Pregled lokalnega orodja z vztrajnikom: Takoj ustvarite lokalna okolja WordPress

Pregled lokalnega orodja z vztrajnikom: Takoj ustvarite lokalna okolja WordPress

Resnično hitro, Local by Flywheel je revolucionarno lokalno orodje za razvoj WordPress, ki je presežek nad ostalimi. Prej znan kot Pressmatic, Local by Flywheel dvakrat udari na nič dolarjev. Yap, Local by Flywheel je popolnoma brezplačen za prenos in uporabo!


Pripravljeni so beležki, flomastri, skodelice in podobni izdelki, danes se boste naučili.

Ste razvijalec WordPress-a, oblikovalec ali povprečen Joe, ki želi preizkusiti pogon WordPress-a. Pogosteje uporabljate lokalna okolja za vodenje svojih projektov, tako da ste seznanjeni z lokalnim razvojem. Če to niste vi, ste morda drugi moški, ki se učijo vrvi. V redu je, na pravem si mestu.

Lahko bi uporabljali MAMP, VVV, DesktopServer, XAMPP, WAMP ali kaj drugega. Preprosto povedano, spletna mesta (in druge aplikacije) gradite lokalno. Natančneje, v svojem računalniku gradite (ali bi želeli zgraditi) WordPress spletna mesta, teme, vtičnike in druge aplikacije WP.

Toda kako učinkovita je vaša lokalna razvojna aplikacija? Ali lahko pošljete testna e-poštna sporočila, ne da bi napolnili nabiralnik ali ne izpostavili zunanjih groženj? Ali lahko preklapljate med okoljskimi okolji, preizkušate svoje spletno mesto v več napravah ali preprosto urejate lokalne URL-je? Koliko časa vas stane postavitev osnovnega lokalnega razvojnega okolja za vsakega od vaših strank?

Strinjali se bomo, da so to vsa ustrezna vprašanja, ki si jih morate zastaviti. V želji, da odgovorimo na ta in več vprašanj, vas bomo usmerili v robustno lokalno razvojno aplikacijo WordPress, ki želi ublažiti večino vaših stisk kot razvijalca. Dame in gospodje, srečamo se Lokalno avtor z muharico.

Kaj je lokalno z vztrajnikom?

Želel sem, da vas obvestim, da je Flywheel pred kratkim predstavil Local by Flywheel, BREZPLAČNO, robustno lokalno razvojno aplikacijo za WordPress, ki že ima TON glasnosti na Twitterju in v skupnosti WordPress. Od nekdaj znanega kot Pressmatic, Local by Flywheel ponuja brezskrben način, da bi premetali lokalna mesta WordPress. Medtem ko je Pressmatic prej prenašal 129 USD, smo se odločili, da ga ponudimo brezplačno.

To je bilo pred 12 dnevi iz naših e-poštnih sporočil, toda po naših ugotovitvah je Local by Flywheel odšel 1. decembra v letu našega Gospoda 2016:

Lokalno s strani Flywheel Twitter Objava

Če ste obstoječi uporabnik Pressmatic ali Flywheel, verjetno to veste že zato, ker je po besedah ​​Morgan Ryan Flywheel poslal posodobitve za vsakega od vas. Kaj? Prav tako bi veliko hrupala, če bi pridobila neprecenljivo orodje te narave.

Prej znan kot Pressmatic, Local by Flywheel je prva in zadnja pridobitev podjetja Flywheel, fantje, ki so ponosni na zagotavljanje vrhunskega gostovanja WordPress gostovanja.

Lokalni razvijalci imajo razlog za nasmeh

To orodje je namenjeno oblikovalcem WordPress-a, razvijalcem in vsem drugim, ki se lotijo ​​lokalnega razvoja. Med vami in mano je lokalna razvojna aplikacija WordPress na steroidih.

Local by Flywheel igra svoje prednosti – enake prednosti, ki vam ponujajo način za poenostavitev delovnega procesa v WordPressu. Govorite o stvareh, kot so hitrost, popolna preprostost, podpora SSL, fleksibilnost in še veliko več.

Takoj iz škatle vam bo Local by Flywheel prihranil veliko časa. To je največja nagrada – prihranjeni čas in vemo, da lažete, če rečete, da v dnevu ne potrebujete ene dodatne minute.

Ta naslednji del lahko preskočite, če vam lekcije iz zgodovine pošljejo hladno mrzlo.

Lokalna z muharsko kratko zgodovino

Lokalni inženir vztrajnika Clay Griffiths

Clay Griffiths je predstavil Pressmatic julija 2016 in v relativno kratkem obdobju orodje vgradil v eno najboljših lokalnih razvojnih aplikacij WordPress, ki jih boste kdaj našli. Je oče, mož, soustanovitelj pri Headway themes in inženir pri Flywheelu v času pisanja.

Medtem ko se je Clay močno trudil, da bi Pressmatic popeljal do višin, je Flywheel sanje spremenil v inovacije in na trg za “… lepo, sodobno lokalno razvojno platformo …” Flywheel si je vedno želel takšno orodje, ali kot pravi Dusty “… v V bistvu smo vedno vedeli, da ga bomo zgradili. “

Toda Clay je že udaril Rickyja, Tonyja in Dustyja na udarec s Pressmaticom. Že je imel “… lepo, sodobno lokalno razvojno platformo …”, ki je izstopala med vsemi drugimi orodji, ki so na voljo za lokalni razvoj WordPressa. Še pomembneje je orodje, ki odraža osnovno vizijo Flywheel-a.

Namesto da bi si ponovno izmislil kolo, je trio naredil tisto, kar bi moral narediti vsak spreten podjetnik; sprožili so odkup in Clayu ponudili donosno delo. Danes je Pressmatic znan kot lokalno podjetje Flywheel, v svojem novem domu pa je postavljen za svetlejšo prihodnost.

Ko sta se rokovala za posel, je Flywheel dobil izdelek s petimi zvezdicami (da bi pritegnil še več kupcev), Clay in družina pa sta uživala v plačilni sposobnosti:

Ta pridobitev in zaposlitev bosta meni in moji družini zagotovili veliko večjo stabilnost, kot smo jo že dolgo, in omogočila mi bo, da se v prostem času bolje osredotočim na Headway, “je dejal Griffiths. »To vključuje uvajanje prihajajoče 4.1 izdaje in trdo delati, da bomo podprli in druga odprta vprašanja rešili za vse naše stranke. – Kot je razvidno iz WPTavern.

Aja, tukaj je povedal, kaj je Flywheel rekel:

Kakor bo usoda zaživela, ravno v času, ko smo začeli uradno začeti projekt, smo se v podjetju Pressmatic povezali z Clayem in se odločili, da je smiselno začeti pogovor in po možnosti sodelovati… Več ko smo klepetali, bolj smo se zavedali da smo imeli zelo podobne vizije in da je morda obstajala priložnost, da se povežemo in zgradimo nekaj resnično velikega in vplivnega. – Dusty Davidson, soustanoviteljica Flywheel.

Če povzamemo, Local by Flywheel je “… zavezanost podjetja za gradnjo zlatega standarda za lokalni razvoj WordPressa.” To je eno orodje, ki ga potrebuje vsak WordPress razvijalec / oblikovalec v svojem profesionalnem orodju za WordPress. Local by Flywheel je na novo opredeljen lokalni razvoj WordPress-a in je brezplačen. Če vam je všeč svobodnjak s ščepcem pridevnikov, je tudi lep ��

Lokalne funkcije z vztrajnikom

Razložimo to orodje, da ugotovimo, kaj točno vas čaka na drugi strani tega dolgega pregleda.

Local by Flywheel se ponaša z izjemno dolgim ​​seznamom funkcij, da ne omenjam prihajajoče različice PRO, ki je opremljena s še več dobrotami. To je nekaj funkcij, s katerimi boste prihranili veliko časa in denarja.

Prilagodljivo strežniško okolje

Zahvaljujoč Local by Flywheel lahko z enim klikom izberete med Apache in NGINX, da spletno mesto preizkusite v različnih okoljih. In ker PHP ponuja več okusov, lahko med različicami preklapljate le s klikom. Na voljo imate pet različic PHP, vključno s PHP 7.0.3 in še več.

Xdebug in PHPStorm sta vključena kot dodatka, in oh, ja, tudi Opcache. Lahko preklapljate različice in celo spreminjate domeno spletnega mesta, ne da bi pri tem izgubili napredek, saj vse ostane v pripravljenosti in deluje, medtem ko se baze podatkov varno posodabljajo.

Hitrost in preprostost

Od uporabniškega vmesnika, do funkcij in intuitivnega skrbniškega zaslona vam Local by Flywheel ponuja priložnost, da zmanjšate čas, porabljen za nastavitev lokalnih okolij. Ta aplikacija je gladka, hitra in funkcionalna. Nastavitev in uporaba je preprosta, kar je popolnoma v skladu z operativno poslanico Flywheel – pomagati oblikovalcem, da delajo, kar imajo radi.

Resnično verjamemo, da bi se spletni oblikovalci in agencije lahko osredotočili na tisto, kar jim najbolje uspeva, in ne bi smeli skrbeti za kup tehničnih mumbo-jumbo-jev. – Prašno

Enostavna namestitev WordPress-a

Medtem ko vam bodo nekatere (ali boljine) lokalne razvojne aplikacije vrgle krivuljo, ko boste morali namestiti WordPress, vam Local by Flywheel ponuja brezhiben postopek, zaradi katerega ustvarjanje trenutnih mest WordPress postane lahek.

Še več jih je Čeprav je za WordPress izdelana lokalna razvojna aplikacija, lahko preprosto ustvarite spletna mesta, ki niso WordPress. Vse, kar morate storiti, je ustvariti običajno mesto WordPress in izbrisati vse datoteke WordPress. Iz baz podatkov lahko izbrišete katero koli tabelo, povezano z WordPressom, samo ohranite povezavo z bazo podatkov.

Pokažite svoje delo s slogom

Ali imate WordPress spletno mesto, ki ga čakate, da pokažete prijateljem, oboževalcem, sodelavcem ali stranki? Odlično! Local by Flywheel ima natančno tisto funkcijo, ki jo potrebujete za ustvarjanje izmenljivih URL-jev, s katerimi boste lokalna mesta WordPress predstavili celotnemu svetu.

To poenostavlja odobritev projekta, saj ste prej verjetno morali namestiti oddaljene strežnike ali naložiti in konfigurirati lokalne strežnike znova. Zdaj lahko strankam prikažete spletna mesta z enim klikom in funkcijo izklopite, ko končate.

Stranke si lahko celo ogledajo svoje lokalno okolje v realnem času, ne da bi motile vaš delovni potek, kar je varčevanje z življenjem. Kako neverjetno.

Lokalno z vztrajnikom + HTTP / HTTPS predor

Local by Flywheel ima funkcijo tunela, ki jo poganja ngrok, kar vam ali vašim bralcem omogoča ogled vašega WordPress spletnega mesta s katere koli mobilne naprave, tabličnega računalnika ali računalnika po vsem svetu. Potrebujete samo internetno povezavo v živo.

To je odlična novica, saj lahko brez težav preizkusite združljivost in odzivnost brskalnika. Poleg tega ta funkcija omogoča preizkušanje integracij drugih proizvajalcev, kot so API PayPal, Stripe in REST.

Mailcatcher

Pošiljanje testnih e-poštnih sporočil z vašega lokalnega spletnega mesta WordPress je neizogibno. Razvijalci to počnejo ves čas. Vendar se lahko hitro postara in brez okusa, če se boste morali spoprijeti s poplavljenim nabiralnikom. Poleg tega Google opozarja, da bo odobritev lokalnih aplikacij za razvoj programov do vašega Gmail računa naredila račun ranljiv za morebitne napade.

Mailcatcher odpravi to težavo tako, da odhodni e-poštni naslov iz PHP sendmail prestreže in ga shrani v osrednji okvir za ogled in odpravljanje napak. Ni več poplavljanja vaših nabiralnikov! To pomeni tudi, da lahko pošiljate e-pošto, ko ste brez povezave.

Načrti, kloni in izvoz

Za začetek vam ni treba začeti od začetka vsakič, ko začnete nov projekt. Predstavljajte si, da bi prihranili ves čas, če vam ne bi bilo treba namestiti in aktivirati svojih vtičnikov, začetnih tem, nastavitvenih mest itd..

Vsako spletno mesto, ki ga ustvarite z Local by Flywheel, lahko shranite kot predlogo, imenovano Načrt (več o tem v sekundi). Ta načrt vam omogoča enostavno kopiranje predloge za zagon, saj obnovi vse datoteke, vključno s konfiguracijskimi datotekami, bazami podatkov in lokalnimi nastavitvami.

To še ni konec, lokalna mesta WordPress lahko klonirate z enim klikom, da ustvarite popolne varnostne kopije (datoteke, baze podatkov in konfiguracijo strežnika).

Nadalje lahko preprosto izvozite in uvozite lokalna mesta WordPress. Izvoz in uvoz spletnih mest obnovi vse datoteke, baze podatkov, konfiguracijo in lokalne nastavitve. Datoteke lahko izločite iz izvoza, tako da jih preprosto izberete. Vse to bi vas moralo hiteti.

Druge funkcije na prvi pogled

Ustvarjanje omrežja (WP Multisite) je tako enostavno, kot izbira namestitve poddomene (https://subdomain.network.dev) ali podmap (https://network.dev/subdirectory/) namestitev.

In s SSH in WP-CLI (vmesnikom ukazne vrstice WordPress) lahko imate korenski dostop SSH do vsakega od svojih spletnih mest. Poleg tega obstajajo datoteke dnevnika v Apache, MySQL, NGINX in posameznih PHP različicah.

Vsa lokalna spletna mesta, ki jih ustvarite, so pripravljena za HTTPS in z enim klikom lahko zaprete obvestila brskalnika za samopodpisana potrdila. Kaj pa to?

Kmalu: postavite naravnost na vztrajnik

Povežite lokalno z Flywheel in imate delovni potek, ki bo prinesel oprijemljive rezultate. Predstavljajte si to: ustvarite spletno mesto na kratko, pridobite povratne informacije odjemalcev ali pokažite svoje delo s pomočjo demo URL-jev. Prilagodite svoje spletno mesto glede na vsebino svojega srca in ko je pripravljeno, objavite neposredno na Flywheel. Flywheel lahko poskusite celo brezplačno, gladka izkušnja pa vam bo pustila hrepenenje po več. Barva me je navdušila.

Da, v naslednjih dneh boste spletna mesta na Flywheel lahko uvrstili z enim klikom. Medtem pa lahko spletna mesta, ki jih ustvarite z Local, razmestite prek brezplačna oblika migracije. Vtičnik, kot je Razmnoževalec bo koristno pri selitvi vašega spletnega mesta.

Najmanjše lokalne zahteve Flywheel so OS X 10.9 in 1 GB prostega prostora na disku. Ko kdaj bo različica sistema Windows prišla na trg, Flywheel pravi:

Tako kmalu! Najprej je v načrtu, zato bo kmalu na voljo.

Žal Windows uporabniki, boste morali počakati še nekaj časa, vendar je čakanje vredno vsako sekundo.

Če ste obstoječi Pressmatic uporabnik, lahko preprosto preklopite na Local s Flywheel. Preprosto izbrišite aplikacijo Pressmatic s svojega Mac računalnika, nato pa prenesite in namestite Local. Upoštevajte, da premik z gonilnika Pressmatic na Local na Local ne bo vplival na vaša spletna mesta ��

Kako namestiti lokalno z gonilnikom

Zdaj, ko ste pozorni na toploto, ki jo to orodje prinaša na mizo z ničelnimi zneski in s povsem minimalnimi sistemskimi zahtevami, pojdite skozi postopek namestitve samo za zabavo.

Obiščite local.getflywheel.com in kliknite gumb za prenos. S tem se odpre kratek obrazec, v katerem morate vnesti svoje ime in e-pošto. Predložite svoje podatke za začetek prenosa:

Lokalno s prenosnikom z vztrajnikom

To je res enostavno.

Namestitveni paket je približno 400 MB, kar pomeni, da ga boste imeli na vašem Macu v kratkem. Ko imate paket, ga izvlecite in kliknite na aplikacijsko datoteko Local by Flywheel, da se lotijo ​​stvari.

Ko končate s preprostim postopkom namestitve, se prikaže na prvem zaslonu Local. Tu lahko začnete ustvarjati novo spletno mesto ali konfigurirate nekaj nastavitev. Vse je odvisno od vas:

Lokalni avtor z muharico Dobrodošli

In tukaj, nastavitve:

lLokalno z nastavitvami vztrajnika

Lahko spremenite veliko nastavitev in konfigurirate svoje okolje do zelo dolžine, tako da ne oklevajte z ogledu.

Ustvarjanje novega mesta WordPress

Kliknite gumb Spletna mesta in nato Dodaj gumb spletnega mesta. Ne pozabite, da lahko na ta način ustvarite veliko spletnih mest, od katerih je vsako izolirano v svojem vsebniku, da posname proizvodni strežnik:

Lokalni avtor z muharico Dobrodošli

Nato se odpre zaslon za namestitev spletnega mesta. Izpolnite možnosti za svoje spletno mesto …

Lokalno s strani Nastavitve spletnega mesta vztrajnika, 1. del

… prilagodite svoje okolje …

Lokalno z nastavitvijo vztrajnika Sit 2, 2. del

… In končno konfigurirajte svoje WordPress možnosti:

Lokalne možnosti z nastavitvami z gonilnikom WordPress

S predloženimi informacijami je dobro, da greste. Pritisnite gumb Dodaj spletno mesto na dnu. Prikaže se končni zaslon za nastavitev spletnega mesta:

Lokalno s strani Flywheel Add Site

Po nekaj sekundah vam Local by Flywheel predstavi vse podrobnosti vašega prvega lokalnega mesta WordPress:

Po namestitvi lokalna nastavitev spletnega mesta vztrajnika

Dostopite do skrbnika programa WordPress (samo kliknite gumb Administrator), se čudite svojemu novemu ustvarjanju (pritisnite gumb Prikaži spletno mesto), preverite svojo bazo podatkov in pokažite svoje delo prijateljem in strankam z navigacijo do Utilities..

Nastavite slike z ljubeznivo najbolj prijazno Diane Laidlaw, samostojnega spletnega oblikovalca iz Londona, Velika Britanija:

Lokalno s strani Flywheel Načrti

Zaradi boljše besede sem to objavo poimenoval z izrazom Načrti, zato poglejmo, o čem sploh govorijo. Načrti so preprosto predloge, ki jih lahko uporabite kot podlago za povezane projekte. Načrt vsebuje vaše vtičnike, nastavitve, teme in vse ostalo.

To pomeni, da lahko ustvarite različne načrte za različne vrste spletnih mest, pa naj bodo to e-trgovina, portfelj, novice itd.

Vse, kar morate storiti, je, da oblikujete predlogo, kot bi bila običajna spletna stran, in jo shranite kot načrt. Vedno lahko izberete katerikoli Načrt, ko želite, ko začnete nov projekt:

Lokalno s strani Flywheel Save Blueprint

Lokalno po cenah z vztrajnikom

Najboljši del vsega tega shebang je cena. No, funkcije (kot so demo URL-ji + načrti) nosijo tudi dan, vendar nič ne more premagati dejstva, da je Local by Flywheel popolnoma brezplačno. Za uživanje v tem edinstvenem orodju vam sploh ni treba biti kupec vztrajnika!

V delu je različica lokalne Pro in govorice, da bodo vsi obstoječi uporabniki Pressmatic-a dobili Pro brezplačno, tako da, vaš denar je varen. Ampak veste govorice. Kakorkoli že, Local by Flywheel je neverjetno orodje, kot je, pričakujete lahko, da bo različica Pro odpela lasuljo.

Razvijalci, kot so Jeff Matson, Rich Tabor in številni drugi, hrepenijo o tej aplikaciji, ker 1) Local by Flywheel je resnično zmagovalec, kjer gre za lokalni razvoj WordPressa, in 2) Flywheel je cenjeni upravljan WordPress gostitelj.

Zaključek

Pressmatic superpesers ne smejo biti zelo prepričljivi za preklop, saj je Local skoraj isto razvojno orodje, ki ste ga navajeni, le da zdaj dobavlja še dodaten udarec. Razvijalci, ki so vzeli Local by Flywheel za zavrnitev, so se zaljubili in na koncu tega slabega fanta postavili kot aplikacijo za razvoj.

Kaj pa ti? Ste pripravljeni na vožnjo svojega življenja? Če ste pripravljeni na pustolovščino, začnite s prenosom brezplačne kopije Local zdaj. Konec koncev nimate česa izgubiti, ker je orodje brezplačno, vendar morate pripraviti načrt za ves čas, ko boste varčevali.

Do naslednjič navijajo ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map