iThemes Exchange: Pregled vtičnikov za e-trgovino

Od tega pregleda se je vtičnik veliko spremenil, zato smo sestavili povsem nov! Oglejte si naš novi pregled iThemes Exchange, enega najhitrejših načinov za začetek prodaje na spletu z WordPressom!


Exchange je popolnoma nov (in popolnoma brezplačen) vtičnik za e-trgovino, ki ga je ustvaril iThemes za prodajo digitalnega blaga prek vašega spletnega mesta WordPress. Pokazali vas bomo, kako uporabiti vtičnik in morda nekaj prepričali, da ga preizkusite. Oglejte si naš pregled videoposnetka ali, če želite, samo preberite spodnji tekst.

Namestitev in nastavitev

Namestite

Exchange je vtičnik – preprosto ga zgrabite iz skladišča vtičnikov in ga namestite neposredno na nadzorno ploščo. Lahko pa prenesete zip datoteko s spletnega mesta iThemes in jo naložite tako, da pod Vtičniki na nadzorni plošči izberete »Dodaj novo«, kliknite Prenos in izberite zadrgo. Preprosto!

Prenesite iThemes Exchange

Čas je, da nastavite trgovino. Na vrstici z obvestili na vrhu vaše nadzorne plošče kliknite gumb »Hitra namestitev«. Če nimate vrstice z obvestili, pojdite na Vtičniki> Nameščeni vtičniki in poiščite »iThemes Exchange«. Dvakrat preverite, ali ste aktivirali vtičnik, in nato kliknite povezavo »Hitra namestitev«, da odprete čarovnika za nastavitev.

Splošne informacije

iThemes Exchange: Hitra namestitev

Exchange je to olajšal. Samo izberite način plačila, ki ga bo uporabljala vaša trgovina. Izberite med brez povezave (čeki ali gotovina), PayPal ali Stripe. Prepričajte se, da ste se že prijavili na PayPal ali Stripe, če boste uporabljali eno od teh dveh možnosti, za uporabo Stripe pa je potreben dodatek (vendar ga lahko kupite za uvodno ceno le 10 USD – ki se bo zvišala do 97 dolarjev, zato predlagam, da ga dobite zdaj, če mislite, da bo to morda način, ki ga boste uporabili). Če se odločite za plačila brez povezave, obstaja razdelek, ki ga lahko dopolnite z nadaljnjimi plačilnimi navodili za stranke (na primer kam poslati plačilo). Nato posodobite obvestilni e-poštni naslov, če ne želite privzeto uporabljati skrbniškega e-poštnega naslova, izberite svojo valuto in shranite spremembe.

Nastavitve

Nekaj ​​več informacij lahko dodate s klikom na to točko menija v programu Exchange.

Prvi zavihek zajema vaše osnovne podatke o podjetju. Ime, davčna številka, glavni e-poštni naslov in naslov. Prav tako lahko izberete simbol valute, njegovo pozicijo in ločnike za vašo valuto (npr. V ZDA uporabljamo decimalno piko med dolarji in spreminjamo, vendar veliko latinskih držav namesto njih uporablja vejico – zamenjajte, da dodate svojo valuto kot bi moralo biti). Na koncu na tem zavihku lahko izberete, kako želite, da se uporabniki registrirajo (z Exchangeom se prijavite prek vtičnika ali s pomočjo osnovne funkcije WordPress, da se prijavite prek samega spletnega mesta).

Na drugem zavihku lahko prilagodite e-poštno sporočilo, ki ga prejmete ob prodaji, in tudi e-poštne stranke, ki jih prejmejo kot potrdilo o nakupu. S pomočjo bližnjic iThemes Exchange lahko v e-pošto dodate podatke, kot so uporabnikovo uporabniško ime, datum nakupa ali skupni znesek nakupa. Dodajte podatke, za katere menite, da so pomembni za vas in / ali vaše stranke.

iThemes Exchange: Strani

Tretji in zadnji zavihek omogoča, da spletno trgovino organizirate tako, kot želite. Za različne strani, povezane s trgovino (na primer stran v trgovini, registracija kupcev, nakupovalna košarica kupca, potrditev nakupa itd.), Lahko izberete, da uporabite privzeto izmenjalno stran, uporabite kratke kode za vdelavo povezanih informacij na stran WordPress ali stran v celoti onemogoči. Tukaj lahko dodate tudi naslove strani in polže po meri.

Dodatki

Tu lahko preverite, ali ste aktivirali vse funkcije, ki jih želite, in onemogočite vse, ki jih nimate. Nekatere vključene možnosti so kategorije ali oznake izdelkov za nadzorne plošče na nadzorni plošči in možnost za vozičke z več predmeti.

iThemes Exchange: Premium dodatki

Po nakupu boste videli tudi dodatek Stripe ali katere koli druge premium dodatke, do katerih imate dostop.

Pridobite dodatke za Exchange

Dodajanje izdelkov

Če želite dodati izdelke, pojdite na Exchange> Add Product.

iThemes Exchange: Izdelki

Navedite ime, ceno in opis izdelka. Lahko naložite toliko slik izdelka, kot želite, pa tudi sami naložite digitalne datoteke (dvakrat preverite, ali je dodatek za digitalne prenose omogočen tako, da se pomaknete na Exchange> Add-on). Na voljo so tudi napredne možnosti, kot so razširjeni opis, kategorije, oznake, sporočilo o nakupu izdelka, datumi ali količina dobav in omejitev na osebo. Obvezno objavite svoj izdelek in ta bo takoj dodan v vašo trgovino.

Ustvari kupone

iThemes Exchange: KuponiKdo se ne ljubi dobro? Z Exchangeom lahko ustvarite vse vrste kuponov za svojo stranko. Pojdite na Exchange> Add-on in preverite, ali je aktiviran dodatek za kupone. Ko je aktivna, se lahko v meniju Exchange na nadzorni plošči WordPress prikaže točka menija Kuponi. Zdaj pojdite na Exchange> Kuponi. Vnesite kupon ime (na primer Grand Opening), dodajte kodo kupona (na primer 10OFF ali naključno), nastavite znesek (na primer 10 dolarjev ali 10 odstotkov) in dodajte obdobje uporabe. S kuponi lahko izvajate različne prodajne ali uporabniške posebne prodaje, e-poštne akcije ali celo držite darila.

Plačila

Oglejte si, kaj so kupile vaše stranke. Pomaknite se do Exchange> Plačila; tu lahko vidite vsako transakcijo svoje trgovine. Če si želite ogledati, kdo je kaj kupil, le pojdite na transakcijo in kliknite povezavo »Podrobnosti plačila«.

iThemes Exchange: Plačila

Oglejte si informacije o strankah

V »Podrobnosti o plačilu« za transakcijo boste videli povezavo do »Ogled podatkov o strankah«. Odprlo se bo zaslon, ki prikazuje določeno zgodovino nakupov določenega kupca, seznam vseh transakcij (uporaben zavihek, če boste kdaj morali vrniti vračilo ali ponovno poslati potrditveno e-poštno sporočilo) in razdelek, v katerem lahko beležite podatke o stranki (morda podatki za obračun ali zapis kuponov, ki ste jih izdali).

Poročilo na nadzorni plošči

Exchange vključuje tudi odličen pripomoček na nadzorni plošči, ki vam omogoča posnetek, kako deluje vaša spletna trgovina. Če želite omogočiti dodatek, pojdite na Exchange> Dodatki in aktivirajte pripomoček Osnovna poročevalna nadzorna plošča.

iThemes Exchange: Poročilo nadzorne plošče

Od zdaj naprej, ko se prijavite na spletno mesto, boste videli povzetek za danes, ta mesec in seznam zadnjih transakcij. To je hiter in enostaven način, da ugotovite, ali se vaši izdelki prodajajo in ali je vsakodnevna prodaja na tekočem.

Pomoč in dokumentacija

Če želite več informacij o vseh funkcijah Exchange, v meniju kliknite element Pomoč ali si oglejte super dokumentacijo na spletnem mestu iThemes. Vsako funkcijo Exchange pogosto pokriva s koristnimi slikami, da boste lažje razumeli, kako deluje vtičnik. Obstaja tudi kup odličnih video vadnic, če vam naši niso zagotovili dovolj informacij o določeni temi izmenjave.

Na splošno je to odličen vtičnik, ki bi si ga gotovo morali ogledati ali ga celo vzeti za preizkusno vožnjo na svojem lokalnem gostitelju, kot smo ga. Je zelo enostaven za uporabo, hitro nastavljiv in ima vse ključne funkcije, ki bi jih moral imeti vsak vtičnik za e-trgovino. Če pa se lahko domislite česa manjka, Exchange, samo izpolnite Zahteva za funkcijo obrazec na iThemes. Odprti so za predloge in želijo nekaj povratnih informacij!

Sporočite nam, kaj menite o Exchangeu ali kakšni so vaši predlogi za vtičnik v spodnjem razdelku s komentarji!

Več o iThemes

iThemes WordPress teme in vtičniki
Radi imamo iThemes in ne bi mogli biti bolj navdušeni nad njihovo nedavno brezplačno izdajo vtičnikov. Od priznanega vtičnika BackupBuddy in vsega močnega Builder WordPress Theme Framework, veste, da je vse, kar prihaja iz iThemes, zagotovo kakovostna koda s super funkcijami in podporo. Če si želite ogledati nekaj odličnih izdelkov iThemes, samo kliknite na gumb.

Obiščite iThemes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map