Pregled WP Optin Wheel: Kako nemudoma povečati svoje stopnje opt-in

Pregled WP Optin Wheel: Kako nemudoma povečati svoje stopnje opt-in

Če vidimo, da so tradicionalne populacije in takšne metode niso več učinkovite, je čas za nov pristop: pozdravite WP Optin Wheel, briljanten vtičnik, ki v skupini G doda gamificirane možnosti, ki vam nudijo nov način za povečanje vašega poštnega seznama.


Po vsem spletu bigwigsi pravijo, da je pravi denar na vašem seznamu e-pošte, in strinjamo se 100%. Trženje po e-pošti je eden najboljših načinov za povečanje prometa in povečanje prodaje.

Z povprečno donosnostjo naložbe v višini 122% je e-poštno trženje štirikrat učinkovitejše od drugih oblik trženja, vključno z neposredno pošto, plačanim iskanjem in socialnimi mediji. Poleg tega je trženje po e-pošti enostavno in vam omogoča, da se držite cilja.

Toda preden boste razmislili o pošiljanju e-poštnih sporočil, morate ljudi prijaviti. In za to potrebujete izjemno rešitev. Dame in gospodje, spoznajte čudovit vtičnik WP Optin Wheel.

Namesto, da bi ljudem metali popke v obraz (vem, da jih tudi sovražite), vtičnik vsebuje kolo sreče za osvajanje zabavnih nagrad. Seveda morajo obiskovalci najprej vnesti svoj e-poštni naslov za igranje play

Imel sem priložnost preizkusiti vtičnik WP Optin Wheel Pro, in tukaj so moja nepristranska spoznanja. Če se ne strinjate z mojimi ugotovitvami ali imate vprašanje, ne oklevajte in v komentarjih slišite svoj glas.

S to preambulo si privoščimo sidro in odplujmo.

Kaj je WP Optin Wheel?

wp optin wheel gamified wordpress opt-in vtičnik

Smiselno je začeti z nekaj osnovnimi informacijami. Kakšna je ta žival, ki ji pravimo WP Optin Wheel, od kod je in kaj točno počne?

V najosnovnejšem pomenu stvari je WP Optin Wheel gamificirani vtičnik za WordPress, ki obiskovalcem omogoča zabavno prijavo na vaše novice.

WP Optin Wheel, ročno oblikovan s strani odličnih fantov v studiu Wombat, prihaja z domišljijskim kolesom sreče. Kot vsako kolo sreče ima tudi nagrade, kot so brezplačna e-knjiga, izdelek, kuponi WooCommerce, popusti in tako naprej..

Za vrtenje kolesa mora obiskovalec preprosto navesti svoj e-poštni naslov in vse druge osnovne podatke, ki jih želite (na primer njihovo ime). Najboljša praksa pa je, da zahtevate najmanj količine informacij in v večini primerov resnično potrebujete le njihov e-poštni naslov.

Zahvaljujoč možnosti vključevanja vtičnika z različnimi rešitvami za trženje e-pošte, kot sta MailChimp ali Facebook Messenger, lahko svoj seznam poštnih sporočil povečate, ne da bi pri tem zlomili.

WP Optin Wheel ne ovira vaše vsebine, kot so tradicionalna pojavna okna. Vaši obiskovalci sprožijo obrazec za prijavo s klikom na gumb za darilno škatlo, kot je prikazano spodaj.

wp optin gumb za darilo za kolesa

Poleg tega lahko nastavite kolo sreče, da se samodejno drsi po določenem obdobju. Poleg tega lahko obrazec za prijavo dodate na ločeno spletno stran, saj, večja, tem boljša, kajne? Spodaj je prikazano, kako izgleda različica na celotni strani.

wp optin wheel full page demo

Poleg tega WP Optin Wheel pošilja tono možnosti prilagajanja – vendar ne bi sanjal, da bi pokvaril presenečenje.

Zdaj pa pojdimo v oddelek za funkcije in odkrijmo, kaj lahko ponuja WP Optin Wheel kot vtični vtičnik za WordPress in WooCommerce.

Značilnosti WP Optin Wheel

Mislim, da se boste strinjali, ko bom rekel: WordPress vtičnik je dober le toliko kot funkcije, ki jih ponuja. Hitro nam pojdite nad funkcije, ki jih boste odkrili, ko aktivirate WP Optin Wheel.

Integracija z več orodji

wp optin kolesna integracija

Studio Wombat je prehitel sebe, kar zadeva integracijo WP Optin Wheel z vašimi najljubšimi orodji. E-poštne naslove lahko preprosto zajamete, ne glede na to, ali uporabljate MailChimp, MailerLite, ConvertKit, GetResponse, Monitor Campaign Monitor, ActiveCampaign, Remarkety, Klaviyo ali Mailster.

Poleg tega lahko izkoristite moč takojšnjega trženja zahvaljujoč brezhibni integraciji s Facebook Messengerjem, ChatChampom in Chatfuel. To pomeni, da lahko v realnem času pošiljate osredotočena in na vedenju tržna sporočila. Kako čudovit čas, da živim prav?

To še ni vse, lahko tudi integrirate WP Optin Wheel z velikansko storitvijo za avtomatizacijo nalog Zapier, da samodejno premika informacije med vašimi spletnimi aplikacijami. Potem imate vključeno integracijo z Zero BS CRM, nadomestnim vtičnikom WordPress, ki vam pomaga pri upravljanju vseh potencialnih strank neposredno s spletnega mesta.

Z veseljem boste izvedeli, da je integracija orodja WP Optin Wheel s temi orodji tako preprosta kot A, B, C. Za večino orodij morate samo kopirati in prilepiti API-ključ. Če ne uporabljate nobenega od teh orodij iz enega ali drugega razloga, vam vtičnik omogoča shranjevanje potencialnih podatkov v zbirki podatkov WordPress.

Oh, mimogrede, WP Optin Wheel se popolnoma integrira z WooCommerce in WPML.

Možnosti več zaslonov

wp optin kolo več možnosti zaslona

Prikazovanje obrazca WP Optin Wheel je del četrtih grederjev, kar ima do šest možnosti. Najbolj očitna možnost je uporaba pripomočkov, ki omogočajo prikaz pojavnega okna v obliki mehurčka ali gumba za darilo. Pripomoček lahko prikažete na levi, desni ali na dnu svojega spletnega mesta.

Če pripomočki niso vaša skodelica čaja, lahko po določenem času pokažete svoje kolo. V tem primeru se pojavno okno pojavi, ko je obiskovalec na vašem spletnem mestu vnaprej določeno obdobje, recimo 10 sekund. Časovnik vam omogoča, da kolo pokažete najbolj angažiranemu obiskovalcu.

Tretjič, lahko zajamete potencialne stranke, saj bodo obiskovalci zaradi funkcije izstopa namere zapustili vaše spletno mesto. Tehnologija izhoda nameri vam omogoča, da dobite nekaj potencialov, ki bi jih sicer zamudili, saj je obiskovalec poskušal zapustiti. Poleg tega so pojavna okna z namenom izstopa manj vsiljiva od časovnih pojavnih oken.

Pokažete lahko tudi svoje kolo sreče, potem ko je obiskovalec večkrat udaril po pomiku. Če ne marate pojavnih oken, lahko s kratko kodo prikažete kolesce na ločeni strani, v objavi ali v pripomočku stranske vrstice. Kot vidite, je veliko možnosti prikaza.

Opomba – kolesce lahko pokažete na vsaki strani svojega spletnega mesta ali na določeni strani. Poleg tega lahko izberete, ali obiskovalec ob naslednjih obiskih vidi kolo ali ne. Spojite to s takojšnjim sporočanjem in na voljo imate izvrstno trženjsko rešitev, ki deluje na avtopilotu.

Veliko možnosti prilagoditve

wp optin prilagoditve koles

Kakšna je uporaba obrazcev za prijavo, ki jih ne morete prilagoditi tako, da ustrezajo vašemu spletnemu mestu? Studio Wombat to dobro razume, zato WP Optin Wheel pošilja več kot 10 popolnoma prilagodljivih tem (vključno s sezonskimi temami, kot sta Xmas in Halloween), 15 pripravljenih ozadij in neomejeno barv.

Kolo sreče in prijavo lahko oblikujete tako, kot si predstavljate. Oblikovanje čudovitih koles je nekaj pomena in zanimanja, zahvaljujoč intuitivnemu orodju za prilagajanje tem. Lahko nastavite število rezin, spremenite besedilo, dodate HTML kodo, vključite povezave, določite priložnost za zmago in dodate kupone z nekaj kliki.

Poleg tega ima WP Optin Wheel močan ustvarjalec obrazcev, s katerim je veselje delati. Izdelate lahko obrazce za prijavo, ki zahtevajo toliko podatkov, kot jih potrebujete. Mislim, oblikovalec obrazcev prihaja z več polji obrazcev, kot so e-pošta, ime, telefon, naslov in URL, če omenim le nekaj.

Druge kul funkcije

Ves dan bi bili tukaj, če bi preučili vsako funkcijo, ki je tam, zato je tu kratek pregled drugih odličnih funkcij, zaradi katerih je WP Optin Wheel impresiven vtični vtičnik za vse spletne prodajalce.

  • WooCommerce kuponi – WP Optin Wheel se popolnoma integrira z WooCommerce, kar pomeni, da lahko kupone kot nagrade ustvarite samodejno.
  • Statistika – WP Optin Wheel vam ponuja statistiko o uspešnosti vašega kolesa. Prikaže vam število ljudi, ki so videli vaš pojavni oken, število ljudi, ki so se odločili za vaš poštni seznam, kot tudi vašo stopnjo konverzije..
  • Predloge e-pošte – Zdaj lahko nagrade zmagovalcem pošljete neposredno po e-pošti, kar vam (če mene vprašate) ponuja še en način, da razbijete led in začnete pogovor. Predloge e-pošte lahko prilagodite v zaledju.
  • Proti goljufiji – WP Optin Wheel lovi neželeno pošto, ponarejene in neveljavne e-poštne naslove, preden pridejo na vaš poštni seznam.
  • Pripravljen za GDPR
  • Zmožnost da zmage ali izgube v dnevniku v ločeni datoteki dnevnika
  • Razvijalcem prijazno

Kako namestiti WP Optin Wheel

Zdaj, ko veste, kaj lahko pričakujete, nam namestite WP Optin Wheel in ustvarite testno kolo, da boste lahko trkali ob tla. Delo? Super.

Lahko namestite brezplačno različico ali vzmet za WP Optin Wheel Pro neposredno na voljo v studiu Wombat. Za ta pregled uporabljamo Pro (zato upoštevajte, da niso na voljo vse funkcije v brezplačni ali standardni različici). Kakor koli, namestitev WP Optin Wheel je enostavna, tako kot namestitev katerega koli drugega WordPress vtičnika.

Preizkusite WP Optin Wheel Free    Pridobite WP Optin Wheel Pro

Brez dodatnega privajanja pojdite na Vtičniki> Dodaj novo v skrbniškem meniju WordPress, kot je prikazano spodaj.

dodate vtičnik za WordPress

Kot poudarimo na spodnji sliki, lahko 1) naložite WP Optin Wheel Pro iz računalnika, 2) poiščete brezplačno različico iz skladišča vtičnikov WordPress in 3) namestite / aktivirate vtičnik.

namestitev wp optin kolesa

Iz našega računalnika bomo namestili WP Optin Wheel Pro, kar pomeni, da morate klikniti Prenesite vtičnik gumb na zgornji sliki.

Nato naložite vtičnik in ga aktivirajte, kot smo podrobneje opisali na spodnjem zaslonu.

aktivirajte wp optin kolo

Ko je vtičnik aktiven, pojdite na Nastavitve> WP Optin Wheel Pro v skrbniškem meniju WordPress, kot prikazujemo spodaj.

wp optin element v kolesnem meniju na nadzorni plošči wordpress admin

Nato morate aktivirati licenčni ključ WP Optin Wheel, ki ste ga prejeli od razvijalca. Prekopirajte in prilepite ključ v polje ter pritisnite na Aktivirajte licenco gumb, kot prikazujemo spodaj.

wp optin aktiviranje licence kolesa

Po aktivaciji WP Optin Wheel zažene ploščo z možnostmi skrbnika, kjer lahko vidite nekaj zavihkov, vključno s Splošne nastavitve, integracije, dodajte kolo in Kolesa.

wp optin panel z možnostmi upravljanja

V tem trenutku je vaš WP Optin Wheel vtičnik pripravljen za uporabo. Zdaj moramo samo ustvariti kolo sreče. Na tej točki se lahko odločite tudi, da vtičnik integrirate s svojimi najljubšimi orodji, npr. MailChimp.

Kako ustvariti kolo sreče

Kliknite na Dodajte kolo za zagon spodaj zaslona.

Na tem zaslonu poimenujte kolo za lažjo uporabo in izberite orodje, ki ga želite uporabiti za zajemanje prijav. Upoštevajte, da morate najprej vključiti svoje izbrano orodje, vendar sta WordPress in Zapier že privzeto integrirana. Ko končate, pritisnite na Naslednji gumb.

The Oblikovanje plošča vam pomaga, da prilagodite svoje kolo in obrazec za prijavo na nepredstavljiv način. Tukaj imate veliko možnosti, kot so ozadja, teme in barve. Glej sliko spodaj.

Izberite temo, ozadje in barve. Po tem kliknite na Naslednji gumb.

Nato imamo še Obrazec za oblikovanje obrazcev, ki vam pomaga ustvariti obrazec za prijavo. Dobavlja se z različnimi polji obrazcev (odvisno od orodja za prijavo, ki ga izberete v prvem koraku), da ustvarite popoln obrazec.

Priporočamo, da vaš obrazec za prijavo ostane kratek; eno ali dve polji sta dovolj. Osebno bi prosil samo za e-poštni naslov. Sestavite svoj obrazec za prijavo in pritisnite Naslednji gumb.

Nato imamo še Možnosti in rezine zaslon, na katerem lahko močno prilagodite svoje rezine koles. Določite lahko tudi možnost, da prevzamete popoln nadzor nad verjetnostjo in se odločite, katera rezina zmaga ali izgubi.

Uredite svoje rezine po vsebini svojega srca in kliknite na Naslednji gumb.

Končno imamo Nastavitve zaslon, kot je prikazano spodaj.

Tu lahko določite veliko možnosti za svoje kolo. Izberete lahko besedilo gumba za zavrtanje, dodate besedilo o omejitvi odgovornosti, nastavite zmagovalni / izgubljeni tekst, pokažete / skrijete kolo na določenih straneh, nastavite namen izhoda, zavarujete kolo sreče, ustvarite predloge e-pošte in naredite, da je obrazec GDPR skladen med drugimi stvari.

Ko končate, pritisnite na Shrani gumb. Vaše kolo sreče je zdaj pripravljeno in po osvežitvi bi ga morali videti na svojem spletnem mestu.

Kolikšna je cena?

WP Optin Wheel ima nekaj različnih okusov. Na WordPress.org je na voljo za vedno brezplačna različica, ki ima osnovne funkcije in je idealna za testiranje.

WP Optin Wheel Pro, ki smo ga pregledali, je na voljo samo na spletnem mestu Studio Wombat. Tam lahko najdete paket za 39 evrov, namenjen enemu mestu. Če imate tri spletna mesta, se lahko pomerite za paket 99 USD. Za neomejene strani ponuja Studio Wombat paket, ki stane 199 dolarjev. Vsi premium paketi imajo eno leto brezplačnih posodobitev in podpore.

Resnična pričevanja strank

WP Optin Wheel je neverjeten vtičnik, vendar ne upoštevajte naše besede. Takole pravijo zadovoljni uporabniki:

Takoj, ko sem videl ta vtičnik, sem pomislil, da bo imel velik potencial za to, kar sem iskal, in je bil visokokakovosten in imel sem prav. Potreboval sem pomoč, da sem jo uporabil za tisto, kar sem potreboval, in podpora strankam je bila odlična, ki je odgovarjala na vsa moja vprašanja in mi pomagala ugotoviti, kako naj to uporabim za tisto, kar potrebujem.

Vsekakor bi priporočal ta vtičnik za kakovost in storitev.

Hvala – Garydock

In …

WP Optin Wheel je preprosto NEVERJETNO. Podobnih vtičnikov je več, vendar ima ta najboljši nabor funkcij, resnično enostaven za uporabo, veliko možnosti prilagajanja in morda najbolj dragocen je skoraj trenutna podpora razvijalca. Za namestitev in konfiguriranje treh različnih koles Optin smo potrebovali 20 min in imeli smo veliko vprašanj, toda razvijalec se je dobesedno odzval v nekaj minutah, nas sprehodil skozi nastavitve in nam pomagal, da smo 100-odstotno želeli. Funkcionalnost: A +++, nabor funkcij: A +++, odzivna podpora: A+++. Ne bi mogel zahtevati več in zelo cenovno ugoden (vreden veliko več, kot stane). Najvišje možno priporočilo. – Virafend

In še en …

Super vesel, da sem našel ta vtičnik! Moja stopnja vključevanja in prodaja sta se povečala – nihče noče samo “vnesti e-poštnega naslova za kupona za 10% popust” … želijo priložnost, da nekaj osvojijo! Ta vtičnik pretvori postopek za prijavo v igro in tudi videti je dobro.

Poleg tega je razvijalci super odziven in izvedel celo nekaj mojih predlogov, in to storil v nekaj dneh!

Prvi vtičnik, ki sem ga kdaj pregledal – vendar mi je tako všeč – akc123

Kot lahko vidite, imajo ljudje veliko odličnih stvari za povedati o WP Optin Wheel.

Zaključek

WP Optin Wheel vam ponuja izjemno rešitev za povečanje števila prijav. Povrhu tega je neverjetno enostaven za uporabo. Obrazce za prijavo za svoje spletno mesto bi morali imeti sposobni ustvariti takoj! Kolo sreče je naročanje na vaše glasilo tako zabavno, večina obiskovalcev sploh ne bo vedela, da so se naročili, dokler ne bodo videli potrditvenega e-poštnega sporočila. Če želite preizkusiti WP Optin Wheel, zgrabite brezplačno različico ali nadgradite, da boste imeli dostop do več odličnih funkcij.

Preizkusite WP Optin Wheel Free    Pridobite WP Optin Wheel Pro

Imate kakšne predloge ali vprašanja? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje. Hvala vnaprej!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me