SNAP Pregled samodejnih plakatov za WordPress v socialnih omrežjih

Če bi vas vprašal “Kaj menite, da je najgloblje tržno pravilo digitalne dobe?”, Bi bil močan kandidat za vaš odgovor verjetno 80–20 pravilo. V bistvu piše, da bi bilo treba 20% vaših marketinških prizadevanj porabiti za ustvarjanje epske vsebine. Preostalih 80% bi morali nameniti promociji omenjene vsebine.


O družbeni avtomatizaciji

V svetu, ki vsako sekundo ustvarja na tone novih vsebin, družbena avtomatizacija Za vsako blagovno znamko je bistvenega pomena za prepoznavnost na spletu. To pomeni, da blagovne znamke lahko dosežejo več ljudi, povečajo prodajo, zagotovijo boljše sodelovanje strank in na koncu izboljšajo svoj dobiček.

Vendar veliko malih in srednje velikih podjetij (SMB) morda nima pasovne širine ali virov, da bi si lahko privoščilo celoten obseg storitev, ki se nahajajo v programu Social Media Automation.

Izzivi za avtomatizacijo za mala in srednja podjetja

Ta težava je še posebej zahtevna za nova spletna podjetja. Večino svojega časa porabijo za ustvarjanje epskih vsebin. Vendar pa je v skladu s pravilom 80–20 to le 20% opravljenega dela. V idealnem primeru bi morali porabiti 80% – tj. štirikrat več časa in truda ki je bil potreben za izgradnjo vsebine – za njeno promocijo!

Objavite svojo vsebino na svojem spletnem mestu v redu – in začne prinašati rezultate, ko na svojem spletnem mestu že imate enakomeren tok obiskovalcev. Ko gre za nova podjetja, pa ima skoraj nič vrednost. Nova podjetja morajo svojo vsebino sprožiti v svojih socialnih kanalih takoj, ko je v živo na njihovi spletni strani in začnite jo promovirati.

Socialna promocija je večinoma plačan posel in se opira na marketinški proračun. Naš članek pa predstavlja odlično rešitev za reševanje prvega dela težave – tj. Pridobivanja vsebine na kanalih družbenih medijev, takoj ko so v živo.

Rešitev: Vtičnik SNAP za WordPress

snap-heroj

Predstavljamo vam SNAP – Vtičnik za samodejni plakat družbenih omrežij za WordPress. Ta vtičnik, ki ga je razvila ekipa NextScripts, sledi modelu freemium. Brezplačna različica ima skoraj vse funkcije vtičnika, kar vam omogoča, da naredite skoraj vse, od objave na več družbenih omrežij do pridobivanja komentarjev, objavljanja posameznih objav.

Podpora socialnim omrežjem

SNAP podpira več kot 34 omrežij družbenih medijev, vključno z:

 • Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, LinkedIn in še več.
 • Spletna mesta za deljenje fotografij, kot so Instagram, Pinterest, Flickr, 500px itd.
 • Spletni dnevniki, kot so Medium, Tumblr, Blogger in WordPress.
 • Agregacijski portali, kot so Reddit, Stumbleupon in drugi
 • Podpira tudi storitve mikroblogov, kot je Weibo (ki je največja storitev mikroblogov na Kitajskem), LiveJournal in Telegram
 • Zanimivo je, da SNAP podpira tudi integracijo s MailChimp-om. Če kot storitev glasila uporabljate MailChimp – avtomatizirana e-poštna sporočila lahko pošiljate vsakič, ko je objavljena objava – popolnoma prostoročno!

Brezplačna različica tega vtičnika podpira skoraj vsako drugo omrežje. Le nekaj omrežij, kot so LinkedIn Company Pages, Google+ in Pinterest, je na voljo samo v premijski različici.

Druga pomembna razlika je, da brezplačna različica omogoča samo en račun na socialni profil. Čeprav je to v večini podjetij v redu, morda ni idealno za vse. Le malo blogerjev si deli vsebino v več družabnih ročajih, ki jih imajo v lasti – najpogostejši primer je kombinacija lastnega profila in spletnega poslovnega profila.

Namestitev vtičnika

Namestitev vtičnika SNAP je precej preprost postopek.

 • Pojdite na Nadzorna plošča WordPress> Vtičniki> Dodaj novo
 • Poiščite samodejni plakat za družbena omrežja in kliknite na Namestiti zdaj
 • Ko končate, Aktivirajte brezplačno različico vtičnika.

Nextscripts-snap

Aktiviranje različice Premium

Premijsko različico vtičnika lahko aktivirate tako, da sledite uradna navodila.  Prenesite arhiv ZIP in ga ročno prenesite prek nadzorne plošče WordPress.

nadgradnjo-snap-to-do-premium različico

Skratka, morate:

 • Prijavite se v svoj račun NextScripts
 • Kopirajte licenčni ključ in
 • Vnesite ga v nastavitve vtičnika SNAP na nadzorni plošči WordPress

To bi moralo aktivirati vtičnik in dobili bi takole sporočilo:

snap-first-screen-po nadgradnji-premium-verison

Raziskovanje nastavitev vtičnika SNAP

V tem razdelku bomo raziskali različne nastavitve vtičnika.

1. Nastavitve samodejnega objavljanja

snap-settings-1-how-to-make-auto-posts

Ta možnost nastavitve vam omogoča, da med WP Cron izbirate med samodejno (takoj) ali asinhrono razporejenim objavljanjem vsebine v družbenih omrežjih.

Uporaba WP Cron je priporočena možnost, saj tovor porazdeli enakomerno. Na primer, če vsi v vaši ekipi z vsebinami objavljajo objave v kratkih intervalih ali morda celo hkrati, strežnik naloži konice. To bi lahko vodilo tudi do izpada.

Če je WP Cron omogočen, vse objave vstopijo v “čakalno vrsto” in se pošiljajo ena za drugo. To odpravlja konice obremenitve strežnika in preprečuje spreminjanje neželene pošte s strani družbenih medijev.

2. Privilegije uporabnikov

snap-settings-2-user-privilegiji-in-varnost

Ta možnost uporabnikom z nižjimi privilegiji omogoča spreminjanje / dostop do nastavitev samodejnega objavljanja. Običajno, če imate ekipo piscev vsebin in urednikov, je najbolje, da dodelite ustrezne privilegije za dostop urednikom ali vaši skupini za družbene medije.

3. Vmesnik za izbiro omrežja socialnih medijev

nastavitve snap-3-vmesnik

Medtem ko v nastavitvah vtičnika dodajate novo socialno omrežje, je na voljo cel kup socialnih profilov (resnično 34+). V prizadevanju, da bi poenostavili izbiro socialnega kanala po svoji izbiri, je razvijalnik vmesnik poenostavil v privzeti Navadna način. Če pa želite dostopati do kategoriziranega seznama nastavitev, lahko izberete Kategorizirano.

4. Filtri s samodejnim objavljanjem

snap-settings-4-auto-objavljanje-filtri

Ta možnost nam omogoča, da izberemo, katero vrsto objav dobite skozi filtre za samodejno objavljanje. Na primer, lahko kategorijo športa nastavite z oznako »NFL« kot oznako, ki se bo samodejno objavljala med sezono igre.

5. krajši URL

snap-settings-5-url-krajši

Kratke povezave so osnova za sledenje klikov povezave. Vtičnik SNAP podpira več ponudnikov ožjih povezav. V tej vadnici bomo izvedeli, kako nastaviti Googlovo Googlovo storitev.

Če želite omogočiti storitev goo.gl, morate pridobiti ključ API s konzole za razvijalce Google in ga prilepiti v goo.gl API ključ odsek. Ko sem eksperimentiral s pluginom, sem to ugotovil Skrajšane povezave Za pravilno delovanje storitve mora biti omogočena možnost.

Ko izberete te možnosti, se pomaknite navzdol in izberite Shrani spremembe.

6. Parametri URL-ja

snap-settings-7-url-parametrov

Če ste novi za povezovanje sledenja in analitike, je najbolje, da te nastavitve pustite pri miru. Za tiste, ki uporabljajo Google Analytics ali drugo orodje za sledenje, lahko tukaj uporabite UTM oznake za učinkovito sledenje oglaševalskih akcij.

7. Avtomobilski hashtag

nastavitve snap-8-auto-hashtag-settings

Čeprav te nastavitve osebno nisem omogočil, je lahko uporaben za fotobloggerje, objave vrste slik ali vrsto objave v galeriji.

Konfiguriranje samodejnega objavljanja na Twitterju

Začeli bomo z dodajanjem Twitterja kot našega omrežja socialnih medijev.

1. Najprej gremo na stran nastavitev SNAP in izberemo Dodaj nov račun

snap-add-new-account-1

2. Odpre se pojavno okno, kjer se bomo pomaknili navzdol in izbrali Twitter.

snap-add-new-account-2

3. To nas bo pripeljalo do Stran za konfiguracijo Twitterja. Da bi vtičnik SNAP objavil na našem računu na Twitterju, mu moramo omogočiti dostop do procesa. To se izvede prek ključa API. Sledi ta navodila za ustvarjanje ključa API na Twitterju.

4. Ko končamo, moramo kopirati pravilne podatke v polje Informacije o računu in izberite Posodobite nastavitve.

Objavljanje v živo na Twitterju

Zdaj bomo preverili vtičnik v akciji. Najprej ustvarimo novo preskusno objavo in jo objavimo. Naslednji zaslon je privzeta konfiguracija vtičnika v Uredi objavo stran.

snap-plugin-live-demo-1

Če si podrobneje ogledamo obliko sporočila, piše, da je% TITLE% -% URL%. Te besede imenujemo imetniki mest. Za vsako objavo bodo nadomeščeni z dejanskim naslovom in URL-jem objave. Uporabite lahko tudi druga rezervirana mesta, tako da pogledate dokumentacijo vtičnika.

Ko smo enkrat zadeli Objavi gumb, objava je dodana v čakalno vrsto opravil WP Cron in objavljena kmalu.

snap-plugin-live-demo-2

Uvoz komentarjev

Naslednja funkcija, ki smo jo želeli raziskati, je bil Uvoz komentarjev. Na kratko, če je ta funkcija omogočena, bo vtičnik SNAP ročno sledil komentarjem vsake objave v družbenih medijih in jih uvozil v urnih intervalih.

snap-plugin-live-demo-5-import-comments-1

Na primer, v tvitu, ki ga je sam objavil SNAP, sem objavil dva komentarja. Komentar, ki je omenil moj ročaj Twitterja, je bil samodejno uvožen v objavo pod mojim imenom.

snap-plugin-live-demo-5-import-comments-2

Primerjava lastnosti in cene

Premium verzija vtičnika vključuje tri glavne prednosti:

 1. Neomejeni profili: S prvotno različico lahko dodate neomejene profile / ročaje na socialno omrežje. To je še posebej koristno za Twitter in LinkedIn račune.
 2. Načrtovane objave: Pomemben dejavnik uspešnosti družbenih medijev je načrtovanje objav v živo, ko je ciljna publika aktivna. S to funkcijo lahko načrtujete, kdaj bodo objave objavljene v živo.
 3. Odloženo objavljanje: Preprostejša različica načrtovanih objav, ta funkcija omogoča, da objave zakasnite za določen čas.
 4. Podpora za družabna omrežja: Specifični kanali, kot so LinkedIn Company Pages, Google+ in Pinterest, so na voljo samo v premijski različici.

The premium različica vtičnika je cena 49,45 USD / leto in ima neomejeno podporo in posodobitve.

Zaključek

Družbena avtomatizacija igra pomembno vlogo pri oblikovanju podobe katere koli blagovne znamke ali podjetja. Vendar pa je ena stvar, ki ljudi onemogoča, v resnici avtomatizirana sporočila. Če govorim iz osebnih izkušenj, je najbolj odveč brati objavo ali naslov, ki ni bil natančno oblikovan.

To je področje, ki potrebuje našo najboljšo pozornost. Izdelava magnetnih naslovov dela čudeže za vaše podjetje. Zato vam lahko slepo avtomatiziranje objav prinese promet, vendar bo avtomatizacija skrbno izdelanih naslovov veliko boljša.

Vtičnik SNAP WordPress je odlično orodje za avtomatizacijo večine nalog v družabnih medijih. Pro različica, ki se proda na drobno za 49,95 USD na leto in ima stalne posodobitve in prednostno podporo.

Če se ukvarjate z ustvarjanjem ali združevanjem več oblik pisane vsebine, je SNAP lahko vaš idealen vtičnik za socialno avtomatizacijo.

Ste preizkusili brezplačno različico SNAP-a? Kakšne so vaše misli o avtomatizaciji družbenih medijev in z njimi povezanih vtičnikih?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map