Pregled tem Mojo

Opomba: Teme Mojo so od prvotne objave tega mnenja doživele številne spremembe in se razširile na tržnico Mojo. Mnenja in značilnosti, ki jih deli članek, niso več pomembni.


Danes bi si želel vzeti nekaj časa za pregled mojega najljubšega trga za predloge temo / spletno mesto, teme Mojo. Če ste že kdaj obiskali Themeforest in ga imeli radi, boste ljubili tudi Mojo teme.

Gre za zelo podobno spletno mesto, ki ponuja vrhunske teme WordPress, teme Tumblr, predloge HTML / CSS, predloge PSD in e-pošto. In verjamem, da bodo kmalu dodali razdelke za Joomla, Drupal in druge vire vrhunskih spletnih razvijalcev, kot so vtičniki.

Medtem ko obstaja veliko spletnih mest, kot so Elegantne teme, ki ponujajo samo WordPress teme, Mojo Teme ponujajo številne različne predloge za zadovoljevanje različnih platform. To je super za spletne razvijalce, ki si želijo enostavno izdelati spletna mesta za svoje stranke ali za ljudi, kot sem jaz, ki imajo navadno na voljo več domen hkrati in so zainteresirani za nakup in prodajo domen.

Kaj ponujajo teme Mojo?

Mojo Themes ponuja različne premium predloge za nekatere bolj priljubljene platforme, kot sta WordPress in Tumblr, kot tudi navadne predloge HTML / CSS. Glede na to, kar sem videl, so vse njihove teme zelo dobro zasnovane (teme Mojo bodo sprejele le kakovostno delo) in čeprav je še vedno zelo malo predlog, saj gre za razmeroma novo spletno mesto, je še vedno več predlog za različne niše.

Nakup in prodaja tem

Ena najbolj kul stvari o Mojo Themes je, da ne samo da lahko greste tja, da kupite nekaj čudovitih tem, ampak se lahko tudi prijavite v Brezplačno članstvo in začnete prodajati svoje delo.

Mojo Teme ljudem resnično olajšajo začetek ustvarjanja velikih dolarjev s prodajo svojih tem / predlog. Nastavitev lastnega spletnega mesta in pridobivanje prometa je lahko težavna in traja veliko časa, toda Mojo Themes že ima vse to, tako da lahko takoj začnete s prodajo. Najboljše pa je, da ko Mojo Teme prodate karkoli, dobite 50% provizija kar je veliko več, kot ga boste našli na drugih tržnih mestih.

Pridružite se silam

Zdaj je najbolj kul zadeva Mojo Teme –Program Collab“. Mojo Themes ponuja prvi program sodelovanja, ki razvijalcem in oblikovalcem omogoča, da sodelujejo pri ustvarjanju izdelkov, ki jih lahko prodajo na trgu.

Ko se vpišete v svoj račun, obstaja gumb za nalaganje za vsako kategorijo, znotraj vsake kategorije je na koncu obrazec, imenovan »Pridružite se silam«, kjer vnesete uporabniško ime partnerja in registrirano e-pošto. Tako se vsakič, ko opravite prodajo, provizije samodejno razdelijo med vse strani v partnerstvu.

To je po mojem mnenju ena izmed najboljših stvari o temah Mojo. Tam je veliko ljudi, ki imajo noro znanje spletnega oblikovanja, vendar jih ne morejo kodirati (in obratno). Sposobnost skupnih sil daje ljudem z različnimi znanji priložnost, da se zberejo in ustvarijo nekaj super. Osebno obožujem kodiranje WordPress teme, vendar jih ne toliko oblikujem. Razmišljam, da bi združil moči s spletnim oblikovalcem, takoj ko bom dobil nekaj časa, da bomo lahko pripravili kul WordPress temo.

Za podružnice

Glavni razlog, da sem se pridružil Mojo Themes, je bil očitno za njihov partnerski program, saj sem želel njihove teme dodati na WPExplorer.com in od njih zaslužiti nekaj denarja. Podružnični program se zelo dobro izplača 30% provizije in imajo svoj podružnični sistem, zato vam ni treba uporabljati neumnih tretjih oseb, kot so e-junkie ali shareasale. Zame je to nebesa – popolnoma sovražim uporabo tistih partnerskih storitev tretjih oseb.

Ustvarjanje partnerskih povezav: Povezavne povezave so zelo enostavne ustvarite in lahko se povežete s katero koli stranjo na njihovem spletnem mestu, vključno s predogledi teme. Vse, kar morate storiti, je, da na konec katerega koli URL-ja Mojo-Teme dodate naslednje – “? R = uporabniško ime”.

Pred tremi tedni sem začel tržiti njihove teme in do zdaj sem zaslužil 85 dolarjev. V primerjavi z drugimi Premium WordPress temami sem ugotovil, da je stopnja klikov Mojo-Teme res dobra in da ljudje dejansko kupujejo svoje teme. Ker na WooThemes potrebujem približno 1.000 klikov, da dosežem 1 prodajo (hromi).

Če torej razmišljate, da bi se pridružili partnerskemu programu na Mojo-Themes, pojdite za njim. Je zelo enostaven za uporabo, teme, ki jih boste promovirali, so večinoma super, provizije so dobre in podpora izjemna (na vsa moja vprašanja so se odzvali v roku 1 dni).

Moja najljubša Mojo teme WordPress tema

V redu, tako da je v zvezi z Mojo Temami skoraj vse, kar morate vedeti, resnično jih morate preveriti, če želite ceniti vse – ps: njihova spletna stran je zelo kul (vredna ogleda).

Želel sem z vami deliti svojo najljubšo WordPress temo, ki je na voljo na Mojo Themes, in če ste že bili na WPExplorer.com, boste morda vedeli, za kaj gre, saj jo predstavljam na domači strani in na vseh tematskih straneh. Tema se imenuje Folio Studio in verjetno je ena najbolj kul WordPress tem v Mojo temah.

Folio Studio ima zelo eleganten in edinstven dizajn – kar je danes resnično težko najti med brezplačnimi temami. Tipografija je čudovita, vse je ne le enostavno za branje, ampak tudi prijetno za oči. In predstavljeni drsnik na domači strani je osupljiv.

Sklepi / komentarji?

Nisem tip človeka, ki običajno piše kritike, vendar sem resnično užival v članstvu v Mojo Themes in me je nekoliko zaintrigirala ideja, da napišem recenzijo Mojo Themes, še posebej, ker bi bil to dober način, da se beseda izpusti. o tej strani in upamo, da bo vključenih več ljudi, saj gre za razmeroma novo spletno mesto.

Če imate kakršne koli izkušnje z Mojo Temami, prosimo, komentirajte spodaj in mi sporočite svoje misli. Hvala!

Izjava o omejitvi odgovornosti: Pridruženi sem podjetju Mojo-Themes.com, vendar NISO plačan za pisanje tega mnenja. Prav tako je logotip Mojo Themes Monster zaščitni znak Inc. Mojoness.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map