Cart66 Cloud WordPress Plugin Pregled

Cart66 Cloud je najnovejša izdaja zelo priljubljenega vtičnika za e-trgovino Cart66, ki ga uporabljajo številne trgovine WordPress (tudi sam Cart66). Prerojeno je bilo lažje, varneje in hitreje kot kdajkoli prej. Kako? Preberite, če želite izvedeti!


Lažja rešitev za e-trgovino

Prvo in najpomembnejše – Cart66 Cloud je enostaven in popoln za številne vrste spletnih trgovin WordPress. Lahko prodajate dejanske izdelke z možnostmi pošiljanja, ponudite članstvo in naročnine s ponavljajočimi se računi ali prodajate digitalne izdelke, ki so na voljo za takojšen prenos po nakupu. Cart66 Cloud naredi vse brez ene same nadgradnje ali razširitve.

Uvod

Obstajajo trije koraki, za katere menim, da se lahko spoprime vsak od nas (novincev za profesionalce). Najprej imejte nastavitev svojega spletnega mesta WordPress s temo. Katera koli tema. Uporabite tisto, kar že imate, ali pridobite nekaj novega. Ker Cart66 Cloud vsebuje vse funkcije za vaše izdelke, vam košarice in nakupa vaše WordPress teme ni treba. Zdaj namestite Cart66 Cloud. In nazadnje, dodajte svoje izdelke z odličnim vmesnikom. To je to. Enostavno prav?

Dodajanje izdelkov

Kot smo že omenili, je bil Cart66 Cloud zasnovan tako, da je kos e-trgovini. Lahko prodajate naročnine na spletne revije, klube sadja meseca, ročno izdelane sveče, majice, rabljene avtomobile, storitve spletnega oblikovanja, predloge spletnega mesta, akcije Photoshop – karkoli. Izkoristite možnosti, ki so vam na voljo, ko dodajate svoje izdelke.

voziček66 dodajanje izdelkov

Samo zato, da vam predstavim, to so nekatere možnosti informacij o izdelkih, ki so na voljo med sestavljanjem zalog: ime izdelka, SKU, cena, možnosti naročnine in članstva, popust, teža pošiljanja, sporočilo o prejemu po meri, spremembe izdelka (tj. Za velikosti , barve, garancije itd.), digitalne datoteke ali pakete za prenos (50 GB prostora za shranjevanje je vključeno v Cart66 Cloud), omejitve prenosa digitalnih datotek in še več. Poleg tega, kar lahko sami dodate k izdelkom, ima Cart66 Cloud vgrajeno funkcijo, v katero lahko nastavite opozorila po meri in tako opomnijo kupce, da obnovijo, ponovno naročijo ali nadgradijo izdelek ali storitev.

Dodatne funkcije

Cart66 Cloud vam omogoča veliko več za opazovanje in upravljanje spletne trgovine. Ena odlika je nakupovalni voziček v živo. Lahko vidite, kdo je na vašem spletnem mestu in kaj so dodali v košarico. To je odličen način, da preverite, ali ljudje, ki pristajajo na vašem spletnem mestu, spremljajo nakup, tako da lahko prilagodite strani svojih izdelkov, da jih naredite bolj vabljive.

Druga zabavna funkcija je stran za upravljanje naročnine / članstva. Od tu lahko hitro pogledate svoje naročnike. S pomočjo statusnih oznak lahko vidite, katere stopnje članstva so najbolj priljubljene, pa tudi, kdo je pripravljen za obnovitev (ali zapadlost). Toda to je samo prekrivanje površine – na strani z njihovimi funkcijami lahko izvedete veliko več o Cart66 Cloud.

E-trgovina varno

lock-icon-85Ko imate opravka z osebnimi podatki in podatki za zaračunavanje ljudi, morate poskrbeti, da je vaše spletno mesto varno, zlasti stran za odjava. Vendar lahko storite le toliko (na primer z uporabo iFrames ali gostujočega blagajniškega blagajna) in veliko je vrzeli, ki jih lahko izkoristi heker. Cart66 Cloud predstavlja popolnoma nov način za varovanje strank. Tako varno, da je Cart66 celo napisal objavo na blogu o tem, kako njihova varnost presega najpogostejša prehoda za plačila v e-trgovini.

Kako deluje Cart66 varnost v oblaku

Smanjšana razlaga je, da medtem ko vaše strani izdelkov gostujejo na vašem spletnem mestu, je dejanska stran za nakup na strani Cloud66 Cloud, ki je močno zaščitena in združljiva s PCI. Tu so shranjeni tudi drugi občutljivi podatki, kot so prenosi digitalnih izdelkov, številke kreditnih kartic stranke, zgodovine nakupov strank in konfiguracije članstva. Poleg tega lahko varno stran za nakupovanje v oblaku prilagodite za brezhibno nakupovalno izkušnjo.

Odlične funkcije hitrega e-poslovanja

Kaj je dobro, je enostaven za uporabo in varen vtičnik za e-trgovino, če vam stranke potrebujejo ure za nakup. Brez skrbi – Cart66 Cloud je hiter. Gostuje v oblaku, kar pomeni, ko stranke odjavijo, da so usmerjene na hitri strežnik, ne glede na to, kdaj ali kam želijo kupiti. Še en bonus je, da vaše spletno mesto proces za odjava sploh ne upočasni, saj vam ga ni treba gostiti na strežnikih.

Preizkusite Cloud66 Cloud danes

Cart66 Cloud je na voljo kot letna naročnina v višini le 95 dolarjev. To vključuje odlično podporo in neverjetno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja (vendar ga boste verjetno zataknili takoj, ko ga preizkusite). Članstvo vključuje vse te neverjetne lastnosti:

 • Podpora za 50 plačilnih prehodov
 • Ponavljajoče se možnosti obračunavanja
 • Članstvo in naročnine
 • Podpora za 7500 naročnikov
 • Računi strank
 • Zgodovina nakupov strank
 • Nadaljnja e-poštna sporočila
 • Skladnost s PCI
 • Varnost
 • Gravity Forms integracija
 • Integracija MailChimp
 • Stalna stična integracija
 • Zendesk integracija
 • idevPodružitvena integracija
 • Integracija Amazon S3
 • Super podpora

Oglejte si ta video, ki ga Cart66 pripravi o novem oblaku Cart66:

Če še vedno oklevate, da bi najprej skočili z glavo v Cart66, imajo v shrambi WordPress Plugin na voljo lažjo različico vtičnika, ki jo lahko vedno preizkusite. Upoštevajte le, da gre za lažjo različico in ne vključuje večine zgoraj omenjenih odličnih funkcij.

Poskusite Cart66 Lite →

Menimo, da je Cart66 Cloud precej osupljiv. V komentarjih nam sporočite, ali ste preizkusili Cart66 Cloud, če razmišljate, da bi ga vzeli za preizkus ali če imate še kaj dodati v pregled!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map