Pregled kartic: Učinkovit program za ustvarjanje povleci in spusti strani za WordPress

Medtem ko imam rad internet in sem si morda ustvaril spletno mesto ali dve, ne morem zasnovati spletne strani tako, kot bi vedel. Moja sposobnost kodiranja ni v skladu z mojo domišljijo. Zveni znano? Nato so se predstavili oblikovalci strani in olajšala sem vzdih!


Prej smo že večkrat govorili o WordPress vtičnikih za ustvarjalce strani, saj je na voljo ravno toliko odličnih možnosti. No Designmodo je pred kratkim izdal svojega lastnega ustvarjalca strani, ki smo ga dodali na seznam – Qards. Tukaj je majhen okus Qards lahko za vas.

Karte: Pablo Demo

Za kaj se lahko uporabljajo kartice ?

Qards je odličen WordPress vtičnik, s katerim bi lahko ustvarili super spletne strani in morda celo spletno stran, stran za stranjo. S pomočjo tega ustvarjalca strani povleci in spusti lahko ustvarite čudovite, elegantne in odzivne spletne strani brez kakršnih koli omejitev.

Uporaba Qards je zelo podobna igranju lego s kupom kart, jih zložite skupaj in koščke prilagodite. Vtičnik naredi ta postopek navdušen in izjemno enostaven.

Strani, ki jih ustvarite, nimajo nobene značilnosti vaše teme ali drugih strani, začnete s praznim zaslonom in nadaljujete od tam. S karticami lahko uredite vsako drobno podrobnost na novo ustvarjeni spletni strani, ne da bi se dotaknili vrstice kode.

Kartice: vitrine

To pomeni, da lahko ustvarite skoraj katero koli spletno stran, ki je primerna za kateri koli namen, lahko ustvarim nakupovalno stran ali spletno stran za osebni blog z minimalnim dizajnom ali ciljno stran s postavitvijo mrežnega stila za spletno mesto za fotografije. Qards se oglašuje kot vtičnik, ki deluje s katero koli temo WordPressa in po vsej verjetnosti bi to moral storiti. Ne glede na to, kakšno spletno mesto ali temo zaženete, bi moral ta vtičnik biti priročen, če boste kdaj morali izdelati super spletno stran.

In če ste strokovnjak za oblikovanje in poznate svojo pot, mu lahko dodate tudi kodo. Toda na to bomo prišli kasneje.

Uporaba Qards

Kartice: Dodaj novo stran

Preprosto okno za dodajanje nove strani je na voljo na plošči Qards WordPress, čarovnija se začne tukaj. Tu lahko dodate in shranite toliko strani, kot želite. Ko ustvarite novo stran, vas zaslon pozdravi.

Na voljo imate številne možnosti, in sicer:

 • Ovitek
 • Slika
 • Besedilo
 • Značilnost
 • Mreža
 • Meni
 • Spodnja noga
 • Naročite se

Karte: Dodajanje kartic

Uporabniški vmesnik je zelo intuitiven in enostaven za uporabo. Vsakdo, ki je že kdaj uporabljal ustvarjalnik povlečevanja in spuščanja, bo s tem vtičnikom lažje zadel.

Ko ustvarite novo stran, lahko dodate kartice ali vsebinske bloke, ki so lahko kateri koli od 8 zgoraj omenjenih elementov. Ko dodate en sam blok, stranska vrstica izgine in lahko pogledate, ali bi bila spletna stran brez motenj. Zdaj lahko ponovno kliknete ikono plus na dnu zaslona in dodate dodatne vsebinske bloke. Pojavijo se drug za drugim. Celoten postopek je zelo tekoč in gladek.

Zdaj sem dodal tri naključne vsebinske bloke, tukaj je videti.

Kartice: Vsebinski bloki

Natančna nastavitev blokov po meri

S kartico Qards lahko dodate nove slike, videoposnetke, spremenite položaj besedila na svoji spletni strani, izberete med prikazovanjem / ne prikazom glave, junaka in gumbov. Barve je mogoče spreminjati in vsebinske bloke premikati gor in dol skozi različne ravni. S tega vmesnika lahko podvojite blok vsebine in tudi prilagodite CSS. V ozadje lahko dodate tudi videoposnetke preko celotnega zaslona z YouTuba. Spodnji posnetek zaslona služi za primer, katere spremembe se lahko dodajo v vsebinske bloke, ko jih dodamo.

Kartice: Urejanje blokov

Blok z vsebinsko mrežo je vedno priročen za katero koli spletno mesto, ki zahteva prikaz portfelja. Primer je borzni posrednik, ki prikazuje portfelj svojih najboljših poslov. Možnosti mreže omogočajo enostavno dodajanje novih ploščic, določitev elementov vsake ploščice, izbiro postavitve, uporabo brezšivne mreže in tudi izbiro števila stolpcev v mreži.

Vse spremembe oblikovanja, kot so pisava ali barva besedila v eni ploščici, se ponovijo v vseh ploščicah mreže z vsebino elementov Style Sync.

Kartice: Grid Style Sync

Funkcija je element, s pomočjo katerega lahko opozorite na kateri koli posamezen vidik spletne strani. Lahko bi ga uporabili za prodajo svoje najbolje prodajane knjige ali izdelka. Položaj in velikost slike lahko spremenite, barve ozadja pa spremenite.

Karte: element elementov

Slike, dodane vsebinskim blokom, je mogoče enostavno spremeniti in narediti lahko veliko urejanja. Položaj slike, barve, vdelane povezave in oblazinjenje lahko uredite s kartico Qards.

Karte: Slike

Vroči urejevalnik besedila olajša vsako prilagoditev in oblikovanje besedila. Oznake naslovov lahko nastavite, se krepite, poševno dodate, dodate povezave in spremenite pisavo tako enostavno, kot bi to storili z Wordovim dokumentom. To pomeni, da boste vedeli, kako izgleda vaše spletno mesto in ko vnašate novo besedilo ali spreminjate staro besedilo.

Karte: Inline urejanje

Podobno dodate meni, nogo, glavo in vrstico za naročanje z blokiranimi vsebinami, ki so privzeto na voljo na kartici Qards. Lahko bi ustvarili lepljiv meni, če bi to ustrezalo spletni strani, ki jo nameravate ustvariti. Vse izvedeno z nekaj kliki miške in urejevalnega dela je zelo intuitivno kot pri prejšnjih vsebinskih blokih.

Kartice: vzorčna ciljna stran

Vse vsebinske bloke lahko odstranite, premestite navzgor in navzdol s spletne strani in podvojite. CSS lahko tudi spremenite, če ste prepričani, da lahko z osebno noto naredite svojo spletno stran še boljše.

Uredi HTML in CSS

Za strokovnjake za WordPress in radovedneže, ki bi res radi izkoristili ta vtičnik in imeli nekaj oblikovalske spretnosti, lahko malo poizkusite s kodo in dobite videz spletne strani točno tisto, kar potrebujete. Dostopate lahko do možnosti CSS po meri in spremenite CSS in HTML za vse bloke vsebine po svojih željah. Nato lahko posodobite predogled in se odločite, ali boste spremembe obdržali ali ne.

Qards: HTML in CSS

Poleg tega lahko do nastavitev videza dostopate s svoje nadzorne nadzorne plošče WordPress in spremenite elemente CSS svojih spletnih strani ter tudi globalne nastavitve CSS postavitve strani..

Kartice: Nastavitve

Če uporabljate CSS Hero, deluje zelo dobro v tandemu s Qards. O tem si lahko preberete več tukaj.

Občutek dvomljiv ?

Oglejte si ta videoposnetek in videli boste, kako enostaven je ta vtičnik za uporabo.

Kartice in WooCommerce

Čeprav bi lahko teoretično ustvarili veliko število spletnih strani za svoje spletno mesto s karticami, vam ta vtičnik najbolje služi, če ga ustvarite za eno ali nekaj strani kot del celotnega spletnega mesta. Na primer spletno mesto na eni strani ali stran z najbolj prodajanimi izdelki ali stran s portfeljem itd. Tu je opis, kako lahko s storitvijo WooCommerce izkoristite moč kartic in prodate bolje. Ta videoposnetek vam bo pokazal, kako enostavno lahko s Qardsom izkoristite boljšo prodajo!

Zakaj imam rad Qards?

Lahko ustvarim super spletno stran iz nič, ne da bi se dotaknil vrstice kode. Enostaven dostop in spreminjanje CSS-ja. Vtičnik je preprost in intuitiven za uporabo, tudi WordPress novinec ne bi smel pretežko uporabljati tega vtičnika.

Karte lahko uporabim za ustvarjanje odličnih spletnih strani z eno stranjo in vsako od teh strani lahko shranim. Vsakič, ko si premislite, je mogoče elemente na straneh spremeniti in uporabiti za povsem nove namene in preurediti vsebinske bloke..

Ta ustvarjalnik strani povleci in spusti je idealen za ustvarjanje določenih strani za katero koli spletno mesto. Lahko ga uporabite za predstavitev svojega izdelka in strankam ali vlagateljem, tako da prikažete svoj portfelj dela. Graditelj postane še posebej uporaben, ko morate ustvariti posebne spletne strani za zelo posebne namene.

Kartice: različne možnosti

Tono izbire za uporabo in prilagajanje mojih spletnih strani in vseh, ki jih uporaba ni zapletena. Ko se tega obesite, je uporaba vtičnika seveda.

Vroči urejevalnik besedila je spet zelo koristen za napovedovanje videza spletne strani, ko in ko spremenim besedilo. Enako velja za urejanje kode. Ogled si lahko ogledam in se odločim, da bom spremembe obdržal ali se znebil, ni mi treba skrbeti, da bi se zmešaval..

Prihranim lahko veliko časa in truda, ki bi ga sicer moral vložiti v ustvarjanje spletnih strani vsakič, ko imam projekt, ki zahteva posebno spletno stran. Kartice lahko prihranijo vsakega oblikovalca ali koderja ure in ure dela, ki jih lahko produktivno porabite za ustvarjanje česa drugega.

Čeprav sem ugotovil slabost, bi bilo lepo, če bi lahko dodal slike iz trenutnih medijev, moje WordPress galerije.

Cene cen

Karte se bodo plačale enkratno v višini 99 dolarjev, uporabljali pa jo boste z enim spletnim mestom. Za 199 dolarjev ga lahko uporabite za 5 spletnih strani. Glede na čas, ki ga verjetno varčujete s Qardsom, je verjetno vreden denarja.

Karte: Cene

Zaključek

Qards je super in intuitiven vtičnik za vlečenje, spuščanje in izdelavo čudovitih spletnih strani. V vsakem primeru, če niste zadovoljni s karticami, vedno lahko zahtevate vrnitev denarja, Design Modo zagotavlja zelo velikodušno obdobje garancije za 20 dni.

Pridobite kartice za WordPress

Torej – je kdo od vas preizkusil Qards? Kakšne so bile vaše misli o vtičniku? Radi bi se oglasili od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map