Kako dodati Shopify v WordPress z WP Shopify

Shopify je zagotovo ena najboljših platform e-trgovine našega časa. WordPress je na drugi strani najboljši sistem za upravljanje vsebin na spletu. Povežite izjemno funkcionalnost e-trgovine Shopify z zmogljivimi CMS funkcijami WordPressa prek vtičnika WP Shopify in dobili boste vsa orodja, ki jih potrebujete za izgradnjo spletne trgovine, ki ni zunaj tega sveta.


Ali ne bi bilo super prodajati svojih izdelkov Shopify na WordPressu? V tem priročniku za poševnico vam pokažejo, kako natančno nastaviti WP Shopify vtičnik, da boste lahko izkoristili moč WordPress-a in Shopify kot šef.

Vtičnik WP Shopify vam pomaga razširiti trgovino Shopify z izvorno funkcijo WordPress. Na primer, vtičnik vam omogoča, da izkoristite široko paleto WordPress tem in vtičnikov za izboljšanje vaše trgovine. Za jasnejšo sliko si lahko WordPress predstavljate kot sprednji del e-trgovine in Shopify back-end.

S to preambulo odkrijmo, zakaj je WP Shopify najboljši način povezovanja WordPressa s Shopifyjem. Sliši se super, kajne? Super, igrajmo.

Kaj je WP Shopify?

WP Shopify WordPress vtičnik

WP Shopify je dober vtičnik, ki vam omogoča prodajo izdelkov Shopify na svojem mestu WordPress, ne da bi nameščali in konfigurirali sistem e-trgovine, kot je WooCommerce.

Vtičnik sinhronizira vaše podatke trgovine v trgovini Shopify kot vrste objav po meri, kar vam ponuja priložnost, da uporabite vso moč WordPress CMS. Poleg tega vam WP Shopify pomaga dodati gumb Shopify Buy kjer koli na svojem mestu WordPress, kar omogoča brezhibno nakupno izkušnjo.

WP Shopify ne obravnava plačil. Ko kupec pritisne na gumb za plačilo, se preusmeri na vašo stran za plačilo blagajne Shopify, da zaključi transakcijo. Z drugimi besedami, Shopify boste uporabljali samo za obdelavo plačil.

Če ste že prej uporabljali Shopify, veste, da gre za močno platformo za e-trgovino, vendar WordPress kot graditelj spletnega mesta nima ničesar..

Značilne funkcije WP Shopify vključujejo:

 • Sposobnost uvoza izdelkov in zbirk Shopify kot objave v WordPressu
 • Nešteto predlog, ki vam pomagajo zgraditi spletno trgovino iz tega sveta
 • Uporabite Shopify SDK, da v svoji WordPress trgovini gostite popolnoma opremljen nakupovalni voziček
 • Brez iFrames zahvaljujoč odzivnemu gumbu Shopify Buy
 • SEO-pripravljen dizajn
 • Zmožnost shranjevanja podatkov trgovine Shopify v tabele baz podatkov po meri WordPress
 • 100+ akcij in filtrov, ki vam pomagajo pri prilagajanju spletne trgovine, kamor koli želite
 • Združljivost s temami in vtičniki WordPress

Če vas zanima, lahko nadgradite na WP Shopify Pro za dostop do 80 predlog, samodejno in selektivno sinhronizacijo s trgovino Shopify, sledenje med domenami, namensko podporo in še več.

Več o WP Shopify Pro

Kakšne so prednosti uporabe WP Shopify?

Poleg funkcij WP Shopify vam omogoča, da uživate v nekaterih ugodnostih, ki bi jih pogrešali, če bi prodali izključno na Shopify. Pred vami je majhen seznam, s katerim lahko okrepite svoj apetit.

 • Popolne povezave s WordPressom imate popoln nadzor nad strukturo URL-jev svojih izdelkov
 • Dostop do tisočih tem WordPress in ustvarjalcev vizualnih strani, kar pomeni, da lahko zgradite trgovino svojih sanj, ne da bi pri tem prebili
 • Prilagoditev tem WordPress je preprostejša kot uporaba mehanizma za tekoče predloge Shopify
 • Neomejen dostop do tisoč WordPress vtičnikov, ki vam omogoča, da v trgovino dodate bogato funkcionalnost
 • Za razliko od Shopifyja imate popoln nadzor nad trgovinskimi podatki, ki jih sinhronizirate z WordPressom
 • Med vožnjo na hrbtni strani WordPress-a lahko v celoti izkoristite funkcije zaloge in izpolnjevanje naročil Shopify
 • Popustne cene pošiljanja
 • WP Shopify je enostavno namestiti in konfigurirati, ko se boste v trenutku naučili
 • Brezplačna različica WP Shopify ima vse funkcije, ki jih potrebujete za začetek prodaje izdelkov Shopify na vašem spletnem mestu WordPress
 • Obsežna dokumentacija in pogosta vprašanja
 • Velika podpora

Kako nastaviti WP Shopify

V tem razdelku smo izvedeli, kako nastaviti WP Shopify in ga integrirati s Shopify. Začnete lahko z brezplačno različico in kasneje nadgradite na različico pro glede na vaše potrebe. Poleg tega avtor priporoča uporabo Shopify Lite (stane 9 dolarjev na mesec), ker samo potrebujete funkcijo vozička.

Če se odpravimo, se lotimo dela.

Namestitev WP Shopify

Če je WP Shopify na voljo na uradnem repo vtičniku WordPress, ga lahko namestite neposredno s skrbniške plošče WordPress admin.

Kako? Pomaknite se na Vtičniki> Dodaj novo.

Na Dodajte vtičnike strani, v iskalno polje vnesite »WP Shopify« in ko najdete vtičnik, pritisnite na Namestiti zdaj torej Aktivirajte gumb, kot je prikazano spodaj.

Aktiviranje vtičnika doda podmeni WP Shopify v skrbniški meni WordPress. Pomaknite se na WP Shopify> Nastavitve da začnete integracijo s svojo trgovino Shopify.

wp meni za nastavitve

V tem trenutku predvidevamo, da že imate trgovino Shopify (čeprav je brezplačna 14-dnevna preizkusna različica). Za ta vodnik smo ustvarili brezplačen preskusni račun in dodali nekaj izdelkov. Takole izgleda naša stran kataloga Shopify.

Ni tako fajn, vendar bi moral delovati brezhibno.

Nadaljujemo s klikom na Nastavitve podmeni se pripelje do Povežite se spodaj prikazan zavihek.

integrirati wp shopify vtičnik s shopify

Na zgornjem zaslonu, ki je prikazan zgoraj, potrebujete nekaj podrobnosti, ki jih boste dobili iz svojega skrbniškega območja Shopify. Te podrobnosti so:

 • Ključ API
 • Geslo API-ja
 • Skupna skrivnost
 • Dostopni žeton za trgovino
 • Domena (to je vaša domena trgovine Shopify, npr. wpex.myshopify.com smo uporabili za ta vodnik)

Ustvarjanje podrobnosti o integraciji WP Shopify

Prijavite se na nadzorno ploščo skrbnika trgovine Shopify in kliknite Aplikacije kot je prikazano spodaj.

To vas bo pripeljalo do Aplikacije zaslon. Kliknite na Upravljajte zasebne aplikacije povezavo, kot jo poudarimo spodaj.

Nato kliknite na Ustvari novo zasebno aplikacijo gumb, kot smo ga opisali spodaj.

Na naslednjem zaslonu vnesite ime zasebne aplikacije in e-poštni naslov. Naprej pod API za skrbnike oddelek, vse nastavite na Beri in piši. Nastavite dovoljenja na Preberite dostop za katero koli polje, ki nima Beri in piši možnost.

Po tem odkljukajte Dovoli tej aplikaciji, da dostopa do podatkov vaše prodajalne s pomočjo API-ja Storefront potrdite polje na dnu strani, kot je prikazano spodaj.

Končno zadeti Shrani gumb in nadaljnje Razumem, ustvarite aplikacijo gumb. Po zaključku bo Shopify predstavil stran s ključem API in vse druge podrobnosti, ki jih potrebujete za vključitev vtičnika WP Shopify. Glej sliko spodaj.

Opomba: Lahko najdete svoje Dostopni žeton za trgovino proti dnu iste strani, kot je prikazano spodaj.

Zdaj preprosto kopirajte podrobnosti v ustrezna polja na Zavihek WP Shopify Connect kot smo podrobneje opisali spodaj.

Nato pritisnite na Povežite svojo trgovino Shopify gumb, prikazan na zgornji sliki, da sproži sinhronizacijo.

In to je to, vaša trgovina Shopify je zdaj sinhronizirana s spletnim mestom WordPress. Uspešno sinhronizacijo bo prikazal Povezana stanje, kot je prikazano spodaj.

Zdaj, če se pomaknete do WP Shopify> Izdelki v skrbniškem meniju WordPress boste videli, da je vtičnik WP Shopify uvozil vse vaše izdelke iz trgovine Shopify.

izdelki v wp shopify

Izdelke, prikazane na zgornji sliki, smo uvozili neposredno iz naše demo trgovine Shopify. Naenkrat lahko uvozite do 250 izdelkov.

In tukaj je prikazan katalog, ki smo ga pravkar uvozili, na našo demo stran WordPress z uporabo teme Twenty Seventeen.

Zdaj raziščimo druge funkcije, ki so na voljo na skrbniški nadzorni plošči WP Shopify. Torej, tukaj gremo!

Kartica z nastavitvami

The Nastavitve zavihek vam ponuja veliko možnosti za enostavno upravljanje spletne trgovine. Tu boste našli nastavitve za nadzor:

 • URL-ji izdelkov
 • Število izdelkov na stran
 • Sinhroniziranje
 • Krušne drobtine
 • Stranice
 • Postavitev zaslona izdelka, vključno s slikami, barvami,
 • Postavitev zaslona zbirke
 • Podobni izdelki
 • Voziček
 • Postopek odjave
 • In še toliko več

Zavihek Orodja

The Orodja zavihek vam pomaga znova sinhronizirati podatke Shopify, počistite WP Shopify cache in odstranite vse sinhronizirane podatke iz WordPress-a.

Kartica licence

The Licenca zavihek je uporaben, če želite nadgraditi na profesionalno različico WP Shopify. Če niste vedeli, vam ponuja še več funkcij za polnjenje hibridne trgovine Shopify-WordPress.

Tabu za odpravljanje napak

In Odpravljanje napak zavihek vam omogoča, da opazite napake in pridobite podporo.

Zavihek Razno

wp shopify razni zavihek

V času pisanja je Razno zavihek vam omogoča nadgradnjo tabel baze podatkov, če ste nadgradili z različico pod 1.2.2.

Zaključek

Čeprav lahko uporabljate gumb za nakup Shopify, je WP Shopify verjetno najboljši vtičnik za prodajo izdelkov Shopify na WordPressu. Vtičnik je skrbno zasnovan in priložen vsem orodjem, ki jih potrebujete za začetek prodaje takoj. Poleg tega je nastavitev zelo enostavna, narediti morate manj kot 10 minut.

Kakšno je vaše mnenje o WP Shopify? Vprašanja in misli delite v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map