MaxCDN pregled: najboljši CDN za WordPress?

 1. 1. Vodnik za začetnike za razumevanje notranjih funkcij WordPress-a
 2. 2. Kaj je WordPress predvajanje in zakaj je pomembno?
 3. 3. Kako deluje WordPress predvajanje?
 4. 4. Kako namestiti in nastaviti WordPress predpomnjenje z WP Super predpomnilnikom
 5. 5. Kako nastaviti WordPress predvajanje s predpomnilnikom W3 (W3TC)
 6. 6. Trenutno bere: MaxCDN pregled: najboljši CDN za WordPress?

Mreža za dostavo vsebine (CDN) je medsebojno povezan računalnik na internetu, ki številnim uporabnikom hitro zagotavlja spletno vsebino, tako da podvaja vsebino na več strežnikih in vsebino usmerja uporabnikom na podlagi bližine. To je nujno potrebno za spletna mesta z veliko prometa in spletna mesta za e-trgovino. Danes bomo pregledali MaxCDN – eno najbolj priljubljenih CDN podjetij v panogi.


MaxCDN je začel z Chris Ueland leta 2009. Ponujajo široko paleto storitev CDN, vključno s specializiranimi storitvami za večje sisteme za upravljanje vsebine (CMS), kot so WordPress, Magneto. MaxCDN je z rešitvami tako za osebna spletna mesta kot za podjetja na ravni podjetij hitro osvojil naziv # 1 blagovne znamke CDN.

Lekcija za zgodovino:

maxcdn združitev

Do zadnjega meseca leta 2013 je bilo matično podjetje MaxCDN NetDNA – ponudnik CDN na ravni podjetij. Dne 17th decembra je na blogu MaxCDN objavil združitev očeta in sina pod enim imenom – MaxCDN. Od aprila 2014 MaxCDN zaposluje več kot 50 ljudi, ki se nahajajo v različnih delih sveta.

Odseki strežnika:

maxcdn omrežje

Globalna mreža za peering MaxCDN sestavlja več kot 53 lokacij PoP, od tega 22 v Severni Ameriki in 31 v Evropi. V Aziji in Južni Ameriki so se združili z vodilnimi ponudniki internetnih storitev, da bi zagotovili najhitrejšo možno mrežo za pošiljanje vsebine.

MaxCDN-ova uporabniška baza:

maxcdn baza strank

MaxCDN ima za svojim prestolom impresivno vojsko strank. Vodilni v industriji upravljani WordPress gostiteljski podjetji, kot sta WPEngine in ZippyKid, so se združili z MaxCDN, da bi svojim strankam prinesli super hitre čase nalaganja spletnih strani ne glede na njihovo lokacijo. Druga pomembna podjetja vključujejo Forbes, Washington Post, Naslednji splet, AndroidCentral, TemplateMonster, Test spletnih strani, Nakup prodaj oglase, StumbleUpon in Yoast.

Zakaj uporabljati CDN?

CDN drastično izboljša čas nalaganja vašega spletnega mesta z distribucijo statične vsebine po vseh strežnikih v njihovem globalnem omrežju za iskanje. Ko obiskovalec zahteva stran, se statične datoteke strežejo s strežnika CDN, ki je fizično najbližje njegovemu (obiskovalčevemu) mestu. Statične datoteke vključujejo datoteke JavaScript, CSS, slike, spletne pisave in druge spletne predmete.

Prednosti uporabe CDN:

 • Hitrost in splošna učinkovitost spletnega mesta se znatno poveča
 • Shranjena je znatna količina pasovne širine gostiteljskega strežnika
 • Izravnava obremenitve med ‘prometnimi konicami’
 • Hitro spletno mesto pomaga izboljšati stopnjo konverzije in uvrstitev v iskalnikih (Google šteje hitrost spletnega mesta kot enega od dejavnikov razvrščanja)

Prednosti uporabe MaxCDN

Navedel sem nekaj funkcij, ki so mi najbolj všeč pri MaxCDN. Upam, da se vam bodo zdeli tako zanimivi in ​​koristni kot jaz:

1. Enostavna uporaba nadzorne plošče

maxcdn armaturna plošča

MaxCDN ima vseobsegajočo nadzorno ploščo, zaradi katere so izpolnitvene naloge spontani dogodek, tudi za prvič uporabnika. Naložil sem nekaj posnetkov zaslona nadzorne plošče MaxCDN.

povlecite nastavitve območij

Ustvarjanje in upravljanje con push / pull v MaxCDN je sprehod po parku.

maxcdn poročila

The Poročila plošča mi posreduje najnovejše informacije o porabi pasovne širine mojega spletnega mesta.

2. Več vrst območij CDN:

video na zahtevo

CDN tradicionalno ponuja povlečne cone in potisne cone. MaxCDN ponuja tudi VOD cono in območje v živo. Osnovna razlika med obema je dejstvo, da se za predvajanje posnetih videoposnetkov uporablja VOD cona, medtem ko se slednji uporablja za predvajanje videov v živo. Kot je razvidno iz povezav, je FAQ pogosto dokumentiran.

3. Več podpora za CMS:

cms podpora

MaxCDN ponuja obsežno dokumentacijo in video vaje, s pomočjo katerih lahko nastavite MaxCDN z več CMS platformami, portali za e-trgovino in programsko programsko opremo. MaxCDN-jeva zbirka znanja vsebuje vse njihove vadnice na čisto organiziran način. Tu je seznam vseh trenutno podprtih platform CMS: WordPress, Drupal, Joomla, Magneto, PrestaShop, OpenCart, X Cart, SocialEngine, IPBoard, vBulletin in PyroCMS.

4. Znana podpora strankam

Vsako podjetje mora ponuditi dobro podporo strankam. Podpora za telefon, faks, e-pošto in klepet – 365 dni na leto, podpora strankam MaxCDN ni nič drugega kot odlična. Podjetniške stranke prejmejo namenskega upravitelja podpore, ki ga lahko pokličejo, kadar in kadar je to potrebno. Nič več neskončnega čakanja, odgovorov iz botov s prednastavljenimi besedami. Dobite rešitve, prilagojene vašim potrebam.

Dovolite mi, da z vami delim osebno izkušnjo. Po portalu za klepete sem se obrnil na podporo za stranke MaxCDN. Nekaj ​​dni kasneje sem prejel e-poštno sporočilo s ponudbo popusta. Imam mesečno naročnino za samo dolar!

5. Resna varnost

Dnevnik aktivnosti

Vaš MaxCDN račun je zaščiten z uporabo SSL, dvofaktorske overitve, proaktivnih e-poštnih opozoril, seznama IP in celotnega dnevnika dejavnosti. V svoj račun lahko dodate nove člane, da lahko ustvarijo / spremenijo cone, ne da bi delili podrobnosti vašega računa. To je izredno koristno za ekipe, ki delujejo pod enim računom. Odprite sliko za boljši videz.

6. API

MaxCDN ponuja močan API za enostavno integracijo v vaše aplikacije v programskem jeziku po vašem izboru. V GitHubu imajo shrambe za naslednje jezike:

 1. .MREŽA
 2. Ruby na tirnicah
 3. Python
 4. PHP
 5. Perl
 6. Vozlišče (NPM)

7. Konkurenčne cene

standardne cene 2

MaxCDN ponuja zelo ugodne cene kljub vrednosti blagovne znamke. Letna naročnina bo dobila dva meseca brezplačno. Načrti se začnejo pri 9 USD na mesec, z omejitvijo dveh con. Isti načrt bi vas stal 90 USD letno (namesto običajnih 108 USD).

Cene z veliko glasnostjo se začnejo pri 499 USD / mesec za 10TB, vključno z nastavitvenim klicem 1 na 1. In uganite kaj, letni popust velja tudi tukaj!

8. Donosni partnerski program

Partnerski program

MaxCDN-jev pridruženi program si zasluži posebno omembo. Z njimi spoštujejo svoje stranke, pa tudi ljudi, ki jim prinašajo stranke – z enakim spoštovanjem. Najmanjši zaslužek na napotnico je 20 USD. Največ? Dvojno semestrsko financiranje, ki spušča čeljusti, znaša 12.500 USD. Da bodo stvari še bolj nepremagljive, imajo vgrajeno podružnično ekipo za dva človeka, ki nam pomaga – po telefonu, e-pošti ali Skypeu!

9. Vrnejo

Ste že kdaj slišali, da je Subway hranil brezdomce v petek zvečer? MaxCDN stori enako na internetu. No, brezdomcev ne povemo, ampak sponzorirajo množico odprtokodnih projektov – nekaj resnih pasovnih širin, kot so Bootstrap CDN, jQuery in FontAwesome. Oglejte si vse projekte, ki jih sponzorira MaxCDN. To je res hvalevredno prizadevanje MaxCDN-a in spoštujejo me.

Zaključek: Kdaj naj uporabim CDN?

Mlada lepa ženska v poslovnih oblačilih v službi

Kot si lahko predstavljate, storitev CDN ni brezplačna. Čeprav obstajajo brezplačni CDN-ji za WordPress, kot sta CloudFlare ali Incapsula, ki do določene točke delujejo povsem dobro, pride čas, ko je potreben prehod. Ko pa investirate v nekaj, je vedno vprašanje vrednosti za denar – če se znebite, če želite. Torej, v katerem trenutku začnete uporabljati CDN?

 • Ljudje z veliko prometa (nad 500 obiskovalcev / dan) spletna mesta z veliko slikami morajo uporabljati CDN.
 • Če je vaše spletno mesto staro manj kot tri mesece in dnevno prejema približno 100 ogledov strani, potem je CDN nesmiseln – vaš strežnik bi moral biti dovolj za obremenitev
 • Spletna mesta za e-trgovino morajo uporabljati CDN že od prvega dne. Vsaka oglaševalska akcija prek televizijskih, radijskih ali socialnih medijev, kot sta Facebook ali Twitter, bi na vašo spletno stran pripeljala ogromno obiskovalcev. CDN bi uravnotežil nalaganje strežnika in preprečil izpade.

Kot vedno bi radi slišali vaše misli. Kateri je vaš najljubši CDN? Kakšna je vaša dnevna poraba pasovne širine? Veselimo se vašega sporočila! Če imate kakršna koli vprašanja, je obrazec za komentar popolnoma vaš.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me