Pregled zapuščenih košaric Pro: Obnovite prodajo na avtopilotu

Pregled zapuščenih košaric Pro: Obnovite prodajo na avtopilotu

Iščete obnoviti zapuščene vozičke, ne da bi pri tem zlomili znoj? Če je to odmevno, vam bo všeč ta pregled zapuščene košarice Pro. V tej objavi vam natančno prikazujemo, zakaj Zapuščena košarica Pro je vrhunski vtičnik za obnovitev prodaje za vašo trgovino WooCommerce.


Zdaj se vam ni treba spopadati z bolečino vseh zapuščenih naročil. Stranke lahko vrnete v vašo trgovino s spodbudami, kot so popusti in kuponi. Vtičnik je blokada vseh funkcij, ki jih potrebujete za avtomatizacijo obnovitve vozičkov v vaši spletni trgovini.

Objavo razdelimo na nekaj razdelkov in nato preizkusimo vtičnik, ker imam slučajno kopijo �� Prosimo, da obvestite svoje misli v razdelku za komentar na koncu.

Kaj je opuščena košarica Pro?

Ali je to vaše prvo branje o zapuščenem vozičku Pro? No, morda se sprašujete, kaj je to in kaj počne. V eni sami vrstici je Apušten Cart Pro vrhunski WordPress vtičnik, ki vam pomaga obnoviti zapuščene vozičke v trgovini WooCommerce.

Duh? Precej očitno.

Z drugimi besedami, Abarozen Cart Pro je razširitev za WooCommerce, ki vam ponuja možnost, da izterjate naročila, ki jih ne boste izpolnili. To pomeni, da lahko povrnete prodajo (beri denar), ki bi jo sicer izgubili.

Vtičnik je enostavno nastaviti, v nekaj minutah morate biti pripravljeni. Poleg tega je Apušten Cart Pro opremljen z milijonom in eno funkcijo, ki omogočajo enostavno obnavljanje vozičkov kot A, B, C.

Najboljši del je, da vtičnik samodejno deluje v ozadju, obete pa povleče na vaše spletno mesto z vsemi vrstami orodij, tudi besedilne opomnike, e-poštna sporočila in sporočila na Facebooku.

Zakaj ljudje v svoji spletni trgovini zapuščajo vozičke?

Veliko jih je razlogi, zakaj uporabniki zapustijo svoje vozičke, vendar poskušati odpraviti težave ni lahka naloga. Zapuščen vtičnik Pro Cart vam pomaga premagati to motnjo v pretvorbenem lijaku z znižanjem stopnje opustitve.

To je odlično orodje za vaša prizadevanja za optimizacijo menjalnih tečajev. Če uporabnik iz katerega koli razloga spusti voziček na poti, ga lahko s tem vtičnikom vrnete v svojo spletno trgovino.

Vtičnik ima še veliko drugih funkcij in možnosti, vendar si ga pridržujemo za razdelek o funkcijah spodaj. Ko je vse povedano in storjeno, je Abarozen Cart Pro edini vtičnik, ki ga potrebujete za obnovitev zapuščenih vozičkov, na primer profesionalca.

Zapuščene funkcije Pro Cart

Posel z obnavljanjem vozičkov je zahteven in lahko bi vas zlahka pustil s tistim globoko vpetim praznim občutkom v želodcu. Tyche Softwares, fantje, zapuščeni Cart Pro Pro, to razumejo, zato vam nudijo vse funkcije, ki jih potrebujete za avtomatizacijo nadaljnjega spremljanja vozička.

Zapuščena košarica Pro je priljubljena zaradi funkcij in možnosti, kot so:

 • Zmožnost pošiljanja zapuščenih opomnikov na voziček tako prijavljenim kupcem kot kupcem gostov (ali kupcem, ki nimajo računa na vašem spletnem mestu)
 • Možnost pošiljanja opomnikov prek Facebook Messengerja, e-pošte ali besedilnih sporočil, ki vam omogočajo, da ujamete svoje možnosti kadarkoli in kjer koli
 • Neverjetna in podrobna dokumentacija, ki prikazuje, kako nastaviti vtičnik
 • Dodaj v košarico pojavno okno, ki vam pomaga zgodaj zajemati e-poštne naslove strank
 • 12+ predhodno izdelanih in odzivnih predlog za e-pošto, ki jih lahko urejate in pošiljate v rednih presledkih. Prav tako lahko ustvarite neomejene predloge v skladu z vašo blagovno znamko in poslovnimi zahtevami (lahko ustvarite neomejene predloge e-pošte, ki jih pošiljate v rednih presledkih)
 • Obnova vozička Cross-Device vam omogoča, da obnovite vozičke od koder koli
 • Možnost samodejnega uveljavljanja popustov pri naročilih pri izterjavi zapuščenega vozička
 • Posebne kode kuponov za spodbuditev uporabnikov
 • Popolna integracija z menjalnikom valut Aelia
 • Podrobna poročila o nadaljnjih dejavnostih vaše košarice
 • 100% brezhibna integracija z WooCommerce
 • Združljivost WMPL pomeni, da lahko dosežete uporabnike v jeziku, ki ga imajo radi
 • Možnost zbiranja podrobnosti o zapuščenem naročilu, vključno z izdelki, ki jih je uporabnik opustil
 • Intuitivna skrbniška nadzorna plošča, ki jo je mogoče preprosto uporabiti
 • Super podpora
 • In še več funkcij, ki bodo v prihodnosti

Kako namestiti zapuščeno košarico Pro

Nastavitev zapuščene košarice Pro je tako preprosta kot aktiviranje vtičnika, urejanje e-poštnih predlog in pošiljanje opomnikov svojim uporabnikom. Ko naložite kopijo zapuščene košarice Pro (in se prepričajte, da je WooCommerce že nameščen in nastavljen z izdelki), se prijavite na nadzorno ploščo skrbnika WordPress in pojdite na Vtičniki> Dodaj novo kot je prikazano na spodnji sliki.

namestitev opuščenega vtičnika za voziček

Naslednji, Naloži opuščeno zip datoteko zapuščene košarice Pro, ki ste jo prenesli s klikom na Izberite datoteko gumb. Po tem udarite v Namestiti zdaj in potem Aktivirajte da se žoga valja.

Vtičnik vas bo preusmeril na novo stran, kjer lahko dodate licenčni ključ. Če dodate licenčni ključ, lahko prejemate samodejne posodobitve in podporo.

zapuščena kartica pro za licenčni ključ za woocommerce

V zgornje polje vnesite licenčni ključ in pritisnite Naslednji gumb na dnu zaslona. S tem boste prišli do zaslona dobrodošlice, prikazanega na spodnji sliki.

Udari Kliknite tukaj, da odprete stran z opuščenimi nastavitvami košarice gumb, če želite konfigurirati nastavitve in začeti obnoviti vozičke!

Zapuščene nastavitve košarice Pro

Če niste kliknili na hitro povezavo, lahko na skrbniški nadzorni plošči zapuščene košarice Pro dostopate tudi z Zapuščeni vozički podmeni pod WooCommerce.

Tu lahko konfigurirate vse pomembne možnosti za obnovitev vozička.

Ti lahko:

 • Vklop / izklop zapuščenih e-poštnih sporočil o vozičkih
 • Nastavite izklopni čas za prijavljene / gostujoče stranke (to je obdobje, ki mora preteči, preden se vam zdi, da je voziček zapuščen)
 • Določite dneve, ki morajo preteči, preden samodejno izbrišete opuščena naročila
 • Omogoči sledenje

Dodaj v košarico Popup Editor

Ta možnost omogoča aktiviranje in prilagajanje pojavnega okna Dodaj v košarico, ki se pojavi, ko uporabnik klikne Dodaj v voziček gumb. Pojavno okno vam pomaga zgodaj zbirati e-poštna sporočila, tako da lahko s pomočjo vtičnika spremljate stranke, ki zapuščajo vozičke.

Predloge

The Predloge zgornji zaslon vam omogoča ustvarjanje in prilagajanje neomejenega števila e-poštnih predlog za pošiljanje uporabnikom, ki zapustijo voziček.

Privzeto dobite tri vnaprej izdelane predloge, ki jih lahko pošljete 15 minut, 1 uro in 24 ur po opustitvi vozička. Prosto lahko prilagodite privzete predloge glede na vsebino svojega srca zahvaljujoč 11 vnaprej izdelanih predlog in številnih možnosti, kot so:

 • Kuponi
 • Zapuščene informacije o proizvodnji vozičkov
 • Oglejte si gumbe košarice in blagajne

Poleg tega se lahko držite privzete postavitve WooCommerce, kar pomeni, da imate veliko možnosti, kar zadeva ustvarjanje predlog za e-pošto.

Prav tako lahko prilagodite svoje SMS obvestila in opomnike, ki jih pošljete prek Facebook Messengerja.

Zapuščeni ukazi

Tu vidite vse zapuščene vozičke. Ko potencialna stranka doda izdelke, vendar nakupa ne dokonča, boste imeli dostop do njihovega e-poštnega naslova, imena, skupnega števila košaric in še več.

Pridobljena naročila

izterjala naročila

Zgornji zaslon prikazuje vse zapuščene vozičke, ki jih vtičnik obnovi, ko ste bili odsotni. Obnovitev košarice je samodejna prek e-poštnih predlog, čeprav lahko uporabnikom po potrebi pošljete e-poštna sporočila za obnovitev / opomnike.

Opomniki poslani

Ta zavihek prikazuje statistiko poslanih in odprtih e-poštnih sporočil / SMS ter druge take podrobnosti. Najpomembneje je, da je to enostaven način za sledenje, kateri nadaljnji e-poštni naslovi so učinkoviti. Na prvi pogled vidite, koliko e-poštnih sporočil je bilo poslanih, odprtih in povezav. Na podlagi teh podatkov lahko predloge ustrezno izboljšate, da povečate obnovitev vozička.

Poročilo o izdelku

To vam pokaže, kolikokrat je bil kateri koli izdelek zapuščen ali obnovljen. To omogoča vpogled v učinkovitost opomnikov, pa tudi o cenah izdelkov in morebitnih promocijah, ki jih morda izvajate. Če izdelek redno opuščate, je to lahko rdeča zastava, da so potrebne spremembe (nekaj, česar brez Abaught Cart Pro Pro nikoli ne bi poznali).

Analytics

opuščen voziček pro armaturna plošča

In z glavne nadzorne nadzorne plošče lahko dostopate do svoje analitike. Precej lepo, kajne? Skupaj s podrobnimi poročili, da boste lahko videli, kako vse deluje.

In čeprav tega zgoraj nismo zajemali, je Pogosta vprašanja in podpora če potrebujete pomoč, je zavihek.

Zapuščeni preizkusni demo košarice

Želite poskusiti, preden kupite? Tyche Softwares ponuja predstavitve v živo, tako da lahko preizkusite zapuščeni voziček Pro kot skrbnik iz zaledja in kot kupec prek sprednje strani.

Test Admin Demo     Preizkusite predstavitev sprednjega dela

Cenitev

Koliko vas bo stala vsa ta osupljivost? Če ste to dosegli doslej, vam razvijalci ponujajo nekaj cenovnih paketov, kot prikazujemo spodaj.

V času pisanja so na voljo trije:

 • Licenca za eno trgovino za 119,00 USD
 • Licenca za pet trgovin za 199,00 USD
 • Licenca neomejene trgovine za 249,00 USD

Upoštevajte, da so licence zapuščene košarice Pro letne – vendar je 50-odstotni popust na samodejno podaljšanje.

Pridobite zapuščen voziček Pro

Ocene kupcev

Zapuščen voziček Pro za WooCommerce je izjemno enostavno nastaviti brez pisanja kode. Samo pokažite in kliknite, da izberete možnosti. Poleg tega je priloženo veliko poročil, ki vam omogočajo, da ostanete na tekočem, tako da ni čudno, da ga imajo ljudje radi.

Ljudje resnično radi zapuščajo Cart Pro in ne le vtičnik, temveč tudi zvezdna podporo, ki jo ponujajo razvijalci. Tu je nekaj pričevanj.

WooCommerce Zapuščena košarica Pro: To je odličen in uporaben vtičnik. V boljšem sem položaju, da obdržim stranke, ki pridejo na mojo stran in ne izpolnijo naročila. Vtičnik je preprost za nastavitev in ves čas sem bil deležen velike podpore. Spremljajte dobro programsko opremo Tyches! – Bess Obarotimi iz podjetja Synatel Designs, VeeandJade.com

Potem pa…

Zapuščeni vtičnik vozička nam odlično deluje, to je velika naložba. Izterjali smo številna naročila, ki so nam omogočila, da smo povrnili stroške namestitve in zdaj na tem zgolj zaslužimo. Poleg tega je Tyche po potrebi nudil odlično podporo strankam. Zelo priporočam njihove storitve. – Bassam Jalgha, CTO Band Industries Inc. https://www.roadietuner.com/

Še en, prosim …

Velika podpora. Enostaven za namestitev, deluje dobro. Po potrebi ga posodabljajo in izboljšujejo �� – Luca Franken

Zaključne besede o zapuščenem vozičku Pro

Prenehajte izgubljati prodajo v obliki zapuščenih vozičkov in izboljšajte svoje menjalne stopnje in najnovejše z vtičnikom Abaught Cart Pro za WooCommerce.

Vtičnik je enostaven za nastavitev in uporabo. In če naletite na kakršne koli težave, vam svetovna podpora, ki jo dobite od Tyche Softwares, nudi vaš um.

Zapuščena košarica Pro ladje z edinstvenim naborom funkcij, ki omogočajo zajem vseh zapuščenih vozičkov in samodejno izterjavo naročil. To ga loči od konkurence in ga uvršča med najboljše (če ne najboljši) zapuščene vtiče vozička na trgu.

Kakšno je vaše mnenje? Ali menite, da je Apušten Cart Pro najboljši dodatek za opuščanje vozička za WordPress? Če ne, kateri je vaš najljubši vtičnik za obnovitev košarice, nam sporočite svoje misli v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map