Pregled in navodila za uporabo OptinMonster: Vtičniki za pojavne naprave WordPress & Lead Generation

Pridobivanje in vzdrževanje bralcev je velik del vodenja uspešnega spletnega mesta. Toda kako to storite? Nekaj ​​časa nazaj smo obravnavali 15 načinov, kako pritegniti obiskovalce in jih spremeniti v bralce. Eden od načinov, da se ljudje vedno znova vračajo na vaše spletno mesto, je, da pošiljate periodična glasila, ki se nanašajo na novo vsebino in promocije. Če se želite prijaviti, lahko vedno dodate pripomoček za glasilo na svojo stransko vrstico ali v nogo, vendar je to nekoliko dolgočasno. Namesto tega lahko dodate popolnoma prilagojen obrazec za optimiranje glasila, ki se pojavi na strani in zahteva pozornost.


OptinMonster je fantastičen vtičnik za naročnino na glasila, ki vam omogoča ustvarjanje odličnih obrazcev optin kot svetlobne plošče, lepljive nogavice in diapozitivi. Imeli smo veliko srečo, da smo tej vtičnici dali testno vožnjo, zato ne pozabite brati, če želite izvedeti več o tem, kako vtičnik deluje in kakšne možnosti so na voljo. Lahko pa se tudi sami potopite vanj, tako da dobite kopijo vtičnika zase (ne skrbite, obstaja 30-dnevna garancija, tako da če ne pridobite več naročnikov, boste dobili ves svoj denar nazaj – brez vprašanj )!

Pridobite OptinMonster zdaj

Pregled videoposnetka

Vodite ogled vtičnika. Sprehodili vas bomo skozi vsak korak. Če želite, je spodaj popoln in prepis, ki zajema več kot video.

Namestite in aktivirajte OptinMonster

Začetek je preprost, saj je tako kot kateri koli drug vtičnik. Preprosto naložite zip datoteke, da namestite in aktivirate vtičnik OptinMonster. Kliknite novo postavko menija na nadzorni plošči OptinMonster in nato kliknite Ustvari nov Optin.

OptinMonster Uvod

Zdaj samo sledite korakom, da ustvarite svoj Optin.

Ustvari Optin

Prva možnost, ki vam je dana, je izbira vrste možnosti. Lahka škatla je privzeta možnost in se bo odprla svetlobna plošča na sredini zaslona obiskovalcev, na voljo pa je edina možnost, razen če nadgradite na eno od razširitev (Spodnja noga & Diapozitiv sta trenutno na voljo dve razširitvi, o katerih si lahko več preberete spodaj, a več možnosti je v delu).

Nastavitev OptinMonster

Splošne nastavitve

Konfigurirajte svoje splošne nastavitve, začenši z imenom svojega optina.

Nastavitve nastavitev OptinMonster

Od tu lahko nastavite tudi zamuda obremenitve čas. To je lahko koristno pri uporabi optin za objave, da obiskovalcem omogočite čas za branje članka, preden naložijo optin. Ali na straneh izdelkov morda želite naložiti določen optin, če izdelek več kot 10 sekund pregleduje.

Poskrbite, da nastavite trajanje piškotka tako da člani, ki so si ogledali in zaprli vaš optin, ne bodo več videli, dokler ne počistijo piškotkov ali dosežejo čas, ki ste ga določili (privzeto je 7 dni). Tako se obiskovalci ne motijo, ko vidijo istega opina vsakič, ko pridejo na vaše spletno mesto.

Dodate lahko tudi v URL za preusmeritev tako da se uporabniki, ko dokončajo prijavo, odpravijo na stran z zahvalo, potrditev uspeha, stran za dokončanje ali celo drugo stran ponudbe. Na primer, lahko uporabnike preusmerite na posebno stran s kuponi, ko izpolnijo optin.

Možnost za dvojni optin bi morali biti že izbrani za vas. Tako uporabniki potrjujejo, da dejansko želijo, da se prijavijo na vaše glasilo.

Obstaja tudi možnost, da optin naložite na druga stran si jih je ogledal uporabnik. Tako lahko ciljate na bolj kakovostne bralce, ki si ogledajo več spletnih mest.

Nato izberite svoj ponudnik e-pošte (AWeber, Monitor kampanje, Stalni stiki, GetResponse, iContact, InfusionSoft, MadMimi ali MailChimp). Glede na ponudnika boste morali predložiti pooblastilo ali ključ API ali registrirati vtičnik pri svojem ponudniku, tako da bo lahko OptinMonster dostopal do vašega poštnega seznama. Brez skrbi – za katero koli možnost, ki jo izberete, vtičnik ponuja koristno povezavo, kako točno pokazati, kje najti potrebne podatke.

Kliknite Save Design in Optin. Dajte mu minuto, lahko traja nekaj sekund ali nekaj minut, da shranite svoj optin.

Oblikovanje

Zdaj morate izbrati dizajn za svoj optin.

OptinMonster Design

Za tip Lightbox so vključene štiri privzete teme. Izberite enega in kliknite, da odprete orodje za prilagajanje dizajna.

OptinMonster Design Customizer

Obstaja veliko možnosti za uporabo pisav, barv, besedila in slik po meri, da ustvarite popoln optin. Uredite kategorije naslovov in oznak, vsebine ter polja in gumbi, da oblikujete svoj optin. Ko končate, kliknite Shrani in nato Zapri.

Nastavitve izhoda

Zadnji korak za nastavitev vašega izbire je upravljanje vaših izhodnih nastavitev.

Nastavitve izhoda OptinMonster

Najprej preverite možnost, da omogočite svoj optin, tako da se bo pojavil na vašem spletnem mestu.
Omogočite svoj optin na celotnem spletnem mestu tako, da preverite, ali ga nalagate po vsem svetu, ali pa uporabite druge možnosti, ki so na voljo za nalaganje samo v določene objave, tako da dodate ID-je objave (če želite dobiti ID objave, pojdite na objavo, kot da bi uredite ga, v naslovu URL objave boste videli »objavo = #« (ta številka je vaš ID objave), na določenih kategorijah objav ali na določenih straneh. Ko končate, kliknite Shrani nastavitev izhodnega izhoda.

Če morate spremeniti svoj optin, lahko do njega dostopate tako, da kliknete element menija na nadzorni plošči OptinMonster in kliknete ikono zobnika z nastavitvami poleg optina. Kliknite možnost Spremeni, če želite urediti splošne nastavitve ali oblikovanje, ali kliknite Urejanje izhodnih nastavitev ali za ogled poročila.

OptinMonster Optin

To je to! Čestitamo – dobili ste prvo nastavitev optin all. Zdaj lahko nadaljujemo in si ogledamo odlično funkcijo poročanja, ki je vključena vtičnik OptinMonster, in nekatere razširitve, ki so trenutno na voljo.

Poročanje

Če dodate v optin, bi vam lahko v nobenem trenutku pomagali pri razvoju seznama pošiljateljev. Če pa ste sploh radovedni, kako dobro deluje, lahko uporabite kartico Poročila.

OptinMonster Poročanje

Od tu lahko vidite statistiko svojih možnosti glede na dnevni teden, četrtletje ali leto. Ogledate si lahko tudi poročila za vse možnosti, ki jih imate skupaj, ali pa s spustnim menijem Preklopi poročilo o poročilu izberite, če želite izbrati določeno izbiro. To je naraščajoč način za spremljanje, koliko ljudi uspešno zaključi vaš optin, katera optin kampanja je najboljša in katere objave ali strani imajo najvišje stopnje konverzije.

A / B Split testiranje

Če želite resnično optimizirati svoje optins, ima OptinMonster vgrajen A / B Split Testing v vtičnik. Na glavnem zaslonu OptinMonster preprosto kliknite na ikono z nastavitvami in kliknite na možnost »Split Testing«. To bo ustvarilo klon vašega optina. Za klon kliknite ikono zobnika Settings in izberite Modify, da prilagodite svoj tip, splošne nastavitve in / ali zasnovo. Vtičnik bo naključno prikazal optins in sledil stopnjam konverzije obeh, tako da boste lahko hitro primerjali, kaj deluje bolje za vas. Če želite izbrisati optin

Podaljški OptinMonster

Podnožje in drsnik

Te razširitve vtičnika OptinMonster vam bodo ponudile več možnosti optin Type.

Podaljški tipa OptinMonster Optin

Možnost podnožja je vrstica z obvestili, ki se pri pomikanju po vašem spletnem mestu prilepi na dno zaslona bralca. Možnost diapozitiva je stikalo v spodnjem desnem kotu zaslona, ​​ki drsi navzgor in navzdol v videnje uporabnika, ne da bi oviralo njihov pogled na vašo vsebino. To so odlične in bolj subtilne možnosti za prikaz vašega optina.

Izstopite namera

Ta razširitev analizira gibanje kazalca obiskovalca, da ugotovi, kdaj bodo zapustili vaše spletno mesto. Na ta način lahko vtičnik prikaže optin, ki ga ustvarite posebej, da bralce zanima, in da se naročijo na eno od vaših oglaševalskih akcij.

OptinMonster namera izhoda

Zaključek

OptinMonster je odličen vtičnik z resnično uporabnimi funkcijami. Ne samo da lahko ustvarite ciljane oglaševalske akcije, ampak lahko vidite, ali delujejo prav na vaši nadzorni plošči. Poleg tega se vtičnik brez težav integrira v vašo WordPress namestitev in je zelo uporabniku prijazen, tako da ne bi smeli imeti težav z nastavitvami svojega optimiranja v nekaj minutah. OptinMonster je velika prednost pri sestavljanju vašega poštnega seznama in zagotovo bi morali videti!

Pridobite OptinMonster zdaj

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map