Omeji pregled in vodnik za vsebino Pro

Omeji vsebino Pro WordPress Vtičnik

Pozdravljeni spet prijatelji! Vrnili smo se s še eno super ponudbo za vas. Tokrat gre za vtičnik Restrict Content Pro WordPress iz Pippinovih vtičnikov, ki vam bo omogočil enostavno ustvarjanje spletnega mesta za članstvo. Zdaj pa se pozanimajmo, zakaj je ta vtičnik tako super!


Razlogi za dodajanje članstva na vašo spletno stran

Obstajajo lahko razlogi za dodajanje sistema članstva na vaše spletno mesto. Tu je nekaj razlogov, zakaj boste morda želeli ali morali dodati razdelek samo članom na svoje spletno mesto.

Zaženite svojo spletno trgovino

Omejite možnosti načrta vsebine Pro

Članstva so odličen način za preživetje na vašem spletnem mestu, in če želite prodati izdelke ali pakete storitev na svojem spletnem mestu, boste želeli vključiti svojo lastno člansko platformo. Omeji vsebino Pro ponuja popolno podporo za načrte z veliko možnostmi prilagoditve, tako da lahko uredite ceno, trajanje, stopnjo dostopa in še več. Vtičnik ima celo dodatke, ki jih je mogoče integrirati s programom Monitor Monitor (tako lahko upravljate svoje prenose z lastnega spletnega mesta), pa tudi s AffiliateWP (če želite zagnati svoj lastni partnerski program).

Razvijte svoje podjetje

Omeji vsebino Pro omejena vsebina

Prav tako lahko ponudite brezplačno članstvo, kar je odličen način za rast vašega podjetja. S članom lahko zagotovite večjo vrednost in pridobite več bralcev. Tu na WPExplorer imamo uporabnike, ki se prijavljajo za svoje ekskluzivne brezplačne teme, ki jih lahko najdete le na našem spletnem mestu. Če želite ponuditi kakršno koli obliko ekskluzivne ali samo članske vsebine, je Restrict Content Pro odličen način za to.

Dodajte članarino z omejenim vsebinam Pro

Dodajanje članstva na vaše spletno mesto ni nujno težko – Omejite vsebino Pro zelo enostavno! Samo namestite vtičnik in konfigurirajte možnosti za svoje naročnine, upravljajte člane, izvažite finančne podatke in še več.

Omeji naročnine vsebine Pro

Vse je na voljo na nadzorni plošči WordPress in je jasno označeno (z opisi), da boste lažje razumeli in v celoti izkoristili vsako funkcijo na dosegu roke. In lahko dodate več ravni, nadgradnje in celo kode za popust.

Omeji poročanje o vsebini Pro

Oh, in tam je tudi precej zvezdna rubrika poročanja. Ogledate si lahko grafe za svoj zaslužek in prijave (ki jih je mogoče filtrirati glede na stopnjo naročnine in časovno obdobje, da lahko spremljate svoj napredek).

Kaj določa Omeji vsebino Pro poleg tekmovalcev

Vemo, da je treba upoštevati veliko brezplačnih in vrhunskih možnosti, toda za številne WordPress blogerje in podjetnike je Restrict Content Pro na voljo med najboljšimi možnostmi. Najprej lahko preizkusite vtičnik brezplačno s prenosom Omeji vtičnik Free WordPress z WordPress.org. Ko veste, da je pravi vtičnik za vas, je nadgradnja na različico Pro enostavna kot izbira načrta.

Vtičnik je bil tudi kodirano z namenom. Pippina poznamo že zelo dolgo in vemo, da je eden najboljših razvijalcev vtičnikov, tako da se je spustil. Zakaj bi mu drugače WordPress.org zaupal, da bo pregledal prispevke? Ko ustvari vtičnik, na primer Omeji vsebino Pro, je vsaka vrstica kode in vsa funkcija vtičnika izbrana premišljeno in z namenom. To omogoča močan, zanesljiv in varen vtičnik.

Toda podpora vtičnika ni edini pomemben dejavnik, tudi Omeji vsebino Pro enostaven za uporabo. Vse možnosti in funkcije so na voljo neposredno na nadzorni plošči WordPress (na primer poročila o zaslužku in prijavi, pdf računi ali možnosti izvoza v članske in plačilne podatke). Obstajajo tudi kratke kode, tako da lahko vstavite obrazce, omejite vsebino, dodate podatke o naročnini in še več, kjer jih morda potrebujete.

Če imate vprašanje, boste odgovor verjetno našli v celovita spletna dokumentacija. Vse je od namestitve in uporabe kratkih kod, do dokumentov, usmerjenih v razvijalce, o akcijskih kljukah in funkcijah. Še bolje je, da obstajajo videoposnetki in posnetki zaslona, ​​ki vas vodijo skozi vsak korak vsakega vodnika, tako da lahko sledite vsem. Če obstaja možnost, da ne najdete odgovora ali če imate zahtevo za funkcijo, Omeji vsebino Pro podporna skupina z veseljem pomaga. Samo vložite zahtevo in tehnični sodelavci vam bodo vrnili takoj, ko bodo lahko.

Oh, in čeprav ni specifično za Omeji vsebino Pro, vam do enega od močnih vtičnikov Pippina odobri članstvo v premium vtičnikih. ekskluzivne vadnice in vire na njegovem spletnem mestu. Odličen vir za vsakega uporabnika programa WordPress!

In omeji vsebino Pro lahko z dodatki naredi veliko več

Omeji dodatke vsebine Pro

Želite še več? Na voljo je več funkcij, ki jih lahko dodate v namestitev Omeji vsebino Pro z dodatki. Trenutno obstaja 12 brezplačnih in premium dodatkov, ki jih je ustvaril Pippin, za Monitor Monitor, AffiliateWP, WP Job Manager, MailChimp, Braintree Gateway za plačilo, Monitor kampanje, Wysija Add On, Math Verification, bbPress integracija, CSV Uvoz uporabnikov, EDD Popust za člane in uveljavite močna gesla.

Obstaja še 9 dodatnih dodatkov za tretje stranke za zagon, za ActiveCampaign, ConvertKit, iDevAffiliate, MailChimp Pro, BuddyPress, taxamo, GetResponse, pogoje in pogoje za popust EDD. Ogledate si lahko in izvedete več o vseh Omeji dodatke Content Pro na spletni strani.

Omeji vsebino Pro, vrhunski vtičnik

Omogočimo 5 zvezdicam Restrict Content Pro za enostavno uporabo, razpoložljivost dodatkov in razširitev ter kakovost dokumentacije. Odličen je vtičnik za začetnike, saj je možnosti enostavno razumeti in konfigurirati, vendar je enako primeren za napredne razvijalce, ki bodo izkoristili akcijske kljuke, datoteke s predlogi in drugo.

Pridobite omejitev vsebine Pro danes

Veselimo se, da se bomo jutri spet srečali s še eno novo ekskluzivno ponudbo iz enega izmed naših najljubših virov za WordPress – Might Deals!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map