Pregled DesktopServer: Preprosto zaženite lokalne namestitve WordPress-a

Vsak razvijalec WordPress-a ima svoje zaloge orodij, vtičnikov in procesov, ki jim olajšajo življenje in jim prihranijo čas pri razvoju ali upravljanju spletnih mest. Eden, ki ga boste spet slišali obrezovati, je DesktopServer. Na kratko, DesktopServer ustvari okolje spletnega strežnika v vašem lokalnem računalniku in vam omogoča hitro in enostavno vrtenje spletnih mest WordPress, ki se izvajajo lokalno. Ustvaril ga je ServerPress, za Mac in PC pa je na voljo v brezplačni in premijski različici.


Pridobite namizni strežnik →

Pred DesktopServerjem bi morali namestiti MAMP, WAMP ali XAMPP in ga sami konfigurirati za vsako novo spletno mesto, ki ga želite zagnati (urediti gostiteljsko datoteko, ustvariti bazo podatkov itd.). Zlasti za nerazvijalce to ni zelo uporabniku prijazen postopek, še posebej, če želite zagnati več spletnih mest. Tudi za razvijalce, ki nimajo težav s predelavo s pristanišči, bazami podatkov in podobno, je DesktopServer najraje, ker postopek toliko hitreje opravi. DS lahko ustvari novo spletno mesto z nekaj kliki miške in nekaj sekund. Namesti vse potrebne datoteke WordPress in ustvari bazo podatkov za vas. Toda prav tu se začne osupljivo.

Zakaj izvajati WordPress lokalno?

spletna mesta namizni strežnik in lokalna

Za nerazvijalce lokalna različica spletnega mesta zagotavlja peskovnik – varen prostor, kjer se lahko igrate s svojim spletnim mestom. Lahko preizkusite vtičnike, spremenite teme itd., Ne da bi motili spletno mesto v živo. Lahko preizkusite najnovejšo nadgradnjo WordPress-a in predhodno preverite, ali bo s svojim spletnim mestom povzročil uničenje. Ni vam treba več bati gumba za posodobitev, saj boste pripravljeni na dogajanje!

Za razvijalce lokalno okolje omogoča, da napišete in preizkusite kodo po meri, preden jo potisnete na strežnik za prikazovanje ali v živo. Delo lahko opravite tudi, ne da bi morali biti povezani z internetom.

Sekundarna prednost je lokalna varnostna kopija vseh spletnih mest, na katerih ste delali. To je priročno, ko se odjemalec vrne s težavo ali novo nalogo – pripravljeno je vaše razvojno in preizkusno okolje. Ker ta spletna mesta niso dostopna v internetu, vam ni treba skrbeti za njihovo vzdrževanje in posodabljanje zaradi varnosti.

Načrti

načrt-namizje-strežnik

Verjetno imate nekaj najljubših vtičnikov ali konfiguracij, ki jih želite uporabljati na skoraj vseh WordPress spletnih mestih, ki jih ustvarite. Funkcija načrta DesktopServer vam omogoča, da ustvarite to osnovno konfiguracijo, tako da ima, ko ustvarite novo spletno mesto, že vse vtičnike, ki jih želite pripraviti, in s tem prihranite dodaten čas.

Uvoz obstoječega spletnega mesta

Velikokrat ne gradite spletnega mesta povsem iz nič – delate s spletnim mestom, ki že deluje v internetu in ga želite vnesti v lokalno okolje, da bi se z njim igrali ali naredili kakšne spremembe brez “kavbojskega kodiranja” ‘. Obstajajo številni vtičniki, kot so Duplicator, BackWPUp in drugi, ki jih lahko zaženete na svojem spletnem mestu v živo, da ustvarite zip datoteko celotnega spletnega mesta, vključno z bazo podatkov. Uvozna funkcija DesktopServer-ja je združljiva z mnogimi od njih, zato vam omogoča, da svoje obstoječe spletno mesto enostavno pripeljete v lokalno nastavitev in takoj začnete delati na njem.

namizje-strežnik-hitro uvajanjeNeposredno uvajanje

Ko ste ustvarili novo krasno spletno mesto, ga morate vrniti na strežnik. Obstaja veliko načinov za to, vključno z uporabo vtičnikov in / ali ročnega dela. Toda premium različica DS ima funkcijo Direct Deploy, ki poenostavi postopek. To je še posebej super za ne-razvijalce.

Podpirajte super ljudi

Ekipa DesktopServer je naravnost osupljiva. Stephena Carnama, razvijalca DesktopServerja, je osebno poklical ljudi, da bi jim pomagal rešiti težave (vem, ker me je, ko sem bil nov uporabnik, med vikendi poklical na pomoč) in zagotavlja čudovito podporo. Ti fantje so aktivni člani WordPress skupnosti in se preprosto zibajo. Tako ne samo, da dobite odličen izdelek, ampak tudi podpirate super ekipo.

To še ni vse

Tu nisem podrobno opisal vseh funkcij, ampak da bi vam predstavil, kaj vse lahko naredi DesktopServer – lahko tudi: naredite kopijo katerega od obstoječih lokalnih mest s klikom gumba in delite lokalno spletno mesto prek LAN-a za testiranje na mobilnih napravah integrirajte DesktopServer s funkcijami predogleda v živo Dreamweaver in Coda2.

Poskusite brezplačno

DesktopServer je na voljo v brezplačnih in vrhunskih okusih. Brezplačna različica nima vseh funkcij, vendar bo primerna za nekatere uporabnike. Razvijalci ali ljudje, ki upravljajo z več spletnimi mesti, bodo verjetno želeli dobiti premijsko različico (trenutno cena je 99,95 USD).

Prenesite namizni strežnik →

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map