Slide Deck 2 Pregled vtičnikov drsnika WordPress

WordPress vtičnik Slide Deck 2 vam bo omogočil ustvarjanje neomejenih drsnih lepih vsebin na vašem spletnem mestu. To je eden najpreprostejših vtičnikov in je na voljo z vsemi čudovitimi funkcijami.


Obiščite uradno stran Slide Deck

Slide Deck 2 Funkcije

Slide Deck ima številne odlične funkcije, zaradi katerih je zelo prilagodljiv in uporabniku prijazen. Spodaj sem izpostavil nekaj glavnih funkcij vtičnika Slide Deck, kot je omenjeno na njihovem spletnem mestu – podrobneje se podrobneje preučim v pregledu videoposnetka, toda samo tako lahko dobite splošno predstavo o tem, kaj naredi vtičnik tako poseben.

Več vrst vsebine

Ena najboljših stvari o Slide Deck 2 in tisto, kar resnično izstopa od drugih drsnikov, je, da podpira različne vrste diapozitivov… slike, besedilo, html in video posnetke. In niste priloženi nobeni določeni vrsti diapozitivov, lahko imate vse diapozitive, vse videoposnetke ali na 1 drsniku različico različnih vrst diapozitivov.!

Vrste vsebine diapozitiva

Ko boste ustvarili diapozitiv, ga preprosto izberite v spustnem meniju in prikazale se bodo vse nastavitve za vrsto diapozitiva, tako da boste ta slog diapozitiva lahko enostavno prilagodili svojim potrebam.

Diapozitive lahko imate z …

 • Slike
 • Besedilo
 • HTML
 • Videoposnetki

Enostaven urejevalnik WYSIWYG

Vse možnosti in nastavitve pri ustvarjanju diapozitivov s Slide Deck se opravijo prek intuitivnega uporabniškega vmesnika po meri, ki je zelo enostaven za uporabo. Vsakemu diapozitivu lahko dodate napise ali besedilo telesa, izberete med več postavitvami diapozitivov, enostavno naložite in / ali izbrišete slike, izbirate med vnaprej določenimi slogi ali naredite svoje, povlecite in spustite diapozitive itd..

Drsna plošča WYSIWYG

Predogled v živo

Najboljše pri Slide Deck je po mojem mnenju predogled v živo. Ko delate na ustvarjanju diapozitivov, bo vtičnik prikazal predogled svojega drsnika v živo na armaturni plošči, tako da boste lahko natančno videli, kako bo videti na sprednjem delu. Če urejate diapozitiv, jih povlečete okoli sebe, spremenite objektiv (slog drsnika)… itd., Lahko vse tiste spremembe vidite na drsniku v živo, ki ga lahko preizkusite. Tako boste zagotovili, da bo, ko ga boste objavili na sprednji strani, videti popolno!

Predogled diapozitiva

Odziven

Slide Deck je pred kratkim posodobil svoj vtičnik, da je popolnoma odziven. To pomeni, da če uporabljate odzivno temo WordPress, tudi s tem vtičnikom ne boste imeli težav. Preizkusil sem odzivnost na njihovem demo in ni slabo. Seveda z nobenim drsnikom za vsebino ne bo 100% popoln odziven – vendar pa je resnično, da nobeno spletno mesto na mobilni napravi ne bo videti tako dobro kot privzeto spletno mesto v polni velikosti.

Drsni krov odziven

Če se odpravite na SlideDeck, vam zaradi te nove posodobitve prikažejo neverjetnih 25-odstotno promocijo

Pregled videoposnetka diapozitiva

Super ljudje, ki so ustvarili Slide Deck (Digitalna telepatija) so mi zagotovili vrhunsko različico vtičnika, da bi ga lahko preizkusil in vam pokazal, kako vse deluje. Sprva sem bil malo preobremenjen z vsemi možnostmi in nastavitvami, vendar sem trajal le 10 minut, da sem se seznanil s sistemom, saj je tako intuitiven. V spodnjem videoposnetku sem vam želel pokazati, kako bi ustvarili drsnik s pomočjo diapozitiva in le na hitro prebrskali možnosti in nekatere ključne funkcije. Zelo rad sem se zajebal s vtičnikom, osebno ga nimam smisla, ampak morda boš!

Nisem želel podrobno opisovati posameznih majhnih nastavitev za posamezne diapozitive in posamezne sloge diapozitivov, ker je vtičnik res ogromen in bi bil najdaljši video doslej. Upam, da ste, če ste gledali video, dobili dober občutek o tem, kako preprost je vtičnik za uporabo in kako funkcijo je pakiran. Osebno mi je zelo všeč predogled v živo, medtem ko prilagajate drsno ploščo, zato sem resnično želel pokazati, da v videoposnetku – samo opisovanje vtičnika v resnici ne pravi, res ga morate videti v akciji, da ga cenite!

Moje misli

Edino, kar bi rad videl, je, če bi bil uporabniški vmesnik nekoliko bolj uglašen v privzeti uporabniški vmesnik WordPress, nekatere barve / gumbi preprosto niso na mestu. Sem velik ljubitelj uporabe čim več vgrajenih stilov in ohranjanja stvari čim bližje uporabniškemu vmesniku WP. Če rečem, to v resnici ni vprašanje (in da, videti je čudovito) in nekateri ljudje na drugi strani bodo morda res všeč moderni / elegantni videz vtičnika.

Na splošno mislim, da je vtičnik res odličen. Nisem naletel na kakršne koli napake ali težave pri preizkušanju vtičnika in seznanjanju z načinom njegovega delovanja je bil zelo hiter – ni mi bilo treba prebrati nobene dokumentacije, saj je vse preprosto smiselno. Všeč mi je dejstvo, da ima vtičnik prednastavljene sloge za dodajanje napisov in takih na vaše slikovne diapozitive, diapozitivi samo za besedilo, ki jih nisem velik oboževalec, so video diapozitivi res odlični in uporabni in seveda mi je zelo všeč diapozitiv HTML, ker je kot nalašč za napredne uporabnike, ki želijo od drsnika nekaj več.

Pridobite diapozitiv

Kliknite spodnji gumb, da se odpravite na uradno spletno mesto, če želite izvedeti več in pridobiti ta super dodatek in začnite narediti odlične drsnike za vaše spletno mesto! Osebna različica se začne pri 49 USD, kar je zelo veliko.

Poskusite sami: Če kliknete spodaj in odprete spletno mesto, lahko kliknete gumb, na katerem piše “Poskusite brezplačno predstavitev“Tako lahko sami preizkusite vtičnik in iz prve roke vidite, kako kul je.

Pridobite diapozitiv

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map