DE: Komentarji WordPress Komentarji Plugin Review

Sistemi za komentiranje so predmet večne polemike na področju WordPress. Večinoma jih zabolijo nedoslednosti, dobri sistemi z groznimi uporabniškimi vmesniki, tisti z vrhunskim uporabniškim vmesnikom, a groznimi komercialnimi možnostmi in seveda brezplačnimi možnostmi z oglasi, razen če nadgradite. Takšen je svet sistemov za komentiranje WordPress-a. To ne bi smelo biti problem, če ne že to, da standardni sistem komentiranja WordPress-a pušča veliko želenega. Ko sem mislil, da je vse izgubljeno in bi moral biti hvaležen, da je Disqus (napolnjen z oglaševanjem) najboljša možnost za sistem komentarjev, sem se predstavil DE: Comments.


DE: Komentarji so nova nadomestna alternativa za vtičnike za WordPress komentarje. Cena je približno prava in predstavitev se zdi boljša od Disqusa. Sistem temelji na jedrnem sistemu za komentiranje WordPress. Shranjuje vse komentarje v vaši lokalni bazi podatkov, saj deluje kot obnovitev kože z boljšimi funkcijami kot privzeti WordPress, kar prinaša veliko boljše delovanje in obravnavo komentarjev.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

DE: Komentarji Premium WordPress Vtičnik

Cene vtičnikov so razdeljene na 3 različne načrte. Licenca za 1 spletno mesto s pošteno ceno 50 dolarjev na leto in licenco za spletno mesto 3 in 10 s precej višjo cenovno ceno. Lahko preizkusite demonstracijo DE: Comments live, toda če boste še naprej brali, bomo resnično iskali, kako deluje vtičnik.

Za namen tega pregleda bomo pregledali licenco za 1 mesto. Postopek aktiviranja vtičnika je dokaj enostaven. V DE: preprosto dobite ključ z nadzorne plošče: Komentarji in nato aktivirate omenjeni ključ v vtičniku, to je to! Brez skritih povezav, brez dodatnega oglaševanja – le odlično delujoč vtičnik, ki preoblikuje vaše komentarje.

DE: Komentarji Funkcije komentiranja WordPressa

Glavni backkend je sestavljen iz različnih možnosti, ki jih je mogoče konfigurirati za izkoriščanje DE: Comments.

Lahko spremenite glavno barvo, omogočite zunanje URL-je, število komentarjev in celo nalaganje slik.

Vtičnik potrebuje WP Social za samodejno prijavo v družabno omrežje, podobno kot to počne Disqus. Edina razlika je v tem, da sami nadzorujete prijavo, tako da morate ročno konfigurirati vsa družbena omrežja. To je obsežen postopek, vendar se splača, če želite popolnoma nadzorovati prijavo uporabnika, namesto da bi dovolili, da zunanji sistem komentiranja upravlja z vami..

Privzeti sistem naročnine in obveščanja je mogoče prilagoditi, toda vtičnik še nima nobene metode ročne nastavitve SMTP za pošiljanje teh e-sporočil. To postane težava, saj se zdi, da večina e-poštnih sporočil prikazuje privzeto temo z logotipom DE: Comments in v nekaterih e-poštnih storitvah vstopi v mapo z neželeno pošto, predvsem zato, ker se elektronska pošta pošlje prek PHP funkcija. Takšno funkcijo bi lahko dodali v prihodnosti, vendar nimamo posebne časovne premice.

Konfiguracija vsakega socialnega omrežja na WP Social je potrebna za pravilno delovanje DE: Vtičnik za komentarje. DE: Komentar ponuja tudi sistem značk, ki je odličen za spodbujanje nadaljnje interakcije z obiskovalci vaše spletne strani in med njimi.

Pomembno je tudi poudariti, da razvijalec aktivno podpira in posodablja njihov vtičnik. Med tem pregledom smo bili že nekajkrat v stiku in v notranjosti zajemamo, da bo v bližnji prihodnosti izšla nova in izpopolnjena različica vtičnika..

DE: Komentarji Funkcija in oblikovanje sočelja

Premik naprej – ko so komentarji aktivirani, je to privzeta postavitev, ki jo boste videli na svojih objavah in straneh z omogočenimi komentarji.

Pomembno je tudi razmisliti, kako enostavno je prilagoditi kodo CSS vtičnika, da bi omogočili boljšo zastopanost. Preprosto označevanje razreda CSS in dodajanje v privzeti CSS Prilagajanje v WordPressu bo več kot dovolj, da hitro spremenite videz (upoštevajte: razvijalci tudi izboljšajo prilagoditev v naslednji izdaji z več možnostmi).

Možnosti odgovorov izgledajo odlično, z jasnimi + in – možnostmi za glasovanje za komentar navzgor ali navzdol. Poleg tega omogoča neposredno deljenje komentarjev, administracijo in značke po meri.

Tako je videti v podaljšanem pogovoru.

Tako je videti v zelo obsežnem pogovoru z Youtube Embeds.

DE: Komentarji Uspešnost komentarjev WordPress

Učinkovitost sistema je preprosto neverjetna. DE: Pripomb ni vseeno, koliko komentarjev imate na objavo, saj se zdi, da celotno delo temelji na privzetem sistemu komentarjev WordPress. Viri zbirke podatkov so minimalni kot DE: Komentarji shranjujejo samo dodatne vrednosti za glasovanje in značke, ostalo pa se naloži kot privzete komentarje iz WordPressa z boljšim slogom, vgrajenim v to.

DE: Komentarji so hitri kot pri standardnih WordPress komentarjih in zdi se, da so celo hitrejši od Disqusa (premagal ga je celo na predstavitvi uporabniškega vmesnika).

DE: Komentarji WordPress Komentarji Neželena pošta

Ker je to vtičnik, ki temelji na osnovnih komentarjih WordPress-a, je vgradil podporo vsem najbolj znanim vtičnikom za WordPress. Za ta pregled sem uporabil Akismet, ki ima certifikat, da deluje natančno s sistemom DE: Comments. Razvijalec je izrazil tudi namero podpirati več vtičnikov filtra za neželeno pošto v prihodnosti.

Končne misli o DE: Komentarji

DE: Komentarji so odlična alternativa za standardne WordPress komentarje po pošteni ceni. Vtičnik deluje po pričakovanjih, poleg nekaterih manjših pomanjkljivosti, kot je funkcija pošte PHP, pa se oblikuje kot ena od najboljših možnosti za komentiranje. Vtičnik ima lepši videz kot Disqus (po mojem mnenju), z njim je enostavno delati, poleg tega pa je tudi povečal interakcijo na blogu, na katerem sem ga preizkusil za ta pregled. DE: Komentarji so tudi veliko manj nerodni kot Disqus za stajlinge, s preprostejšimi razredi in enostavno strukturo.

DE: Komentarji nimajo prostega nivoja in kot tak ne vključujejo kakršnega koli oglaševanja na skrbniški plošči. To je dober plus, saj se razvijalec osredotoča le na razvoj, namesto da bi upravljal različne brezplačne izbire. To tudi olajša beljenje etiket za spletna mesta strank, saj ni stalnih obvestil o “nadgradnji” ali druge različice.

Info & DownloadView Demo

Kaj menite o DE: Komentarji? Imate kakšna vprašanja v zvezi s tem super sistemom? Poslušamo jih v komentarjih spodaj.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map