Pregled sistema za upravljanje vstopnic in upravljanje sistemov Tickera WordPress

Tickera WordPress vstopnice

Tikera Tickera je doživela številne ogromne spremembe in razen sistema za izdajo vozovnic za dogodke nima skoraj ničesar skupnega s prvotno izdajo, ki smo jo pregledali pred nekaj leti.. To je povsem nov vtičnik!


Naredili so popolno prenovo vizualnega dela vtičnika, dodali množico novih možnosti in dodali še nekaj svojih, že tako širokim izborom dodatkov, ki so skupno število narasli na impresivno 22 dodatkov

Poleg tega so prenovili tudi svojo spletno stran, ki ima povsem novo vizualno privlačnost in, odkrito povedano, videti osupljivo in zelo dobro organizirana, čeprav je bilo krpanje te količine informacij na tej spletni strani zagotovo velik izziv. Torej, nazaj k vtičniku …

Tickera Namestite zaslon

Če začenjate sveže in prvič namestite Tickera, vas bo sprejel simpatični čarovnik za namestitev to vam bo pomagalo priti skozi začetne nastavitve, da se boste čim hitreje odpravili.

nastavitve

Med nastavitvijo se boste vprašali, ali želite zagnati Tickera kot samostojen ali ga spremlja WooCommerce, ki nato zahteva dodatek Bridge for WooCommerce. Da, prav ste prebrali – Tickera je bila popolnoma združljiva z WooCommerce že nekaj časa vam omogoča prodajo vozovnic Tickera kot kateri koli drug izdelek WooCommerce. Kot veste, je WooCommerce eden najboljših načinov za izgradnjo spletne trgovine z WordPressom, s Tickero pa ohranite vso dodatno funkcionalnost, ki jo WooCommerce lahko ponudi v zvezi s funkcijami e-trgovine. Zelo priročno, če že uporabljate WooCommerce in prodajate druge izdelke na svojem spletnem mestu.

Ustvarjanje dogodkov in vstopnic

Ustvarjanje dogodkov je preprosto in preprosto z malo logično organiziranih informacij, ki jih potrebujete za vnos v zvezi s svojim dogodkom.

Tickera Dogodki

Ko končate z ustvarjanjem svojega dogodka, vam bomo predlagali, da ustvarite vrste vozovnic, ki so povezane z vašim dogodkom, kar je tudi vetrič z veliko dobro organiziranih možnosti.

Vstopnice za Tickera

… In to lahko storite tolikokrat, kolikor želite – kar pomeni, da lahko imate toliko dogodkov s toliko vrst vozovnic, ki so z njimi povezane. Brez omejitev!

Ko končate enostavno delo z ustvarjanjem vrst dogodkov in vrst vstopnic, je čas za še lažjo nalogo, da na katero koli od svojih strani ali objav objavite ustrezne kratke kode, da prikažete kakršne koli podatke o vašem dogodku in / ali vstopnicah. Pravimo “lažje”, ker obstaja čeden “ustvarjalec kratke kode”, ki bo ustvaril kratko kodo za vas glede na vaš izbor in možnosti.

dodati-kratko kodo

Toda tudi brez dajanja kode kode prek ustvarjalca kratkih kode lahko še vedno imate vse potrebno za prodajo svojih vozovnic, saj stran za dogodke ponuja lepo funkcijo za samodejno prikazovanje vstopnic, povezanih s tem dogodkom..

tikera-spredaj

Najboljša stvar pa je, da se bo Tickera lepo igral s praktično katero koli dobro kodirano temo WordPressa in izbral slog, da se bo brezhibno zlil na vaše spletno mesto (morda dajte brezplačne WordPress teme iz WPExplorerja).

Prehodi za plačila

Zdaj, če želite karkoli prodati, boste potrebovali račun trgovca za nekatere Tickera je podpiral prehod za plačila. Izbirati lahko veliko, saj Tickera trenutno neposredno podpira več kot sto plačilnih prehodov, tako da kjer koli že ste na planetu, obstaja velika možnost, da ne boste mogli najti vsaj nekaj podprtih plačilnih prehodov. v tvoji državi. In čeprav se to zgodi, in v vaši državi ni na voljo nobenega od podprtih prehodov za plačila, ne padite v obup in preverite, ali plačilni prehod, ki ga želite uporabljati, podpira WooCommerce, saj je Tickera popolnoma združljiv z njim.

prehodi za plačila

Obrazci po meri

Ne glede na to, ali uporabljate Tickera kot samostojno ali uporabljate WooCommerce kot prodajno platformo za vstopnice Tickera, lahko uporabite super Dodatek za obrazce po meri. Ta dodatek vam bo omogočil, da ustvarite obrazce za naročanje po meri na poljuben način in zbirate vse vrste dodatnih informacij o vaših udeleženceh z izbirnimi gumbi, potrditvenimi polji, besedilnimi območji, vnosi besedila in spustnimi meniji, ki so vam na voljo, da jih uredite po želji. Poleg tega je mogoče vse te podatke v predlogo vozovnice vnesti s pomočjo ustreznih elementov predloge vozovnice in jih lahko izvoziti prek Dodatek za izvoz CSV z vsemi ostalimi podatki, če se tako odločite.
mobilne aplikacije

Skeniranje vozovnic

Torej ste razprodali vse vstopnice za svoj dogodek. Kaj je naslednje? Očitno boste morali te karte pregledati na vratih. Tickerov iOS in Aplikacije za Android so se na terenu izkazali kot zanesljivi, poleg tega pa so šli še korak dlje in ustvarili Dodatek za branje črtne kode to bo omogočilo postavljanje črtnih kod (kot tudi QR kode) na vaše vozovnice in skeniranje z uporabo katerega koli standardnega bralnika črtne kode na zadnjem koncu vašega spletnega mesta. Če pa se vam ne zdi udobno in drugim ljudem omogočite dostop do zadnjega konca, lahko uporabite fantastično Prijava v namizno aplikacijo Chrome. Ker je aplikacija Chrome, je pripravljena na več platform in pomeni, da jo lahko v glavnem zaženete kjer koli, kjer lahko namestite brskalnik Google Chrome. S to aplikacijo lahko skenirate vozovnice brez povezave, kar je zelo dobrodošla funkcija, saj ni vsak dogodek organiziran na območju z dobro pokritostjo z internetom in včasih v celoti manjka.

chrome-app-checkin

Tickera dodatki

In tam ga imate … bi bilo veliko lažje zaključiti ta pregled če ne bi bilo toliko možnosti in tolikooooooo Tickera dodatki. A glede na to, da je ogromna moč prav v teh dodatkih, bi bilo nepošteno, če ne bi vsaj omenili vseh poleg mostu za WooCommerce in bralnik črtnih kod, o katerem smo že pisali:

 • Koledar prireditev Tickera doda lepo oblikovan koledar vaših dogodkov
 • Izvoz CSV doda funkcionalnost izvoza poročil CSV na podlagi dogodka z izbirnimi polji
 • Serijske kode vozovnic ustvari poljubne zaporedne številke vozovnic s predpono po meri, oblazinjenjem številk, pripono itd.
 • Pogoji to bi moralo biti samoumevno…
 • Pisave predloge po meri dodaja možnost, da naložite svoje .ttf pisave in jih uporabite na predlogah vstopnic
 • Prijava za Prevajanje aplikacij za prevajanje vseh koščkov aplikacij za iOS, Android ali Chrome
 • Obvestila o prijavi da udeležencem pošljete e-poštno sporočilo s katero koli vsebino, ki vam je všeč, takoj po prijavi na njihovo vozovnico
 • Kode za popust v velikem obsegu kot nalašč za dodajanje velikih količin kod za popust
 • Cene na podlagi vlog imajo različne cene vstopnic za različne vloge uporabnikov
 • Customer Connect za integracijo Customer.io
 • Mijireh blagajna integracija
 • Mollie Payment Gateway integracija
 • Obvestila o ohlapnosti da boste bili obveščeni prek Slacka, ko se vsaka vozovnica prodaja na vašem spletnem mestu
 • Pushover prejeti potisno obvestilo na napravo Android ali iOS za vsak uspešen nakup vozovnice
 • MailChimp integracija
 • Sendloop integracija
 • Twilio SMS Obvestilo
 • Verižna plačila PayPal znižajte se od vseh prodanih vstopnic v svoji večstranski mreži WordPress
 • Stripe Connect da zberete razrez vseh vstopnic, prodanih v svoji večstranski mreži WordPress

Zaviti

Tickera je odlična možnost za dodajanje dogodkov v WordPress in prodajo lastnih vstopnic za dogodke. Upajmo, da vam je ta pregled dobro predstavil, kaj lahko naredi ta super dodatek. Ste že preizkusili novo Tickero? Ali morda imate kakšna vprašanja o tem? Sporočite nam v spodnjih komentarjih – radi bi vas slišali!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map