Pregled gostovanja Kinsta Upravljavec WordPress (2019)

Kinsta je eden najbolj cenjenih upravljalcev ponudnikov gostovanja WordPress, ki ga poganja Google Cloud Platform. V tem članku bomo pregledali upravljano storitev gostovanja WordPress podjetja Kinsta in primerjali njeno delovanje.


Gostovanje za Kinsta WordPress

Kaj bomo pokrivali

Kot večina upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress tudi Kinsta ponuja vrhunsko zmogljivost in zvezdniško podporo. Vendar pa je to, kar jo loči od konkurence, različne storitve z dodano vrednostjo dopolnilo njeno jedro, ki ga upravlja WordPress ponudba gostovanja.

Poudariti moramo, da uspešnosti Kinsta nismo primerjali z drugimi upravljanimi ponudniki gostovanja WordPress. Naša namera za leto 2019 Kinsta ga je pregledala, da bi izpostavila dodatne funkcije – razen upravljanega gostovanja WordPress -, ki Kinsta ločuje od konkurence.

Seveda bomo rezultate testiranja uspešnosti, ki jih izvajamo na Kinstaju, delili s svojimi lastnimi Skupna tema. Če posebej iščete merila uspešnosti, jih lahko preprosto najdete v Googlu s preprostim napisom »Kinsta vs ” Iskanje.

Kot pri vseh naših pregledih, tudi naš namen ni prepričati vas k nakupu Kinsta, da bi lahko dobili pridruženo provizijo. Naš edini namen je, da vam predstavimo pregled storitve z vidika končni uporabnik. Brian, ki vodi vsebino v Kinstah, je bil prijazen, da je delil 30-dnevni demo račun, ki smo ga največ izkoristili. (Hvala, Bri!)

Tu je kratki pregled tega, kaj bomo pokrivali:

 • Pregled tehnološkega nabora Kinsta
 • Kinsta armaturna plošča v globino (to je najboljši del, obljubim)
 • WordPress varnostne kopije v Kinsti
 • Orodja za optimizacijo učinkovitosti
 • Varnost WordPressa s Kinsta
 • Kinsta analitika – vključno s spremljanjem prometa in uspešnosti
 • Merila uspešnosti
 • Načrti cen, skupna ponudba in dodatki
 • Podpora in zaključek

Začnimo!

Pregled Kinstajevega strežnika za upravljanje WordPress gostovanja

Kinsta je v celoti zasnovan na “najvišji ravni omrežja” platforme Google Cloud. Tako Kinsta omogoča dostop do vrhunskih strežnikov z najnižjo zakasnitvijo v 20-ih Googlovih podatkovnih centrih v oblaku. Izberete lahko (in bi morali) izbrati podatkovni center, ki se nahaja najbližje prometu vašega spletnega mesta, ki prevladuje. Na primer, ker je večina mojih potencialnih obiskovalcev iz Indije, sem v testnem računu izbral mumbajski podatkovni center.

Vsak stroj Kinsta, ki gostuje v Googlu Cloud, ima 96 procesorjev in sto gigabajtov RAM-a. Vsako WordPress spletno mesto, ki gostuje v Kinstu, je nameščeno v svojem lastnem izoliranem vsebniku programske opreme (znotraj Google Cloud-a). To pomeni, da če imate v načrtu Kinsta tri WordPress spletna mesta, imate tri izolirane vsebnike. Ta programska izolacija ponuja dve različni prednosti:

 1. Vaša spletna mesta lahko spreminjajo na zahtevo brez izpadov. To je še posebej koristno za krmarjenje po učinku »Shark Tank« – na primer, ko vaše spletno mesto zadene prvo stran Reddita ali je predstavljeno na HackerNews ali celo Shark Tank!
 2. Vaše spletno mesto ostane nespremenjeno, tudi ko je v istem javnem oblaku ogroženo spletno mesto druge osebe. Rešitev zabojnika odlikuje varnost po zasnovi.

Kar zadeva strežniško programsko opremo, Kinsta deluje na optimizirani niz Nginx (spletni strežnik) in MariaDB ter ponuja več različic motorjev PHP od 7.1 do najnovejše različice 7.3 (od decembra 2018). Obstaja na vrsto drugih funkcij varnosti in učinkovitosti, o katerih bomo razpravljali v tej vaji. Zdaj raziščimo sijajno armaturno ploščo.

Raziskovanje nadzorne plošče MyKinsta

posnetek zaslona nadzorne plošče MyKinsta

Nadzorna plošča MyKinsta

Kinsta, imenovan zelo lastni portal za upravljanje spletnega mesta MyKinsta, je fantastična, intuitivna nadzorna plošča za upravljanje vseh vaših WordPress mest. Nadzorna plošča Kinsta sledi filozofiji oblikovanja, ki je simbolična za nadzorno ploščo WordPress, ki jo vsi poznamo in imamo radi.

Tako kot na nadzorni plošči skrbnika WordPress, tudi glavne možnosti najdete na modri stranski vrstici na levi strani. Vsak modul ima svoje podnastavitve, ki sledijo podobnemu načrtu.

Nadzorna plošča MyKinsta pokriva vse od upravljanja spletnega mesta, varnostnih kopij WordPressa, analitike spletnih strani, obračunavanja, podpore in upravljanja uporabnikov. V prihodnjih razdelkih bomo zajeli najpomembnejše module.

Modul za upravljanje spletnega mesta Kinsta

posnetek zaslona modula za upravljanje spletnega mesta MyKinta

Modul za upravljanje spletnega mesta MyKinta

The Upravljanje spletnega mesta modul na nadzorni plošči MyKinsta vam nudi informacije o zunanjem dostopu do vašega spletnega mesta, vključno sFTP, SSH in dostop do baze podatkov, vključno s phpMyAdmin. Gesla za SFTP in phpMyAdmin lahko enostavno spremenite s klikom na gumb.

Prva stvar, ki jo opazite, je zelena V ŽIVO ikono, ki je vidno prikazana v vsakem podmodulu na nadzorni plošči MyKinsta. Lahko preklopite na STAGING okolje s klikom na Spremeni okolje v zgornjem desnem kotu.

Upravljanje domen v MyKinsta

posnetek zaslona nadzorne plošče za upravljanje domen v kinsti

Upravljanje domen v Kinsta

The Domene zavihek vam omogoča upravljanje domen, ki se preslikajo v vašo namestitev WordPressa. Tu lahko dodate / odstranite domene in konfigurirate primarno in sekundarno domeno za svoje spletno mesto. Izkoristite lahko tudi začasni URL Kinsta (sitename.kinsta.cloud), če želite preizkusiti svoje spletno mesto, preden ga preselite na.

Varnostne kopije WordPressa s Kinsta

posnetek zaslona upravljanja varnostnih kopij WordPress v Kinsta

WordPress varnostno kopiranje v Kinsti

Vedno smo poudarjali pomen ob rednem varnostnem kopiranju vašega spletnega mesta WordPress. Iskreno, bili smo navdušeni nad stopnjo resnosti Kinsta z varnostnimi kopijami WordPress-a.

 • Samodejno dnevno varnostno kopiranje: Najprej Kinsta samodejno ustvari varnostno kopijo spletnega mesta WordPress vsak dan. Lahko ga obnovite z enim klikom. Varnostne kopije so shranjene dva tedna.
 • Ročne varnostne kopije: Ustvarite lahko do 5 ročnih varnostnih kopij, ki so shranjene tudi dva tedna.
 • Naložljive varnostne kopije: Vsak teden lahko ustvarite tudi eno varnostno kopijo, ki jo je mogoče prenesti 24 ur od trenutka ustvarjanja varnostne kopije. To je koristno, če želite obdržati ločeno varnostno kopijo spletnega mesta zunaj Kinsta.
 • Sistemsko ustvarjene varnostne kopije: Poleg vsakodnevnih varnostnih kopij bo Kinsta samodejno ustvaril varnostne kopije vašega spletnega mesta, ko izvajate katerega koli od teh dogodkov: (i) uporabite orodje za iskanje in nadomeščanje na nadzorni plošči MyKinsta, (ii) potisnite okolje STAGING LIVE in (iii) obnovite varnostno kopijo v vaše okolje LIVE. Varnostne kopije, ustvarjene s sistemom, se hranijo tudi 14 dni.
 • Počasne varnostne kopije: Za velika prometa in kritična spletna mesta ponuja Kinsta pogostejše možnosti varnostnega kopiranja. Vsako šest ur lahko varnostno kopirate spletno mesto za dodatnih 50 USD / spletno mesto / mesec, urne varnostne kopije pa stanejo 100 USD / spletno mesto / mesec.

Poleg varnostnih kopij, ki so dostopne uporabnikom, Kinsta hrani tudi obstojne posnetke diskov vsake naprave v svoji infrastrukturi vsake 4 ure za 24 ur in nato vsaka 24 ur za dva tedna. Posnetki (ki vsebujejo varnostno kopijo) so shranjeni v različnih podatkovnih centrih od mesta, kjer so bili prvotno ustvarjeni. To pomeni, da so odvečni v primeru nesreč.

Orodja za upravljanje programa MyKinsta WordPress

posnetek zaslona orodij za upravljanje MyKinsta WordPress

Orodja za upravljanje MyKinsta WordPress

To je daleč ena izmed mojih najljubših stvari iz Kinsta. Ta orodja vam omogočajo, da v nekaj klikih opravite mučna opravila. Preučimo vsakega od njih:

 1. Počisti predpomnilnik spletnega mesta: Na voljo je tudi na nadzorni plošči WordPress, s to možnostjo lahko očistite predpomnilnik spletnega mesta WordPress neposredno z nadzorne plošče MyKinsta.
 2. SSL potrdilo: S tem ustvarite nov certifikat SSL za vaše WordPress spletno mesto z uporabo Let’s Encrypt. Ko je ustvarjeno, lahko posodobite / odstranite SSL potrdilo ali dodate po meri.
 3. Prisilite HTTPS: Ta možnost vam omogoča, da HTTPS omogočite povsod na vašem spletnem mestu – vključno s slikami in drugimi viri, kot so datoteke CSS in JavaScript. To je zelo koristno, če želite zagotoviti, da vaše celotno spletno mesto deluje v celoti na šifrirani povezavi od konca do konca.
 4. PHP Engine: Kinsta vam ponuja PHP različice 7.1 do najnovejše, to je PHP 7.3. S tem orodjem lahko izberete katero koli različico. Upoštevajte, da je PHP 7 neverjetno hitrejši od predhodnika.
 5. Znova zaženite PHP: Ko spremenite svojo različico PHP ali se srečate s konfliktom vtičnikov ali tem, pogosto lahko pomaga preprost zagon PHP. S to možnostjo lahko znova zaženete PHP, ne da bi se morali prijaviti na svoje spletno mesto prek SSH, neposredno z nadzorne plošče MyKinsta.
 6. Novo spremljanje relikvije: New Relic je storitev spremljanja aplikacij, ki je namenjena naprednim uporabnikom, ki želijo nadzorovati delovanje svojega spletnega mesta WordPress na izredno natančnih nivojih. Kinsta ponuja neposredno integracijo z New Relic, kar lahko omogočite s preprostim API-jem. Njihova skupina za podporo lahko tudi začasno omogoči New Relic, če odpravljate težave z uspešnostjo s poizvedbo ali vtičnikom.
 7. Iskanje in zamenjava: To orodje vam omogoča, da najdete in zamenjate katero koli vrednost v bazi podatkov WordPress. To je zelo močna funkcija in jo je treba uporabljati zelo previdno. Najprej preklopite v uprizoritveno okolje, si ustvarite varnostno kopijo spletnega mesta in nato uporabite to orodje.

Poleg teh orodij Kinsta ponuja orodja za izboljšanje zmogljivosti, kot so CDN, pravila za preusmeritev na ravni strežnika in surovi dnevniki dostopa. Poglejmo jih.

Kinsta CDN

posnetek zaslona kinsta cdn

Kinsta CDN

KeyCDN se je povezal s Kinsta, da bi zagotovil brezplačno pasovno širino CDN v vseh svojih upravljanih načrtih gostovanja WordPress. CDN lahko omogočite / onemogočite ali očistite predpomnilnik – vse z enim klikom.

Kinsta CDN služi vso statično vsebino vašega spletnega mesta, kot so slike, datoteke CSS in JavaScript. Glede na omejitve je največja velikost datoteke omejena na 100 MB in v CDN so lahko vključene samo datoteke znotraj wp-content in wp-include.

Kinsta ponuja brezplačno pasovno širino CDN v svojih načrtih gostovanja, ki segajo od 50 GB v načrtu Starter, vse do 1 TB v njihovih Enterprise načrtih. CDN previsoke cene se zaračunajo v višini 0,1 USD / GB.

Kinsta DNS

posnetek zaslona Kinsta DNS

Kinsta DNS orodje za upravljanje

Strežnik domenskih imen (DNS) je prva točka dotika med obiskovalcem vaše spletne strani. Osnovna funkcija DNS je usmeriti URL vašega spletnega mesta (na primer google.com) na IP naslov strežnika gostitelja (172.217.163.110). Pojdi naprej, v brskalnik vpiši IP naslov in Google se bo odprl! DNS je ponavadi konfiguriran na nadzorni plošči vaše domene ali na vašem spletnem gostovanju (cPanel, WHM itd.).

Kinsta DNS je vrhunska storitev gostovanja DNS, ki jo Kinsta ponuja brezplačno vsem strankam. Kinsta DNS je za razliko od Googla Cloud zasnovan na Amazonovi spletni storitvi Route53 premium DNS. AWS, tj. Kinsta DNS ponuja visoko razpoložljivost in nizko lotenco DNS ločljivosti za vsa vaša spletna mesta. Upravljalna konzola DNS je uporabniku prijazna in podpira dodajanje MX zapisov G Suite z enim klikom.

Namig: Za spletna mesta z velikim prometom, ki gostijo DNS s svojim registratorjem domen, toplo priporočamo, da se preselite na Kinsta DNS – da bi videli takojšnjo povečanje učinkovitosti v času ločljivosti DNS.

Pravila za preusmeritev WordPressa z MyKinsta

posnetek zaslona nadzorne plošče za upravljanje preusmerjanja URL-ja Kinsta

Nadzorna plošča za upravljanje preusmeritve Kinsta URL

Ko uporabljate vgrajeni upravitelj preusmeritev WordPress-a, wp_redirect () funkcija se imenuje. To doda večjo obremenitev strežnika CPU (povečuje čas nalaganja strani) in razburi vašo bazo podatkov WordPress.

Kinsta omogoča izvajanje pravil za preusmeritev URL-jev za vaše WordPress spletno mesto na ravni strežnika. Izvajanje kode je bistveno hitrejše in se ne zanaša na WordPress za preusmeritev na končni URL. Prav tako podpira vgrajene regularne izraze (RegEx) za boljši nadzor. Če prenašate iz gostitelja, lahko dodate posamezna pravila ali jih na veliko uvozite.

Odpravljanje napak pri Kinstinih dnevnikih za dostop do surovega dostopa

posnetek zaslona izbirnih dnevnikov za dostop do strežnika v Kinsti

Surovi dnevniki za dostop do strežnika v Kinsti

Kinsta ponuja tudi neposreden dostop do svojih surovih dnevnikov za namene spremljanja in odpravljanja napak. To vključuje dostop do dnevnika napak, surovega dnevnika dostopa in dnevnika uspešnosti predpomnilnika Kinsta.

Kinsta WordPress varnostne funkcije

Kar zadeva varnost, obstaja na tone mehanizmov, ki zagotavljajo zaščito pred različnimi zlonamernimi programi in napadi DDoS. Da bi zagotovili, da je vaše spletno mesto WordPress ves čas posodobljeno, Kinsta samodejno uporabi manjše (ne-osnovne) varnostne popravke takoj, ko postanejo na voljo. V primeru, da bo vaše spletno mesto vdrto, ga bo Kinsta brezplačno popravil.

posnetek zaslona varnostne funkcije Kinsta IP Deny

Kinsta IP Zaščitna funkcija

Glede zunanjega dostopa lahko do spletnega mesta dostopate samo s šifriranimi sFTP, SSH ali WP-CLI (brez FTP). Z orodjem za zavrnitev IP lahko preprečite povezavo določenih naslovov IP na vaše spletno mesto. Poleg tega Kinsta samodejno prepove IP-naslove z več kot šestimi neuspešnimi poskusi prijave pod minuto.

Nekaj ​​drugih varnostnih funkcij vključuje:

 • Blokiranje GeoIP je vključeno v vse načrte.
 • Kinsta je samodejno odstranil različico PHP, ki jo uporabljate, iz glave HTTP na svojem spletnem mestu.
 • Njihove omejitve open_basedir prav tako ne omogočajo izvajanja PHP v običajnih imenikih, ki so nagnjeni k zlonamernim skriptom.
 • Zahteve XML-RPC so privzeto blokirane, da se zaščitite pred napadi grobe sile.

Dvofaktorska overitev za vaš račun Kinsta

Kinsta ponuja dvofaktorno overjanje (2FA) kot dodatno varnostno plast, ki preprečuje nepooblaščen dostop do vašega računa Kinsta, tudi če je vaše geslo ogroženo. To je ena tistih funkcij “glazure na torti”, ki jo ponuja MyKinsta.

posnetek zaslona dvofaktorske overitve pri prijavi v MyKinsta

Dvofaktorna avtentikacija pri prijavi v MyKinsta

Dvofaktorsko preverjanje pristnosti lahko omogočite tako, da povežete svojo mobilno številko in s SMS-om prejmete enkratne prijavne kode. Če je vaš telefon brez povezave, lahko s kodo za preverjanje pristnosti, kot sta Google Authenticator ali Authy, dobite kode.

Ko omogočite dvofaktorsko preverjanje pristnosti, boste vsakič, ko se prijavite, prejeli enkratno kodo prek SMS-ja ali v aplikaciji, odvisno od konfiguracije.

Upoštevajte, da omogočanje 2FA v vašem računu Kinsta ne omogoča 2FA za vaša spletna mesta WordPress. Imamo ločen vodnik za nastavitev dvofaktorne avtentikacije na vašem mestu WordPress.

Upravljanje uporabnikov Kinsta

posnetek zaslona MyKinsta User Management

Nadzorna plošča MyKinsta User Management

Ta funkcija je namenjena podjetjem z več zainteresiranimi stranmi, ki gostijo eno ali več spletnih mest v Kinsti. Uporabnike lahko povabite, da dostopajo do vašega računa Kinsta in jim dodelijo dostopne privilegije na podlagi vlog in spletnega mesta, kot so:

 • Administrator, ki ima dostop do vseh spletnih mest.
 • Razvijalec, z dostopom do spletnih mest, vendar ne z zaračunavanjem.
 • Obračunavanje, kjer lahko ljudje vidijo samo podatke o obračunavanju in podatke o podjetju.

Dnevnik aktivnosti

posnetek zaslona dnevnika dejavnosti MyKinsta

Dnevnik aktivnosti uporabnika MyKinsta

Dnevnik dejavnosti prikazuje vse pomembne dejavnosti v vašem računu Kinsta in na gostih spletnih mestih – izvajajo jih vsi uporabniki. Primeri vključujejo ustvarjanje spletnega mesta, spremembe DNS zapisa, sporočila podpore in drugo.

Spremljajte status vtičnika na nadzorni plošči MyKinsta

posnetek zaslona spremljanja stanja vtičnikov WordPress v MyKinsta

Spremljanje stanja vtičnikov WordPress v MyKinsta

Nadzorna plošča MyKinsta ponuja tudi orodje o statusu vtičnikov, ki vam omogoča ogled vtičnikov WordPress, ki ste jih namestili, njihovih različic in ne glede na to, ali imajo na voljo posodobitve ali ne. In kot vsi vemo, je vzdrževanje teme in vtičnikov ves čas posodobljeno eno najboljših praks za varovanje spletnega mesta WordPress.

Kinsta Analytics

Na nadzorni plošči vam Kinsta Analytics ponuja podrobne meritve uspešnosti na ravni strežnika in prometa. Ker je cena Kinsta glede na število obiskov na mesec, je pomembno, da imate podroben dostop do dnevnikov obiskov.

Kako Kinsta izračuna obiske?

Prva stvar, ki jo morate razumeti, je, da se poročilo o prometu podjetja Kinsta razlikuje od poročila Google Analytics. Razlog za to je, ker GA uporablja JavaScript, kar pomeni, da prikazuje samo človeške obiskovalce, nič drugega (na primer bote in pajke), ki dostopajo do vašega spletnega mesta. V večini scenarijev GA tudi ne more šteti obiskovalcev, ki uporabljajo zaviralce oglasov.

Vendar Kinsta to ve in ima na voljo nekaj funkcij in priporočil, ki vam bodo v pomoč:

 • Kinsta ne šteje obiskov pri dobro znanih “bot” uporabniških agentih in podatke iz analitike čim bolj filtrira..
 • Z orodjem za zavrnitev IP lahko po potrebi preprosto prepovete IP.
 • V kombinaciji s Kinsta se lahko uporablja požarni zid spletne aplikacije (WAF), kot sta Cloudflare ali Sucuri. Te storitve imajo obsežne baze podatkov o tem, kaj bi bilo treba obravnavati kot “slab” promet, promet s teh “slabih” naslovov IP pa preprečuje, da bi kdaj posegli na vaše mesto Kinsta. To vam lahko pomaga znižati stroške gostovanja.

Kinsta vam omogoča ptičje perspektive obiskov vašega spletnega mesta, uporabe pasovne širine, uporabe CDN (če imate omogočeno) in namizja v primerjavi s prometom. Za več informacij o tem, kako Kinsta izračuna obiske, si oglejte njihove poglobljen članek.

PS: V oddelku o načrtu in cenah v članku smo pokrili stroške prometa in previsoke cene CDN.

Analitika uspešnosti na ravni strežnika

Kinsta Analytics poleg statistike obiskovalcev ponuja tudi podrobno analitiko na ravni strežnika o uspešnosti, kode HTTP odzivov, predpomnilniške zahteve in zahteve Geo & IP.

Tu je nekaj glavnih meritev vsakega modula:

PHP in uspešnost baze podatkov: Povprečni odzivni čas PHP + MySQL, pretok PHP, omejitev delavcev, zahteve AJAX in seznam skriptov PHP, ki imajo najvišji odzivni čas PHP + MySQL. Za predstavitveno spletno mesto v naši vadnici so bile to skripte za posodobitev teme in vtičnikov.

HTTP odzivne kode: Tako dobite pregled splošnega zdravstvenega odziva vašega spletnega mesta na vse dohodne poizvedbe HTTP – bot in promet ljudi.

 • Odzivne kode v 200 so popolnoma v redu.
 • 300 označuje preusmeritev. Preveč preusmeritev ni dobra stvar.
 • Kode odzivov v razponu od 400 do 500 označujejo napako in jih je treba zmanjšati, saj ovirajo vašo uspešnost in SEO rezultate.

Učinkovitost predpomnilnika: To poročilo vam pove, kako uspešen je predpomnilnik spletnega mesta WordPress. V idealnem primeru bi moralo biti veliko število predpomnilnikov predpomnilnika, manjši pomnilniki predpomnilnika in malo izteka predpomnilnika. To pomeni, da vse deluje optimalno, večina zahtev za obiskovalce pa je vročena iz predpomnilnika WordPress – kar zagotavlja najboljšo možno zmogljivost.

Geo & IP: Tako dobite pregled nastanka prometa najboljših držav, mest in IP naslovov.

Merila uspešnosti Kinsta

Noben pregled gostovanja ni popoln brez nekaterih referenčnih vrednosti. Oglejmo si nekaj meril uspešnosti uspešnega gostovanja v programu Kinsta, ki ga upravlja WordPress.

V Kinstu smo ustvarili demo namestitev WordPress in jo gostili v indijskem podatkovnem centru v Googlu Cloud in uporabili naslednje nastavitve:

 1. Tema: Naša zelo skupna tema in uporabljena postavitev portfelja z veliko slikami na prvi strani. Upoštevajte, da slike niso bile optimizirane, saj gre za demo temo. Vse slike lahko v storitvi WordPress optimizirate in jih morate.
 2. CDN je bil omogočen
 3. Podatkovni center: Bombaj, Indija

Merila uspešnosti Kinsta GTmetrix

posnetek zaslona uspešnosti Kinsta - Gtmetrix

Merila uspešnosti Kinsta – GTmetrix

GTmetrix je Kinstu dodal oceno PageSpeed ​​93% (ocena A) in oceno YSlow 89% (ocena B). Rezultat YSlow je vplival zaradi neoptimiziranih slik. Test je bil izveden tudi s strežnikov v Kanadi, podatkovni center pa je v Indiji.

Velikost strani je bila 774KB, sestavljena iz 28 zahtev HTTP in je bila v celoti naložena v 1,8 sekunde.

Merila uspešnosti Kinsta WebPageTest

posnetek zaslona za merila uspešnosti Kinsta WebPageTest

Merila uspešnosti Kinsta – WebPageTest

Iz indijskega podatkovnega centra smo izvedli deset neprekinjenih testov. Čas nalaganja celotne strani je bil 1,4 sekunde, velikost strani 760KB in 28 zahtev. Vse ocene so bile A.

Merila uspešnosti Kinsta LoadImpact

posnetek zaslona uspešnosti Kinsta uspešnosti LoadImpact

Merila uspešnosti Kinsta – LoadImpact

Izvedli smo test LoadImpact za Kinsta iz podatkovnega centra v Singapurju, v katerem je bilo 50 sočasnih uporabnikov 12 minut. Rezultati so bili zelo impresivni – povprečni odzivni čas je bil 74 milisekund, z 75 zahtevami / sekundo.

Pojasnjeni načrti za ceno Kinsta

Načrti cen za Kinsta

Prva stvar, ki jo boste opazili pri Kinsti, kot večina drugih upravljanih ponudnikov gostovanja, je, da ni poceni. Pravzaprav se je sama misija Kinsta začela zaradi slabih standardov, kar je bilo takrat sprejemljivo za poceni gostovanje.

Leta 2013 so si zadali, da bi ustvarili najboljše možno upravljano gostovanje v WordPressu in zanjo ustrezno zaračunali. Hitro naprej v letu 2019 imajo nekaj najboljših blagovnih znamk, ki uporabljajo Kinsta – vse od General Electric, TripAdvisor, Intuit, FreshBooks, Ubisoft do Buffer in Drift.

Kinsta Zaganjalnik načrtovati stroške 30 USD / mesec in vključuje eno WordPress spletno mesto, 20.000 obiskov, ena brezplačna selitev in 50 GB pasovne širine CDN. Kinsta ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in različne kvote podprtih mest, brezplačne migracije in pasovno širino CDN v vseh njihovih načrtih.

Načrti Kinsta so razdeljeni v tri kategorije:

 1. Začetni in profesionalni načrti: 30 do 60 USD na mesec, ki podpira 20-40 tisoč obiskov na mesec.
 2. Poslovni načrti 1-4: 100 do 400 USD na mesec, ki podpira 100-600 tisoč obiskov na mesec
 3. Podjetniški načrti 1-4: 600 do 1500 USD na mesec, ki podpirajo 1-3 milijone obiskov na mesec
 4. Vse, kar je višje, zahteva načrte podjetij po meri.

Sledijo privzete funkcije, ki so na voljo v vseh načrtih gostovanja Kinsta:

 • Prosti CDN s spremenljivo pasovno širino
 • Brezplačni SSL z Let’s Encrypt in možnostjo uvoza potrdil SSL po meri
 • Ena brezplačna migracija spletnega mesta. Dodatne brezplačne migracije za višje načrte
 • Vsakodnevne samodejne varnostne kopije, ročne varnostne kopije in 14-dnevne hrambe varnostnih kopij (poslovni in podjetniški načrti imajo 20- in 30-dnevno hrambo varnostnih kopij)
 • GCP požarni zid za dodatno varnost
 • Odmevno okolje, SSH in sFTP dostop do vseh strežnikov
 • Samodejne optimizacije baze podatkov MySQL
 • Več uporabnikov dostop do nadzorne plošče MyKinsta
 • 24-urna podpora in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • 2 meseca brezplačno v letni naročnini

Dodatne opombe:

 • Obiski v preobleki stanejo 1/1000 USD obiskov. CDN prometne preplasti stane 0,1 USD / GB
 • Kloniranje spletnega mesta in WordPress multisite je podprto v Pro načrtu (60 USD na mesec). Kloniranje strani se razlikuje od uprizoritve spletnega mesta
 • Spletna mesta WooCommerce in članstvo se priporočajo v načrtu Business 1 (100 USD na mesec). Še vedno ga lahko uporabljate v programu Starter

Na voljo dodatki za vse načrte:

 • Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis: 100 USD / mesečno / spletno mesto za vsak dodatek
 • Povratni proxy Nginx: 50 USD / mesečno / spletno mesto
 • Dodatne varnostne kopije: 100 USD / mesečno / spletno mesto za urno varnostno kopiranje in 50 USD na mesec / 6-urno varnostno kopiranje.

Podpora za Kinsta

posnetek zaslona podpore za kinsta, ki deluje v interfonu

Podpora za Kinsta, ki deluje na Intercomu

Celoten podporni sistem Kinta deluje na Intercomu, kar pomeni 24 × 7 podpora za klepet. Skupnost WordPress na splošno zelo ceni podporo podjetja Kinsta, poudarjajo njihovo tehnično znanje o upravljanju strežnikov, varnosti in uspešnosti WordPress-a..

Med pregledom sem dvakrat vzpostavil stik s podporo – enkrat, ko je moje vozlišče na spletnem mestu Kinsta potrebovalo nekaj časa za postavitev (podporna skupina je pojasnila, da je za postavitev novega spletnega mesta potrebno do 20 minut), drugič pa, ko sem poskusila za dodajanje dolgega zapisa TXT v DNS Kinsta. Podporna ekipa mi jo je hitro dodala.

posnetek zaslona baze znanja kinsta

Kinsta’s Knowledgebase

Druga stvar, ki me navdušuje, je vztrajno prizadevanje Kinste pri ustvarjanju kakovostnih baz znanja in člankov, povezanih z WordPressom. Imajo fantastične vadnice in vodiče za WordPress, vire o različnih temah spletnega trženja in mojo osebno najljubšo – podrobne lekcije o njihovi podjetniški poti.

Kinstajeva vsebinska marketinška strategija je potrebovala veliko časa in sredstev, s čimer je na koncu ustvarila svojo podobo blagovne znamke kot “dobro sprejeti gostitelji” v skupnosti WordPress. Da ne omenjam vedno večjega prometa iskalnikov!

Zavijanje

Rast vašega spletnega podjetja ni lahka naloga. Vsak nov postopek, funkcija ali izboljšava ima svoj izziv.

Ko promet prometa na vašem spletnem mestu raste, je pomembno nadgraditi na zanesljivega ponudnika gostovanja. Da, upravljani ponudniki gostovanja zaračunajo premijo, v zameno pa dobite mir.

Kinsta ponuja odlično podporo strankam, optimizacijo delovanja in proaktivne varnostne ukrepe za zagotovitev, da vaše spletno mesto deluje v vrhunskem stanju.

DOBI KINSTA GOSTOVANJE

Upamo, da ste uživali v tej 3.600+ različici besed. Če želite vključiti še kaj, nam to sporočite. Kot vedno se veselimo vaših komentarjev!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map