Pridno: Pametnejše obnovitev vozička WooCommerce

Pridno: Pametnejša obnovitev košarice za WooCommerce

Zapuščeni vozički so ena najhujših težav, s katerimi se boste morali spoprijeti kot lastnik spletne trgovine. In čeprav težave ne morete popolnoma odpraviti, je dobra novica ta, da lahko drastično zmanjšate število zapuščenih vozičkov, s katerimi se morate spoprijeti.


Če za prodajo prek spleta uporabljate WooCommerce, je na voljo več različnih vtičnikov, ki vam lahko pomagajo obnoviti zapuščene vozičke. En tak vtičnik je Obdržljiv in v tej objavi si bomo ogledali, kaj lahko vtičnik ponuja, zakaj ga uporabljate, njegove glavne funkcije, prednosti in slabosti.

Potopimo se noter!

Kaj je zadržujoče?

Ohranjeno obnovljeno nakupovanje

Pridno je zapuščen sistem za obnovitev vozičkov (in WordPress vtičnik), ki vam pomaga zmanjšati število zapuščenih vozičkov in ustvariti ponavljajoče se nakupe v vaši trgovini WooCommerce. Ko vklopite vtičnik, lahko zajame e-poštne naslove svojih strank in dostavi niz zapuščenih e-poštnih opomnikov, da jih spodbudi k vrnitvi in ​​dokončanju nakupa..

Kako uspešno deluje?

Ko uporabnik v postopku nakupa vnese svoj e-poštni naslov, ga bo zajemal vtičnik Retainful. Če stranka ne opravi nakupa v roku 30 minut, bo vtičnik poslal samodejni opomnik po e-pošti, ki jih bo pozval, naj se vrnejo in zaključijo postopek odjave.

Vtičnik lahko konfigurirate tako, da pošilja dodatna e-poštna sporočila z opomniki tako:

 • Prvi opomin po e-pošti pošljite 30 minut po tem, ko stranka opusti košarico
 • Drugo e-pošto pošljite 4 ure po opustitvi vozička
 • Dan po opustitvi košarice pošljite tretje e-poštno sporočilo in mu ponudite kodo kupona
 • Dva dni po opustitvi košarice pošljite še en opomnik po e-pošti

Retainful vam omogoča, da vnaprej ustvarite te kampanje za kapljanje e-poštnih sporočil, ki jih je mogoče načrtovati in poslati samodejno. Takoj po prejemu vozička se e-poštni naslovi ustavijo.

Zakaj uporabljati Retainful?

Po navedbah Inštitut Baymard, povprečna stopnja zapuščenosti pri nakupovalnih vozičkih na spletu je 69,57%. Z drugimi besedami, če deset potencialnih kupcev obišče vašo trgovino in odloži izdelek v košarico, jih sedem nikoli ne bo dokončalo.

To je veliko izgubljenih prihodkov, zlasti če imate manjšo bazo kupcev. Veliko jih je razlogi, zakaj stranke zapustijo vozičke; od preveč zapletenega postopka odjave do nepričakovanih stroškov dostave.

Tako nikoli ne boste mogli popolnoma odpraviti težav s strankami, ki ne opravijo nakupa. Lahko pa nekaj storite, da ga zmanjšate. Ravno tam prihajajo vtičniki, kot je Retainful. Retainful vam lahko pomaga, da obnovite vsaj polovico zapuščenih vozičkov s pošiljanjem natančno nastavljenih vrst e-poštnih opomnikov.

Ko to upoštevate, je enostavno razbrati, zakaj je vtičnik za opuščanje vozička, kot je Retainful, nujen za vsakega lastnika trgovine e-trgovine..

Zadržane temeljne lastnosti

Zdaj, ko veste, kaj je program Retainful in zakaj bi ga morali uporabljati, si poglejmo njegove glavne lastnosti.

Zapuščeni opomniki elektronske košarice

Zapuščeni e-poštni vozički

Seveda je glavna značilnost vtičnika Retainful zapuščeni opomniki z e-poštnimi vozički. Kot smo že omenili, se samodejno sprožijo in konfigurirate jih lahko za pošiljanje v določenih časovnih intervalih po vaši izbiri.

Vsako e-poštno sporočilo lahko popolnoma prilagodite svoji blagovni znamki in sami lahko pošljete e-poštno sporočilo s predogledom, da se prepričate, ali vse deluje. Lahko dodate toliko e-poštnih sporočil in jih podvojite, da pospešite postopek nastavitve.

Kupon za naslednje naročilo

Naslednje naročilo Nastavitve kupona

Če želite konfigurirati svoj Kupon za naslednje naročilo, uporabljati boste morali nadzorno ploščo WordPress. Kupon lahko konfigurirate kot odstotek ali pavšalni znesek. Nastavitve so precej preproste in ustvarite lahko neomejeno število kuponov. In če omogočite možnost za ustvarjanje kuponov v zaledju, bo za vsako e-pošto kupca ustvarjena edinstvena koda kupona.

Imate popoln nadzor nad tem, za katere izdelke ali kategorije izdelkov kupon velja, nekatere izdelke ali kategorije pa lahko izključite. Določite lahko tudi datum, ko se kupon izteče, in določite najnižjo in največjo dovoljeno porabo za uporabo kupona.

Nadaljnji kuponi za naslednje naročilo E-poštna sporočila

Druga uporabna lastnost kupona za naslednje naročilo je dejstvo, da lahko nastavite nadaljnja e-poštna sporočila. Podobno kot zapuščena e-poštna sporočila lahko tudi nastavite za pošiljanje v določenih časovnih intervalih in bodo izključena, dokler stranka ne uporabi kode za popust.

Vizualni urejevalnik e-pošte

Vizualni urejevalnik e-pošte

Vtičnik Retainful ima vizualni urejevalnik e-pošte, ki je videti kot vtičnik za ustvarjanje strani. V e-poštna sporočila lahko dodate bloke, kot so besedilo, gumb, slike, stolpci in drugo. Vtičnik ima vmesnik povleci in spusti, zato morate želeni element povleciti na e-pošto.

Prav tako lahko prilagajate e-poštna sporočila z različnimi bližnjicami. Dodajte kupčevo ime, vsebino košarice, kupon in drugo, da boste prepričali stranko, da opravi nakup.

Premium lastnosti

Zadovoljni Premium Addons

Poleg zapuščenih e-poštnih e-poštnih sporočil in kuponov za naslednje naročilo ima vtičnik Retainful še druge uporabne premium funkcije, vključno z:

 • Pojavna okna z namenom izstopa – prikažite kodo kupona ali preprosto zberite svojo e-pošto in jih poiščite kasneje, ko bodo kupci poskušali zapustiti vašo trgovino
 • Odštevalnik časa – ustvarite občutek nujnosti, tako da pokažete rok za nakup določene ponudbe
 • Pojav v e-pošti z zbirko e-poštnih izdelkov – zberite e-poštna sporočila strank, takoj ko dodajo artikel v košarico, tako da lahko vozičke izterjate, še preden pridejo do blagajne

Analytics

Program Retainful ponuja tudi koristne podatke, ki jih lahko uporabite za optimizacijo tehnike vračila v trgovino in košarico. Imeli boste dostop do podrobnosti, na primer, katere predmete so kupci pustili v svojih vozičkih, v živo, koliko vozičkov je bilo zapuščenih in / ali predelanih, pretvorbe vozičkov, potrditve e-poštnih sporočil in odprte cene ter učinkovitost kupona pri naslednjem naročilu.

Enostavnost uporabe

Na splošno je vtičnik Retainful enostaven za uporabo. Začnete lahko z namestitvijo brezplačne različice vtičnika iz uradnega skladišča. Ko se aktivira, boste pozvani, da vnesete svoje ključe API-ja, ki jih lahko dobite s prijavo na ustrezen račun.

Za konfiguriranje zapuščenih e-poštnih sporočil z vozički boste morali uporabiti spletno mesto Retainful, vendar je vmesnik sodoben in enostaven za uporabo. Poleg tega obstajajo že 3 predhodno konfigurirana opuščena e-poštna sporočila, ki jih lahko uporabite kot izhodišče in jih prilagodite tako, da ustrezajo vaši blagovni znamki.

Zadržne cene

Retainful - Obnovljena vrnitev košaric za WooCommerce

Vtičnik Retainful lahko brezplačno prenesete iz uradnega skladišča WordPress. Brezplačna različica je omejena na 300 stikov in standardno podporo. Pro različica vtičnika ima med tremi načrti za izbiro cen:

 • Zaganjalnik – Starterjev načrt vključuje do 2000 stikov, neomejeno pošiljanje e-pošte, dostop do vrhunskih funkcij, spremljanje kuponov za naslednje naročilo in prednostno podporo po e-pošti. Ta načrt je na voljo za mesečno zaračunanih 9 USD na mesec ali 7 USD na mesec.
 • Rast – načrt rasti vključuje vse od začetnega načrta in do 5000 stikov. Vključuje tudi možnost pošiljanja e-poštnih sporočil iz lastne domene. Ta načrt je na voljo za mesečno zaračunanih 29 USD ali mesečno 23 $ na mesec.
 • Poklicno – ta načrt vključuje vse od načrta rasti, pa tudi do 25000 stikov, podporo za klepet v živo in namensko strokovnjake na krovu. Ta načrt stane 99 USD na mesec ali 79 USD na mesec, ki se zaračunajo letno.

Pravnomočna razsodba

Zapuščeni vozički so velika težava lastnikov spletnih trgovin, vendar s pomočjo pravega vtičnika lahko zmanjšate število zapuščenih vozičkov v svoji trgovini. Številne ponudbe uporabnih funkcij, kot so opuščena e-poštna sporočila z vozički, pa tudi kuponi za naslednje naročilo, ki jih lahko uporabite za spodbujanje obiskovalcev, da končajo postopek nakupa, in jih vabijo, da se vrnejo v vašo trgovino.

Na splošno je vtičnik preprost za uporabo in ima celo brezplačen načrt za začetek, zato ga je vsekakor vredno preveriti in videti, kako vam lahko pomaga izboljšati spodnjo vrstico.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map