Pregled gostovanja DreamPress WordPress

Radi delimo najnovejše in največje možnosti gostovanja WordPress, ki so na voljo na spletu, zato vas moramo predstaviti v DreamPressu. DreamPress je upravljano gostovanje WordPressa, ki ga ponuja DreamHost, ki je napolnjen z odličnimi funkcijami, kot nalašč za vse blogerje ali mala podjetja. Kliknite gumb ali nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o DreamHost-u. Oh, in ravno zdaj lahko s kodo dobite Shah DreamHost Shared Hosting za samo 5,95 USD / mesečno (to je 33% popusta!) WPEXPLORER33.


Spletno gostovanje DreamHost

Zakaj izbrati DreamHost

Vemo, da lahko izbirate med številnimi gostiteljskimi podjetji in res je težko najti pravega za vas. No, DreamHost bo morda ravno prav. DreamHost, ki je bil leta 1997 ustanovljen v sobi za študentske domove, zdaj gosti več kot 1,5 milijona spletnih mest. V svojih letih delovanja so se osredotočili na storitev, varnost, zabavo in prilagodljivost – in očitno jim to uspeva.

Možnosti spletnega gostovanja

Ena ključnih točk za izbiro pravega gostitelja za vas je iskanje načrta, ki ustreza vašim potrebam. Želite načrt, ki ponuja funkcije, ki jih boste uporabljali. Če ne veste ničesar o strežnikih, potem bi verjetno morali deliti ali upravljati gostovanje. Če pa poznate svojo pot okrog strežnika in se želite resnično spoprijeti z rokami, bi morda šli z VPS ali namenskim strežnikom. DreamHost ponuja veliko načrtov, ki bodo ustrezali različnim potrebam po gostovanju:

Skupno gostovanje: Odličen za bloge, portfelje, mala podjetja in druga nova spletna mesta
Upravljavec WordPress gostovanja: Zlasti za spletna mesta, ki se izvajajo na WordPressu
Upravljavec VPS gostovanja: Dovolj zmogljiv za podjetja, trgovine, razvijalce in še več
Namenski strežniki: Popolnoma urejena in pripravljena na spletna mesta z veliko prometa

Seveda vsaka od teh možnosti gostovanja vključuje različne ravni storitev, tako da lahko povečate, ko vaše potrebe po gostovanju rastejo.

Funkcije spletnega gostovanja

lastnosti sanjskega hosta

Poleg tega DreamHost ponuja odlične funkcije za vse svoje stranke. Ne glede na to, kateri načrt ste izbrali, nekatere od funkcij gostovanja, v katerih boste zagotovo uživali v DreamHostu, vključujejo:

 • Nadzorna plošča: Nadzorna plošča DreamHost je ključna za vaše gostovanje. Lahko upravljate svoj račun, si ogledate svoje domene, dodajate ali brišete uporabnike in celo dostopate do namestitev z enim klikom. Poleg tega obstajajo številne druge uporabne hitre povezave za pošto, VPS, namenske strežnike, zaračunavanje, podporo in še več.
 • Namestitev z enim klikom: Standardni pri večini spletnih gostov je postopek namestitve WordPressa (ali druge platforme) enostaven. Brez prijave prek FTP. Ni prenosa zadrge. Preprosto kliknite gumb, počakajte nekaj minut in že ste pripravljeni.
 • Awesome Support Techs: Kdo ne želi koristne podpore? Ko delate na svojem spletnem mestu in naletite na težavo, je lepo vedeti, da obstajajo dobro poznani ljudje, do katerih lahko poiščete pomoč.
 • Generator spletnih mest za mobilne naprave: Ta funkcija omogoča DudaMobile, da lahko ustvarite mobilno različico svojega spletnega mesta (v nasprotju s preprosto uporabo odzivne predloge spletnega mesta).
 • Integracija trgovine s kavarnami: Izdelava spletne trgovine je odličen način za pridobivanje nekaj dodatnega denarja, in čeprav lahko vedno uporabljate vtičnik, kot je WooCommerce ali Easy Digital Downloads, DreamHost tudi v celoti podpira Cafe Commerce – tako da imate veliko možnosti za gradnjo trgovine.
 • Samodejna preiskava zlonamerne programske opreme: Zlonamerna programska oprema ni več, in DreamHost izvaja lastne avtomatične preglede, da bi zlonamerno programsko opremo spremljal.
 • Integracija CloudFlare: Dober CDN lahko pomaga zmanjšati čas nalaganja strani za obiskovalce po vsem svetu, Cloudflare pa je eden najboljših tam.
 • 100-odstotno jamstvo za nepravočasno: V popolnem svetu vaše spletno mesto ne bi nikoli padlo in DreamHost želi, da bi bila vaša izkušnja gostovanja čim bolj popolna. Imajo stoodstotno garancijo za uptime (seveda pa pride čas, da se vaš strežnik za nekaj minut spusti zaradi vzdrževanja, posodobitev programske opreme itd., Vendar vas večina gostiteljev o tem vnaprej obvesti).

Gostovanje WordPress z upravljanjem DreamPress

zvezek za WordPress

Če še niste vedeli, imamo radi WordPress. Zato nismo mogli čakati, da izvemo več o DreamPressu – v celoti upravljanem programu WordPress za gostovanje podjetja DreamHost (ki je trenutno 20%, kar znaša le 19,95 USD na mesec). DreamHost je postal WordPress partner leta 2005 in od takrat je pri njih že več kot 750,00 WordPress spletnih mest. Tu je vrhunec tega, kar je vključeno v njihovo močno DreamPress gostovanje:

 • Samodejna namestitev WordPress-a: Pozabite na namestitev z enim klikom – s programom DreamPress WordPress je že nameščen za vas.
 • Samodejne posodobitve programa WordPress: DreamPress olajšuje gostovanje vašega spletnega mesta, zato bodo poskrbeli za osnovne posodobitve programa WordPress. Torej ne skrbite, če se odpravljate na dopust ali imate opravljene naročila, bo DreamPress posodabljal svojo različico WordPressa.
 • Optimizirana konfiguracija gostovanja: Strežniki so zapleteni in če ne veste, kaj počnete, bi morali sami poskušati spremeniti nastavitve. Prepustite to strokovnjakom, ki imajo vsak DreamPress strežnik posebej za WordPress.
 • Nameščen WP-CLI: Za bolj napredne uporabnike WP-CLI že nameščena enostavna uporaba pozovnic ukazne vrstice, ki je prilagojena dev-jem, takoj iz polja.
 • Upravljani strežniki VPS in MySQL: Gostovanje, ki ga upravlja Yup. Kot smo že rekli, vam za strežnike sploh ni treba skrbeti. DreamHost naredi vse za vas!
 • Spletna nadzorna plošča: To je enaka prej omenjena nadzorna plošča, kjer lahko upravljate vse, kar je povezano z vašim načrtom gostovanja DreamPress.
 • Strokovna podpora za WordPress: Ko postavljate vprašanje, je pomembno, da vprašate pravo osebo, s DreamHostovim timom strokovnjakov za WordPress pa lahko postavite kakršno koli vprašanje, ki ga imate, in veste, da dobite dober odgovor.
 • Združljivo s katero koli temo / vtičniki: Prav ste prebrali to pravico, katero koli temo, kateri koli vtičnik. Obstajajo dobesedno neomejene kombinacije. Če imate super temo ali vtičnik, ki ga želite uporabljati, ga ne bi smeli imeti namestiti na DreamPressu.
 • Lakiranje: CloudFlare je odličen, vendar predvajanje predpomnilnika doda vaše spletno mesto še več zmogljivosti. Ta pospeševalnik HTTP pomaga strežnikom DreamPress, da vam spletna mesta oddajo dvojno!
 • Samodejno dnevno varnostno kopiranje: Varnostne kopije so sestavni del vseh varnostnih režimov WordPress, in ker je to tako pomemben dejavnik, je DreamHost te funkcije vključil v svoje načrte DreamPress.
 • Izbirna varnostna kopija v oblaku DreamObjects: To je vrhunska funkcija, ki jo lahko dodate za doplačilo – varno in varno okolje v oblaku, s katerim lahko shranite te dnevne varnostne kopije.
 • Neomejeno skladiščenje / pasovna širina: To ste že videli (prepričan sem), in podobno kot mnogi drugi gostitelji in načrt gostovanja vam DreamPress zagotavlja, da lahko uporabite toliko prostora, kot je potrebno. Seveda iz razloga (če imate spletno mesto z veliko prometa, boste morali svoj načrt spremeniti v višino).
 • Neomejena e-poštna sporočila: Nekateri upravljani načrti gostovanja tega ne vključujejo, vendar smo veseli, da je DreamPress storil. Če razmišljate o vodenju svojega poslovnega spletnega mesta na DreamPressu, morate ustvariti profesionalne e-poštne račune za vsakega od zaposlenih.

Precej lep seznam funkcij, kajne? DreamPress je zgrajen na upravljanih virtualnih zasebnih strežnikih (VPS), ki jih upravlja DreamHost, in je pripravljen, da gre takoj ven. Strežniki DreamPress so vnaprej konfigurirani tako, da uporabljajo najboljše možnosti za WordPress, zato vam ni treba, da se z nastavitvami strežnika sami dotaknete.

Poleg tega so dodali še predpomnilno plast laka (plus Lakirajte vtičnik HTTP Purge) za izboljšanje uspešnosti vašega spletnega mesta. In ne skrbite – katera koli tema ali vtičnik bo deloval s DreamPressom (vključno z lastno temo Tour), torej glede na to, kako je videti in deluje vaše spletno mesto. Zdaj, ko imate predstavo o tem, kaj sploh je DreamPress!

Samo nekaj misli

dreampress-misli

V DreamPressu se veliko dogaja, vendar je nekaj funkcij, ki jih redno uporabljam, ki trenutno niso na voljo. Prva je večstranski podpora. Za večino ljudi to ni veliko. Če imate en ali nekaj spletnih dnevnikov ali podjetij, ki uporabljajo WordPress, boste morali preprosto kupiti ločen načrt gostovanja za vsako spletno mesto.

Druga funkcija, ki manjka, je a uprizoritev območje. Resnično upam, da je to DreamHost nekaj v svojih delih. Osebno sem ugotovil, da so prizorišča območij koristna za različne namene, eden najpomembnejših pa je preizkušanje posodobitev (zlasti za teme WordPress in WordPress). Toda za večino uporabnikov (ki ne posodabljajo skeptikov kot jaz), verjetno ne boste toliko zamudili območja uprizarjanja.

Poleg tega ima DreamPress vse, kar bi WordPress uporabnik morda potreboval – celo vgrajeno predpomnjenje. Oh, in za razliko od mnogih drugih upravljanih načrtov gostovanja WordPress na trgu, DreamPress nima nobenih vtičnikov WordPress na črnem seznamu, ki jih ne bi dovolili uporabljati (vsaj ne, kar bi lahko našel). Nekateri spletni gostitelji imajo seznam nedovoljenih vtičnikov, da preprečijo podvojeno delovanje. Toda s DreamPressom so nastavitve ohranili precej čiste, tako da, če želite resnično uporabljati BackWPup ali YARPP potem pa pojdi.

Zavijanje

Upajmo, da ste uživali v našem notranjem pogledu na DreamPress! To se zdi kot dobra možnost gostovanja v WordPressu in DreamHost je dodal nekaj odličnih funkcij za lažjo nastavitev spletnega mesta WordPress. Če ste že uporabljali DreamHost ali DreamPress, nam sporočite vaše misli spodaj. Radi bi slišali od resničnih uporabnikov, kako deluje njihovo gostovanje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map