Razdelite svoje WordPress spletne strani: razmislite o ManageWP

Tako kot veliko ljudi, preden se zavežem za storitve ali mesečne honorarje, si močno ogledujem ponudbo in se prepričam, da bo to vredna naložba. V današnjem prispevku sem si mislil, da sem vam pošten pregled nad ManageWP.com. Če razmišljate, preberite dalje!


Kaj je

ManageWP.com je storitev za združevanje vzdrževanja več mest WordPress v eno lepo polje z orodji. Ko nastavite z računom, dodate svoja spletna mesta (več o tem spodaj), nato v enem vmesniku vidite posodobitve, ki so na voljo, upravljate varnostne kopije in dobite neposreden dostop do nadzorne plošče WordPress.

Prijavite se in poskusite BREZPLAČNO upravljati 14 dni

Za koga je?

No, lahko zagovarjate, da bi imel ManageWP koristi kdo, ki ima več kot nekaj spletnih mest v WordPressu, vendar naj vam povem mojo situacijo in morda boste sočutni. Poleg gradnje WordPress spletnih mest za stranke skrbimo tudi za gostovanje in nenehno vzdrževanje WordPress nastavitve. Ko je bilo ducatov mest, ni težav, dvajset ali približno tako – v redu … ob prihodu na približno 40 lokacij sem potrebno najti drugo rešitev.

Ko razmišljam o tem, mislim, da sem predolgo čakal, da bi kaj naredil. Prijavljate se na toliko spletnih mest in vsak mesec nadgrajujete množico vtičnikov, preverjate varnostne kopije, vzdržujete bazo podatkov itd. Ne vem, kako sem to storil tako dolgo! Tu pa prihaja ManageWP.

Uvozi svoja spletna mesta

Ko začnete uporabljati svoj račun, morate spletna mesta dodati na ManageWP.com, to vključuje dve stvari:

  1. Vnos podrobnosti v orodje ManageWP
  2. Namestitev „delavskega vtičnika“ na vsako od spletnih mest

Obstaja možnost uvoza CSV za seznam vseh mest v sistemu, pravzaprav sem se odločil, da jih naredim eno posebej. Bil sem nekoliko nov, vendar sem si želel vzeti čas za razvrstitev spletnih mest v skupine. Na primer vsa spletna stran, zgrajena na Genezi v eni skupini, vsi tisti, ki uporabljajo tezo v drugi in vsi naključni, pa tudi skupina za tiste.

The eno po eno spodaj je prikazan vmesnik.

Uvoz spletnega mesta

Uvoz spletnega mesta

Posodabljanje… Vse!

Prav, tako da je to kul bit. Ko opravite vse naporno delo pri postavitvi spletnih mest, je nagrada. Vrnite se na glavno nadzorno ploščo in svojo predstavljeno s številnimi orodji. Tistega, ki ga najbolj uporabljam, je prikazano spodaj.

Posodobite se!

Pridobite posodobitev!

Zdaj lahko samo divjaš in klikneš Vse v različnih oddelkih in prepričan sem, da bi vse skupaj delovalo. Navadno sem bolj izbirčen bolj zato, ker želim vedeti, kateri vtičnik se posodablja, kaj je novega v njem in kar je najpomembneje – ali bo povzročil težave spletnemu mestu XYZ.

Tako lahko odprete te možnosti in si ogledate več podrobnosti o tem, kateri vtičniki imajo posodobitve.

Več podrobnosti o posodobitvah

Več podrobnosti o posodobitvah

managementwp-changelogNa ta način lahko preberete dnevnik sprememb (za ogled kliknite različico različice), nato pa, ko vesel, da veste, kaj se dogaja, kliknite posodobi vse poleg določenega vtičnika in tako bo vtičnik vstavljen na vse spletna mesta, ki jih imajo.

Prvič, ko to storite, prinaša resnično zadovoljstvo!

Neposreden dostop do nadzorne plošče WordPress

managementwp-admin

To je vsekakor funkcija številka 2, ki jo imam rad.

V meniju na stranski vrstici imate možnost »Odpri skrbnika tukaj«, naredi točno to.

Znotraj nadzorne plošče ManageWP, ki vam je predstavljena z nadzorno ploščo WordPress na določenem spletnem mestu, preverite nastavitev, uredite objavo, kar potrebujete.

Zagotovo premaga ročno prijavo na vsako posamezno mesto.

Skupina in to imam rad, ko izvajam podporo strankam, v vprašanjih preberete skok vstopnice neposredno na armaturno ploščo spletnega mesta, rešite težavo.

Želite več pravice?

No, obstaja še veliko več, dovolite mi, da vam na hitro ogledam druge funkcije, ki jih redno uporabljam.

Upravljanje uporabnikov je odlično. Imate novega člana ekipe in jim želite ustvariti račun na _these_ 11 spletnih mestih ali na vseh spletnih mestih v skupini _that_, brez problema. Enako velja, ko omenjeni član ekipe v enem poteku zapusti, prekliče dostop ali spremeni vlogo (npr. Od urejevalnika do naročnika) na več spletnih mestih.

Komentarji so tudi nekaj, kar redno popravljam, vse naenkrat. Namesto da se na vsako spletno mesto prijavite, da pošljete neželeno pošto ali odobrite komentarje, jih lahko vidite v notranjosti ManageWP in jih delate tako, kot se vam zdi primerno.

Obstaja možnost, da ustvarite objavo in strani neposredno na nadzorni plošči, če imate skupino svojih spletnih mest, bi lahko videl, da bi bila to lepa funkcija, ki vam omogoča ustvarjanje vsebine v omrežju spletnih mest z enega mesta. Večino spletnih mest, ki jih upravljam spodaj, strankam, zato nekaj pogosto uporabljam.

Varnostne kopije so zagotovo ključna lastnost programa ManageWP, vendar bom iskrena in bom rekla, da še nisem šla tja. Trenutno uporabljam mešanico BackupBuddy in Vaultpress, premikanje varnostnih kopij na ManageWP je bilo nameščeno v moji košarici ‘ko dobim nekaj prostega časa’. Prišel bom tja, ko si želim ogledati, kako deluje.

upravljanje-wp-tools-povezavVmesnik za vsako spletno mesto omogoča tudi hitre povezave do kopice storitev, ki jih boste prepoznali. Seveda jih lahko dobite med zaznamki, vendar bodo stvari hitrejše, če lahko le skočite desno na storitev, pri čemer je ime domene že določeno.

Poskusite z brezplačno preizkusno različico

Kot vedno je dobro, da lahko sami brezplačno preizkusite igro z takim orodjem. ManageWP.com ponuja 14-dnevno brezplačno preskusno različico, iz pomnilnika lahko med preskusom naložite le do 5 spletnih mest, vendar je to dovolj, da se med preizkušanjem stvari igrate.

Še veliko sreče pri upravljanju vaših WordPress spletnih mest! Če imate določeno vprašanje o moji izkušnji s storitvijo ali če želite dodati svoje misli, vas prosimo, da objavite komentar..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me