Pregled dirigentov: drugačen gradnik postavitve WordPress postavitve

Conductor je vtičnik WordPress iz Matt Medeiros studia Slocum, katerega namen vam je omogočiti zgradite postavitve, bogate z vsebino, ne da bi pri tem naredili kodiranje. Postopek ustvarjanja poteka s predogledom v neposredni bližini, kar vam daje realno predstavo o tem, kako bo videti vaš končni izdelek, ko delate na njem.


Dirigent vam omogoča izbiro razpoložljivih postavitev in nato to postavitev napolnite z vsebino. Ta vsebina je lahko v obliki objav in strani z vašega spletnega mesta ali katerega koli od pripomočkov, ki so aktivni na vašem spletnem mestu.

Ena velika uporaba tega vtičnika je za ustvarjanje postavitev strani po meri, ki potegnite vsebino iz določenih kategorij ali vrst objav. Če želite na določen način prikazati izbor svojih objav ali izdelkov na eni strani, si želi Dirigent odstraniti veliko bolečine in truda, ki bi sicer šel v kodiranje vaše lastne arhivske strani ali postavitve domače strani.

To pa ni vse, kar lahko naredi Conductor, zato preberite nadaljevanje in si oglejte razburljivo orodje za oblikovanje postavitve vsebine za WordPress..

Kaj lahko storite z dirigentom?

Dirigent bi lahko opisali kot orodje za ustvarjanje strani za WordPress. Vendar pa njegove značilnosti omogočajo drugačen način vtičnika za številne druge možnosti za ustvarjanje strani, ki so že na trgu.

Čeprav ne sodi s predlogami ciljne strani in veliko knjižnico elementov povleci in spusti, ki jih najdemo pri nekaterih drugih vtičnikih za ustvarjanje strani, ima Conductor drugačen nabor funkcij in uporab, zaradi katerih je prav tako dragocen.

Ustvari prikaze vsebine po meri

Ko gre za ustvarjanje postavitev, Conductor ne izumlja kolesa in namesto tega uporablja intuitivni WordPress Customizer. S pomočjo orodja za prilagajanje lahko zdaj ustvarite postavitve po meri in nato izberete, katera vsebina bo prikazana v teh postavitvah.

Izhod za prilagajanje prevodnikov majhen

To je lahko seznam nedavnih objav, specifičnih vsebine iz določene vrste ali taksonomije, ali pa še veliko več.

Podpora za polja polj, vrste pošte in taksonomije po meri

Lahko celo prikaz vsebine iz polj po meri v postavitvi, ki bo resnično koristna vsem, ki delajo s svojimi polji po meri ali tistimi, ki so del drugih vtičnikov, ki jih imajo na svojem spletnem mestu.

Nastavitve zaslona prevodnika

Dobite tudi veliko uporabnih kontrol, ki določajo, koliko vsebine bo prikazano v postavitvi in ​​v kakšni obliki. To vključuje, ali želite prikazati predstavljeno sliko objave – in če je, kakšno velikost – pa tudi celotno vsebino objave, samo izsek ali samo naslov ter še nekaj drugih možnosti.

Poleg tega so lahko kateri koli elementi, ki jih izberete za prikaz povlekel in spustil na svoje mesto da dobite ravno pravo postavitev, ki jo potrebujete.

Live Frontend Preview v realnem času

Ko sestavite svojo postavitev in jo napolnite z vsebino, se celoten postopek odvija prek programa WordPress Customizer. To pomeni dobite v živo predogled strani soočenja strani. Ta predogled v realnem času hvaležno odstrani potrebo po ohranjanju varčevanja, preklopu zavihkov in osvežitvi, ki jih najdemo pri nekaterih drugih orodjih za izdelavo WordPressa.

Ali želite ustvarite svojo lastno postavitev domače strani ki svojim novim obiskovalcem nemudoma pokaže najboljšo vsebino ali pa morate sestaviti svojo lastno arhivsko stran z kategorijo ali objavo, vam Conductor nudi orodja za to, in sicer brez potrebe po urejanju nobene kode.

Prikažite morebitne aktivne gradnike

Poleg tega, da lahko v svojo postavitev vstavite pripomočke Conductor, da boste na svojem spletnem mestu potegnili vsebino iz različnih virov, vstavite poljubne pripomočke ki so aktivni na vašem spletnem mestu.

Vodnik vstavite pripomoček

To vključuje ne samo standardne widgete WordPress, ampak tudi tiste iz drugih vtičnikov, ki jih uporabljate. To vam omogoča veliko možnosti, kakšno vrsto vsebine želite prikazati v svojih postavitvah.

Brezšivne integracije

Kot vključuje Dirigent integracija s priljubljenim vtičnikom za ustvarjalce trgovin WooCommerce, lahko ga uporabite za izdelavo postavitev strani po meri, da prikažete izdelke tako, kot želite. To vključuje vizualne kontrole za izbiro informacij, ki naj bodo prikazane iz teh izdelkov, kot so cena, teža ali kaj drugega, kar je v poljih po meri.

Na voljo so tudi številni dodatki za Conductor. Ena od njih mu omogoča, da se vključi v temo AgentPress za okvir Genesis. To bo všeč vsem, ki z WordPressom gradijo nepremičninsko spletno mesto.

To je treba omeniti tudi Dirigent bo sodeloval s katerim koli WordPressom tema. Vtičnik preprosto prevzame oblikovanje izbrane teme in tako zagotovi, da se vaše postavitve po meri brez težav integrirajo s preostankom spletnega mesta.

Kako sem uporabil dirigent

Na mojem spletnem mestu WordPress sem pred kratkim začel sodelovati z vrstami objav po meri in ustvaril novo vrsto objave za prikaz določene vrste vsebine, ki sem jo objavljal.

Takrat sem si želel ustvarite arhivsko stran ki bi mojim obiskovalcem prikazoval vse najnovejše objave te vrste objav. Vendar sem želel, da se ta arhivska stran razlikuje od navadne arhivske strani, ki jo uporablja moja izbrana tema.

Imel sem dve glavni možnosti: kodirati novo stran sam ali najeti razvijalca. Ker nisem veliko koder, je bila to naloga, ki sem jo postavil na zadnji gorilnik za deževen dan.

Stran s arhivom po meri dirigenta

Vendar, ko sem se prijel za Dirigenta, sem bil hitro sposoben ustvarite lastno arhivsko stran po meri da prikažem najnovejše objave te vrste na takšen način, kot sem želel. Poleg tega bi lahko nato ponovil ta postopek in sestavil arhivske strani po meri za kategorije, oznake in druge taksonomije po meri, ki se uporabljajo na mojem spletnem mestu, vse brez potrebe po najemu zunanje pomoči ali vkopavanju v kodo moje teme.

To je samo ena uporaba za Dirigenta in prepričan sem, da boste našli še veliko drugih, vendar bi zame upravičil ceno vstopa samo.

Zaključek

Na prvi pogled se morda zdi, da Conductorju manjkajo nekatere funkcije, ki pritegnejo pozornost drugih orodij za izdelavo WordPress-a. Vendar je pomembno, da se tega spomnite je drugačna vrsta orodja, in morda tisto, ki bo bolj všeč tistim, ki že nekaj časa uporabljajo WordPress in izkoristijo nekatere njegove naprednejše funkcije, kot so vrste po meri po meri, taksonomije po meri in polja po meri in ki želijo hiter in enostaven način za prikaz te vrste vsebine v njihovih lastnih postavitvah.

Ne glede na to, ali ste izkušeni razvijalci, ki želite prihraniti čas, ali nekdo, ki mora ustvariti lastne postavitve, bogate z vsebino, ne da bi se naučil kodirati, je Conductor orodje, ki ga vsekakor morate podrobneje pogledati..

Izvedite več o Dirigentu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me