Kako delite svojo WordPress vsebino z Blog2Social

Kako delite svojo WordPress vsebino z Blog2Social

Če želite kar najbolje izkoristiti vsebino svojega spletnega mesta WordPress, si ne morete privoščiti zanemarjanja socialnih medijev. Svoje delo boste želeli deliti na čim več platformah, da bi pomagali povečati svojo občinstvo in povečati promet na svojem spletnem mestu. Vendar pa je to lahko zamudno, če nimate pomoči. En vtičnik, ki lahko postopek bistveno olajša, je Blog2Social.


S tem orodjem lahko preprosto delite svojo WordPress vsebino na najbolj priljubljenih platformah družbenih medijev. Prav tako vam nadzoruje, kako so vaše objave videti ob skupni rabi – in postopek lahko celo avtomatizirate.

V tej objavi bomo razpravljali o tem, zakaj je pomembno izkoriščati družbene medije in vas seznanili z vtičnikom Blog2Social. Nato vas bomo vodili skozi korake za začetek skupne rabe vaših objav. Začnimo!

Zakaj je skupna raba vsebine na družbenih medijih zelo pomembna

Če berete to, je malo verjetno, da potrebujete uvod v družabne medije. V zadnjem desetletju so družbene medijske platforme, kot sta Facebook in Twitter, postale pripetljaj v vsakdanje življenje. Čez 2 milijardi ljudje so na primer aktivni uporabniki Facebooka, medtem ko Twitter privlači več 300 milijonov uporabnikov. Velike so možnosti, da imate v teh omrežjih tudi profile.

Zaradi velikega števila uporabnikov so te platforme ključne za širitev občinstva za vaše spletno mesto WordPress. V svetu, v katerem skoraj polovica vseh ljudi na planetu uporablja družbene medije, še nikoli ni bilo prodajalne, ki bi bila zmožna širiti vašo vsebino na globalno raznoliko skupino ljudi.

Večina spletnih mest je to že spoznala in 78% malih podjetij uporablja socialne medije za privabljanje kupcev. To je smiselno, saj socialni mediji omogočajo uporabnikom, da se bolj v celoti ukvarjajo z vašo vsebino. Poleg tega, če lahko v svojih objavah dobite več družabnih deležev, to lahko pomaga povečati promet na vašem spletnem mestu ali v trgovini.

Da bi zagotovili uspeh vsebine programa WordPress, si zato prizadevajte za vzpostavitev učinkovite strategije socialnih medijev. To vključuje vedeti, kdaj želite deliti svojo vsebino, katere platforme ciljati in kakšen urnik je optimalen. Na srečo je to vse veliko lažje, če imaš pravo orodje.

Predstavljamo vtičnik Blog2Social

Blog2Social Plugin

Če iščete način za učinkovito upravljanje svoje strategije družbenih medijev, je le malo orodij koristno Blog2Social za WordPress. To je vtičnik, ki vam z lahkoto pošilja vsebino na več najbolj priljubljenih platform družbenih medijev.

Blog2Social poenostavlja nalogo spremljati svojo prisotnost v družabnih medijih. Z njim lahko spletno mesto povežete s Facebookom, Twitterjem, Instagramom, Redditom, Pinterestom in številnimi drugimi platformami. Vendar pa je skupna raba vaše vsebine najmanjši minimum tistega, kar Blog2Social lahko naredi. Preučimo nekaj njegovih bolj uporabnih funkcij, vsako po eno.

Samodejno delite vsebino na več platformah družbenih medijev

Kot smo že omenili, Blog2Social podpira veliko število spletnih mest v družabnih medijih. Te segajo od največjih, kot so Facebook, Twitter in Instagram, do več nišnih omrežij, kot so Medium in BlogLovin:

Samodejno delite vsebino na več platformah družbenih medijev

Najboljši del je, da morate po nastavitvi vtičnika narediti malo več. Blog2Social lahko samodejno deli vaše objave v določenih omrežjih z uporabo želenih nastavitev. S tem skrajšate čas, ki ga porabite samo za to, da izveste besedo o svoji vsebini, skoraj na nič. Vse, kar morate storiti, je, da se osredotočite na ustvarjanje kakovostnih objav, in ko bodo objavljene, bodo vsi vaši sledilci vedeli takoj.

Razporedite objave ločeno na različnih spletnih mestih

Skupna raba vsebine z objavo na družbenih medijih je takoj, ko je objavljena, običajna strategija in običajno deluje dobro. Vendar to ni edina možna metoda. Prav tako boste morda želeli, da se objave objavijo v določenem času, ne pa takoj.

Na primer, lahko hkrati objavite več različnih kosov, vendar ne želite, da bi svoje profile družabnih medijev hkrati pošiljali z naborom povezav. Mogoče pa ste se še bolj potrudili, da bi raziskali najboljši časi za skupno rabo vsebine v različnih omrežjih in želite povečati število prikazov in stopnjo angažiranosti.

Blog2Social vam celo omogoča, da razporejate objave v družabnih medijih za različne čase, odvisno od platforme (kar je zelo podobno načinu načrtovanja objav v vašem spletnem dnevniku). To pomeni, da imate popoln nadzor nad svojo strategijo družbenih medijev, ne glede na to, kako poglobljeno želite z njo doseči.

Upravljajte svoje objave in delitve

Če žonglirate z veliko vsebino in platformami, vam bo lahko težko slediti, katere objave ste dali v skupno rabo in kam. V pomoč vam je Blog2Social, ki vsebuje nadzorno ploščo, kjer lahko dobite pregled vseh svojih delnic v vseh omrežjih:

Upravljajte svoje objave in delitve

Ta koledar omogoča preprosto spremljanje vaših delnic in filtriranje na podlagi določenih objav in omrežij. Če na ta način sledite svoji vsebini, lahko zagotovite, da se spoštujete svoje strategije, in kadar koli želite, lahko optimizirate svoj pristop. Lahko celo delite starejše objave, ki morda niso bile tako dobro opravljene prvič.

Prilagodite videz svojih skupnih objav

Družbeni mediji so več kot le navadno besedilo in povezave, vržene skupaj brez pomisleka. Pravzaprav je ključna skrb poskrbeti za to, da bodo vaše objave videti dobro, ko se širijo po različnih omrežjih. Blog2Social vam omogoča, da določite videz vsake objave, ko se objavi na različnih platformah:

Prilagodite videz svojih skupnih objav

Lahko dodate metaoznake, da vključite slike, in celo natančno določite, kaj bo pisalo glavo in opis. To je tudi najpreprostejši način za dodajanje kartic Open Graph in Twitter v svoje skupne rabe, saj vam ni treba zmešati nobene kode ali dodatnih vtičnikov. Vedno imate popoln nadzor nad tem, kako so vaše objave videti v vsakem trenutku.

Ustvari Hashtags iz WordPress Tags

Končno je še en pomemben vidik družbenih medijev hashtagi. Za neuveščene so to metode označevanja objav glede na njihovo vsebino ali potencialno občinstvo (# blog2social). Z vključitvijo hashtagov v svoje objave omogočite potencialnim bralcem, da vidijo, katere teme bodo zajete v sami vsebini, in uporabnikom, ki jih zadeva že zanima, olajšate iskanje vaših objav:

Ustvari Hashtags iz WordPress Tags

Z Blog2Social lahko samodejno ustvarite hashtags z uporabo oznak WordPress, ki ste jih navedli v vsaki objavi. Tako vam ni treba ročno vključevati ustreznih hashtagov, ampak se lahko zanesete na tiste, ki jih vtičnik ustvari za vas. Z drugimi besedami, to je še en priročen način avtomatizacije vaše strategije družbenih medijev.

Kako delite svojo WordPress vsebino na platformah družbenih medijev z uporabo Blog2Social (v dveh korakih)

Zdaj, ko smo opisali glavne razloge, da je Blog2Social tako močno orodje za izmenjavo družbenih medijev, naj bo to praktično. V naslednjem koraku vam bomo pokazali, kako lahko uporabite ta vtičnik za skupno rabo objave na različnih platformah družbenih medijev.

1. Povežite svoje profile socialnih medijev

Ko naložite in namestite vtičnik Blog2Social (tukaj je naš vodič o namestitvi vtičnikov, če imate kakršna koli vprašanja), morate najprej povezati profile socialnih medijev, ki jih želite uporabljati. To bodo platforme, na katerih se bodo objavile vaše objave, zato je pomembno, da vnaprej dodate vsa spletna mesta, do katerih vam je pomembno (čeprav lahko pozneje vedno vključite več).

Pomaknite se do Blog2Social> Omrežja na skrbniški nadzorni plošči in si oglejte seznam razpoložljivih platform:

Blog2Social: Povežite svoje profile družabnih medijev

Opazili boste, da vam nekatere platforme omogočajo izbiro več možnosti, na primer Page ali Group. Kot lahko pričakujete, vam te izbire omogočajo skupno rabo vsebine na upravljanih straneh in skupinah ter na osnovnem profilu.

Ko kliknete gumb poleg določene platforme, se prikaže novo pojavno okno. Pozvani boste, da pooblastite svoj račun v tej storitvi:

Blog2Social: odobrite socialni dostop

Odvisno od platforme boste morda morali vnesti podatke o svojem računu in potrditi, da želite omogočiti dostop. Ko to storite, se bo okno zaprlo in pod vašim omrežjem se bo na seznamu prikazal vaš profil:

Blog2Social: Facebook Connect

Ta postopek preprosto ponovite z vsemi računi, stranmi in / ali skupinami, ki jih želite povezati. Ko končate s postavitvijo potrebnih platform, boste takoj pripravljeni na skupno rabo.

2. Delite svojo vsebino na spletnih mestih družbenih medijev

Standardni postopek objavljanja vsebine z uporabo Blog2Social je zelo preprost. Za ponazoritev postopka delimo osnovno objavo spletnega dnevnika na Facebooku. Da bi to delovalo, mora biti objava že objavljena ali načrtovana za objavo.

Odprite objavo, ki ustreza enemu izmed teh kriterijev in pri vrhu urejevalnega vmesnika boste opazili novo polje (imenovano Samodejna objava v družabnih medijih):

Blog2Social: samodejno objavljanje na spletnih mestih družbenih medijev

Tukaj lahko kliknete Prilagodi in razporedi objave v družabnih medijih, da objavo konfigurirate, preden jo delite. To bo odprlo novo stran, kjer lahko prilagodite, kako bo objava videti v vašem določenem omrežju:

Blog2Social: Samodejno razporejanje po objavi

V tem primeru je omrežje Facebook. Tako bo objavi priložena slika iz članka, pa tudi njegova glava in meta opis. Te možnosti se razlikujejo glede na izbrano omrežje in od tega, ali uporabljate brezplačno ali premijsko različico vtičnika (več o tem v trenutku).

Zdaj lahko kliknete Share, da objavo objavite na svojem Facebook profilu. Nato si lahko ogledate svoj profil, če si želite ogledati objavo:

Blog2Social: Objavljena vsebina

S tem ste uspešno uporabljali Blog2Social za skupno rabo objave v WordPressu!

Seveda je to le praskanje po površini tega, kar lahko naredite s pluginom. Kot smo že omenili, lahko tudi objavljate objave z Blog2Social ali samodejno delite vsebino s svojimi profili. Do teh naprednih funkcij lahko dostopate tako, da nadgradite enega od vtičnikov premijski načrti, ki se začnejo pri 69 USD na leto.

Zaključek

Mnogi uporabniki se za iskanje vsebine zanašajo na socialne medije, zato morate imeti možnost, da svoje objave v WordPressu delite enostavno in z minimalnimi težavami. Ta način lahko poenostavite tako, da uporabite Blog2Social vključiti. To orodje vam omogoča, da prilagodite način skupne rabe objav in celo avtomatizirate postopek.

V tem članku smo vam pokazali, kako začeti z Blog2Social in kako ga uporabljati. Če želite povzel besedo, morate za skupno objavo uporabiti ta dva koraka:

  1. Povežite svoje profile družabnih medijev.
  2. Delite svojo vsebino na spletnih mestih družbenih medijev.

Ali imate kakršna koli vprašanja o skupni rabi vsebine na družbenih medijih ali kako lahko Blog2Social pomaga? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map