Pregled oglaševanja WP Pro: Gradnja oglasov, prodaja in integracija oglasov

Pregled oglaševanja WP Pro: Gradnja, prodaja in vključevanje oglasov v en paket

Ravnanje z oglasi na vašem blogu je pogosto precej dolgočasno. Prijaviti se morate v oglaševalska omrežja, upati, da vaša WordPress tema ponuja območja za umestitev oglasov in potencialno sodelovati z neko kodo, da se oglasi prikažejo na pravih mestih. Poleg tega morate delati na velikosti oglasov in videti, da je vsebina, ki se pojavlja v teh oglasih, dejansko pomembna za vaše spletno mesto.


Za pospešitev postopka je na voljo kar nekaj vtičnikov za upravljanje oglasov. Eden od njih se imenuje WP Pro Advertising in obljublja podporo vsem glavnim oglasnim omrežjem, integracijam e-trgovine in močnim orodjem za prilagajanje. V tem pregledu WP Pro Advertising bomo preverili, ali vtičnik vsebuje vse, kar je potrebno, da vaš oglaševalski načrt spremeni v učinkovit.

Vtičnik WP Pro Advertising System se prodaja prek tržnice CodeCanyon. Trenutno je cena 29 dolarjev in s tem dobite šest mesecev podpore strankam. Lahko tudi plačate 9,38 USD, da podprete podporo na celotnih 12 mesecev.

Info & DownloadView Demo

Oglasni vtičnik je razvila ekipa, imenovana Tunafish, ki zagotavlja odlična spletna stran da lahko spoznate izdelke podjetja in si ogledate dokumentacijo za svojo osebno uporabo. Na spletnem mestu je tudi več primerov vtičnika WP Pro Advertising, ki se uporablja, tako da lahko občutite, kako drugi izkoristijo funkcije.

Na splošno je spletna stran dober začetek. Razvijalci vtičnikov sploh nimajo polnih podpornih modulov ali spletnih mest. Zdaj pa pojdimo v funkcije, da vidimo, kaj bo koristno večini blogerjev in lastnikov podjetij.

Pregled oglaševanja WP Pro: najboljše funkcije

Prikazovanje več oglasov z različnimi učinki

Prilagodljivost oglasov je zelo pomembna, zato je lepo videti, da WP Pro Advertising vključuje več vgrajenih možnosti za prikazovanje oglasov v različnih oblikah.

Na primer, vtičnik vključuje oglasno mrežo, ki ima na svoji stranski vrstici hkrati več oglasnih pasic. Eden mojih najljubših je možnost prikazovanja petsekundnega oglasa in nato zbledi v novega. Podobno je, kako digitalni panoji uporabljajo ta majhen prostor, vendar vseeno prikazujejo več oglasov.

Druga zanimiva oblika oglasa vključuje pokrivanje celotnega ozadja celotnega spletnega mesta z oglasom. To sem videl na spletnem mestu Rotten Tomatoes, kjer velik plakat filma pokriva večji del ozadja glave in stranskih vrstic.

Končno, vtičnik WP Pro Advertising pomaga pri vključevanju oglasov v objave in strani. Če želite malo razstaviti svojo vsebino in svoje oglase postaviti na območje, ki dobi več oči, je to povsem mogoče.

Ustvarjalec oglasov za vizualne pasice

Kot lastnik spletnega mesta boste včasih morali izdelati oglasne pasice. Drugič boste prejemali modele podjetij, ki izvajajo plačila. Drugič se preprosto povežete z oglasnim omrežjem, kjer se vsa vsebina oglasa odda za vas.

Če ste v situaciji, ko morate zasnovati oglas, je najbolje, da ustvarite graditelja povleci in spusti, kot je vključen tukaj.

Zaznavanje bloka oglasa

Blokatorji oglasov so zdaj že kar divja, vendar to spletno trgovce in blogerje postavlja v lep položaj. Očitno ne želite, da bi bili vaši oglasi tako nadležni, da bi se obiskovalci razjezili, hkrati pa morate zaslužiti.

Na srečo vas WP Pro Advertising pokriva na obeh straneh. Najprej vtičnik pomaga pri oblikovanju nevsiljivih, čistih oglasov. Nato zazna, kdaj uporabniki uporabljajo orodje za blokiranje oglasov. Na ta način lahko vsebino blokirate, ko ima kdo zaviralce oglasov, ali pa jo celo kontaktirate in zahtevate, da jo izklopi.

Integracija s MailChimp-om

Pri uporabi e-poštnega glasila je težko ugotoviti, kako ga lahko zaslužite. Privzeto orodja za trženje po e-pošti, kot je MailChimp, nimajo preprostih načinov za vključitev oglasov.

Vendar WP Pro Advertising ponuja funkcije za hitro vstavljanje oglasov na spletnem mestu v vaša e-poštna sporočila. Deluje, ker ima vsaka oglasna cona, ki jo ustvarite, svoj vir RSS. Ko uvozite vir v MailChimp, se v vaših glasilih prikazujejo isti oglasi.

Čista nadzorna plošča za sledenje statistik in upravljanje oglasov

Ker se upravljanje več oglasov ponavadi zapleta, vtičnik WP Pro Advertising poskuša očistiti to nered in zagotoviti čisto postavitev za razumevanje statistike oglasov in katere od vaših oglaševalskih akcij se trenutno izvajajo..

Na osnovni nadzorni plošči vtičnika prejmete hiter pogled na statistiko s kliki, prikazi in CTR. Ogledate si lahko tudi najnovejše pasice, ki se prikazujejo na spletnem mestu, skupaj z nakupi pasic.

Vse nastavitve in funkcije so združene v eno področje nadzorne plošče WordPress. Na kartici Oglaševanje se prikažejo možnosti, kot so pasice, oglaševalci, akcije, ustvarjalec pasic, statistika in nakupi.

Podpora za vse večje oglasne mreže

Danes ni tako pogosto, da bi oglaševali in prodajali oglasni prostor. Razlog za to so glavne oglaševalske mreže, kot so Google AdSense, Adsterra in Infolinks.

Oglasna omrežja delujejo s prikazovanjem dinamičnih oglasov, tako da ni razloga, da bi lovili oglaševalce. Večinoma ta omrežja s piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov in upoštevajo, kakšno vsebino imate na svojem spletnem mestu.

Tako prikazani oglasi dejansko ustrezajo vašemu spletnemu mestu in uporabniku.

Torej, vse, kar morate storiti, je, da se prijavite v eno od oglaševalskih omrežij in ga povežete z vtičnikom WP Pro Advertising. Izbrati morate, kje želite, da se oglasi prikazujejo. Nato vse delo za vas opravi oglaševalsko omrežje.

Prodaja oglasov dokončana prek vašega spletnega mesta

To je ena od lastnosti, ki me resnično zanima. Čeprav so oglaševalske mreže tako priljubljene, boste morda imeli določene oglaševalce, ki radi direktno stopijo k vam. Številna spletna mesta rezervirajo tudi oglasne površine višje vrednosti za neposredno prodajo, saj lahko na ta način običajno dobijo več denarja.

S pomočjo WP Pro Advertising lahko določite, koliko oglaševalskih mest je treba prodati, nato pa plačilo položite prek svojega spletnega mesta. Obiskovalcem bo pokazal, da je oglas naprodaj, in jih spremenil skozi postopek plačila dodatka.

Kot sem že omenil, vsi ne bodo uporabljali vseh funkcij, vendar se bodo nekatere zdele nenadomestljive.

Kdo naj upošteva vtičnik za oglaševanje WP Pro?

Všeč mi je vtičnik WP Pro Advertising za blogerje in podjetja, ki načrtujejo prikazovanje več oglasov na spletnem mestu. Samo prikazovanje enega ali dveh oglasov s pasicami na vašem spletnem mestu ne upravičuje tako močnega orodja za upravljanje, vtičnik pa vam bo dobro služil, če imate na desetine oglasov.

Poleg tega v oddelku za prilagajanje izstopa vtičnik WP Pro Advertising. Učinke lahko dodate tako, da en oglas zbledi, drugi pa zbledi.

Ugodno imate tudi prodajo oglasov prek vtičnika, hkrati pa tudi oglase, vključene v vaše novice. Če se vam katera od teh funkcij zdi zanimiva, se vam stroški 29 dolarjev hitro izplačajo. Poleg tega dobite ugodno podporo strankam.

Pridobite WP Pro Advertising Advertising System

Če imate kakršna koli vprašanja o WP Pro Advertising ali če želite napisati svoje mnenje o vtičniku, nam v spodnjem razdelku s komentarji pustite opombo..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map