ProfileGrid Review: Preprost način za ustvarjanje uporabniških profilov

ProfileGrid Review: Preprost način za ustvarjanje uporabniških profilov

Ali sanjate, da bi na WordPressu zgradili neverjetno socialno omrežje? V tem primeru vam bo všeč današnji pregled profila ProfileGrid, fantastičnega uporabniškega profila in vtičnika skupnosti.


Jasno je, da je ustvarjanje zastrašujočega spletnega mesta v skupnosti WordPress tako težko kot razumevanje sence in iskreno se vam zdi. Vendar ne skrbite več ProfilGrid vzame izziv pri gradnji želenega spletnega mesta.

Zahvaljujoč obsežnemu seznamu fantastičnih funkcij, ProfileGrid spreminja svoje mnenje o spletnih mestih WordPress. Vtičnik popolnoma uniči stari način ustvarjanja družbenih spletnih mest. Če ga želite nadoknaditi, dobite sodoben okvir za oblikovanje spletnih mest skupnosti, ki krojijo vaš svet.

V tem pregledu poudarjam, zakaj ProfileGrid konkurenco popolnoma odpihne iz vode. A poznate me; Ne bom se ustavil tam. Namestim vtičnik in vam pokažem, kako deluje vsa stvar, tako da lahko takoj začnete graditi svojo sanjsko skupnost.

Kako se to sliši? Če vam je všeč, kar berete, odtehtajte sidro in odplujte, saj je tona za pokrivanje.

ProfileGrid Review: Oblikovanje uporabniških profilov in skupnosti WordPress kot profesionalci

wordgrid uporabniških profilov wordpress vtičnik

Ne glede na to, ali ste začetnik ali uporabnik WordPress-a, vam ProfilGrid v nekaj minutah pomaga sestaviti izjemna spletna mesta v skupnosti. Namesto da bi zapravljali dneve za konfiguriranje vašega družbenega omrežja, boste zagnali in zagnali takoj, ko namestite vtičnik.

Da, ProfileGrid deluje naravnost izven okvira. In najboljši del? Jedrnični vtičnik je na WordPress.org popolnoma brezplačen in odprtokoden. To pomeni, da lahko zabavo začnete neposredno z upravne plošče WordPress-a. Brezplačna različica vam ponuja veliko število funkcij, vedno pa lahko kupite vrhunske dodatke, ko se pojavijo potrebe.

ProfileGrid vam pomaga predvsem pri ustvarjanju lepih in prilagodljivih uporabniških profilov na svojem mestu WordPress. Kljub temu ta lepotica ponuja dodatne možnosti skupnosti / družbenih omrežij, ki bi utegnile biti konkurenčne všečnikom BuddyPress.

ProfileGrid se počuti kot tehno ninja; čarovnik za oblikovanje. Z drugimi besedami, vtičnik vam omogoča, da iz te galaksije zgradite spletna mesta skupnosti, ne da bi napisali vrstico kode.

Če želite aktivirati funkcije družbenega omrežja, morate preprosto preklopiti gumbe in vaše delo je končano. Ljudje, ki si ogledajo vašo družabno stran, se bodo spraševali, “Kako za vraga so to storili?”

In še bolje: vaši uporabniki nikoli ne bodo vedeli, da uporabljate WordPress, tudi če in kdaj se prijavijo.

Zakaj je tako? ProfileGrid prihaja z izjemnimi sprednji del in zadnja funkcionalnost.

Prva vam omogoča, da ponudite neverjetno uporabniško izkušnjo, hkrati pa uporabnike preprečujete, da bi bili zunaj vašega skrbniškega prostora WordPress. Slednje povzroča, da upravljanje spletnega mesta v skupnosti brez zadržkov, ne da bi vas zmotilo z grdimi možnostmi.

ProfileGrid je popolnoma združljiv z bbPress in WooCommerce, kar vam omogoča, da izboljšate svoje forume in trgovine za e-trgovino, ne da bi pri tem zlomili znoj..

Funkcije profilaGrid

lastnosti profilegrid

Vedno cvrknem, da je vtičnik dober kot funkcije, ki jih ponuja, ProfileGrid pa ne razočara niti enega kosa. Vtičnik je zelo dober in ponuja vse funkcije, ki jih potrebujete za ustvarjanje izjemnih uporabniških profilov in skupnosti.

Medtem ko pokrivamo večino funkcij, ko namestimo vtičnik, sem mislil, da bi bilo lepo navesti, kaj lahko ponuja ProfileGrid, če bomo kasneje kaj zamudili. Tako boste imeli vsestransko predstavo, kaj lahko pričakujete od vtičnika uporabniškega profila kot noben drug.

Značilnosti na prvi pogled

Vtičnik ProfileGrid WordPress ukaže edinstven nabor funkcij, kot so:

 • Več vrst uporabniških profilov
 • Skupine uporabnikov z ločenimi prijavnimi obrazci
 • Vodje skupin in moderatorji
 • Omejitve članstva za skupine
 • Filtriranje uporabniških profilov
 • Javne ali zasebne skupine
 • Člani lahko pošljejo prošnjo prijateljem
 • Zasebni klepet v živo, tako kot Facebook
 • Obvestila uporabnikov
 • Sporočila
 • Uporabniki se lahko pridružijo več skupinam
 • Polja po meri za obogatitev profilov uporabe
 • Kratke kode
 • Neverjetna in uporabniku prijazna skrbniška plošča
 • Veliko globalnih nastavitev
 • Vnaprej izdelane privzete strani: račun, prijava, registracija, obnovitev gesla in tako naprej
 • Prilagodljive predloge e-pošte
 • Prilagodljiv profil in naslovne fotografije
 • Zmogljive omejujejo vsebinske funkcije
 • Spletni dnevniki uporabnikov – Uporabniki lahko ustvarjajo bloge brez dostopa do svoje nadzorne nadzorne plošče WordPress
 • Počakajte, ali seznam postane predolg?
 • Preusmeritev po meri po registraciji uporabnika, prijavi in ​​odjavi
 • Varnostne funkcije, kot je reCAPTCHA
 • Brezplačna integracija PayPal plačil
 • SEO prijazna koda
 • V redu, ustavimo se pri tem ali pa bo ta celotna objava en dolg seznam funkcij ��

Bistvo je, da ima ProfileGrid več funkcij, kot jih boste kdaj potrebovali. In to je samo brezplačna različica; videli bi obsežen seznam premium dodatkov.

Tako je, verjetno ne boste uporabili vseh razpoložljivih funkcij, ampak veste, kaj pravijo; bolje, da ga imate in ga ne potrebujete, kot ga potrebujete in… veste, kako gre. Vtičnik vam ponuja celovit sistem za ustvarjanje družbenega omrežja / članstva / spletnega mesta, ki ga imate radi in vi.

Ne znojite se, če vam večina zgornjega seznama funkcij nima smisla. Po namestitvi boste bolje razumeli, kako lahko uporabite ugodno orodje, ki je ProfileGrid.

Kako namestiti ProfileGrid

Z uvodom in funkcijami nam ne bo več treba namestiti ProfileGrid. Vtičnik je na voljo na WordPress.org, kar pomeni, da vam ni treba zapuščati skrbniške nadzorne plošče WordPress-a. Tukaj je treba storiti.

V upraviteljskem meniju za WordPress pojdite na Vtičniki> Dodaj novo kot poudarimo v nadaljevanju.

namestitev novega vtičnika wordpress

Na naslednjem zaslonu v iskalno polje vnesite »ProfileGrid« in kliknite na Namestiti zdaj gumb, kot je prikazano spodaj.

kako namestiti vtičnik wordgrid wordpress

Po tem vtičnik vklopite s klikom na gumb, ki ga izpostavimo na spodnji zaslonu zaslona.

kako aktivirati vtičnik profilegrid

Takoj, ko aktivirate ProfileGrid, vtičnik samodejno ustvari privzete strani, ki si jih lahko ogledate z navigacijo do Strani> Vse strani kot je prikazano na spodnji sliki.

dostop do vseh strani na nadzorni plošči adminpress admin

Videti bi morali vse strani profilaGrid, kot je prikazano spodaj.

profilegrid privzetih strani

Skupaj je devet strani, in sicer:

 • Vse skupine, v katerih so navedene vse vaše skupine
 • Privzeta skupina uporabnikov, ki je privzeta skupina za vse uporabnike. Upoštevajte, da lahko po želji ustvarite dodatne skupine
 • Pozabljeno geslo, kjer lahko uporabniki povrnejo izgubljena gesla
 • Prijavite se, da se lahko uporabniki prijavijo s sprednje strani
 • Moj profil, ki je stran uporabnikovega profila na spletnem mestu vaše skupnosti
 • Registracija, ki uporabnikom omogoča registracijo na vašem spletnem mestu od spredaj naprej
 • Iščite uporabnike, da se uporabniki lažje najdejo med seboj na vašem spletnem mestu
 • Pošljite novo objavo spletnega dnevnika, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje objav na spletnem mestu
 • Uporabniški dnevniki – stran, ki prikazuje bloge uporabnikov na vašem spletnem mestu

Strani so že objavljene in vse, kar morate storiti, je, da jih dodate v svoje navigacijske menije, ko se vam zdi primerno. Spodaj je na primer videti stran za registracijo na mojem testnem mestu, ki uporablja temo Total WordPress.

Opomba: Nisem uredil niti ene stvari; to so privzete strani s privzetimi nastavitvami.

Stran za registracijo

stran za registracijo profilegrid

Tu se lahko uporabniki enostavno prijavijo na spletnem mestu vaše skupnosti. Zgoraj navedeni obrazec je popolnoma funkcionalen; za sprejemanje registracij uporabnikov vam ni treba ničesar storiti.

Uporabnike lahko preusmerite na katero koli stran po meri v skrbniških nastavitvah ProfilGrid, o čemer bomo izvedeli kasneje v objavi.

Stran za prijavo

stran za prijavo profilegrid

Uporabniki se lahko preprosto prijavijo na spletno mesto vaše skupnosti z zgornjo sprednjo stranjo. Privzeta prijavna stran za WordPress je skrita za uporabnike.

Stran s profilom

profilna stran profilegrid

Ko se uporabnik prijavi na vaše spletno mesto, se po privzetku preusmeri na stran s profilom, čeprav lahko v ProfileGrid General nastavite drugo stran. Poleg tega lahko preprosto prilagodite privzeto stran profila, prikazano zgoraj.

Vendar pa lahko vidite, da ima nekaj zavihkov na AJAX. Tako vam ni treba čakati, da se stran naloži, da si ogledate različne zavihke, ki vključujejo Vizitka, Skupine, Blogi, Sporočila, Obvestila, Prijatelji in Nastavitve.

ProfileGrid ima tudi možnost, da v nekaj klikih spremenite profil in pokrijete fotografije. Poleg tega lahko vse fotografije profila privzeto nastavite za Gravatarjeve avatarje v Splošnih nastavitvah profilaGrid.

Stran z geslom

pagegrid stran z pozabljenim geslom

Če uporabnik pozabi svoje geslo, ga lahko enostavno ponastavi prek strani pozabljenega gesla, prikazane na zgornji sliki. Vse, kar mora uporabnik storiti, je, da navede svoj e-poštni naslov ali uporabniško ime in pritisne na Ponastavitev gesla gumb.

Privzeta stran skupine uporabnikov

profilegrid-default-user group

Vsak uporabnik, ki se registrira na vašem spletnem mestu, je samodejno dodeljen skupini, ki jo nastavite kot privzeto. Brez skrbi, skrbniki zlahka izbrišejo ali spremenijo skupine.

Kot lahko vidite na zgornji sliki, stran prikazuje tudi vse člane skupine. Obstaja tudi gumb za pridružitev skupini.

Oddaj novo stran spletnega dnevnika

profilegrid pošlje novo stran za objavo spletnega dnevnika

Bi radi uporabnikom ponudili priložnost, da pošljejo objave v spletnem dnevniku prek sprednjega dela? V tem primeru ProfileGrid ponuja samo tisto funkcijo, ki jo potrebujete.

Preko strani Pošlji novo objavo spletnega dnevnika, prijavljeni uporabniki lahko na vaše spletno mesto pošljejo objave z večpredstavnostnimi mediji, ne da bi dostopali do skrbniške nadzorne plošče WordPress.

Uporabnik lahko enostavno priloži slike, doda oznake in nastavi zasebnost vsebine. Poleg tega so objave uporabniških blogov shranjene na drugem mestu, stran od vaših WordPress objav.

Zdaj, ko razumete, kaj počnejo nekatere privzete strani (in kako izgledajo), pokrijemo nekatere skrbniške nastavitve ProfileGrid, da bomo lahko poklicali na dan. Konec koncev to že postaja dolgotrajen post.

SettingsGrid Admin Settings

Nastavitve skrbnika profilegrid

V razdelku z nastavitvami skrbnika ProfileGrid lahko dobite vse dobre funkcije, s katerimi lahko spletno mesto skupnosti spremenite, kamor koli želite. Ko aktivirate vtičnik, dobite ProfilGrid postavite v skrbniški meni WordPress, kot je prikazano na zgornji sliki.

Začnimo z globalnimi nastavitvami ProfileGrid.

Globalne nastavitve profilaGrid

globalne nastavitve profilegrid

Globalne nastavitve profilaGrid vam pomagajo pri upravljanju spletnega mesta v skupnosti brez pisanja kode. Do globalnih nastavitev lahko dostopate z navigacijo do ProfileGrid> Globalne nastavitve kot je prikazano na spodnji sliki.

globalni meni nastavitev profilegrid

Zaslon globalnih nastavitev ima nekaj razdelkov, in sicer:

 • Splošno
 • Varnost
 • Uporabniški računi
 • Obvestila po e-pošti
 • Orodja
 • Uporabniški dnevniki
 • Zasebno sporočanje
 • Sistem prijateljev
 • Naloži
 • SEO
 • Omejitve vsebine
 • Obrazci za registracijo
 • Obvestila o profilu
 • Plačila
 • Podaljški

Vsak oddelek bom na kratko pregledal. Začnimo s poglavjem Splošno.

Splošno

splošne nastavitve profilegrid

Za dostop do splošnega razdelka v globalnih nastavitvah pojdite na ProfileGrid> Globalne nastavitve in kliknite na Splošno zavihek, kot je prikazano na zgornji sliki.

S tem boste prišli do zaslona splošnih nastavitev, prikazanega na spodnji sliki.

stran s splošnimi nastavitvami profilegrid

Whoa! Zgornji zaslon ima veliko lepih nastavitev. Poleg tega razvijalec ponuja jasna navodila, ki pomenijo, da lahko spreminjate, ne da bi premetavali svoje možgane. Lahko aktivirate / spremenite nekaj funkcij, vključno z:

 • Predloga – lahko ustvarite in določite svoje predloge, kar pomeni, da lahko široko prilagodite, kako izgleda vaše spletno mesto / članstvo / socialno spletno mesto
 • Tema – Izberete lahko svetlo ali temno temo. Večina ljudi se bo posvetila svetli temi, vendar razvijalci priporočajo temno temo, če ima vaša WordPress tema črno ali temno ozadje
 • Samodejno preusmeritev avtorjeve strani na njihov profil – Če aktivirate to funkcijo, bodo obiskovalci, ki dostopajo do strani avtorja, samodejno preusmerjeni na avtorjevo stran profila
 • Omogoči Gravatar – Ali to ni očitno?
 • Dovoli dostop strani gostov na nadzorni plošči – Izklopite to funkcijo za preusmeritev gostov na prijavno stran ProfileGrid. Če ga vklopite, bodo gostje uporabili privzeto stran za prijavo v WordPress
 • Dovoli dostop do strani za registracijo nadzorne plošče gostom – izklopite to funkcijo, če želite gosta preusmeriti na registracijsko stran ProfileGrid. Če ga vklopite, bodo gostje uporabili privzeto registracijsko stran WordPress

In še več je …

 • Skrij orodno vrstico WordPress – Orodno vrstico WordPress lahko preprosto skrijete za prijavljene uporabnike. Če želite, lahko ostane vidna skrbniku
 • Nastavite omejitev pri poskusih ponastavitve gesla – Določite lahko, kolikokrat lahko uporabnik ponastavi geslo
 • Dovoli več prilog – svojim uporabnikom lahko omogočite pritrditev več datotek
 • Privzeta stran za registracijo WP – Tu lahko nastavite privzeto stran za registracijo uporabnika. To želite nastaviti na registracijsko stran ProfileGrid
 • Po prijavi preusmeri uporabnika na – Ali to ni očitno?
 • Po odjavi preusmerite uporabnika na – To je tudi očitno… duh
 • Preostale nastavitve vključujejo nastavitev privzetih strani za vse skupine, registracijo, profil, prijavo, obnovitev gesla, oddajo skupin in uporabniškega bloga.

Ko določite svoje nastavitve, se pomaknite na dno strani in pritisnite na Shrani gumb, kot je prikazano spodaj.

shranite splošne nastavitve profila

Pojdimo na naslednji del globalnih nastavitev ProfilGrid: varnost.

Varnost

varnostne nastavitve profilegrid

Pomaknite se na ProfileGrid> Globalne nastavitve in kliknite na Varnost zavihek, kot je prikazano na zgornji sliki. S tem vas pripeljemo do varnostne strani, ki jo izpostavimo spodaj.

stran z varnostnimi nastavitvami profilegrid

Varnostna stran vam omogoča, da okrepite varnost svojega spletnega mesta. Se sprašujete, kaj je na prodaj, tj. če zgornja slika ni dala vsega? No, lahko uporabnikom reCAPTCHA, odjavi samodejno omogočite po obdobju nedejavnosti, IP-jih s seznama dovoljenih dovoljenj / črnega seznama, pa tudi blokirate e-poštni naslov in nepristojnost..

Ko določite svoje nastavitve, ne pozabite klikniti Shrani gumb na dnu strani. Nato imamo uporabniške račune.

Uporabniški računi

nastavitve uporabniškega računa profilegrid

Kliknite na Uporabniški računi zgoraj prikazan zavihek za dostop do zaslona z nastavitvami uporabniškega računa, prikazanega na spodnji sliki.

stran z nastavitvami profilegrid uporabniškega računa

Na zgornji strani imate popoln nadzor nad odobritvami za registracijo uporabnikov, fotografijami profila in naslovnic, e-poštnimi sporočili za aktiviranje računa, brisanjem profila, zasebnostjo profila in spremembami e-pošte med drugim..

Obvestila po e-pošti

e-poštna obvestila profilegrid

Nato imamo obvestila po e-pošti. Prekleto, imam občutek, da resnično ubijamo ta pregled. Upam, da se boste zabavali. S klikom na Obvestila po e-pošti zgornji zavihek vas vodi na naslednjo stran.

stran za obveščanje o profiluGrid

Na zgornji strani lahko storite več stvari, kot so:

 • Obvestila o registraciji uporabnika pošlje skrbniku spletnega mesta
 • Obvestite skrbnika, če račun potrebujete za pregled
 • Prilagodite e-poštna obvestila za račune, ki jih je treba pregledati
 • Skrbnik obvestite, kdaj uporabnik izbriše račun
 • Omogočite SMTP, tako da lahko pošiljate e-poštna obvestila od zunanjega ponudnika e-pošte, namesto s strežnikov

Orodja

profilegrid orodja

Pod orodji ProfileGrid lahko uvažate in izvozite uporabnike. Poleg tega lahko shranite trenutno konfiguracijo ProfileGrid ali naložite datoteko z nastavitvami vtičnika.

Uporabniški dnevniki

nastavitve spletnega dnevnika profilegrid

Pod Uporabniški dnevniki boste našli zavihek Nastavitve spletnega dnevnika zgoraj prikazana stran. Na tej strani lahko aktivirate uporabniške bloge in aktivirate / spremenite številne nastavitve spletnega dnevnika.

Na primer, lahko nastavite privzeti status objave na spletnem dnevniku ter omogočite predstavljeno sliko, oznake, urejevalnik Tinymce in zasebnost vsebine. Poleg tega lahko o tem obvestite:

 • skrbnik, ko uporabnik pošlje novo objavo
 • uporabnik, ko skrbnik objavi objavo

Kako prihranite?

Zasebno sporočanje

profilegrid zasebna sporočila

Spodaj Zasebno sporočanje, lahko omogočite funkcijo zasebnega sporočanja, kot je prikazano na zgornji sliki. Poleg tega lahko omogočite obvestila za neprebrana sporočila.

Sistem prijateljev

profilegrid sistem prijateljev

Spodaj Sistem prijateljev, lahko na svojem spletnem mestu WordPress omogočite ali onemogočite prijateljevanje. Poleg tega lahko članom dovolite, da pošljejo poznejše prošnje za prijatelja osebi, ki je zavrnila prejšnje zahteve.

Naloži

nastavitve nalaganja profilegrid

Slike so pomemben del katerega koli spletnega mesta, bolj družabnega. Hkrati uporabnikom ne morete dovoliti, da nalagajo slike v poljubni velikosti, ki bi lahko negativno vplivala na hitrost vaše strani. Razvijalec, ki stoji za ProfileGrid, to dejstvo dokaj dobro razume.

Na Naloži na zgornjem zaslonu, lahko določite največje velikosti datotek za profile in naslovne fotografije. Poleg tega lahko določite kakovost slike v merilu od 1 do 100, pri čemer je 1 najnižja kakovost (vendar hitrejša zmogljivost), 100 pa najvišja kakovost (z zmanjšano zmogljivostjo). Če izberete dobro gostovanje v WordPressu, to ne bi smelo biti problem.

Poleg tega lahko nastavite najmanjšo širino profila in pokrovnih slik, da zagotovite enotno izkušnjo na svojem spletnem mestu.

SEO

nastavitve seo profilagrid

Vrednosti SEO za WordPress ne morete prezreti, kolikor gre za ekološki promet na vaše socialno spletno mesto. Če želite nastaviti naslove strani SEO in meta opis, vam ProfilGrid ponuja stran z nastavitvami SEO, prikazano na zgornji sliki. Uporabite lahko namestitve ProfileGrid, npr. {{display_name}} in {{site_name}} med drugimi, da bi svoje uporabniške profile obogatili za SEO.

Omejitve vsebine

V globalnih nastavitvah ProfileGrid ni ničesar, kar bi omejilo vsebino.

Kaj storiti?

ProfileGrid vam omogoča omejitev vsebine na stran ali na objavo. Pri ustvarjanju strani ali objave se pomaknite navzdol do ProfilGrid Možnost in izberite pravila za omejitev vsebine, kot so prikazana na spodnji sliki.

omejitve vsebine profila

Imate nekaj pravil o omejevanju vsebine. Lahko imate vsebino, ki je dostopna:

 • Vsi
 • Prijavljeni uporabniki
 • Člani avtorskih skupin
 • Uporabnikovi prijatelji
 • Samo ti

Poleg tega lahko vsebino naredite dostopno določenim skupinam, kar je super, če želite premijsko vsebino postreči samo, recimo članom, ki plačujejo.

Obvestila o profilu

notifikacije profila profilegrid

Ali ste vedeli, da se lahko aktivirate v živo obvestila o profilu v ProfileGrid? No, če niste imeli pojma, vam vtičnik ponuja tudi to možnost, kar pomeni, da imate lahko obvestila o profilu v živo kot Facebook!

Plačila

integracija plačilnega prehoda profilegrid

Morda mislite, da potrebujete veščine bogastva za kodiranje, da začnete prejemati plačila prek ProfileGrid. Nič ne bi moglo biti dlje od resnice. Zahvaljujoč zgornjim enostavnim za uporabo Nastavitve plačila strani, lahko hitro nastavite PayPal na spletnem mestu svoje skupnosti.

Za dodatna prehodna plačila boste potrebovali PremiumGrid premium dodatki.

Dodatki ProfileGrid Free & Premium

brez profila in premium dodatki

Na dnu strani ProfileGrid Global Settings boste našli zavihek (glejte sliko zgoraj), ki vas vodi do dolge strani brezplačnih in premium dodatkov, kot je prikazano spodaj.

dodatki profilegrid

Do zgornje strani lahko dostopate tudi tako, da odprete navigacijo do ProfileGrid> Razširitve.

Upoštevajte, da se zgornja razširitvena stran naloži v vašem skrbniku WordPress. Iskreno, to je le majhen vzorec razpoložljivih dodatkov.

Ker globalne nastavitve ProfilGrid ne bodo več na voljo, naj vam pokrijemo druge razpoložljive funkcije.

Druge nastavitve profila profila

Vodja skupine

vodja skupine profilegrid

Če mislite, da ste vse videli, vas čaka veliko presenečenje. Pomaknite se na ProfileGrid> ProfileGrid (glej sliko zgoraj) za zagon Vodja skupine zaslon prikazan spodaj.

vodja skupine profilegrid

Na zgornjem zaslonu lahko ustvarite nove skupine ali obširno uredite obstoječe. Kliknite na Nastavitve povezavo za urejanje trenutne skupine (v našem primeru je to Privzeta skupina uporabnikov). Kliknite na Polja povezavo za dodajanje ali urejanje polj po meri na registracijskem obrazcu, ki uporabnike vodijo v to določeno skupino.

Uporabniški profili

profile uporabnikov profilegrid

Morda se sprašujete, kako si lahko ogledate uporabnike na svojem spletnem mestu. To je tako enostavno kot A, B, C. Pojdite do ProfileGrid> Uporabniški profili za zagon zaslona, ​​prikazanega na zgornji sliki. Na strani lahko naredite kar veliko.

Dodate lahko nove uporabnike, si ogledate podrobnosti o uporabnikih, jih aktivirate / izključite, izbrišete in dodelite uporabnikom skupinam. Vse je dobro za vas. Ravnanje s svojimi uporabniki je prepir s ProfilGridom in ničesar ne premažem.

Zahteve za članstvo v skupini

zahteve za članstvo v profilegrid

Ko se člani začnejo pridruževati skupinam, boste potrebovali enostaven način za odobritev zahtev za članstvo. ProfilGrid ima tudi to območje dobro pokrito. Samo pojdite do ProfileGrid> Zahteve.

Predloge e-pošte

predloge za profile emailgrid

Trženje po e-pošti je neverjeten način, kako doseči svoje uporabnike in povečati svoje spletno mesto v skupnosti.

ProfileGrid vam ponuja centralno središče za ustvarjanje / urejanje e-poštnih predlog za vse faze, ne glede na to, ali se uporabnik pridruži skupini, aktivira račun, ponastavi gesla itd. ProfileGrid> E-poštne predloge in odklenite vaš genij za trženje e-pošte.

Kratke kode

kratke kode profilagrid

Brez kratkih kod na ProfileGrid bi težko poskusili sestaviti vsako stran na spletnem mestu svoje skupnosti. Na primer, če ne bi imeli kode [PM_Registration ID = ”x”], bi morali iz ničesar sestaviti registrske strani, ki bi vam lahko ukradle velik delček časa.

Zdaj morate le kopirati kratko kodo na novo stran in vaše delo je končano. Če si želite ogledati razpoložljive bližnjice ProfileGrid, pojdite na ProfileGrid> Kratke kode.

Phew! Kaj a dolga seznam impresivno Lastnosti?


ProfileGrid je fantastičen uporabniški profil in vtičnik skupnosti za WordPress. Vtičnik lahko uporabite za dodajanje zmogljivosti socialnih omrežij na svoje WordPress spletno mesto, izboljšanje uporabniških profilov in obogatitev uporabniških profilov WooCommerce..

Poleg tega je enostavna namestitev in konfiguracija. In zahvaljujoč razširitvam nimate omejitev, kaj lahko dosežete v relativno kratkem obdobju.

Poskusite in nam sporočite, kaj mislite. Konec koncev, je brez pomena, da ga lahko preizkusite brez tveganja. Kaj misliš? Je ProfileGrid vaša skodelica čaja?

Sporočite nam svoje misli v spodnjem razdelku za komentarje. Veselo ustvarjanje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map