Slider Revolution WordPress vtičnik Pregled in kako voditi

Revolution Slider Pregled vtičnikov WordPress & Kako voditi

Slider Revolution je premijski drsnik, ki je na voljo kot vtičnik WordPress, vtičnik jQuery in vtičnik Joomla. V skupnosti WordPress je pridobil izjemno priljubljenost zaradi velikega nabora funkcij in enostavne uporabe.


V tem pregledu bomo obravnavali le glavne značilnosti Slider Revolution WordPress vtičnik, in potem vam bomo pokazali, kako enostavno je narediti svoje drsnike iz nič.

Pridobite drsnik revolucijo brezplačno! Vtičnik Slider Revolution je brezplačno vključen z nakupom naše celotne WordPress teme, tako da ne le, da dobite super dodatek, dobite tudi temo Total in tudi vtičnik Visual Composer, ki je tudi brezplačno!

Pridobite drsno revolucijo

Drsna revolucija: Kaj je ta WordPress vtičnik tako velik

V Slider Revolution je vgrajenih na tone odličnih funkcij, ki omogočajo enostavno ustvarjanje drsnikov po meri za vaše spletno mesto. Tu je nekaj naših najljubših.

Odzivne postavitve

Vtičnik je pripravljen na odziv in vključuje več možnosti postavitve drsnikov, da vam olajša življenje. Najprej izberite vrsto drsnika: standardni drsnik, scena heroja (enojni drsnik) ali drsnik vrtiljaka. Nato izberite postavitev: samodejna, celotna širina ali celozaslonski način.

The samodejna postavitev možnost omogoča nastavitev velikosti drsnika z natančnimi slikovnimi pikami, z dodatnimi možnostmi nastavitve velikosti drsnika na različne širine zaslona (namizje, prenosni računalnik, tablični računalnik in telefon). Če to možnost pustite pri privzeti nastavitvi, se bo vaš drsnik raztegnil na glavno širino vsebnika, kot je določeno v temi WordPress.

The tloris celotne širine je natanko tako, kot se sliši – drsna možnost polne širine, ki se bo raztegnila od leve proti desni. Še vedno boste morali določiti višino drsnika.

Najbolj edinstvena možnost postavitve je celozaslonski način. S to možnostjo lahko ustvarite fantastične drsnike, ki dobesedno napolnijo celoten zaslon, ne glede na velikost brskalnika ali naprave (to možnost lahko celo uporabite, če drsnike na celotnem zaslonu dodate z videoposnetki za še večji učinek).

Več virov vsebine

Želite ustvariti drsnik za svoje objave? Ali za svoje izdelke WooCommerce? Ni problem – izbirajte med 11 različnih virov vsebine pri ustvarjanju drsnika.

Med pisanjem te objave Slider Revolution podpira vsebino, ki temelji na objavah v blogu, določenih objavah, trenutni objavi / strani (odlično, če želite dodati predstavljen drsnik v objavo v blog ali portfelj), Flickr, Instagram, WooCommerce, Twitter, Facebook , YouTube, Vimeo ali privzeti drsnik (naložite svoje slike / videoposnetek).

Enostavne možnosti

Slider Revolution olajša ustvarjanje drsnikov po meri z dodajanjem možnosti za skoraj vse. Izberite zamudo diapozitiva, puščice za navigacijo, pisave po meri, dodajte ozadja paralaksa, drsnik (dodajte robove), dodajte predstavnostne sloje, vstavite gumbe, izberite diapozitiv in še več z uporabo spustnih menijev v celotnem vtičniku.

Poleg tega lahko prilagodite skoraj vse in celo shranite svoje prednastavitve, tako da ponovno uporabite sloge pisav, drsne prehode, animacije slojev in več super enostavno.

Podpora za medije

Z nekaj kliki miške dodajte besedilo, povezave, slike in videoposnetke. To vam omogoča ustvarjanje diapozitivov, bogatih z informacijami, s katerimi se bodo vaši bralci in stranke lahko identificirali. Poleg tega je vsaka od teh vrst medijev dodana kot lastna plast z edinstvenimi animacijami, časovnim razporedom in slogi, ki jih nastavite z uporabo super možnosti Slider Revolution.

Namestitev drsne revolucije

Najprej morate dobiti kopijo vtičnika Slider Revolution WordPress. Obstaja nekaj različnih načinov za namestitev vtičnika, odvisno od tega, ali ste kupili svojo kopijo vtičnika ali če je bil vključen v vašo premijsko temo.

1. Namestite svojo kopijo drsne revolucije

Prenesite vtičnik Slider Revolution

Če ste kupili lastno kopijo Slider Revolution iz CodeCanyon, se prijavite v svoj račun Envato in pojdite na stran za prenos (na to stran lahko pridete tako, da s kazalcem miške vnesete uporabniško ime). Nato poiščite svojo kopijo Slider Revolution in izberite možnost za prenos samo za »Namestljivo datoteko WordPress«.

Naložite datoteko z vtičniki

Nato se prijavite na svoje WordPress spletno mesto in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo in v zgornjem levem kotu zaslona kliknite gumb »Naloži vtičnik«.

Tukaj s pomočjo gumba »Izberi datoteko« izberite datoteko vtičnikov, ki ste jo pravkar prenesli iz CodeCanyon-a, in kliknite gumb »Namesti zdaj«. Po tem samo aktivirajte vtičnik in pripravljeni ste začeti graditi drsnike!

Odstranite mapo z vtičniki in naložite prek FTP

Opomba: Vtičnik lahko namestite tudi prek FTP tako, da se prijavite v strežnik in naložite izvlečeni (nepakirani) vtičnik v svojo mapo, ki se nahaja na wp-content / plugins.

2. Namestite drsnik revolucijo, priloženo vrhunski temi

Številne premium teme vključujejo kopije premium vtičnikov s prenosom teme. Če želite namestiti svojo kopijo Slider Revolution, se morate obrniti na dokumentacijo teme. Toda večina razvijalcev se potrudi, da ta postopek olajša.

Skupaj priporočeni vtičniki

Na primer, če uporabljate temo Total WordPress, bi morali videti zaslonski poziv, ki priporoča namestitev Slider Revolution (in drugih vtičnikov, ki so vključeni s temo). Samo kliknite povezavo do začnite nameščati in nato aktivirajte vtičnik.

Namestite drsnik revolucija s skupno

Skupaj vključuje tudi demo možnost pri uvozniku demo posnetkov za namestitev in aktiviranje Slider Revolution pri uvozu vzorčnih podatkov. Če ste za izdelavo predstavitve, ki jo uvažate, uporabili Slider Revolution, bi morali pozvati, da namestite vtičnik, kot je prikazano zgoraj.

Uvozite drsnike Drsnik Revolution s skupno

Potem se prepričajte, da je izbrana možnost »Uvozi drsnike« in tema bo samodejno uvozila poljubne drsnike po meri. Preprosto!

Vodnik revolucije drsnika

Ko namestite vtičnik, bi moral na vašo glavno nadzorno ploščo WordPress dodati element menija. Kliknite to, če želite odpreti glavno stran za upravljanje drsnikov Revolution.

Glavne nastavitve revolucije drsnika

Tu lahko ustvarite ali uredite drsnike, aktivirate licenco, če ste kupili lastno kopijo vtičnika (če je drsnik priložen vaši temi, lahko ta razdelek prezrete) in preverite, ali je vaša kopija vtičnika posodobljena.

Globalne nastavitve drsnika Revolution

Preden začnete graditi, priporočamo obisk Globalne nastavitve možnost (ki je podmeni pod drsnikom Revolution).

drsnik Revolution Global Settings

Tu je ogromno pomembnih možnosti za privzete nastavitve odzivnih omrežij (ki veljajo pri izdelavi novih drsnikov), prilagojen URL za nalaganje pisave, ustvarjanje baze podatkov za vtičnik in drugo. Obstajata pa dve možnosti, ki ju priporočamo, da potegnete.

Prva možnost, ki jo morate razmisliti o urejanju, je Oglejte si dovoljenje za vtičnike ki jih lahko uporabite za omejevanje dostopa vtičnikov samo za skrbnike. To je preprost način, da zagotovite, da so vaš spletni oblikovalec ali drugi skrbniki edini, ki na vašem spletnem mestu ustvarjajo drsnike (še posebej koristno, če imate na svojem blogu gostujoče avtorje).

Druga možnost, ki jo morda želite onemogočiti, je Omogoči obvestila možnost. Če uporabljate kopijo Slider Revolution, ki je bila vključena s premijsko temo, boste morda videli obvestila o “nadgradnji” ali “vnesite licenco”, kadar ni potrebe. Preprosto onemogočite to možnost, da skrijete obvestila. Nato shranite nastavitve.

Zdaj lahko začnete graditi svoje drsnike! Na voljo imate tri možnosti – začnite od začetka, zaženite brezplačno izvozno datoteko iz »primerov uporabe« Slider Revolution ali uvažajte vzorčne drsnike, ki so vključeni v vašo temo.

Uvoz vzorčnega drsnika

Drsniki za vzorec drsnih vrtljajev

Če se odločite za uvoz vzorčnega drsnika iz Slider Revolution primeri uporabe najprej naložite drsno datoteko z njihovega spletnega mesta in se nato vrnite na WordPress s klikom na Uvozi drsnik možnost. Tukaj poiščite vzorčno datoteko, ki ste jo prenesli, in kliknite Naloži. Temu bi morali dodati drsnik z vzorci in vse njegove nastavitve, tako da ga lahko uporabite kot podlago za nov drsnik.

Ustvari nov drsnik

Če drsnik izdelujete iz nič, kliknite na Nov drsnik možnost. Zdaj začnite z vrha

Vir vsebine drsnika revolucije

Izberite vir vsebine: izberite, kako želite dodati vsebino v drsnik. Na izbiro je 11 virov vsebine, vendar jih boste morali večinoma izbrati privzeto možnost.

Naslov drsnika in kratka koda

Dodajte naslov drsnika in kratko kodo: Izberite ime za drsnik, ki vam bo pomagal zapomniti, kaj vsebuje ali na kateri strani ga uporabljate. Tukaj boste našli tudi preprosto kratko kodo drsnika, ki ga lahko vstavite v objave in strani.

Tip revolucije drsnika

Izberite vrsto drsnika: Izberite vrsto drsnika in izberite prednastavitev za nalaganje prednastavitev, vključenih v vtičnik.

Postavitev drsne revolucije

Izberite postavitev diapozitiva: Izberite postavitev drsnika in mrežo (v slikovnih pikah). Velikosti mreže lahko nastavite glede na velikost zaslona, ​​čeprav bo celoten zaslon zapolnil celoten zaslon brskalnika. Ne glede na to, katero možnost izberete, boste morali dodati širino in višino mreže, ki bo določila velikost vsebnika vaše plasti.

Nato se pomaknite nazaj na vrh zaslona, ​​da začnete urejati Splošne nastavitve drsnika.

Nastavitve drsnika

Desno boste videli kup drsnikov.

Splošne nastavitve: Nastavite možnosti diaprojekcije, nastavite privzeto trajanje diapozitiva (dolžina prikazanega diapozitiva), uredite privzete prehode / animacije in ozadja, omogočite vrstico napredka (in uredite položaj in slog), uredite 1. nastavitve diapozitiva, omogočite naslednji diapozitiv ostrenje in onemogoči zameglitev.

Postavitev in vizualno: Urejanje senc, prekrivanj, ozadja glavnega drsnika, omogočite vrtenje nakladalnika, onemogočite drsnik na mobilnem telefonu (ali pod določenimi širinami) in izberite položaj drsnika na strani.

Navigacija: Prilagodite možnosti in nastavitve za stranske puščice, naboje, jezičke in sličice. Omogočite tudi navigacijo na dotik, povlecite, navigacijo po tipkovnici in pomikanje z miško.

Parallax in 3D: Omogočanje podpore paralakse in / ali 3D ter urejanje občutljivosti miške in globine paralakse.

Uspešnost in SEO: Omogoči leno nalaganje in spremlja delovanje drsnika.

Ravnanje s težavami: Omogočite nadomestne nadomestne datoteke in odpravite vse napake na drsniku.

Google Pisave: Naložite družine Googlovih pisav po meri posebej za drsnik (dodajte poljubne pisave, ki jih želite ali potrebujete, da na diapozitive dodate besedilne plasti, ki ustrezajo ostalim spletnim mestom).

Uvoz / izvoz / zamenjava: Uvozite predloge po meri, izvozite trenutni drsnik za ponovno uporabo na drugo spletno mesto in uporabite možnosti za zamenjavo URL-jev v drsniku..

Funkcije API-ja: Urejanje api metod in dogodkov (priporočamo, da prezrete ta zavihek, razen če niste napredni razvijalec).

Hitre povezave drsnika Revolution

Ko končate izbiro, kliknite na zelena datoteka na vrhu zaslona, ​​da shranite spremembe. Po tem kliknite na modri svinčnik začeti z urejanjem diapozitivov!

Dodajanje ali urejanje diapozitivov

Dodajanje ali urejanje diapozitivov revolucije drsnikov

Zdaj začnete dodajati diapozitive. Obstajata dve ali tri možnosti diapozitiva, odvisno od tega, ali začnete iz nič ali uporabljate vzorčni drsnik: Statični / globalni sloji, vse že ustvarjene diapozitive in Dodaj diapozitiv.

Statični / globalni sloji bo viden kot prekriv na vrhu vseh diapozitivov, ki jih ustvarite. To je odličen način za dodajanje logotipa ali vodnega žiga, vključite gumb »Nakup zdaj« za svoj izdelek ali celo povezavo za naročanje na vaše novice.

Izberite izhod iz diapozitiva da spremenite diapozitiv, ki ste ga predhodno ustvarili ali uvozili kot del drsnika. To je eden najlažjih načinov za začetek delovanja Slider Revolution, če ste nov vtičnik, saj njihovi vzorčni drsniki kažejo, kako pravilno uporabljati različne funkcije vtičnikov za ustvarjanje impresivnih drsnikov.

Kliknite na Dodaj diapozitiv začeti ustvarjati diapozitiv iz nič.

Drsnik revolucija: nastavite ozadje diapozitiva

Najprej uporabite Glavno ozadje možnosti za izbiro ozadja diapozitiva: slika, zunanji URL, pregleden (opomba – če v splošnih nastavitvah drsnika nastavite glavno ozadje drsnika, bo to vidno), enobarvna barva ali video. Nato uporabite možnosti za nastavitve vira medijev, filtre, raven paralaksa (%) in Ken Burns (animirani učinek pomiranja in povečevanja), če želite dodatno prilagoditi diapozitiv.

Slider Revolution: nastavite Splošne nastavitve diapozitiva

Nato nadaljujte na Splošne nastavitve. Tu lahko nastavite zamudo diapozitiva, če ne želite, da se drsnik aktivira takoj, ko se naloži, uredite možnosti zanke ali dodajte datum poteka (odlično, če ustvarite drsnik za praznik ali promocijo). Druga koristna funkcija na tem zavihku je možnost nastavitve vašega Diapozitiv do neobjavljeno – na ta način lahko nadaljujete z urejanjem diapozitiva in predogledom v ozadju svojega spletnega mesta, ne da bi bil nov diapozitiv viden obiskovalcem vaše spletne strani..

Če za drsnik uporabljate navigacijo s sličicami, je Sličica zavihek ponuja možnosti za izbiro slike in dimenzij po meri. Če pa ste se odločili, da ne uporabljate tega navigacijskega sloga, lahko ta zavihek preskočite.

Slider Revolution: nastavite animacijo diapozitivov

S tem naredite prehod na Slide Animation za prilagoditev animacije prehoda drsnika. Na voljo je več kot 80+ animacij, ki lahko izbirajo med plus možnostmi vrtenja, trajanja in sproščanja.

Drsnik Revolution ponuja tudi možnosti za Povezava in SEO nastavitve, Slide Info (parametri po meri in opis) in Navigacija Prepiši če želite svojemu diapozitivu posebej dodati puščice, krogle ali sličice po meri.

Zdaj je pravi čas, da kliknete na to zelena datoteka ikono na vrhu zaslona, ​​da shranite svoje nastavitve pred dodajanjem slojev in slogov na diapozitiv.

Dodajte drsne plasti

Drsnik revolucija: dodajte drsne plasti

Med dodajanjem ali urejanjem diapozitivov je program Slider Revolution napolnjen z možnostmi in le še naprej prihajajo. Izbirate lahko med 8 različnimi Dodaj sloj opcije:

 • Besedilo / HTML plasti so kot nalašč za dodajanje naslovov, opisov ali celo povezav. Na diapozitivu dodajte, kar želite povedati.
 • Slike so odlični za vstavljanje vašega logotipa, dodajanje globine na diapozitive paralaksa, vstavljanje pred / po nizih in še več.
 • Zvok & Video plasti so dokaj naravnost naprej. Izberite medij, ki ga želite vstaviti, in izberite datoteko iz svoje predstavnostne knjižnice ali vstavite povezavo (YouTube, SoundCloud itd.). Nato dodajte nastavitve, da omogočite zanko, samodejno predvajanje, naslednji diapozitiv na koncu, osnovno glasnost, začetek / konec segmenta in prednaložitev. To je enostaven način, da na drsnik, uvodni video ali vadnico dodate resnična pričevanja.
 • Gumb Možnosti plasti vključujejo kombinacije velikosti 21 in polmera velikosti, za katere lahko uredite barvo, ozadje, barvo obrobe, ikono, pisavo, stanje kazalca in besedilo. Poleg tega obstajajo številne koristne prednastavitve za socialne povezave animirane ikone za pomikanje z miško, meni hamburgerja ali celo predvajanje / premor.
 • Oblike lahko uporabite za dodajanje učinkov (na primer utripanje ali sevanje barve za gumbom), za določitev dela besedilne plasti (uporabite obliko, da poudarite samo eno besedo ali besedno zvezo) ali dodate vizualno zanimanje. Izberite svoje ozadje, barvo / velikost obroba, polmer oblike (0 za kvadrat, 100 za krog), velikost oblike v slikovnih pikah in oblazinjenje.
 • Predmet plasti lahko uporabite za vstavljanje png, jpg, svg ali ikone iz knjižnice brezplačnih virov ThemePunch.
 • Uvoz da kopirate plast ali drsnik z drugega drsnika v svoji knjižnici. Hitro in preprosto!

Za začetek kliknite modri gumb »Dodaj sloj«, nato pa uporabite možnosti za resnično prilagoditev ali plast.

Možnosti plasti

Če gledate severno od glavnega odseka za predogled drsnika, bi morali videti belo vrstico s številnimi možnostmi, ki jih lahko uporabite za urejanje in prilagajanje slojev, ko jih dodate..

Sloj drsne revolucije sloja

Uporabi Slog možnosti za urejanje pisav, barv in lokacije plasti. To vključuje vse od Googlove pisave, velikosti pisave, višine črte, barve besedila, ozadja plasti, oblazinjenja / roba, perspektive, premikanja miške, preklopa in še več.

Animacija plasti drsne revolucije

The Animacija zavihek je tak, kot bi pričakovali – ima možnost dodajanja in prilagajanja vhodnih in izhodnih animacij za vaš sloj. Izberite prednastavljeno predlogo za animacijo, dodajte sprostitev in uredite čas trajanja animacije.

Drsna zanka plasti drsnika

Zanka nastavitve so preproste: bodisi pustite onemogočene, tako da se vaš sloj preprosto naloži z že izbrano animacijo ali omogočite zanko z izbiro vrste. Izberite med nihalom, zasukajte, stransko zanko, utripajte in valjite, da bo vaš sloj stalna animacija v zanki.

Vidnost drsnega sloja vrtljajev

Nastavitve za mobilne naprave najdete pod Vidnost. Tukaj lahko določite, ali naj bo plast vidna na določenih napravah, skrita pod nastavljeno širino ali se prikaže le s kazalcem miške.

Ponašanje plasti drsne revolucije

Obnašanje vključuje nekaj uporabnih stikal, da prilagodite nastavitve plasti. Prva je nastavitev, ki omogoča samodejno odzivnost plasti in odzivnost otroških elementov. Ko se okno brskalnika skrči, se privzete plasti drsnikov skrčijo, te nastavitve onemogočijo, da ohranijo velikost plasti. Tu lahko uredite poravnavo plasti in odziven odmik.

Dejanja plasti drsne revolucije

Uporabi Dejanja za dodajanje nastavitev plasti po meri s klikom, vnosom miške ali puščanjem miške. Ukrepi vključujejo pomikanje, preklop, predvajanje medijev, premor, vnos celotnega zaslona, ​​izključitev zvoka in drugo.

Atributi plasti drsne revolucije

Za napredne uporabnike ali razvijalce je Lastnosti lahko dodate svoj ID, razrede in ovitke, s katerimi želite ciljati s kodo po meri.

Drsnik Revolution Layer Parallax / 3D

In nazadnje Parallax / 3D ponuja spustni izbirnik, da izberete “raven” učinka paralakse, ki ga želite dodati v plast. Višji kot je odstotek, bolj se bo premikala vaša plast.

Layer Frame Times

Če se premikate naprej, pod predogledom drsnika morate videti urnik. Tukaj lahko uredite zamudo, kdaj se bodo vaše plasti animirale na diapozitivu. Ogledate si lahko tudi vizualni časovni razpored, ki prikazuje čas plasti plasti v primerjavi s skupno časovno dolžino diapozitiva. Blokirani del je čas animacije vašega sloja, svetlejša barvna vrstica pa je celotno obdobje, ko bo vaš sloj viden.

Časovna omejitev drsne revolucije

Če želite urediti skupno trajanje diapozitiva, preprosto kliknite in povlecite modro oznako v zgornjem desnem kotu tabele.

Ko dodate več slojev, lahko ta razdelek uporabite tudi za reorganizacijo slojev tako, da uredite številko položaja, vhodni čas ali povlečete in spustite plasti po vrstnem redu. Poleg tega lahko v tem razdelku predvajate diapozitiv in si ogledate čas med urejanjem.

Shranite diapozitiv

Najpomembnejši korak je shranjevanje diapozitiva! Po spremembah shranite ali posodobite diapozitiv. Če se pomaknete stran od diapozitiva (tudi če je to na drugem diapozitivu), boste morda izgubili ves svoj trdo delo. Zato se prepričajte, da shranite, shranite, shranite!

Po varčevanju lahko nadaljujete in delate na drugih drsnikih ali drsnikih.

Uporaba drsnika

Če želite dodati nobenemu prispevku ali strani svoj čudovit drsnik, uporabite kratko kodo Slider Revolution, ki ste jo ustvarili prej. To kratko kodo najdete s klikom na element menija Slider Revolution na nadzorni plošči. Kratka koda mora biti videti [vzdevek rev_slider] na podlagi vzdevka, ki ste mu drsnik dali, ko ste ga prvič ustvarili.

Samo prilepite kratko kodo v svojo objavo ali vsebino strani. Če vaša tema podpira dodatne lokacije drsnikov, lahko tam dodate tudi kratko kodo. Nekatere teme WordPress vključujejo tudi posebne module za drsnik. Na primer, skupna večnamenska WordPress tema vključuje drsnik revolucijo in z vgrajenim ustvarjalcem strani lahko drsnike dodate v katero koli objavo ali stran, preprosto z vstavitvijo modula Slider Revolution. Vse, kar morate storiti, je dodati modul, iz spustnega menija izberite drsnik (na njem bo prikazan seznam vseh drsnikov, ki ste jih že ustvarili), vstavite in nato povlecite drsnik in ga spustite na svoje mesto. Enostavno prav?

Zavijanje

Verjamemo, da je Slider Revolution eden najpreprostejših vtičnikov za premične drsnike, še posebej, ker ponujajo številne brezplačne predloge (in še več premijskih predlog, če kupite lastno licenco za vtičnik), enostaven vizualni urejevalnik in tone vgrajenih funkcij, tako da vam ni treba poznati CSS, da oblikujete diapozitive (gumbi, pisave, barve in drugo so že tam!). Dobilo je dobrih 5 zvezdic in po našem mnenju boste težko pritisnili, da bi našli boljši drsnik.

Upajmo, da vas je naš vodnik pomagal voditi skozi postopek začetka, vendar če želite izvedeti več (ali pridobiti svojo kopijo), obiščite glavno stran ThemePunch Slider Revolution. Prikažejo odlične primere svojega drsnika in povezavo do predstavitve v živo, kjer si lahko ogledate, kaj lahko drsnik Revolution naredi.

Več o drsni revoluciji

Toda radi bi se oglasili od vas. V spodnjih komentarjih nam sporočite, kaj menite o Slider Revolution ali nam vprašajte, če imate kakršna koli vprašanja. Z veseljem vam pomagamo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map