Bolje upravljajte dogodke s koledarjem modernih dogodkov

Bolje upravljajte dogodke s koledarjem modernih dogodkov

Mislim, da se boste strinjali, ko bom rekel: vodenje spletnega mesta o dogodkih je zahteven podvig. Ustvariti morate dogodke, jih objaviti na svojem spletnem mestu in registrirati udeležence, ne da bi se zmešali. Pri delu s spremenljivkami, kot so različni časi, cene in prizorišča različnih dogodkov, postane naloga 10X težja.


Izkazalo se je; lahko preprosto ustvarite sistem za upravljanje dogodkov na svojem spletnem mestu s pomočjo vtičnika Modern Events Calendar. In v današnjem pregledu / kako objaviti bomo natančno pokazali, zakaj je koledar modernih dogodkov eden najboljših vtičnikov za WordPress dogodek, ki po spletu popestrijo.

Preberite nadaljevanje in odkrijte funkcije in možnosti, ki omogočajo uporabo Koledar modernih dogodkov plugin izstopajo iz množice. Ne pozabite preveriti kul video posnetke smo dodali na koncu članka. Razen tega v komentarjih delite svoje misli. Če se odpravimo, se lotimo poslovanja.

Kaj je koledar modernih dogodkov?

pregled vtičnikov koledarja modernih dogodkov

Moderni koledar dogodkov je sijajen vtičnik, ki vam pomaga ustvarjati, objavljati in upravljati dogodke na svojem spletnem mestu WordPress. To je domišljija Ekipa Webnus, cenjena tema WordPress in razvijalci vtičnikov. Vtičnik je napolnjen do konca z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za upravljanje dogodkov na svojem mestu WordPress, kot profesionalec.

In kot že ime pove, vam koledar modernih dogodkov ponuja najnovejše metode oblikovanja in praktičen način upravljanja dogodkov, ne da bi pri tem prebili znoj. Tako je vtičnik pripravljen za mobilne naprave, popolnoma odziven, pripravljen za prevajanje in se med drugim dobro igra z vašimi najljubšimi orodji, kot je WooCommerce..

Poleg tega je vtičnik izjemno uporabniku prijazen in dobro zasnovan, da vam prihrani tono časa. Namesto da zapravljate čas za določanje nastavitev, lahko celotno stvar nastavite v nekaj klikih in pritisnete na tla. Ustvarjanje in upravljanje dogodkov z MEC je tako enostavno kot A, B, C, ne bo vam treba nikogar, ki bi ga držal za roko.

Če iščete fantastičen vtičnik za upravljanje dogodkov za svoje spletno mesto WordPress, je koledar modernih dogodkov prava ponudba. Zahvaljujoč odlični pravočasni podpori strankam vam vtičnik pomaga prihraniti čas, denar in zagotoviti odlično uporabniško izkušnjo na vašem spletnem mestu.

Zdaj, ko veste, s čim sodelujemo, bomo začeli z brezplačno različico koledarja modernih dogodkov. Kasneje v pregledu smo zajeti PRO različico in dodatki ki vam nudijo več funkcionalnosti, ne da bi pri tem zlomili banko. Ne da bi zapravili še sekundo, si oglejmo, kaj vtičnik zagotavlja glede funkcij.

Funkcije koledarja sodobnih dogodkov

funkcije koledarja sodobnih dogodkov

Vtičnik za koledar modernih dogodkov je v oddelku z značilnostmi zelo dober. Tudi brezplačna različica vas nasmeji z impresivnim naborom funkcij, ki presegajo tisto, kar ponujajo številni konkurenčni vtičniki. Z brezplačno različico se boste imeli odlično, a če se odločite za nadgradnjo, lahko pričakujete le zmogljivejše funkcije.

Število funkcij pri tej stvari je precej dolgo, vendar se bom potrudil, da povzamem, kaj lahko pričakujete od vtičnika za WordPress dogodke kot noben drug. Poleg tega verjetno vsekakor nikoli ne boste potrebovali vseh funkcij, če pa kdaj, koledar modernih dogodkov ne bo razočaral.

Sodobni koledar prireditev ponuja široko paleto funkcij, kot smo jih spodaj razvrstili.

Značilnosti dogodkov

sodoben koledar prireditev celo funkcije

Vtičnik ima dober izbor funkcij in možnosti, ki vam omogočajo enostavno ustvarjanje različnih vrst dogodkov. Za začetek lahko ustvarite enodnevne dogodke, celodnevne dogodke in dogodke, ki trajajo več kot en dan.

Poleg tega lahko svoje dogodke zelo prilagodite. Na primer, lahko dodate dogodke v Google Koledar, iCal ali Outlook, če želite upravljati dogodke s svojim priljubljenim orodjem. Poleg tega lahko na svoje dogodke preprosto dodate slike, organizatorje, zvočnike, oznake, kategorije, obrazce za rezervacijo po meri, urne ure, spremembe vozovnic in zemljevide lokacij.

Nadalje lahko nastavite, da se dogodki ponovijo v dneh po meri, npr. vsak prvi ponedeljek v mesecu in tako naprej. To še ni vse; lahko ustvarite dogodke, ki se dogajajo dnevno, tedensko, mesečno ali letno. Prav tako lahko ustvarite neskončne dogodke, prikažete predstavljene dogodke, nastavite odštevanje dogodkov, skrijete čas dogodka, dodate dinamične nalepke dogodkov in naredite še veliko več.

Fret noben; večino teh funkcij lahko vidite, ko preizkusimo vtičnik pozneje v članku. Zaenkrat naj obravnavamo več funkcij.

Funkcije zaslona

Sodobne funkcije prikaza koledarja sodobnih dogodkov

V prikazovanju dogodkov na vašem spletnem mestu vtičnik za koledar sodobnih dogodkov ne primanjkuje privlačnih postavitev, ki ne ovirajo uporabniške izkušnje. Vaši dogodki so videti ostri in čisti in so dostopni za ogled in knjigo. To je res odlična novica, saj številni drugi vtičniki za dogodke zahtevajo številne prilagoditve, da dosežejo spodoben videz.

Toda koledar modernih dogodkov ne bo imel nič od tega. Če želite prikazati svoje dogodke v najboljši možni luči, je vtičnik opremljen z več barvnimi kožicami, možnostjo izbire barv po meri, ikonami za čudovite pisave, 5 slogi seznama, 7 stilov pogleda, celoten koledarski pogled, prikaz dnevnega reda, zidarski pogled, dogodki v Google Zemljevidih, močno iskanje dogodkov in tako naprej.

Ne glede na to, ali želite prikazati svoje dogodke v mreži, seznamu, vrtiljaku ali modalnem načinu, ima vtičnik za koledar sodobnih dogodkov hrbet. S popolno podporo za RTL, filtri in še veliko več, bodo vaši dogodki videti dobro na različnih napravah. Po zaslugi vseh možnosti prilagajanja, ki jih dobite, lahko v nekaj minutah svoje dogodke uskladite z blagovno znamko.

Funkcije rezervacije

funkcije sodobnih koledarskih rezervacij

Ustvarjanje, prikazovanje in upravljanje dogodkov na vaši spletni strani WordPress je dobro in vse, vendar je udeležencem na dogodku rezervacija odveč. Zakaj bi si stranka ogledala podrobnosti dogodka na vašem spletnem mestu in čakala, da plača, ko pride na dogodek?

Se vam ne zdi, da je bolje zaračunati dogodek veliko preden obiskovalci zapustijo vaše spletno mesto? Tako mora udeleženec na prireditvi le predstaviti svojo vozovnico. Prihranite čas, zaslužite več in ujamete obete, ki bi sicer morda zamudili vaš dogodek.

Sodobni koledar dogodkov vam ponuja sijajen nabor rezervacijskih funkcij, vendar samo v različici pro. Dobite pet plačilnih prehodov, različne vrste vozovnic, kupone, polja po meri, davke, obvestila, možnosti valute in seznam se nadaljuje.

Kar zadeva dogodke rezervacije, vam koledar modernih dogodkov ponuja vse funkcije, ki jih potrebujete za samodejno rezervacijo na svojem spletnem mestu.

Funkcije integracije

integracije koledarja sodobnih dogodkov

Koledar modernih dogodkov je dokaj integracijski. Ne glede na to, ali uporabljate drug vtičnik ali aplikacijo za WordPress dogodek, koledar modernih dogodkov ne diskriminira. Vtičnik lahko brez težav integrirate z različnimi vtičniki koledarja dogodkov.

To pomeni, da lahko enostavno uvažate dogodke iz drugih vtičnikov in storitev za WordPress dogodek. Razen tega lahko svoje dogodke izvozite na platforme drugih proizvajalcev z absolutno lahkoto. Poleg tega Sodobni koledar dogodkov deluje skupaj z WooCommerce in različnimi ustvarjalci strani.

Vtičnik je izjemno prilagodljiv, saj vam omogoča, da na svojem spletnem mestu zaženete popolnoma avtomatiziran sistem za upravljanje dogodkov in rezervacij. Koledar modernih dogodkov od ustvarjanja do prikazovanja in rezervacij dogodkov racionalizira vaš potek dela, tako da se lahko osredotočite na rast vašega podjetja.

Moderni koledar dogodkov je med drugim združljiv s SEO vtičniki, večstranskimi WordPressi, EventOn, koledarjem dogodkov, koledarjem, predpomnilniki, Google koledarjem in urnikom dogodkov WP vtičnik..

Značilnosti za razvijalce

Sodobni koledar dogodkov je odlično orodje za uporabnike energije v WordPressu, zahvaljujoč paketu uporabnikom prijaznih funkcij. Za začetek lahko prekašate strani, arhive in barvne kože v svoji temi. Poleg tega lahko zaženete funkcije WordPress po meri, filtrirate možnosti vtičnikov, prilagodite kratke kode in naredite še veliko več s pomočjo kavljev.

Kako namestiti sodobni koledar dogodkov Lite

Do zdaj smo dobro preizkušali vode, pa čeprav samo s prsti. Čas je, da se potopite. Ničesar se ne moremo naučiti, če se držimo robov, zato se potopimo in izkušamo s to zverino. Brezplačna različica je na voljo na uradnem repo vtičniku WordPress, tako da veste, da bo to enostavno.

Pomaknite se na Vtičniki> Dodaj novo, kot je prikazano spodaj.

Nato v iskalno polje vnesite »Koledar sodobnih dogodkov« in pritisnite na Namestiti zdaj gumb.

namestitev sodobnega koledarja dogodkov

Po tem udarite v Aktivirajte gumb za dokončanje namestitve.

aktiviranje vtičnika za koledar sodobnih dogodkov

S tem vas pripeljete na pozdravno stran koledarja modernih dogodkov, ki jo vidite na spodnji sliki zaslona.

sodobna koledarska dobrodošlica

Na zgornji sliki opazite novo M. E. Koledar postavko v skrbniškem meniju WordPress. V tem stičišču lahko začnete ustvarjati dogodke.

Ustvarjanje dogodkov

Ustvarjanje novega dogodka s koledarjem modernih dogodkov je enostavno. Pomaknite se na M. E. Koledar in kliknite Dodaj dogodek, kot je prikazano na spodnji sliki.

doda nov koledar dogodkov sodobnih dogodkov

S tem vas pripelje do urejenega urejevalnika, kot smo podrobneje opisani v nadaljevanju.

dodaj novega urejevalnika dogodkov

Dodajte naslov dogodka, opis in se pomaknite navzdol, če želite dodati več podrobnosti o dogodku, kot smo poudarili spodaj.

sodobni urednik koledarja prireditev

Na zgornjem zaslonu lahko dodate vse podrobnosti svojega dogodka. Dodate lahko lokacijo, kraj, organizatorje, stroške, urni urnik, ponavljanje dogodkov, predstavljeno sliko in podobno. Ustvarjanje dogodkov je enostavno, s pomočjo vtičnika Modern Events Calendar.

Ko dodate vse potrebne podatke, pritisnite Objavi gumb, da dogodek objavite na svojem spletnem mestu. Takole je videti naš vzorčni dogodek na naši testni spletni strani.

vzorec sodobnih dogodkov v koledarju dogodkov

Izgleda super, če mene vprašate me

Uporabniki pa še ne morejo rezervirati dogodkov, saj še nismo aktivirali modula za rezervacijo, ki je – če se spomnite – na voljo samo v Koledar sodobnih dogodkov PRO.

Če želite aktivirati modul za rezervacijo v različici pro, pojdite na M. E. Koledar> Nastavitve> Rezervacija, odkljukajte Omogoči modul za rezervacijo potrdite polje in kliknite Shrani spremembe gumb, kot je prikazano spodaj.

aktiviranje funkcij rezervacije

To dodaja Prehodi za plačila do nastavitev rezervacije MEC in a Rezervacije postavko v skrbniški meni WordPress.

Zdaj, ko lahko ustvarite dogodek in ga prikažete na svojem spletnem mestu, pustimo, da pokrijemo moderni koledar dogodkov Pro in dodatke.

Moderni dodatki za koledar dogodkov Premium

sodobne koledarske cene dogodkov

Če potrebujete več funkcij, se lahko vedno pomladite Koledar sodobnih dogodkov Pro. Webnus ponuja tri pakete: 1 licenco za 75 dolarjev, pet licenc za 255 dolarjev in 10 licenc za 455 dolarjev.

Izberite načrt, ki vam ustreza, kupite in naložite vtičnik. Nato se prijavite na nadzorno ploščo skrbnika WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo.

dodajanje novega vtičnika v wordpress

Na Dodajte vtičnike zaslon, kliknite Prenesite vtičnik, izberite datoteko .zip Moder Koledar dogodkov in pojdite na Namestiti zdaj.

Nato aktivirajte vtičnik.

aktiviranje premij za koledar sodobnih dogodkov

Po tem kliknite M. E. Koledar, pomaknite se navzdol, vnesite žeton za nakup in kliknite na Pošlji gumb, kot je prikazano spodaj.

aktiviranje žetona nakupa koledarja sodobnih dogodkov

Zdaj, ko je vaša premijska različica koledarja modernih dogodkov pripravljena, raziščimo nekaj dodatnih dodatkov. Če si želite ogledati in namestiti dodatke, pojdite na M. E. Koledar> Addons kot je prikazano spodaj.

koledar sodobnih dogodkov

Lahko pa dodate dodatke iz računa MEC in jih namestite na svoje spletno mesto kot običajni vtičnik. Za vadnico smo namestili vse dodatke, ker kje je zabava pri zadrževanju? ��

Pojdimo čez vrhunske dodatke za koledar modernih dogodkov.

WooCommerce dodatek

Dodatek za WooCommerce Moderni koledar dogodkov vam omogoča prodajo vstopnic za dogodke prek WooCommerce. Poleg nakupa vozovnic lahko vaši uporabniki kupujejo tudi druge izdelke WooCommerce. Za uporabo Dodatek za WooCommerce Integration, potrebujete Modern Calendar Calendar Pro in WooCommerce.

Naučite se, kako prodati vstopnice za dogodke prek dodatka WooCommerce v naslednjem videoposnetku:

Vse končano �� Zdaj veste, kako prodati vstopnice za prireditve na svojem spletnem mestu prek dodatka WooCommerce. Zdaj ste pripravljeni na namestitev naslednjega dodatka za koledar modernih dogodkov: Builder obrazcev Elementor.

Dodatek za oblikovalce obrazcev Elementor

The Dodatek Elementor Form Builder vam pomaga ustvariti edinstvene obrazce za vaše vozovnice pri ustvarjalcu strani Elementor. Dodatek ima veliko možnosti za ustvarjanje in oblikovanje obrazcev, kamor koli želite.

Če želite uporabljati dodatek, potrebujete Modern Calendar Calendar Pro in ustvarjalca strani Elementor. Oglejte si kratek video spodaj, če želite izvedeti več.

Nato imamo Elementor Single Builder Addon.

Elementor Single Builder Addon

The Elementor Single Builder Addon vam ponuja točno tisto, kar potrebujete, da ustvarite prilagojene predloge za svoje dogodke v Elementorju. Addon vam ponuja veliko možnosti za ustvarjanje elegantnih strani za dogodke, ki jih je v Elementorju enostavno prilagoditi.

Oglejte si spodnji videoposnetek za več informacij o namestitvi dodatka na svoje spletno mesto WordPress.

Elementor Single Builder Addon ni na poti, preidimo na naslednjo.

Elementor Builder kratkih kod Addon

The Elementor Builder kratkih kod Addon omogoča ustvarjanje in prilagajanje neomejenih kratic MEC v Elementorju. Kratke kode omogočajo prikazovanje dogodkov kjer koli na vašem spletnem mestu. Sloge lahko poljubno prilagodite in elemente v različnih bližnjicah preprosto prikažete / skrijete.

Če želite izvedeti več, si oglejte spodnji kratek video.

Nato imamo Add API Addon.

API dogodka Addon

Če želite kopirati dogodke z enega spletnega mesta na drugo, vam bo to popolnoma všeč API dogodka Addon. Dodatek omogoča ogled dogodkov s svojega spletnega mesta WordPress na kateri koli spletni aplikaciji ali platformi. To je odlično orodje za premikanje dogodkov med aplikacijami brez kodiranja znanja.

Za več informacij si oglejte kratek video spodaj.

Nato je dodatek za sinhronizacijo večstranskih dogodkov.

Dodatek za večstransko sinhronizacijo dogodkov

Ali imate spletno mesto z večstranskimi dogodki? Zahvaljujoč se Dodatek za večstransko sinhronizacijo dogodkov, lahko preprosto sinhronizirate dogodke na svojih podstrani z glavnim spletnim mestom. Ko izberete podreje, ki jih želite sinhronizirati na skrbniški plošči, vse spremembe glavnega spletnega mesta podedujejo podrejeni.

Oglejte si spodnji video za več podrobnosti.

Uporabniška nadzorna plošča Addon

Če želite ustvariti določeno stran za vsakega uporabnika, jo potrebujete Uporabniška nadzorna plošča Addon. Uporabniška stran po meri vsebuje podrobnosti, kot so kupljene vstopnice, rezervirani dogodki in podobno. Dodatek omogoča vašim uporabnikom, da se na prednji strani prijavijo za nakup vozovnic.

Oglejte si spodnji video za več podrobnosti.

In to je to. Kmalu prihajajo še dodatni dodatki, kot je izdajanje računov, kar pomeni, da se boste morali veseliti še več funkcij.

Cene Addonov

Če želite kupiti katerega koli vrhunskega dodatka, so vsi na voljo na spletnem mestu. Cene segajo od:

 • WooCommerce Integration, ki vam omogoča neopazno povezavo vtičnika z WooCommerce, tako da lahko zbirate plačila na svojem spletnem mestu. Dodatek stane 35 dolarjev
 • Elementor Shortcode Builder, ki vam bo povrnil 35 dolarjev
 • Elementor Form Builder pri 35 USD
 • Elementor Single Builder pri 35 USD
 • Elementor Add-Ons Bundle, ki vključuje vse 3 dodatke Elementor za 79 USD
 • Woo Plus Elementor paket (sestavljen iz vseh 4 dodatkov Elementor in WooCommerce) po ceni 99 USD
 • API za dogodek v znesku 45 dolarjev – ta vam omogoča prikaz dogodkov na drugih napravah ali spletnih mestih
 • Večstranska sinhronizacija dogodkov pri 35 USD
 • Uporabniška nadzorna plošča za ustvarjanje uporabniških strani po meri v višini 35 USD

Sodobni koledar dogodkov je odlična možnost za vse, ki si želijo ustvariti profesionalne dogodke, ne da bi pri tem zlomili znoj. Vtičnik je preprost za konfiguracijo in uporabo, tudi če ima milijon in eno funkcijo. In če boste kdaj potrebovali več soka, imate na voljo različico pro, pa tudi premium dodatke.

Kateri je vaš najljubši vtičnik za WordPress dogodke? Ali imate kakršna koli vprašanja o sodobnem koledarju dogodkov, ki niso zajeti v vodniku? Sporočite nam v komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map