boste lahko povečali svoje možnosti za višje uvrstitev na rezultate.

Če gostujete svoj portfelj, lahko z blogom WordPress zaslužite tudi dodaten denar z dajanjem oglasov in nadzorom prihodkov, ki bi šli v žep nekoga drugega.

Enostaven kontaktni obrazec vam omogoča tudi, da odgovorite na zahteve potencialnih strank. Če lahko odgovorite s klepetom v živo, imate popoln položaj za pogajanja in vzpostavitev sodelovanja.

Popoln nadzor nad svojim spletnim mestom s pomočjo vtičnikov za fotografije

To zmaga nad vsem. Najpomembnejša prednost je upravljanje, spreminjanje in prilagajanje spletnega mesta. Ponuja tudi WordPress ton vtičnikov ki jih lahko uporabite za dodajanje zanimivih ali edinstvenih funkcij vašemu spletnemu mestu. Tukaj je nekaj, kar bi lahko razmislili.

Galerija za preverjanje fotografij Picu WordPress

Galerija za preverjanje fotografij Picu WordPress

Picu je vtičnik za WordPress fotografe, kar olajša postopek izbire slike s strankami. Po fotografiranju namesto, da slike naloži v Dropbox ali podobno storitev, fotograf naloži slike v zbirko neposredno v WordPress na svoj spletni strežnik in jih od tam pošlje stranki.

Stranka nato na svoj konec prejme lepo e-poštno sporočilo s povezavo do zbirke. Galerija je zelo intuitivna in omogoča stranki, da zelo enostavno izbere, katere slike bi želela urediti. Potem ko stranka odobri izbor, fotograf dobi obvestilo po e-pošti. Seznam imen datotek lahko nato kopirate in prilepite v Lightroom ali katerega koli drugega urejevalnika slik, da filtrirate izbrane slike in jih takoj začnete obdelati..

Poleg tega je zbirke Picu mogoče zaščititi tudi z edinstvenim geslom, zato morajo stranke vnesti geslo, da si lahko ogledajo slike in začnejo izbirati.

Z uporabo kratke kode po meri je mogoče prikazati seznam zbirk kjer koli na spletnem mestu, na primer sestaviti stran »Področje odjemalca« z vsemi zbirkami ali posamezne strani za vsakega odjemalca z ustreznimi zbirkami.

Glavni vtičnik je prosto dostopen na WordPress.org in ga je mogoče nadgraditi s premium dodatki, ki jih je mogoče kupiti na Picu.io.

Nazaj k tebi

Ne sprašujte se več in pustite, da vaša umetnost fotografiranja navduši čim več ljudi. Z WordPressom je gradnja portfelja na spletu lahko preprosta. Bodite pred konkurenco in ustvarite svojo platformo, na kateri boste predstavili najboljše delo in povečali možnosti za zaposlitev.

Imate še kakšen nasvet za izdelavo portfelja na spletu? Ali morda vprašanje? Spodaj pustite komentar – radi bi se oglasili od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map