Pregled dodatkov Amelia: Enostavna rezervacija termina za WordPress

Pregled dodatkov Amelia: Enostavna rezervacija termina za WordPress

Niso vsi WordPress vtičniki za rezervacijo takšni, kot so bili ustvarjeni. Nekateri od njih nimajo funkcij, potrebnih za učinkovito izvajanje operacij sestankov, druge pa so stare in zastarele. Ne želite nobenega od teh, vendar se zdi, da Amelia rezervacijski vtičnik želi zagotoviti, da so vsi uporabniki zadovoljni tako s funkcionalnostjo kot s slogom.


V tem pregledu vtičnikov za rezervacijo Amelia bomo govorili o njegovih najboljših lastnostih, zakaj menimo, da je eden najboljših na voljo za vnos WordPress vtičnikov in kako je zelo prilagodljiv mehanizem rezervacij za številne vrste podjetij.

UČITE VEČ O AMELIJI

Kaj razlikuje Amelia Booking Engine razlikuje?

Amelia velja za vtičnik za rezervacije na ravni podjetja. Zato se lahko celotna ekipa prijavi v motor in upravlja z sestanki, ki se prihajajo. To je dokaj lahek sistem, vendar še vedno prejemate celoten nabor orodij za stvari, kot so upravljanje storitev, lokacij, strank in plačil.

Vse to poteka prek nadzorne plošče WordPress, kjer so vse nastavitve in orodja Amelia združene v en eleganten uporabniški vmesnik.

Torej, če bi zagovarjal dve stvari, zaradi katerih Amelia rezervacijski mehanizem izstopa, bi rekel vmesnik za zaledje in sočelje. Nekaj ​​smo se že pogovarjali o zaledju, vendar je pomembno, da se zavedamo, kako gladke so rezervacije skozi vtičnik.

Najprej lahko vtičnik za rezervacijo Amelia prilagodite za več vrst industrije. na primer, pravni svetovalec ne bi imel težav z močnim modulom za privabljanje novih strank.

Tu je še nekaj drugih podjetij, za katera je znano, da imajo vtičnik Amelia:

 • Zdravilišča in saloni
 • Telovadnice in osebni trenerji
 • Servisni centri
 • Zasebne ambulante
 • Kozmetični saloni
 • Psihologi
 • Turistična industrija
 • Katera koli vrsta zdravnika
 • Veliko več

Pregled vtičnikov Amelia Booking: Demos

In to je tisto, kar je super pri Ameliji. Začnete tako, da zgrabite predlogo in dodate polja, potrebna za vašo rezervacijo. Nato lahko blagovno znamko prilagodite tako, da ustreza trenutni temi, ne da bi morali sami kodirati modul. To je korak za korakom čarovnik za rezervacijo, ki stranke vodi skozi postopek imenovanja za čim manj zmede.

Najboljše lastnosti Amelije

Z vtičnikom za rezervacijo Amelia lahko prilagodite motor za rezervacije za svoje podjetje in integrirate plačilni sistem za vaše stranke, da vam denar takoj pošljejo. Poleg tega je na voljo veliko informacij o zaledju, da vidite, koliko srečanj je bilo opravljenih in kaj morate upravljati.

Kaj še lahko pričakujete od Amelije?

Številni zaposleni, ure in lokacije

Motor Amelia je s svojimi urami in zaposlenimi precej prilagodljiv. Na primer, omogoča rezervacije z več zaposlenimi. Vtičnik ima možnosti za prodajo več storitev ali njihovo razčlenitev v kategorije.

Uživam tudi v funkcijah poslovne lokacije, kar pomeni, da bi telovadnica lahko zbirala sestanke na podlagi lokacije, ki je najbližje stranki.

Enostaven koledar za upravljanje

Koledar je viden na sprednji in zadnji strani. Z nastavitvami si oglejte in prikažite filtre na podlagi osebja, lokacij in storitev. Poleg tega Amelia vključuje skupen prikaz koledarja z možnostmi razkrivanja različnih pogledov, kot so mesečni ali dnevni prikazi.

Skupni koledar Amelia

Vmesnik za rezervacijo z orodji za iskanje

Amelia ponuja iskalno vrstico, kar je postalo pravilo za številne spletne strani za rezervacije. Tako lahko uporabnik vnese nekaj ključnih besed, ki ustrezajo njihovim željam iskanja. Nato se rezervacijski mehanizem odloči, kateri rezultati so za stranko najpomembnejši.

Pregled dodatka za rezervacijo Amelia: Vmesnik za rezervacijo z iskalnimi orodji

Odličen primer tega bi bil za osebnega trenerja v telovadnici. V tej telovadnici je lahko na desetine trenerjev, osebno pa mi je všeč samo dva za moj polk za vadbo. Zato bi rezervacijskemu motorju povedal, da si želim, da bi bil John kot moj trener na določen datum.

Vtičnik za rezervacijo Amelia bi na ta datum dostavil vse razpoložljive čase za Janeza.

Katalog storitev in kategorij

Storitve so pogosto razčlenjene na posebne kategorije. Na primer, telovadnica joge ima različne vrste pouka, nekateri pa niso primerni za vse stranke. Torej, lahko imate čudovito galerijo na mreži, ki prikazuje vse te storitve. To deluje s kratko kodo, zato je galerijo mogoče vstaviti kamor koli na vašem spletnem mestu.

Pregled vtičnikov Amelia Booking: Katalog storitev in kategorij

Združite to s čarovnikom za postopno rezervacijo in iskalno vrstico, Amelia pa ponuja čudovit uporabniški vmesnik.

Koliko stane?

The Rezervacijski vtičnik Amelia se prodaja vtičnike TMS. Licenca za posamezno spletno mesto (od maja 2019) znaša 59 dolarjev na leto za posamezno spletno mesto, kar je neverjetna cena za tako močan vtičnik za sestanke. Ta licenca se uporablja na enem samem spletnem mestu – ne glede na to, ali gre za vaše spletno mesto ali stranko. To omogoča dostop do vseh odličnih in zmogljivih funkcij vtičnika za rezervacijo in polnjenje končnih uporabnikov (z izjemo so omejena območja na vašem spletnem mestu, na primer, ko morajo uporabniki najprej plačati prej dostop do obrazca za rezervacijo).

Torej, kot vidite, je cena precej razumna. To vključuje celo leto podpore strankam, s čimer je cena po našem mnenju vredna.

Kot pri vseh vtičnikih CodeCanyon tudi tukaj ni potrebe po razširitvi vaše podpore. Pristojbina v višini 59 dolarjev je enkratno plačilo, ki vtičniku zagotavlja posodobitve za vse življenje.

Podpora strankam pri razvijalcih Amelia

Pregled vtičnikov Amelia Booking: Podpora

Uporabniško podporo za Amelia zagotavljajo TMS-Plugins, ki so znani po odzivnih in koristnih odgovorih. To je bistvenega pomena, ko se vaše podjetje zanaša na rezervacijski mehanizem, da lahko stranke prihajajo skozi vaša vrata.

Kot je omenjeno v razdelku o cenah, uporabniki Amelije prejmejo podporo šest mesecev z redno licenco. To podporo lahko podaljšate na 12 mesecev in nadaljujete s plačevanjem, če želite še več.

TMS-vtičniki imajo a sistem vozovnic na lastnem spletnem mestu, tako da lahko neposredno komunicirate z oddelkom za podporo. Glede na to, kar sem doživel, je ekipa za podporo zelo odzivna in dobro pozna ta vtičnik.

Prav tako je lepo videti, da so komentarji napolnjeni z odgovori razvijalcev. To je super za vsa vaša vprašanja v predprodaji. Na splošno se zdi, da ne bi smeli imeti težav s stikom s podporo strankam, če plačujete za Amelia.

Kdo bi moral upoštevati vtičnik Amelia za rezervacijo / imenovanje?

Trdim, da če za svoje podjetje potrebujete mehanizem za rezervacijo ali sestanek, upoštevajte Amelijo kot eno izmed odločitev številka ena. Namesto brezplačnega vtičnika je tvegano namestiti in poskušati voditi celotno podjetje okoli njega. Za kakovostno podporo ni nobenega zagotovila in kdo ve, ali bo vtičnik čez dve leti?

Z Amelijo prejmete odlično ekipo za podporo, mehanizem za rezervacijo z veliko funkcijami in možnosti prilagajanja, ki jih potrebujete za prilagajanje orodja za rezervacijo na vaše trenutno spletno mesto.

Poleg tega vtičnik sodeluje s številnimi podjetji in industrijami, kot so zdravniki, telovadnice in saloni. Torej, poskusite Amelijo in pred nakupom preverite predstavitve.

Več o Ameliji

Če imate kakršna koli vprašanja glede tega pregleda vtičnika za rezervacijo Amelia, nam to sporočite v spodnjih komentarjih. Ali če ste uporabljali vtičnik in želite deliti, bi radi vedeli, kaj menite o tem močnem vtičniku za rezervacijo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map