Najboljši pregled GridBuilderWP: Fleksibilne mreže in filtri

Najboljši pregled GridBuilderWP: Fleksibilne mreže in filtri

Ko sedite in si ogledate nogometno tekmo, lahko zlahka opazite superzvezdnike od milje.


Njihova stilska in polirana igra jih loči in pogosto spremenijo izid tekme. Oboževalci in menedžerji jih imajo radi, ker so, ko igrajo, najboljši.

Enako velja za zvezdnike glasbene industrije. Običajno se vključijo v delo, nas serenadijo z zadetki in še vedno nadaljujejo. Zvezde so mojstri svoje trgovine in potisnejo našo domišljijo do meja.

Veste, tako kot Gridbuilder WP, tema današnjega pregleda.

Tukaj je primer: Vemo, da gradnja postavitve rešetk ni za najbolj slabovidne, bolj kot za začetnike. Za razumno izkušene uporabnike je to zahtevna naloga.

Kljub temu so postavitve omrežja neverjeten način prikazovanja in filtriranja vsebine na vašem spletnem mestu WordPress. Nekaj ​​podobnega:

demonstracija e-trgovine za gradbenike omrežja

Gridbuilder WP Demo e-trgovina

Ali pa to:

predstavitveni program vtičnikov WordPress vtičnikov

Gridbuilder WP Portfolio Demo

Na žalost ustvarjanje postavitev mrež za vaše spletno mesto WordPress ni preprosto. Ali tako je bilo pred pojavom omrežnih vtičnikov WordPress.

Če želite ustvariti fantastične postavitve omrežja, ne da bi pri tem prebili znoj, potrebujete: preprost, a močan vtičnik WordPress.

Če iščete takšen vtičnik, Gridbuilder WP popolnoma ustreza računu.

In v današnjem članku o pregledu / navodila, odkrijete, zakaj je Gridbuilder WP je omrežni in filtrirni vtičnik za vse večje število uporabnikov WordPressa. Gledamo pod pokrov in se igramo s vtičnikom, tako da že veste, da bo zabavno.

Brez dodatnega zavijanja zavihajmo rokave in se umažemo.

Kaj je Gridbuilder WP?

graditelj omrežja

Znan tudi kot WP Grid Builder, Gridbuilder WP je lep WordPress vtičnik, ki vam omogoča hitro ustvarjanje naprednih postavitev omrežja. Odlikuje ga intuitiven uporabniški vmesnik, ki je precej prijeten za uporabo.

Vtičnik je priložen čudovitemu paketu Lastnosti kot nalašč za začetnike in razvijalce. Za začetnike je WP Grid Builder popolna rešitev za ustvarjanje prilagodljivih in filtrirnih postavitev mrež in za njihovo filtriranje brez poznavanja kodiranja. Če ste razvijalec, ustvarjalec omrežja ponuja veliko ukrepov in funkcij, s katerimi boste zaposleni.

Deluje z vsemi WordPress temami in se brezhibno integrira z večino vaših najljubših orodij. Poleg tega vtičnik vsebuje dodatke, ki nadomeščajo vaše postavitve omrežja in iskalne filtre (vemo kot vidiki).

V času pisanja ponujajo le vrhunsko različico WP Grid Builder-a, vendar se to v prihodnosti lahko spremeni. Ali kot Loic Blascos – razvijalec – v e-poštnem sporočilu, ki ga je poslal takoj po mojem povpraševanju, piše:

e-poštno sporočilo s podporo za graditelja omrežja wp

Vseeno imajo tri načrte, ki stanejo med 49 in 249 dolarjev na leto. Izberite načrt, ki je primeren za vaše potrebe.

Če niste zadovoljni z nakupom, vam WP Grid Builder ponuja 14-dnevno garancijo vračila denarja. Poleg tega na ugodno mero vrnejo nekaj odličnih popustov na obnovitve (20% za osnovni načrt, 30% za načrt Premium in 40% za končni načrt)..

Da bi posladkali posel, strokovnjaki za WordPress hvalijo WP Grid Builder. Tukaj je ena vesela stranka:

Tako uporabnikom kot razvijalcem prijazen, Gridbuilder ᵂᴾ je super izdelek in nova paradigma za tovrstne funkcije. Dobro integriran v WordPress Core, zagotavlja prijeten Admin UX in bliskovito hitro sprednjo izkušnjo. – Jb Audras, WordPress Core razvijalec.

Tudi Chris Lema, eno največjih imen v WordPress krogih, nima samo pohval za WP Grid Builder:

chris lema hvali gridbuilder wp

Poleg tega prejmete hitro podporo svetovne klase in podrobno dokumentacijo, ki vam bo pomagala pri obsežni namestitvi in ​​konfiguraciji WP Grid Builderja.

Zdaj vemo, s čim sodelujemo, poglejmo na kratko funkcije WP Grid Builder WP.

Gridbuilder WP Lastnosti

značilnosti gradbenika omrežja

WP Grid Builder je opremljen z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za povezovanje postavitev omrežja kot profesionalec. V nasprotju s tekmeci vtičnik vse preveč preprosto ustvarja postavitve za trgovino e-trgovine, spletno mesto portfelja, blog in imenik..

V kopiji programa WP Grid Builder lahko pričakujete naslednje funkcije:

 • Lahka integracija z WooCommerce, enostavnimi digitalnimi prenosi, SearchWP, Relevanssi, Polylang, WPML, naprednimi polji po meri in Gutenbergom
 • 100% odziven in mobilno pripravljen s podporo na dotik za svetlobno polje in vrtiljak
 • SEO prijazen – WP Grid Builder je združljiv z W3C in uporablja najboljše SEO prakse
 • Hitro strele po zaslugi prilagojenih končnih točk AJAX
 • Napredni sistem filtriranja, ki omogoča učinkovito razvrščanje vsebine WordPress-a po (po meri) taksonomiji, poštnih poljih ali poljih po meri
 • 15+ vrst faset, vključno z radii, potrditvenimi polji, drsniki, izbirami, ocenami, drsniki, ocenami, gumbi za nalaganje več, gumbi za ponastavitev in še več, kar uporabnikom omogoča zmanjšanje rezultatov iskanja
 • Uvozite in izvozite funkcionalnosti, tako da lahko preprosto premaknete nastavitve WP Grid Builderja na drugo mesto
 • Vgrajen lightbox
 • Izdelovalec omrežij povleci in spusti
 • 20+ gotovih in enostavno prilagodljivih mrežnih kartic. Nadalje lahko svoje karte ustvarite iz nič
 • 900+ Googlovih pisav
 • 250+ SVG ikon za okrasitev omrežnih kartic po želji
 • Podpora za skupno rabo v družabnih omrežjih, ki omogoča skupno rabo vsebine na družbenih omrežjih neposredno iz vašega omrežja
 • Podpora za slike, video (vključno z vstavki s spletnih mest, kot je YouTube), galerije in zvočne objave
 • 3+ postavitve mreže, vključno z Zidarstvo, Utemeljeno in Metro
 • Leno nalaganje, kar izboljša hitrost nalaganja strani
 • 20+ animacij za nalaganje, kar uporabnikom skrajša zaznani čas nalaganja
 • 20+ razkrivanje animacij
 • Podpora za RTL za jezike, napisane v smeri od desne proti levi
 • Intuitivna skrbniška nadzorna plošča
 • In še veliko drugih nastavitev

Kakšen impresiven seznam funkcij? Zdaj namestimo WP Grid Builder in preizkusimo, kaj lahko dosežemo z graditeljem omrežja kot noben drug.

Kako namestiti Gridbuilder WP

Zdaj zabaven del ��

Namestitev WP Grid Builderja je enostavna kot A, B, C. Če veste, kako namestiti premium vtičnik, ne bi smeli imeti težav z namestitvijo WP Grid Builderja. Po nakupu vtičnika lahko v računu ali e-poštnem sporočilu o nakupu najdete mapo WP Grid Builder ZIP.

Najprej v računalnik naložite ZIP datoteko WP Grid Builder. Nato se prijavite na nadzorno ploščo skrbnika WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo, kot je prikazano spodaj.

kako namestiti nov vtičnik wordpress

Nato kliknite na Prenesite vtičnik izberite gumb WP Grid Builder ZIP datoteko, ki ste jo prenesli, in pritisnite Namestiti zdaj gumb, da se stvari premikajo. Tu je posnetek zaslona, ​​ki opisuje postopek:

ročno namestite omrežni vtičnik wordbuilder

Nato aktivirajte WP Grid Builder:

aktivirati omrežni vtičnik wp

Aktiviranje vtičnika doda Gridbuilder WP postavko v skrbniški meni WordPress. Nato pojdite na Gridbuilder WP > Armaturna plošča, kot smo podrobneje opisali spodaj.

Postavka v meniju za gradnjo omrežja wp

Po tem vnesite vašo e-pošto z licenco in licenčni ključ in kliknite na Aktivirajte Vključiti gumb:

aktivacija licence za gradnjo omrežja wp

Če želite izkoristiti samodejne posodobitve, lahko aktivirate licenco, ki je na voljo v e-poštnem sporočilu za potrditev naročila ali stran vašega računa:

Licenčni ključ

Zdaj, ko smo namestili in aktivirali WP Grid Builder, lahko ustvarimo prvo postavitev omrežja.

Kako konfigurirati Gridbuilder WP

V naslednjem razdelku boste izvedeli, kako ustvariti funkcionalno mrežo. Potrudil se bom, da bom pokril večino (če ne vseh) nastavitev. Odlična novica je, da imajo funkcije WP Grid Builder jasne opise v skrbniškem vmesniku. Začeti moramo z imenovanjem naše nove mreže za nadaljnjo uporabo.

Poimenovanje nove mreže

Če želite ustvariti novo postavitev omrežja, pojdite na Gridbuilder WP > Vse mreže v skrbniškem meniju WordPress:

S tem vas pripelje do Vse mreže zaslon, ki je za zdaj prazen. Nato kliknite na Ustvari mrežo gumb:

ustvari novo mrežo

Demonstracije lahko uvozite tudi z wpgridbuilder.com. Upoštevajte pa, da so predstavitve namenjene samo nastavitvam postavitve. Vsebina, prikazana v vaših omrežjih, je odvisna od vaših objav, medijev, izdelkov itd.

Za naše namene testiranja sem šel s prvo možnostjo in ustvaril novo mrežo iz nič. The Ustvari mrežo gumb vas vodi na naslednjo stran:

poimenovanje nove mreže v wp builder-ju

Na zgornjem zaslonu lahko:

 • Poimenujte mrežo. Za primer uporabljam »Test Gallery«
 • Dodajte in ustvarite CSS razred po meri, tako da lahko v svoje omrežje dodate sloge po meri, če tako želite
 • Določite sporočila o napaki, ki jih uporabniki vidijo, če ne najdejo nobenih rezultatov

Izberite predstavnost za prikaz v mreži

Čas je, da izberete medij, ki ga želite prikazati v svojem omrežju. Za to se pomaknite do naslednjega razdelka, tj., Nastavitve mreže> Izvorna vsebina, kot je prikazano spodaj.

nastavitve izvorne vsebine

Kot je prikazano zgoraj, imate pod tremi vrstami virov Vrsta vira:

 • Vrsta objave – Vsebino lahko potegnete iz svojih objav, strani, predstavnostne knjižnice ali katere koli druge vrste objav po meri
 • Izraz – Gradivo lahko pošiljate na podlagi kategorij, oznak ali kakršnih koli drugih pogojev taksonomije po meri.
 • Uporabnik – Ta možnost omogoča prikazovanje vsebin določenim uporabnikom WordPress-a

Pod tem lahko nastavite število elementov na stran. Uporabite vrednost “-1”, da prikažete vse objave. V nastavitvah WordPress je nič (0) privzeto nastavljeno na število objav na strani.

Oddelek za poizvedbene objave

Spodaj imaš Poizvedbene objave oddelek:

poizvedene objaveNa zgornjem zaslonu lahko storite več stvari, kot sledi:

 • Izberite vrste ali objave pod Vrste objav kot je označeno na sliki. Če želite ustvariti mrežo za objave v svojem spletnem dnevniku, izberite Objave. Če ustvarjate mrežo za svoje medije (recimo želite ustvariti vizualni portfelj), izberite Mediji, kot v našem zgornjem primeru. Druga vrsta objave je na voljo Strani.
 • Pod vrstami objav lahko izberete stanje objave vsebine, ki jo želite prikazati v svojem omrežju. Imate nekaj možnosti, vendar bi vam priporočal, da se jih držite Objavljeno. Poleg tega lahko izberete avtorje objav, vrste mime in vključite / izključite določeno vsebino iz svojega omrežja.
 • Kot prikazuje slika št. Tri (3) na zgornji sliki, lahko neposredno vključite druge medije, kar vam lahko prihrani veliko časa, zlasti kadar želite hitro namestiti mrežo.

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​boste zabeležili možnosti, ki vam pomagajo pri naročanju vsebine omrežja po vrednostih, oznakah in poljih po meri. Te možnosti boste potrebovali le pri natančni nastavitvi omrežja:

Na stran: Da ne bi slučajno izgubili napredka, kliknite na Shrani spremembe gumb, ko ustvarjate mrežo. Nastavimo predstavnostne formate.

Oblika medijev

Pomaknite se na Nastavitve mreže> Oblika medijev:

Medijski formati graditelja omrežij

V svojih omrežjih lahko izberete predstavnostne formate, ki jih želite uporabljati. WP Grid Builder podpira galerije, videoposnetke in zvok. Na dnu zaslona lahko v vsako mrežno kartico (ali ploščico) nastavite privzeto sličico, če vsebina manjka.

Na istem zaslonu lahko izberete samodejno zajem prvih medijev v svoje objave (v primeru, da vsebina manjka). Prav tako lahko omogočite galerijske diaprojekcije znotraj mrežnih kartic, uporabite plakate iz vgrajenih videoposnetkov in odprete videoposnetke v svetlobnem polju namesto na mrežni kartici.

Mrežni slog

Pojdi do Nastavitve mreže> Stil mreže za prilagoditev omrežja, kot je prikazano zgoraj. Privzeto imate tri sloge mrež: Zidarski, Metro in Opravičeni. Za ilustracijo uporabljam zidarstvo Prav tako sem že prej objavil slike v svoji medijski knjižnici. WP Grid Builder fotografije samodejno doda v mrežo.

Poleg tega lahko nadzorujete tudi druge možnosti, kot so vedenje omrežja, preglasitev velikosti kartice in nadzor nad odzivnostjo. Prihranite, če izberete slog mreže in prevladujoče velikosti kartice, se nastavitev težko dotaknete. Izberite svoj slog mreže in preidimo na naslednji razdelek.

Postavitev mreže

wp postavitev mreže graditelja omrežja

Tukaj ni kaj dosti za videti. Za omrežja imate dve vrsti postavitve; standardna navpična zasnova in postavitev vrtiljaka. Poleg tega lahko svoje mreže naredite v polni širini. Sodelujem s standardnim dizajnom in moja mreža je na polni širini.

Gremo naprej.

Grid Skladatelj

mrežni skladatelj

Grid Composer je uporaben, ko svoje mreže prilagodite s fasetami, na primer s filtrom, ocenjevanjem, iskanjem, potrditvenimi polji, nalaganjem več, strnjevanjem in še veliko več.

Na dnu zaslona najdete ustvarjalnik postavitve mreže s povleci in spusti. Spodaj na primer glej moj primer s tremi vidiki: Filtriraj po datumu, Iskanje, in Naloži več gumb.

Če na tem križišču objavim mrežo, vidim naslednjo mrežo skupaj s tremi (3) popolnoma funkcionalnimi vidiki:

Ni slabo �� Sploh slabo. Upam, da boste dobili bistvo stvari, razen tega, kar še nismo storili. Vrnimo se na skrbniško območje WP Grid Builder.

Slogi kart

Zgoraj prikazan razdelek Slog kartice vam omogoča prilagoditev omrežnih kartic. Mrežne kartice so preprosto pravokotne ali kvadratne ploščice, ki sestavljajo mrežo. Ko začnete uporabljati WP Grid Builder, boste morda morali uvoziti predstavitve, kot je prikazano na zgornji sliki. Lahko pa, ustvarite svoje karte iz nič, kar odklene neskončne možnosti.

Tako sem šel naprej in uvozil vse kartice ter v svoje mreže dodelil privzeto kartico. Po tem sem izbral kartico za vsako vrsto objave, vključno z mojimi mediji. Uporabljam Beryl kot moja privzeta kartica. Zdaj je moja testna mreža v akciji:

Zdi se precej zanesljiv, ta WordPress graditelj omrežja, barvno me je navdušil. Naprej imamo animacije.

Animacije

animacije gridbbuilder

Tu spet ni ničesar za videti; samo nekaj animacij, s katerimi razkrijete kartice v mreži, ko uporabnik pomakne ali klikne Naloži več gumb. Funkcija je neverjetno enostavna za uporabo in ustvari čudovite učinke, ki povečajo uporabniško angažiranost.

nalaganje

Nato imate možnosti nalaganja, kot smo podrobneje opisali zgoraj. Na zaslonu lahko preklopite leno nalaganje, da močno povečate hitrost omrežja. Leno nalaganje naloži medije samo, če je v vidnem polju uporabnika, kar lahko skrajša čas nalaganja omrežij.

Po drugi strani pa vrstico ali ikona za nalaganje zmanjšuje zaznani čas nalaganja s strani uporabnikov. Naložnik se prikaže, ko uporabnik naloži niz objav. Pojavi se pri nalaganju mrežne strani in ko uporabnik filtrira ali razvrsti mrežo. To je priročen in uporabniku prijazen način ohranjanja uporabnikov na vašem spletnem mestu.

Prilagoditev

Se spomnite razreda CSS po meri, ki smo ga prej dodali v svojo mrežo? No, razred uporabljate za spreminjanje CSS slogov vtičnikov v Nastavitve mreže> Prilagoditev okno. Če ne poznate poti po CSS-ju, je bolje, da po potrebi najamete zunanjo pomoč.

Gridbuilder WP Dodatki

dodatki za gradbenike omrežja

Add-Ons vam omogočajo, da razširite funkcionalnost vtičnika WordPress. WP Grid Builder ima nekaj dodatkov, ki jih lahko enostavno namestite z navigacijo do Gridbuilder WP > Dodatki. Trenutno WP Grid Builder prihaja s štirimi dodatki, in sicer:

 • Facet Face Map – Omogoča dodajanje zemljevidov iz Google Zemljevidov, Mapbox ali Letak in prikaz označevalcev
 • Predpomnjenje – za pospešitev omrežij s predpomnjenjem vsebine in vidikov
 • LearnDash – prikaže podatke o tečajih na karticah
 • Večjezičnost – integrirajte WP Grid Builder s Polylangom in WPML

Drugi Gridbuilder WP Nastavitve

globalne nastavitve

Za dostop do splošnih nastavitev WP Grid Builder pojdite na Gridbuilder WP > Nastavitve. Na zaslonu najdete možnosti, kot so:

 • Dovoli WP Grid Builderju, da upodablja bloke v Gutenbergu
 • Omogočite podporo za formate objav
 • Prikažite možnosti objave in termina (forme objave in barve term)
 • Počistite predloge za predpomnilnik in čiščenje
 • Spremenite globalne barve
 • Nastavite dodatne velikosti slike
 • Konfigurirajte vtičnik Lightbox
 • Ponastavite globalne nastavitve vtičnika

Zaključek

WP Grid Builder je čudovit WordPress mrežni in filtrirni vtičnik, primeren tako za začetnike kot razvijalce. Priložen je obsežen seznam neverjetnih funkcij, zaradi katerih je ustvarjanje odzivnih postavitev mrež lahka. Poleg tega vam nudijo fleksibilno strukturo cen in hitro podporo.

Kaj menite o Gridbuilderju WP? Ali smo kaj pogrešali? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map