Tabela izdelkov WooCommerce: Izboljšajte trgovino in povečajte prodajo

Tabela izdelkov WooCommerce: Izboljšajte trgovino in povečajte prodajo

Mislim, da se boste strinjali, ko bom rekel: prodaja preko spleta ni lahka naloga. V hitrem okolju, ki je internet, je treba upoštevati preveč dejavnikov. Tudi za izkušenega podjetnika je dodatna prodaja težavna.


Izkazalo se je, da lahko s pravimi orodji svojo trgovino WooCommerce z lahkoto spremenite v uspeh. Eno orodje, ki bo popolnoma spremenilo vaše poslovanje, je vtičnik WooCommerce Product Table, ki ga pripravijo osupljivi fantje iz Barn2 Media.

In v tem pregledu predstavimo funkcije, zaradi katerih ta vtičnik mora imeti orodje za vse spletne podjetnike, ki uporabljajo WooCommerce. Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, kako lahko uporabite Vtičnik za WooCommerce Product Table za povečanje prodaje v vaši e-trgovini.

Brez dodatnega veselja, se lotimo poslovanja.

Kaj je tabela izdelkov WooCommerce?

Preden se izgubimo na seznamu funkcij in kaj drugega, se pogovorimo o tabeli izdelkov WooCommerce. Kaj je to in kaj počne?

V eni vrstici je WooCommerce Product Table odličen vtičnik WordPress, ki vam pomaga ustvariti neverjetne tabele izdelkov. Spodaj je prikazan primer tabele izdelkov, ki jo lahko ustvarite s pomočjo vtičnika.

Primer tabele izdelkov woocommerce

Tradicionalne postavitve trgovin WooCommerce ne uporabljajo več. Pravzaprav odlagajo stranke in zmanjšujejo prodajo. Vtičnik Tabela izdelkov WooCommerce vam ponuja sodoben način prikazovanja izdelkov.

Tabele izdelkov, ki jih ustvarite s tem dodatkom WooCommerce, so iskane, filtrirane in ponujajo veliko možnosti, da svoje izdelke predstavite na nove neustavljive načine. V nasprotju s tradicionalnimi postavitvami vam vtičnik WooCommerce Product Table ponuja priložnost za povečanje prodaje, ne da bi pri tem prebili znoj.

Vtičnik je opremljen z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za ustvarjanje čudovitih tabel in poenostavitev poti stranke od začetka do konca. Hkrati ga je enostavno konfigurirati in uporabljati, zato je eno izmed najboljših orodij, kar jih boste kdaj imeli.

Zdaj, ko imate predstavo o tem, kaj ta vtičnik počne, si oglejmo funkcije, ki bodo vašo trgovino WooCommerce čez noč uspele.

Značilnosti tabele izdelkov WooCommerce

Vtičnik WooCommerce Product Table pri pisanju vsebuje več kot 50 funkcij. Razvijalci, Barn2 Media, nenehno posodabljajo vtičnik s še več funkcijami, kar pomeni, da vam nikoli ne bo zmanjkalo možnosti, ki jih potrebujete za ustvarjanje zmogljivih tabel izdelkov.

Spodaj vam ponujamo nekaj funkcij, da vam predstavimo, kaj lahko pričakujete, ko namestite vtičnik WooCommerce Product Table..

Popolnoma odziven

Tabela izdelkov WooCommerce: Odziven

Živimo v dobi pametnih telefonov in mobilnih naprav vseh oblik in velikosti. Vaša stranka porabi veliko časa za svoje mobilne naprave, kar pomeni, da potrebujete popolnoma odzivno trgovino, ki ustreza vsem vrstam naprav.

Vtičnik za WooCommerce Product Table je 100% odziven, kar pomeni, da bodo vaše tabele izdelkov videti odlično in bodo delovale dobro, ne glede na napravo, ki jo uporabnik uporablja.

Poleg tega lahko izberete, kateri stolpci imajo prednost, kar vam omogoča, da svojim strankam ponudite najboljšo uporabniško izkušnjo, ki jo lahko.

Dodajte večpredstavnostno vsebino

Tradicionalne tabele izdelkov so zelo omejene, kar zadeva prikazovanje večpredstavnostnih vsebin. Vtičnik za tabelo izdelkov WooCommerce nima enake omejitve.

Zdaj lahko slike izdelkov prikažete z povečavo v svetlobni plošči in vdelate sezname predvajanja za avdio, video in medije, da svoje izdelke oglašujete neposredno iz tabele izdelkov. Kako lepo?

Poiščite filtre in gradnike

Tabela izdelkov WooCommerce: Filtri za iskanje in razvrščanje

Ali ne bi bilo lepo, če bi vaše stranke lahko iskale in filtrirale izdelke brez odpiranja dodatnih strani? No, vtičnik WooCommerce Product Table je na voljo z iskalnimi filtri za razvrščanje izdelkov po atributih, kategorijah, oznakah ali taksonomiji.

To še ni vse. Dodate lahko pripomočke za iskanje po meri, ki vam pomagajo filtrirati izdelke po ocenah, cenah ali drugih lastnostih po meri. Strankam se ne bo treba znojiti, da bi našli popoln izdelek v vaši trgovini.

Poleg tega lahko v tabele izdelkov dodate polje za takojšnje iskanje, da bodo stranke lahko poiskale izdelke s ključno besedo. Lahko celo poiščete tabelo, tako da!

100% združljiv z WPML

Najboljši del vodenja spletne trgovine je dejstvo, da je ves svet vaša tržnica. Lahko prodate komurkoli kjerkoli na svetu. In ker vsi govorimo v različnih jezikih, imamo zdaj večjezične spletne strani.

Ali ste zaskrbljeni, da vaše mize izdelkov ne bodo videti čudovito v kitajskem ali hebrejskem jeziku? Brez skrbi, vtičnik WooCommerce Product Table je 100% združljiv z vtičnikom WPML, kar pomeni, da lahko ustvarite tabele izdelkov v poljubnem jeziku..

V kompletu je vtičnik s prevodi za francoščino, nemščino, nizozemščino, italijanščino, grščino, portugalščino, švedščino, španščino, hebrejščino, norveščino, poljščino in finščino.

V košarico dodajte več izdelkov

Recimo, za minuto prodajate živilske izdelke. Radi bi prodali kombinacijo predmetov naenkrat, recimo, vedro krompirčka, sode in piščančja krila.

Namesto da kupca pošljete v različne naročilnice, lahko poleg vsakega izdelka prikažete potrditvena polja, ki strankam omogočajo, da hitro izberejo več izdelkov hkrati in jih dodajo v košarico..

Poleg tega lahko kupci med tablicami izdelkov izbirajo količine, barve in druge atribute izdelka. Tako prihranite veliko časa in stranka uživa v hitrejšem naročilu.

Hitro delovanje

Barn2 Media so znani po svojih vrhunskih vtičnikih. Vtičnik Tabela izdelkov WooCommerce Tabela, tako kot njihovi drugi vtičniki, je dobro kodiran za hitro in učinkovito nalaganje, kar zmanjša nalaganje na strežniku.

Poleg tega je vtičnik opremljen z možnostjo lenega nalaganja, kar je še posebej koristno za velike mize. Zahvaljujoč tej možnosti lahko naštejete na tisoče izdelkov, ne da bi pri tem škodovali hitrosti strani.

Razen tega ima WooCommerce Tabela izdelkov vgrajen predpomnilnik, kar pomeni, da lahko čas nalaganja še bolj zmanjšate. Ni vam všeč, če se razvijalec zaveda, kako njihov vtičnik vpliva na hitrost vašega spletnega mesta?

Združljivo s katero koli temo

Že imate WordPress temo, ki jo imate radi? No, vtičnik za tabelo izdelkov WooCommerce je strokovno oblikovan tako, da odlično deluje s katero koli temo. Tako je odlična izbira za dopolnitev katere koli teme WooCommerce ali ustvarjalca strani – vključno z lastno temo Total WordPress. Njihova podporna ekipa z veseljem pomaga pri kakršnih koli konfliktih in ob tej priložnosti naleti na težavo.

Druge pomembne funkcije

Ves dan bi bili tukaj, če bi podrobno pregledali vsako funkcijo, zato je tukaj hiter seznam številnih drugih funkcij, ki so na voljo v tabeli izdelkov WooCommerce.

 • Popolna podpora različicam izdelkov in spremenljivim izdelkom
 • Tabela izdelkov WooCommerce je v celoti združena s pripono WooCommerce Dodatki za izdelke
 • Napredna polja po meri, ki jih lahko prikažete kot stolpce v tabeli izdelkov. Vtičnik je v celoti integriran s vtičem Advanced Custom Fields, kar pomeni, da lahko dodate dodatne podatke, povezave in še veliko več
 • Sposobnost naštevanja (vključitve ali izključitve) določenih izdelkov glede na oznake, ID, status, avtorja, kategorijo ali datum
 • Po meri CSS in podpora za široko paleto brezplačnih in vrhunskih tem
 • Podrobna dokumentacija
 • Super hitra podpora svetovnega razreda

WooCommerce Hitri ogled

WooCommerce Quick View Pro

Želite dodati več v svoje tabele? Samo dodajte WooCommerce Quick View Pro! Ta brezplačni vtičnik vam omogoča, da v tabele izdelkov dodate gumbe za hiter ogled. Hiter pregled je odličen z vsemi funkcijami vtičnikov WooCommerce Product Table – vključno z različicami izdelkov, vsemi vrstami izdelkov, svetlobnim poljem in integracijami tretjih oseb (na primer WPML ali WooCommerce naročnine). Kako super je to?

Kako namestiti vtičnik za tabelo izdelkov WooCommerce

Zdaj, ko veste, kaj lahko pričakujete, nam namestite vtičnik WooCommerce Product Table.

Tabela izdelkov WooCommerce je premium vtičnik, kar pomeni, da ga ne morete prenesti iz skladišča vtičnikov WordPress.org. Kopijo lahko dobite na Barn2 Media.

Pridobite tabelo izdelkov WooCommerce

Nameščanje vtičnika

S pripravljeno kopijo se prijavite na nadzorno ploščo skrbnika WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo. Nato uporabite Prenesite vtičnik gumb in v računalniku izberite datoteko .zip WooCommerce Product Tabela in pritisnite Namestiti zdaj gumb. Po tem samo kliknite na Aktivirajte vtičnik gumb, da se žoga valja.

Nato pojdite na WooCommerce> Nastavitve> Izdelki> Tabela izdelkov da vnesete licenčni ključ, kot smo podrobneje opisali spodaj.

licenca tabele izdelkov woocommerce

Po tem se pomaknite do samega dna strani in pritisnite na Shrani spremembe gumb. Zdaj je WooCommerce Tabela izdelkov nameščena in pripravljena za uporabo.

Večina nastavitev, ki jih potrebujete za prilagoditev tabel izdelkov, je na isti strani, na kateri ste vpisali licenčni ključ. Na tej strani lahko:

 • Izberite svoj dizajn mize. Na voljo sta dve možnosti; Privzeto in Po meri. Izberite privzeto, če želite uporabiti svoje tematske sloge ali po meri za oblikovanje tabele izdelkov po želji. Lahko spremenite možnosti, kot so barva in velikost obrobe, ozadje celice, ozadje glave in pisava
 • Izberite, da privzeto prikažete vse izdelke ali izberete določene izdelke po kategoriji, oznaki, polju po meri itd
 • Nastavite privzete nastavitve vsebine tabele, vključno s stolpci, velikostmi slike, svetlobnim poljem slike, kratkimi kodami, dolžino opisa in povezavami do izdelka
 • Omogočite ali onemogočite leno nalaganje, če imate velike tabele
 • Določite največje število izdelkov za prikaz na mizi
 • Vklopite / izključite vgrajeni motor za predpomnjenje
 • Onemogoči / omogoči filtre in razvrščanje
 • Nadzirajte, ali naj se poleg gumba Dodaj v košarico prikaže potrditveno polje, ki je priročno za naročilo v velikem obsegu
 • Dodajte toliko več ��

Ustvarjanje tabele izdelkov

dodajanje nove tabele izdelkov z uporabo kode kode tabele izdelkov woocommerce

Če želite na katero koli stran ali objavo dodati tabelo izdelkov, lahko uporabite [product_table] koda.

Tabelo izdelkov lahko nadalje prilagodite tako, da na več različnih načinov konfigurirate zgornjo kratko kodo. Nastavite stolpce, vključite različice, prikažite gumb košarice, dodajte filtre ali razvrščanje in še več. Za popoln seznam si oglejte dokumentacijo vse možnosti tabele izdelkov na voljo.

Ne pozabite, da bo v tabeli izdelkov privzeto prikazani vsi izdelki v trgovini WooCommerce, vendar se lahko preprosto odločite za prikazovanje določenih izdelkov (namig: uporabite te parametre kratke kode!).

Na splošno je vtičnik WooCommerce Product Table neverjetno preprost za uporabo, presenečeni boste, kako hitro lahko ustvarite čudovite tabele izdelkov.

Cenitev

woocommerce cen tabel izdelkov

Koliko stane vsa ta osupljivost? No, Barn2 Media vam ponuja tri cenovne pakete, in sicer:

 • Osebna licenca – Kot nalašč za eno spletno mesto in ima e-poštno podporo in posodobitve. Ta paket stane 99 dolarjev na leto
 • Poslovna licenca – Primerno za do 5 spletnih strani in ima prednostno podporo in posodobitve. Paketi stanejo 179 dolarjev letno
 • Agencijska licenca – Podpira do 25 spletnih strani in ima prednostno podporo in posodobitve ter brezplačne revizije vtičnikov in nasvete. Načrt stane 359 dolarjev na leto

Vsi načrti prihajajo s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, tako lahko preizkusite vode brez tveganja.

Ocene kupcev

WooCommerce razpredelnica tabel izdelkov

Lastniki trgovin WordPress po vsem svetu obožujejo vtičnik WooCommerce Product Table. Razen stotine sladkobistnih recenzij lahko odjavite Barn2 Media vitrina da si ogledate vse različne vrste spletnih mest, ki uporabljajo vtičnik.

Medtem pa je tu nekaj zadnjih pregledov, ki prikazujejo, koliko kupcev ljubi WooCommerce tabelo izdelkov:

Tabela izdelkov deluje zelo dobro in jo je enostavno nastaviti. Lahko ga prilagodite tako, kot želite. In podpora je velika in hitra pri odgovoru na vaša vprašanja. – Kristian Madsen

… Ali…

Vtičnik je preprost in intuitiven za uporabo, vendar če potrebujete pomoč pri kakršnem koli, je podpora vedno hitra. Odgovori so vedno razumljivi in ​​popravke je enostavno uporabiti.

Nadaljuj z dobrim delom! – Stein

… In…

Vtičnik je super. Na voljo zelo dobro izdelana in zelo temeljita dokumentacija in izobraževalni videoposnetki. Katie in ekipa Barn2 se navdušujeta pri reševanju potreb po podpori in to počneta s prijaznim in empatičnim vedenjem. Dva palca gor!!! – Ryan

Zaključek

Tabela izdelkov WooCommerce je super dodatek, ki ustvarja tabele izdelkov stvari četrtih grederjev. Takoj, ko aktivirate licenco, ste pripravljeni začeti spuščati tabele izdelkov kamor koli na svojem spletnem mestu. Poleg tega kupcem olajša iskanje in izbiro izdelkov, ki jih iščejo. Je res odličen dodatek k vsaki trgovini WooCommerce.

Z veliko možnostmi in kratkimi kodami je nebo omejitev tega vtičnika za tabelo izdelkov. Je enostaven za uporabo in dokaj intuitiven, da bi morali biti pripravljeni v manj kot 5 minutah. Z obilico možnosti za oblikovanje lahko svoje tabele izdelkov ustvarite tako, kot želite, ne da bi pri tem prebili znoj.

Če ste obtičali, kar je malo verjetno, lahko vedno najdete hitro svetovno podporo ali poiščete rešitev v razširjena dokumentacija. Obstaja ogromna zbirka znanja, koristne vadnice in seveda neposredna podpora s strani Barn2 Media.

Imate kakšen nasvet ali priporočilo? Smo kaj pogrešali? Kateri je vaš najljubši vtičnik za tabelo izdelkov WooCommerce? Sporočite nam vaše misli v spodnjem razdelku za komentarje. Veselo ustvarjanje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map