Pregled izmenjave iThemes: Ali je to najhitrejši način prodaje preko spleta z WordPressom?

iThemes se zaračuna kot preprost sistem e-trgovine za WordPress. To je rešitev, ki je bila ustvarjena za vse, ki želijo zgraditi in upravljati svojo spletno trgovino, ne da bi se morali obrniti na gostovano možnost z mesečnimi ponavljajočimi se pristojbinami.


Ne glede na to, ali nameravate graditi popolno spletno trgovino ali želite samo prodati en izdelek s svojega spletnega dnevnika WordPress, bi iThemes Exchange lahko bil tisto, kar iščete.

Čeprav za WordPress obstaja veliko rešitev za e-trgovino, se želi Exchange razlikovati od konkurence, tako da vam omogoča v nekaj minutah dobite spletno trgovino. Jedrni vtičnik – ki ga je mogoče uporabljati – je mogoče razširiti z izborom dodatkov. To vam omogoča, da povečate lastnosti svoje trgovine v skladu s svojim zalogom in prihodki.

Torej, upoštevajte to, poglejmo, kako lahko z iThemes Exchange nastavite svojo spletno trgovino, da se boste lažje odločili, ali je to najboljša izbira za vaše potrebe.

Kako prodajati fizične in digitalne izdelke na spletu z iThemes Exchange in WordPress

Osnovni vtičnik iThemes Exchange je brezplačen za uporabo in je gostil v skladišču vtičnikov WordPress.org. To pomeni, da lahko vtičnik namestite neposredno iz skrbniškega mesta WordPress in takoj začnete graditi svojo trgovino.

Dodajte iThemes Exchange

Nastavitev iThemes Exchange

Po namestitvi vtičnika se prikaže čarovnik za nastavitev, ki vam bo pomagal skozi postopek prodaje izdelkov v spletu. To pomeni celoten postopek začeti je zelo enostavno in prvo vprašanje, na katero bi morali odgovoriti, je: kaj boste prodali?

Kaj nameravate prodati

Možnosti, ki zajemajo prodajo, vključujejo digitalne prenose, kot so e-knjige, glasba ali druge datoteke; in fizične izdelke, kot so oblačila ali pripomočki. Obstaja še ena možnost, ki je prodaja dostopa do vašega spletnega mesta in njegove vsebine v obliki spletno mesto članstva.

Če želite omogočiti to možnost, boste morali namestiti dodatek za premium članstvo. Dodatek je na voljo sam ali kot del Pro Pack – izbor drugih uporabnih dodatkov, pa tudi vseh, ki bodo izdani v prihodnosti.

Če pa preprosto načrtujete naprej prodaja fizičnih ali digitalnih izdelkov s svojega spletnega mesta WordPress lahko izberete ustrezno možnost, da nadaljujete na naslednji korak.

Zbiranje plačil

Naslednje vprašanje je: kako boste sprejemali plačila? iThemes Exchange ponuja možnost sprejemanja plačil brez povezave, vendar je prav tako enostavno konfigurirati svojo trgovino za sprejemanje plačil prek PayPal.

Konfigurirajte PayPal

Čeprav imate možnost uporabe PayPal Secure, je uporaba možnosti PayPal Standard najhitrejši postopek. Če želite začeti sprejemati plačila prek PayPal-a, gre le za vnos vašega e-poštnega naslova PayPal in izbiro valute.

Obstaja tudi brezplačen dodatek za zbiranje plačil prek Stripe-a, če želite svojim strankam omogočiti tudi to možnost. Vendar pa, zelo priporočljivo da preberete razlike med razpoložljivimi možnostmi, s katerimi boste lažje ugotovili, katera je najboljša izbira za vašo spletno trgovino.

Dodajanje vašega prvega izdelka

iThemes Exchange vključuje vzorčni izdelek, ki vam pomaga hitro spoznati vmesnik za dodajanje seznamov izdelkov na vaše spletno mesto.

Vendar pa, postopek ustvarjanja seznama izdelkov je zelo enostaven sprijazniti se s. Medtem ko bodo imeli vsi, ki so prej ustvarili vsebino v WordPressu, prednost pred tistimi, ki jih še nimajo, novi uporabniki ne bi smeli imeti težav s polnjenjem samorazjasnivih polj, da bi ustvarili svoj prvi seznam izdelkov.

Stran z izdelkom

Poleg naslova izdelka, opisa in cene, dobite tudi možnost nalaganja izbora slik, pa tudi pisanje razširjenega opisa izdelka. Ko konfigurirate seznam izdelkov, lahko omogočite sledenje zalogom, določite obdobje razpoložljivosti izdelka in še veliko več. Vse to zagotavlja, da lahko svoje izdelke prodajate na način, ki najbolje ustreza vašim zahtevam.

Napredne možnosti izdelkov

Če na svojem spletnem mestu prodajate digitalne prenose v nasprotju s fizičnimi izdelki ali fizičnimi izdelki, lahko nato naložite vse datoteke za izdelek. Ker se vse to odvija prek medijske knjižnice WordPress, je preprosto, da te datoteke povlečete in spustite na svoje spletno mesto ter jim daste ime.

Dodaj nov prenos

Ko se seznam izdelkov začne oblikovati, si ga lahko ogledate, da vidite, kako bo izgledal vašim potencialnim strankam.

iThemes borzni seznam izdelkov

Ko ste zadovoljni z njegovim videzom, lahko objavite seznam izdelkov, da ga nastavite v živo na svojem spletnem mestu. V le nekaj klikih miške in minute vašega časa. zdaj imate na spletu seznam izdelkov. To je skupaj z zmožnostjo zbirajo plačila in samodejno distribuirajo digitalne prenose, ali ročno odposlajte fizične izdelke.

Upravljanje strani spletnih trgovin

Zdaj imate vsaj en izdelek v spletu, čas je, da si ogledate strani svoje trgovine. To vključuje stran s seznamom izdelkov, strani z računom po meri in profili ter strani z informacijami o nakupu. K sreči iThemes Exchange ustvari te bistvene strani za vas in vam omogoča način upravljanja z njimi.

iThemes strani za izmenjavo

Vse te strani lahko upravljate z nastavitvami vtičnika. Prav tako lahko poljubno od njih prilagodite, kot bi navadni strani WordPress. To je dobra ideja dodajte nekaj teh strani v območja za navigacijo na svojem spletnem mestu, kot so področja gradnikov ali glavni meniji.

Shrani meni

Zdaj lahko obiskovalci poiščejo vaše izdelke in se z lahkoto pomikajo po svoji trgovini.

Prilagajanje in nadgradnja vaše spletne trgovine

iThemes se kljub temu ne ustavi. Obstaja tudi stran z nastavitvami, ki bi jo morali vsekakor si oglejte. S pomočjo nastavitev lahko vnesete podatke o trgovini in svoj davčni ID, določite, kako ravnate z registracijo kupcev in vse druge pomembne vidike vodenja uspešne spletne trgovine..

Če želite svoji trgovini dodati več funkcij, je na voljo izbor dodatkov. Pro Pack nadgradnje premium vključuje funkcije, kot so možnost pošiljanja računov, dodajanje različic izdelkov, sprejemanje tekočih plačil in še veliko več.

Zdaj, ko ste navedli svoj prvi izdelek in konfigurirali svojo trgovino, vse, kar nam preostane, je izbrati primerno temo e-trgovine WordPress.

Zaključek

Kot lahko vidite, je iThemes Exchange v resnici zelo enostavno dodajanje izdelkov na vaše WordPress spletno mesto, ki jih lahko nato kupijo obiskovalci. Z uporabo PayPal za zbiranje plačil iThemes Exchange vključuje vse, kar potrebujete za brezplačno ustvarjanje spletne trgovine z WordPress.

Seveda obstaja veliko več za postavitev spletne trgovine kot dodajanje možnosti za seznam in prodajo izdelkov z vašega spletnega mesta.

Izbira ustrezne teme in vtičnika, pa tudi ustvarjanje seznamov izdelkov, se začne avantura. Potem je čas, da se osredotočite na to, da obiščete obiskovalce svoje trgovine, upravljate pričakovanja kupcev in kar je najpomembneje, ravnate s podrobnostmi svojih strank na odgovoren, varen in varen način. To je poleg tega, da zagotavljate, da ste seznanjeni z davčnimi pravili za vsako geografsko lokacijo, v kateri so vaši izdelki na voljo, da ne omenjam, kako se spopadati s tehničnimi znanji, potrebnimi za reševanje morebitnih težav.

WordPress in iThemes Exchange olajšajte seznam predmetov za prodajo in zbiranje plačil od vaših strank prek plačilnega procesorja, kot je PayPal – le prepričajte se, da ste popolnoma pripravljeni, preden vstopite v vznemirljiv svet e-trgovine.

Izvedite več o iThemes Exchange

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map