Monarch Review: Social Sharing WordPress Vtičnik iz ElegantThemes

Družbeni dokaz je stvar lepote. To vas ločuje od množice in hkrati izboljšuje vrednost vaše blagovne znamke. Spletno mesto s kar 5 članki ima lahko večji promet v primerjavi s tistim s 1500 članki. Z današnjimi čedalje bolj pametnimi iskalniki na vrednost vašega spletnega mesta pomembno vpliva kakovost vsebine, ki jo hrani.


Vsebinski del je dolžnost uredništva. Promocija je odvisna od vaše tržne ekipe.

Ste že kdaj imeli težave pri iskanju popolnega vtičnika za socialne medije za vaše WordPress spletno mesto? Zunaj je ton, vendar nobeden od njih ne ustreza računu. Vtičnik X ima lahko funkcije, vendar pogreša funkcijo # 4. In funkcija # 4 je lahko nekaj, brez česar ne morete živeti. Ne glede na to, koliko vtičnikov je tam, vsak od njih nima ene pomembne lastnosti.

Razmislimo za trenutek, kaj če bi bil vtičnik – samo en vtičnik -, ki bi lahko rešil vse te težave? Ali je morda takšen slikovno popoln vtičnik? No, ja! Tukaj je.

Monarch podpira več socialnih omrežij

Monarch podpira več socialnih omrežij. 25 Omrežja. 5 Lokacije. Analytics. Socialna skupna raba storjena pravilno.

Vnesite vtičnik Monarch iz elegantnih tem.

Zaradi česar je vtičnik Monarch tako poseben?

monarh-armaturna plošča-sm

Če želite podroben pregled preskočiti, ga naslednje besede zajemajo na kratko:

 • 5 različnih lokacij za namestitev gumbov za skupno rabo v družabnih omrežjih
 • Sprožilci, ki vodijo do pojavnih oken in vstopov
 • Podrobna analitika o skupni rabi
 • Obsežne sposobnosti prilagajanja
 • Podpora za množično podporo skupnosti in vozovnic
 • Vseobsegajoča dokumentacija

Elegantne teme so eno tistih podjetij, ki izdelkov ne izdelujejo v naglici. Natančno načrtujejo stvari in pokrivajo vse podlage pred lansiranjem izdelka. Oglejmo si nekaj najzanimivejših funkcij vtičnika Monarch.

5 Lokacije za namestitev gumbov za skupno rabo družbe

Prikažite gumbe za skupno rabo družabnih omrežij na 5 različnih lokacijah

Prikažite gumbe za skupno rabo družabnih omrežij na 5 različnih lokacijah

Nekateri vtičniki vam dajo samo eno, dve ali tri regije, da postavite gumbe za skupno rabo. Monarh vam daje 5 ciljanih regij, kamor lahko namestite gumbe. Kul je, da je teh pet regij največja verjetnost, da jih opazijo in tako kliknejo.

Namestitve vtičnikov so nevsiljive za bralno izkušnjo in celoten dizajn ima minimalističen in (naj samo izidemo in rečemo) “eleganten” okus zanj.

 • Plavajoča stranska vrstica
 • Vgrajena vsebina – nad ali pod vsebino
 • Za slike in videoposnetke
 • Samodejno pojavno okno
 • Samodejna prijava

The Plavajoča stranska vrstica je preprost – vsi smo ga videli in skoraj vsi vtičniki dajejo tega. Vgrajena vsebina gumbe za skupno rabo postavi na začetek ali konec ali na oba mesta v vaši objavi.

Skupna uporaba gumbov na medijskih elementih

Gumbi za skupno rabo so postavljeni na predstavitvene elemente

Gumbi za skupno rabo so postavljeni na predstavitvene elemente

Tu se začnejo stvari res začeti. Slike so naravni dražljaji za družbeno žival v nas. Glede na to bo kul slika s citatom bistveno večja možnost, da jo bodo delili v družbenih medijih.

Vsak medijski element na vašem spletnem mestu, vključno s fotografijami in videoposnetki, v njih vgradi gumbe za skupno rabo v družabnih omrežjih. Takoj, ko miško potegnete miško nad katero koli – se prikažejo gumbi za skupno rabo v družabnih omrežjih. Monarch samodejno zazna vse predstavnostne elemente na vašem spletnem mestu. Če ste določili nekatere elemente po meri (npr. Poljubno polje za prenos e-knjig), jih lahko ovijete okoli kratkega kode Monarcha, da omogočite skupno rabo v družabnih omrežjih.

Sprožilci

3 edinstveni sprožilci v monarhu

3 edinstveni sprožilci v monarhu

Preprosto povedano, sprožilec je signal, da se je zgodil določen dogodek. Ta signal se pošlje v jedro vtičnika, ki določa, kako se odzvati nanj – to je, katero dejanje izvesti. Praskaš po glavi, ko srbi. Sprožilec = srbeč občutek. Ukrep = praskanje po glavi.

Vtičnik Monarch ima nekaj vnaprej določenih sprožilcev, vključno z:

 • Dober staromodni časovni rok (se spomniš tistih časovnih bomb v Die Hardu?)
 • Ko uporabnik zapusti stran
 • Ko uporabnik doseže konec strani

Vse, kar morate storiti, je, da določite želeni sprožilec proti in ukrepate in gledate, kako se bo odvijal kot takt.

Besedna previdnost: Če uporabljate časovni sprožilec, morate izračunati učinkovit časovni okvir. Prepozno in prišli ste kot vsiljivi, prepozno in izgubili ste potencialni tvit.

Kopati morate globoko v analitiki svojega spletnega mesta (priporočamo, da za to uporabite Google Analytics) in ugotovite, koliko časa obiskovalec preživi na vašem spletnem mestu. Preizkusite z naslednjimi časovnimi obdobji za največjo učinkovitost.

Pop-upi in Fly-Ins

monarhi

Polje s sporočilom Samodejna družabna prijava se vzpne od spodnjega desnega kota strani, da obiskovalca prijetno pozdravi s socialnim poljem za skupne rabe na podlagi sprožilca. Je nevsiljiva in hkrati briljantno učinkovita.

Naslednji je klasični pop-up. Za tiste, ki ste že slišali za OptinMonster, bi morda zadostovalo reči, da je ta vtičnik v bistvu OptinMonster – samo z deljenjem v družabnih omrežjih namesto naročnine po e-pošti, minus odhodna tehnologija.

Izberete lahko tudi, kako se pojavna okna obiskovalcu predstavijo iz desetih različnih animacij – Zbledi se, potisnete vse smeri, hitrost svetlobe, povečavo, flip, premetavanje, nihanje itd. Ali pa vam je ljubši stari šolski “pop” , preprosto izberite brez animacije.

Prilagoditev

monarh enostavno prilagajanje

Majhna, a neverjetno močna beseda. Večina vtičnikov nudi nekaj osnovnih možnosti prilagajanja. Nekateri ti dajo veliko. ET prilagaja prilagoditev na povsem novo raven.

Tu je nekaj edinstvenih lastnosti prilagajanja, ki jih Monarch lahko ponudi:

 • Prilagodite naslov in sporočilo vseh pojavnih oken in vstavkov
 • Izberite med 10 animacijami za pojavne in vstopne uvode ali pa sploh nobene
 • Prikažite pojavna okna / dodatke na podlagi sprožilcev, ki jih določite
 • 5 različnih zadrževalnih mest – stranska vrstica, zgornja, spodnja, na medijih, vletavanje in pojavna okna
 • Izberite obliko, slog in poravnavo svojih socialnih gumbov
 • Prilagodite besedilo, ikono ali oboje v vsakem gumbu za skupno rabo v družabnih omrežjih
 • Uporabite originalne barve blagovnih znamk socialnih gumbov ali jih prilagodite, da dopolnjujejo zasnovo vašega spletnega mesta
 • Skrijte štetje delnic, če niso posebej impresivne
 • Prikažite posamezno število delnic ali kombinirano štetje (bolje za socialni dokaz)
Monarch ponuja na tone možnosti za prilagajanje

Monarch ponuja na tone možnosti za prilagajanje

Če rečem, vtičnik ponuja vse osnovne funkcije, ki jih ponujajo drugi vtičniki, če se sprašujete. Nekaj ​​teh bistvenih elementov vključuje:

 • Sposobnost izbiranja omrežij za prikaz
 • Dodatni gumbi, kot sta »Natisni« ali »E-pošta«
 • Uporabite kratke kode, da prikažete družabno besedilo znotraj besedilnega pripomočka ali katerega koli drugega območja, ki je na spletnem mestu dovoljeno
 • Uvoz in izvoz nastavitev vtičnikov
 • Vsemogočna armaturna plošča

Social Media Analytics

analitika monarha

Monarch na vašo nadzorno ploščo prinaša zmogljivo analitiko skupne rabe. Stran s podatki o družbeni skupni rabi prikazuje skupno število skupnih rabe, všečkov in sledi. Svojo rast (ali amortizacijo) lahko spremljate tudi s 7-dnevnim ali 30-dnevnim širokim pregledom analitike.

Analiza družbenih deležev vam daje močan vpogled na področja, ki jih je treba prilagoditi, kar na koncu privede do dobičkonosnega modela.

Cenitev

et cen

Monarh proda na drobno 89 dolarjev na leto in 249 dolarjev za življenjsko licenco. Lahko bi trdili, da je 89 dolarjev za vtičnik za skupno rabo malo preveč in morda imajo prav. Toda držite konje! Pozabili ste 87 vrhunskih tem WordPress s posodobitvami in tehnično podporo, ki jih dobite z njim!

Paket za razvijalce lahko dobite tudi ob enkratnem plačilu 249 dolarjev. To vam bo prihranilo veliko denarja na dolgi rok. Če vam ni všeč, kaj vtičnik počne z vašim spletnim mestom, vedno uporabite 30-dnevno okno za vračilo.

Zaključek

Monarch je edinstven vtičnik za skupno rabo, ki razume potrebo uporabnika. Naj bo to začetnik WordPress-a ali začarani spletni skrbnik – kdor koli se lahko navadi na kontrole vtičnika, zahvaljujoč svojim intuitiven oblikovanje. Monarch se s svojimi neverjetnimi zunanjimi funkcijami v kombinaciji s skupnostjo podpornikov in z enciklopedijo, kot je dokumentacija, zagotovo dviga na prestol najboljših vtičnikov za socialno izmenjavo WordPress.

Kot vedno smo radi slišali od svojih bralcev. Ali uporabljate Monarch? Kaj si misliš o tem? Ali vaš trenutni vtičnik naredi nekaj, česar Monarch ne počne? Sporočite nam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me