Povezane objave za WordPress avtorja Bibblio Plugin Review

Povezane objave za WordPress avtorja Bibblio Plugin Review

Kot lastnik spletnega mesta bi morali resnično narediti vse, da obiskovalci ostanejo dlje na svojem spletnem mestu. Pri izboljšanju SEO in ustvarjanju prihodka lahko gre veliko. Eden od načinov, kako preprečiti obiskovalcem, da pritisnejo gumb nazaj v brskalniku, je, da jih usmerijo na vsebino, ki je tesno povezana s tem, kar že berejo na vašem spletnem mestu. Še bolje, vse, kar veste o njihovih navadah brskanja, lahko uporabite za izdelavo vsebine, za katero bodo bolj verjetno uživali. To deluje za Netflix, kjer priporočila prinašajo 80% časa za sodelovanje. Ni razloga, da ne bi deloval za vas. Tu lahko pomagajo povezane objave za WordPress avtorja Bibblio..


The Povezane objave za WordPress avtorja Bibblio uporablja umetno inteligenco za iskanje in prikaz sorodnih objav na podlagi vaše vsebine in uporabniških podatkov. In ker uporablja strojno učenje za stalno izboljševanje svojih predlogov, lahko vtičnik prikaže visoko optimizirane vsebine. Algoritmi se nenehno posodabljajo, učijo se obnašanja občinstva in izboljšujejo, ko dodajate več vsebine. Preden se zaveš, imaš boljši posnetek v zvesti bralski bazi.

Kaj vse to pomeni v SEO smislu? Sčasoma lahko to pomeni večjo angažiranost, manjšo stopnjo obiskov in boljše SERP. Ni mi treba sprejeti moje besede. Namesto tega lahko preizkusite pogon brezplačen vtičnik Bibblio na vašem spletnem mestu. Namestitev vtičnika in delo z njim je prepir, vendar vas bom skozi korake vseeno popeljal nekoliko kasneje.

Kako delujejo povezane objave za WordPress avtorja Bibblio

Ko vklopite vtičnik, samodejno indeksira vse vaše objave in jih takoj začne analizirati. Nato bralcem postreže ustrezne vsebine na podlagi algoritma strojnega učenja. Kot rezultat, so priporočila zelo pomembna za bralce in jih spodbujajo, da ostanejo dlje na vašem spletnem mestu.

Kako deluje

Modul s priporočili se lahko prikaže v pripomočku v stranski vrstici, spodnji nogi ali liniji (s kratko kodo), kjer koli jih želite. Zaslon je mogoče prilagoditi s pomočjo CSS-ja, da gre za oblikovanje vašega spletnega mesta, vaše predstavljene slike pa bodo prikazane v priporočilih.

Vsa obdelava se opravi na koncu strežnika vtičnikov, tako da hitrosti spletnega mesta ni. Glede na količino vsebine lahko priporočila zaostajajo. Za manjša spletna spletna sporočila je zakasnitev lahko različna od nekaj minut do nekaj ur za spletna mesta, ki so vsebinsko zahtevna.

Kjer Bibblio resnično sije, je to, kako vsak obisk obravnava kot priložnost za učenje in izboljšanje na podlagi priporočil.

Kaj stane

Preden nadaljujemo, se znebimo stroškov. Brez plačila niti enega centa lahko mesečno prejmete do 25000 klicev s priporočili. Vsak sklop priporočil šteje za en klic.

Pridruži se brezplačno

Brezplačne sorodne objave za WordPress by Bibblio Starter načrt so odlična možnost za nove blogerje ali če želite preizkusiti storitev pred potapljanjem v premium načrt.

Povezane objave za WordPress s strani Bibblio načrtov za določanje cen

Od tam naprej se boste lahko prijavili za premium račun Self-Serve ali Enterprise. Načrti Self-Serve uporabljajo višjo ceno na podlagi števila priporočil, ki jih boste uporabili, začenši z 19 USD za 50000 priporočil. Za velika spletna mesta se lahko obrnete na ekipo Bibblio in ustvarite načrt podjetja po meri za vaše potrebe.

Ključne funkcije

Druge lastnosti, ki dodajo privlačnost Bibblio:

Ključne značilnosti Bibblio

 • Je lahka in hitra, z vso predhodno obdelavo, predpomnjenjem in težkim dvigovanjem, ki jo upravlja vtični strežnik. Brez dodatnega pritiska na strežniku bo vaše spletno mesto ostalo hitro
 • Za že izdelane module je na voljo 150+ kombinacij oblikovanja upoštevati priporočila, ki jih lahko spustite v gradnik
 • Moduli so prilagodljivi in ​​odzivni
 • Možnosti več zaslonov – v stranski vrstici, podnožju ali v roki kjer koli v vaši objavi
 • Podpira sličice s samodejnim potegom svoje predstavljene slike
 • Algoritmi strojnega učenja, da ponudijo zelo relevantna priporočila
 • Imate nadzor nad tem, kako plugin upravlja s svojimi prejšnjimi ali prihodnjimi objavami. Poleg tega lahko izpustite objave, ki jih ne želite prikazati
 • Ker tehnologija Bibblio razume vašo vsebino, vam ni več treba posebej označevati svojih objav
 • Samodejno strga vaše spletno mesto po vsebini in hitro daje priporočila
 • Omogoča dodajanje kode za sledenje, da boste videli, kaj vaši uporabniki klikajo
 • Spremlja, kako učinkoviti so vaši moduli s podatki o metrikah, kot so število danih priporočil in stopnja klikov
 • Podpora za več kot deset jezikov
 • Zanesljiva infrastruktura, pri čemer se vaši podatki hranijo s storitvami Amazon Web Services
 • Zanesljiva podpora strankam, ki zagotavlja odzivni čas v 24 urah

Kako prikazati povezane objave na svojem spletnem mestu z Bibblio

Zdaj, ko vemo veliko o Bibblio, poglejmo, kako se igra v akciji. V ta namen nameščam vtičnik na testnem spletnem mestu, ki vsebuje nekaj vsebine, povezane s potovanji in pustolovščinami.

Ustvarjanje modula

Ob namestitvi vtičnik doda a Bibblio postavite na nadzorno ploščo, od koder lahko dostopate do vseh funkcij vtičnika.

Prva stvar, ki jo morate storiti po namestitvi, je ustvariti svoj račun Bibblio. Prejeli boste ključe API-ja in ko jih vnesete v ustrezno polje, ste pripravljeni začeti konfiguriranje vtičnika.

Ustvari račun

Sorodnim objavam za WordPress by Bibblio lahko dovolite dostop do vseh obstoječih objav in samodejno dodajanje prihodnjih objav. Če imate vrste objav po meri, se bodo prikazale tudi tukaj.

Vključno z objavami

Zdaj lahko ustvarite modul in ga prilagodite. Modul je pripomoček, ki vsebuje povezane objave, ki lahko sedijo na katerem koli delu vaše objave ali strani. Izbirate lahko med štirimi postavitvami – Mreža, Vitrina, Stolpec in Vrstica. Na voljo je več kot 150 kombinacij pripravljenih postavitev.

Zasnova modula

Lahko prilagodite razmerje med ploščicami in dodate posebne učinke, kot so Reveal More on lebdenje, Shine on hover, Show text ločeno pod sliko ali kot overlay in drugo. Predstavljena slika vaše objave se bo samodejno prikazala v ozadju. Če za svojo objavo nimate predstavljene slike, bodo privzeto na vsaki ploščici prikazane vodne oznake v odtenkih sive barve. To je tudi mesto, kjer lahko v modul dodate kodo za sledenje, da spremljate njegovo delovanje.

Svoje module lahko ročno prilagodite tudi tako, da jih preglasite s svojim CSS. Ko boste zadovoljni z vašimi odločitvami, dajte modulu edinstveno ime in Shrani to.

Dodaj modul

Če želite pozneje kakor koli spremeniti modul, lahko to storite tudi z obiskom Bibblio> Moduli spreminjanje in posodabljanje sprememb.

Dodatni moduli

Ne le to, če obstaja kakšna posebna objava, ki je ne želite prikazati v sorodnih objavah, jo lahko izključite tako, da v urejevalcu počistite možnost, če potrdite možnost..

Izključite objave

Zaslon modula

Po ustvarjanju modula ga je najlažji način prikaza z uporabo vgrajene nastavitve Bibblio za samodejno vključitev modula po objavah. To nastavitev boste našli na glavni Bibblio> Moduli stran. Preprosto izberite modul, ki ga želite privzeto vključiti, mu dodelite naslov in ga shranite. To je to! Zdaj bodo vse vaše objave prikazale ta modul, razen če ne določite drugega.

Samodejno predstavljeni moduli Bibblio

Lahko pa imate prikaz modula tudi na več drugih lokacijah na vašem spletnem mestu. Če želite, lahko modul prikažete v telesu svoje objave. Če želite to narediti, obdržite kazalec na mestu, kjer želite, da se modul prikaže. Nato kliknite ikono Insert Shortcode v orodni vrstici.

Povezane objave za WordPress avtorja Bibblio Shortcodes

V pojavnem oknu, ki se prikaže, izberite modul, ki naj se prikaže v objavi, in kliknite OK.

Če želite, da se pripomoček prikaže v stranski vrstici ali nogi, pojdite na Videz> pripomočki in dodajte po potrebi. Preprosto kliknite, da dodate ali povlecite gradnik na želeno mesto.

Možnosti gradnikov

Razširite območje pripomočka in vnesite vse podrobnosti ter shranite vnose.

Povezane objave za WordPress avtorja Bibblio Widget

Na podoben način lahko ustvarite toliko modulov, ki jih želite, in jih dodate kamor koli želite.

Bibblio lahko začne prikazovati priporočila in se v nekaj minutah zaživi v majhnih blogih. Toda pri zelo velikih katalogih lahko celotno indeksiranje traja več ur. V mojem primeru sem Bibblio v akciji lahko videl v manj kot petih minutah. Tako je prikazano na mojem testnem mestu.

Predogled

Analytics

Bibblio ga nastavi tako, da boste lahko spremljali število shranjenih objav in število priporočil neposredno na nadzorni plošči. Če se želite poglobiti v klike na modulih in hitrost klikov, morate obiskati svojo nadzorno ploščo Bibblio.

Povezane objave za WordPress na nadzorni plošči Bibblio Analytics

Tam boste imeli dostop do podrobnejše analize tako metapodatkov, ki jih ustvari vsaka objava, kot tudi načina, kako seže vsako priporočilo. Preprosta analiza CTR vam lahko pomaga ugotoviti, kako uspešna so vaša priporočila.

Kaj Bibblio naredi samostojno

Pri sorodnih objavah za WordPress avtorja Bibblio je veliko všečkov, toda zaradi tega se mi zdi izstopajoče:

 • Popolna enostavnost, s katero sem ga lahko nastavil in dobil, da lahko v nekaj minutah pripravim priporočila
 • Priporočila temelji na umetni inteligenci, ki je prilagojena preferencam bralca in se od njih nenehno uči, da lahko pripravi konkretna priporočila
 • Vsa vsebina je shranjena na strežnikih vtičnikov, obdelava se zgodi tam in predpomnjenje. Kot rezultat dobite priporočila najvišjega razreda brez zmanjšanja hitrosti spletnega mesta ali obremenitve virov strežnika
 • Predstavljene slike se samodejno uporabljajo kot sličice – če se zgodi, da objava nima predstavljene slike, potem ploščice prikažejo vodne žige
 • Kratke kode in pripomočke za prikaz ploščic kjer koli
 • Jasna analitika, ki vključuje CTR
 • Prihrani vam težava pri obsežnem označevanju objav

Zaključne besede o sorodnih objavah za WordPress avtorja Bibblio

Brez dvoma je pristop strojnega učenja zelo učinkovit pri iskanju in posredovanju zelo relevantnih priporočil obiskovalcem. In malo je dvoma, da so povezane objave za WordPress vtičnika Bibblio odlično delo pri tem. Za izboljšanje sodelovanja uporabnikov na svojem spletnem mestu potrebujete vse orožje v oklepu. Brez dvoma se mi zdi, da gre za enega najboljših povezanih vtičnikov za WordPress in da je Bibblio lahko odličen dodatek vašemu spletnemu mestu.

Prenesite Bibblio za WordPress   Več o Bibblio

Imate vprašanje o sorodnih objavah za WordPress avtorja Bibblio, ki jih v našem vodiču nismo objavili? Samo vprašajte spodaj. Ali ste že namestili Bibblio na svojem spletnem mestu? Pustite opombo – radi bi vedeli, kako se vam je to izteklo v razdelku s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map