Pregled plačanih naročnin za člane

Pregled plačanih naročnin za člane

Če želite ustvariti spletno mesto za članstvo v WordPressu, imate srečo. Danes si bomo ogledali močne lastnosti Plačljive članarine Pro.


Ustvarjanje donosnega spletnega mesta za WordPress ni lahka naloga, zlasti za začetnike. Potrebujete trden načrt in močan sistem za registracijo članov in upravljanje vsakega članstva. Brez čudovitega vtičnika (kot so plačane članske naročnine) boste težko ustvarili in upravljali svoje spletno mesto za članstvo.

V današnjem pregledu izpostavljamo funkcije, zaradi katerih so plačane članske naročnine eden najboljših vtičnikov WordPress za članstvo na internetu. Uživajte do konca in ne odhajajte, ne da bi v komentarjih delili svoje misli.

Kaj so plačane članarine?

plačane članarine

Naročene članske naročnine je izjemen vtičnik WordPress Cozmoslabs s pomočjo katerega lahko ustvarite spletno mesto za članstvo, ne da bi pri tem zlomili. Vtičnik je napolnjen do konca z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za izdelavo zmogljivega spletnega mesta za članstvo.

Toda tudi z milijonom in eno funkcijo je naročnina za plačane člane intuitivna in dokaj enostavna za uporabo. Kdorkoli (in mislim VSAKO) ki lahko uporablja spletni brskalnik, lahko brez težav konfigurira vtičnik in tako ustvari spletno mesto za članstvo.

Jedrni vtičnik je brezplačen, vendar imate dva premium paketa, tj., Hobiist in Pro ki vam ponujajo še več funkcionalnosti. Za ta pregled uporabljamo plačane članske naročnine Pro.

Funkcije naročnin za plačane člane

funkcije plačljivih članov

Upravljanje spletnega mesta s članstvom je resen posel, kar pomeni, da potrebujete močan vtičnik, ki ima vse funkcije, ki jih potrebujete. Plačane naročnine članov ne razočarajo. Vtičnik prihaja z lepim nabor funkcij. Tu je kratek seznam, kaj lahko pričakujete.

Funkcije naročnin za plačane člane

 • Plačljive in brezplačne naročnine – Z uporabo kode [pms-register] lahko preprosto dodate registracijske obrazce na katero koli stran ali objavo. Uporabniki se lahko nato naročijo za kateri koli od vaših članskih načrtov – brezplačen ali plačan
 • Vodenje računa – Uporabniki si lahko preprosto ogledajo in upravljajo svoje račune. Za ustvarjanje strani računa uporabite [pms-account]
 • Omeji vsebino – Vsebino lahko preprosto omejite, odvisno od naročniškega načrta ali vpisanega stanja. Poleg tega lahko omejite izdelke WooCommerce ali celotno trgovino.
 • Enostavna prijava – S pomočjo kratke kode [pms-login] ustvarite enostavne obrazce za prijavo za svoje člane
 • Upravljanje članov – Plačane naročnine za člane prihajajo z odlično nadzorno ploščo, ki omogoča ogled in upravljanje članov
 • Upravljanje naročnin – Uporabniki lahko nadgradijo z obstoječega naročninskega načrta
 • Brezplačno preizkusno in prijavite pristojbine – Zdaj lahko svojim članom ponudite brezplačno preizkusno različico, ki poteče po določenem obdobju. Po tem lahko zaračunate pristojbino za prijavo
 • Upravljanje plačil – Plačane naročnine za člane vam omogočajo enostavno sledenje vseh plačil članov, statusov plačil in kupljenih naročnin
 • Predloge e-pošte – E-poštna sporočila, ki jih pošljete uporabnikom, lahko preprosto prilagodite ob registraciji, aktivaciji naročnine, preklicu ali poteku veljavnosti
 • Osnovno poročanje – Vtičnik vam omogoča prikaz uspešnosti spletnega mesta s članstvom glede na nove člane in prihodke
 • Izvozi podatke o članih – Vse podatke članov lahko enostavno izvozite v datoteko CSV
 • Prepreči skupno rabo računa – Uporabnikom lahko preprečite, da bi se prijavili v isti račun z več krajev
 • Več integracij – S plačljivimi naročninami lahko preprosto vključite Elementor, WooCommerce, bbPress in Profil Builder, kar pomeni, da lahko svoje člansko spletno mesto napolnite kot profesionalec
 • Ustvarite članske popuste – Ustvarite lahko članske popuste za izdelek ali naročniški načrt
 • Opomniki po e-pošti – Lahko nastavite več e-poštnih opomnikov, ki se ob določenih sprožilnih dogodkih samodejno pošljejo uporabnikom
 • Plačajte, kar želite – Ta dodatek omogoča vašim članom, da plačajo tisto, kar želijo naročiti
 • reCaptcha – Zavarujte obrazce in preprečite grde registracije neželene pošte
 • Integracija z več plačilnimi prehodi, vključno z PayPal Standard, PayPal Express in Stripe vam omogoča, da zberete enkratna in ponavljajoča se plačila brez kolcanja
 • Kapljanje vsebine – Nastavite lahko razpored vsebine, ki vam pomaga, da vsebino uporabnikom izpustite šele po preteku določenega obdobja
 • Računi – Dinamično lahko ustvarite račune za naročniške načrte
 • Več naročnin na uporabnika – Uporabniki se lahko prijavijo za več kot en naročniški načrt

Kot lahko vidite, je vtičnik za plačane članske naročnine poln funkcij, ki bi jih potrebovali za izdelavo zmogljivega spletnega mesta za članstvo, ne da bi pri tem zlomili banko. Ker nam funkcije ne bodo uspele, nastavimo vtičnik.

Kako namestiti vtičnik za plačane članske naročnine

Enkrat ti nakup plačljivih naročnin, prejeli boste e-pošto z informacijami o vašem računu in povezave za prenos vtičnikov. Vtičnik in dodatke lahko prenesete tudi iz računa za Cozmoslabs.

potrdilo o plačilu naročnin za člane

Prenesite vtičnik in dodatke v računalnik in se lotite poslovanja. V nadzorni nadzorni plošči WordPress se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo.

kako dodati nov vtičnik za wordpress

Nato pritisnite na Prenesite vtičnik Izberite glavni vtičnik in pritisnite Namestiti zdaj gumb, kot ga poudarimo spodaj.

nalaganje vtičnika za plačane članske naročnine

Počakajte, da se namestitev zaključi in kliknite na Aktivirajte vtičnik gumb.

aktiviranje plačljivih naročnin

S tem vas preusmeri na čarovnika za nastavitev plačljivih naročnin, prikazanega spodaj.

Čarovnik za nastavitev vam pomaga konfigurirati nekaj možnosti. Na primer, lahko se odločite za samodejno ustvarjanje članskih strani, uporabnike samodejno prijavite po registraciji in preprečite skupno rabo računov. Poleg tega lahko nastavite svoje plačilne prehode in valuto.

Čarovnika za nastavitev lahko preskočite

Lahko pa preskočite čarovnika za nastavitev in se vrnete na skrbniško ploščo skrbnika WordPress, kjer boste opazili novo postavko menija za plačane članske naročnine, kot je prikazano spodaj.

Kliknite zgornjo točko menija (tj. Plačane naročnine za člane), da začnete naslednje Osnovni podatki zaslon. Ta zaslon vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete za konfiguriranje plačljivih naročnin.

Na stran: Na tej točki lahko namestite in aktivirate svoje dodatke. Če želite uživati ​​v svojih dodatkih, morate najprej aktivirati licenco z navigacijo do Plačane naročnine za člane> Dodatki kot poudarimo v nadaljevanju.

Serijsko številko najdete v svojem Račun Cozmoslabs.  Kopirajte in prilepite licenčni ključ in kliknite na Shrani spremembe gumb, kot je prikazano zgoraj.

Konfiguriranje plačljivih naročnin

Ko je vaša licenca aktivna, je čas, da preverite še druge postavke menija za plačane članske naročnine. Odkrijmo, kaj lahko vtičnik ponuja.

Naročniški načrti

Plačane naročnine za člane vam omogočajo enostavno ustvarjanje naročnin. Preprosto se pomaknite do Plačljive naročnine> Načrtovalni načrti in kliknite na Dodaj novo gumb, kot je prikazano spodaj.

Dodajte potrebne podrobnosti in na koncu pritisnite na Shrani naročnino kot smo podrobneje opisali spodaj.

Ko ustvarite naročninski načrt, lahko dodate nadgradnjo ali znižanje, kar je priročno, če želite ustvariti brezplačno preskusno različico. Za ilustracijo si oglejte spodnjo sliko.

Hitro se premika.

Člani

Če si želite ogledati svoje člane in urediti članske naročnine, preprosto pojdite na Plačane naročnine za člane> Člani kot je prikazano spodaj.

Plačila

Pomaknite se na Plačane članske naročnine> Plačila da si ogledate svoje podatke o plačilu, kot smo poudarili spodaj.

Omejitev izdelka WooCommerce

Vtičnik za plačane članske naročnine vam omogoča, da omejite izdelke WooCommerce, kar je koristno, če želite ustvariti izdelke samo za člane. Ta funkcija vam omogoča, da omejite oba izdelka ogledovanje in nakup, ki vam nudi obilo nadzora nad vašo trgovino.

Toda kako to dosežete z vtičnikom Plačane članske naročnine? Za začetek morate namestiti vtičnik WooCommerce. Za ta del vadnice sem postavil lutkovno trgovino WooCommerce, dodal par vzorčnih izdelkov in ustvaril tri (3) naročniške načrte, tj. Zlato, srebro in brezplačno, pri čemer sta zadnja dva pomenila zgornji del načrta za zlato.

Zdaj, če pridem do Plačane članske naročnine> Načrti naročnin, Imam naslednji zaslon.

naročniški načrti

Nato sem našo testno trgovino WooCommerce napolnil s parimi izdelki. Če si želite ogledati vse izdelke v trgovini WooCommerce, preprosto pojdite na Izdelki> Vsi izdelki v skrbniškem meniju WordPress, kot je prikazano spodaj.

woocommerce - vsi izdelki

Omejevanje ogleda in nakupa izdelkov WooCommerce

Zdaj, če želite omejiti kateri koli izdelek – recimo zgoraj prikazan predvajalnik, – preprosto kliknite na Uredi povezavo do določenega izdelka, kot smo poudarili spodaj.

naročnine za omejene izdelke s plačanjem izdelkov

Ko se urejevalnik izdelka naloži, se pomaknite proti dnu in videli boste Omejitev vsebine meta polje, kot je prikazano spodaj.

omeji ogled in nakup izdelkov za trgovino z izdelki

Kot poudarimo na zgornji sliki, lahko omejite, kateri člani / naročniški načrti si lahko ogledajo in kupijo kateri koli izdelek (v našem primeru predvajalnik fidget). Vse kar morate storiti je, da odkljukate Uporabniki, ki so prijavljeni potrdite polje in katero koli drugo ustrezno polje (npr. Gold Plan) in vaše delo je končano.

Opomba: Če ne določite nastavitev po meri, bo vtičnik Paid Members Subscriptions uporabil privzete nastavitve omejitve. Pravila in sporočila o omejitvah lahko prilagodite tako, da se pomaknete do Plačane članske naročnine> Nastavitve> Omejitev vsebine kot poudarimo v nadaljevanju.

nastavitve omejitve vsebine za plačljive članske naročnine

Zgornji zaslon vam ponuja veliko možnosti prilagajanja za različne vrste omejitev vsebine, vključno s sporočilom po meri, predlogo in preusmeritvijo. Poigrajte se z možnostmi in poglejte, kaj lahko izmislite.

Popusti samo za člane

Če želite svojim strankam ponuditi popuste ali kode za popust, ko se registrirajo za račun, morate najprej namestiti dodatek Kode za popust, ki ga najdete v računu Cozmoslabs, kot je prikazano spodaj.

dodate kode za popust

Ko naložite dodatek, ga namestite in aktivirajte na svojem spletnem mestu WordPress kot običajen vtičnik, tj. Pojdite na Vtičniki> Dodaj novo> Naloži vtičnik. Nato v datoteki izberite datoteko .zip in pritisnite Namestiti zdaj gumb, kot je prikazano spodaj.

namestitev plačilnih naročnin za člane dodajte kode za popust

Po zgornjem postopku preprosto kliknite na Aktivirajte vtičnik gumb, da se žoga valja, kot poudarimo spodaj.

aktiviranje dodatka kod za popust

Ko je vtičnik aktiviran, preprosto pojdite na Plačane članske naročnine> Kode za popust kot je prikazano spodaj.

točka menija s popustom pri plačljivih članarinah

S tem vas pripelje do Kode za popust zaslon prikazan spodaj.

Ker nimamo kode za popust, nam ustvarite eno, da boste lahko videli, kaj lahko pričakujete. Kliknite na Dodaj novo gumb, kot smo podrobno opisani na spodnjem posnetku.

dodate novo kodo za popust s vtičnikom za plačane članske naročnine

Udarci Dodaj novo gumb vas popelje do enostavne uporabe Dodajte novo kodo za popust urejevalnik, kjer lahko vnesete podrobnosti o določenem popustu. Izberete lahko celo naročnine, na katere naj bo uveljavljen popust. Za podrobnosti si oglejte spodnjo sliko.

Ustrezno izpolnite kratek obrazec in ga enkrat naredite Prihranite popust gumb, kot je prikazano na zgornji sliki. Vaši uporabniki lahko kodo za popust uporabijo znotraj svojega računa, seznama obrazcev naročninskih načrtov in na registracijskem obrazcu.

Ko že govorimo o registracijskih obrazcih, jih dodajmo na vaše spletno mesto.

Obrazec za registracijo

Obrazec za registracijo omogoča uporabnikom, da se registrirajo na vašem spletnem mestu. Plačane naročnine za člane omogočajo enostavno oblikovanje registracijskega obrazca kot A, B, C zahvaljujoč [pms-register] koda.

Preprosto se pomaknite do Strani> Dodaj novo kot ponazorimo spodaj.

To vas pripelje do Dodaj novo stran urednik. Stran ustrezno poimenujte, npr. Registrirajte se, vnesite [pms-register] v urejevalnik, po potrebi konfigurirajte druge možnosti strani in na koncu pritisnite Objavi gumb. Podrobnosti si oglejte spodaj.

Spodaj pa, kako izgleda prijavni obrazec, ki smo ga ravnokar ustvarili zgoraj, na našem testnem spletnem mestu.

Ne izgleda slabo, kajne? V kompletu z Koda za popust polje. In vse kar morate storiti je, da dodate [pms-register] kratko kodo in pritisnite na Objavi gumb.

Poročila

Spodnji zaslon poročil vam ponuja ptičji pogled, kako deluje vaše spletno mesto za članstvo. Do strani lahko dostopate z navigacijo do Plačane članske naročnine> Poročila kot je prikazano.

Nastavitve

Stran z nastavitvami vam omogoča, da po naročilu konfigurirate plačljive naročnine. Pomaknite se na Plačane naročnine za člane> Nastavitve za dostop do strani, kot je prikazano spodaj.

Na zgornji strani lahko konfigurirate nekaj možnosti, kot so:

 • Izberite, ali želite uporabiti plačane članske naročnine CSS za slog sprednjega dela
 • Uporabniki se po registraciji samodejno prijavijo
 • Nastavite svoje članske strani, tj. Registrirajte se, prijavite se, račun, registrirajte uspešne in izgubljene geslo strani
 • Nastavite prehodi za plačila
 • Omogoči in konfigurira omejitev vsebine
 • Ustvarite e-poštna sporočila, tj. Uspešno prijavljeno e-poštno sporočilo, e-poštno sporočilo za aktiviranje naročnine in tako naprej

Plačana naročnina za člane je odličen vtičnik za članstvo, zato je neverjetno enostaven za uporabo. Ne pričakujem, da boste naleteli na kakršne koli težave.

Cenitev

Cozmoslabs vam ponuja dva cenovna paketa, Pro (149 USD) in Hobbyist (69 USD), kot je prikazano spodaj.

Pozivamo vas, da se odločite za cenovni paket, ki ustreza vašim poslovnim potrebam. Prepričajte se, da najprej preverite funkcije. Pro v glavnem dodaja brezplačne preizkuse, podporo za prijavo, 5 dodatkov (ponavljajoča se plačila, PayPal express, Strip, izdajanje računov, kapljanje vsebine in več naročnin na uporabnika) ter licenco za neomejeno uporabo. In Pro in Hobbyist vključujeta eno leto podpore in posodobitve.


Kakšna je torej naša končna odločitev? Če iščete v celoti predstavljen vtičnik za članstvo, ki je enostaven za uporabo, toplo priporočamo plačilo naročnin na članarino s strani Cozmoslabs. Ta vtičnik za članstvo v WordPressu ponuja vse možnosti, ki jih potrebujete za ustvarjanje zmogljivega in donosnega spletnega mesta.

Imate vprašanje ali predlog? V komentarjih delite svoje misli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map