Vaše stare objave, promovirano: Ponovni pregled stare objave WordPress Plugin Review

Oživite staro pošto, prej znan kot Tweet Old Post, je vtičnik za razliko od vseh drugih. Rešuje dve zanimivi težavi, ki ju v vsakem trenutku naleti prav vsaka oseba, ki dela na WordPressu.


Najprej hitro ugotovite, da vaše stare objave – tiste, ki sčasoma zapustijo vašo domačo stran in končajo v vaših arhivih – nikoli več ne vidijo luči dneva. Seveda lahko pridete do nekega organskega iskalnega prometa, vendar ni vedno tako zanesljiv, čeprav so nekatere od teh starih objav morda najboljše, kar ste napisali.

Druga težava je v družbenih medijih. Ko sem začel objavljati na Twitterju in Facebooku, sem spoznal eno glavno skrb: upravljanje verodostojnega urnika socialnih medijev traja večno. Tudi če se vam zdi zabavno oblikovanje slik in deljenje kul povezav ali nasvetov na svojih družabnih straneh, vam to zasede produktivnost kot vakuum Dyson.

In to je velik problem, ker vsi je zdaj v družabnih medijih in pogrešate velik potencial rasti, če ne delite dosledno ustrezne vsebine, za katero bi lahko bile vaše stranke privlačne.

Na kratko, Revive Old Post združuje vaše stare objave in več družbenih sistemov v čudoviti harmoniji. Doseže vaše stare objave in tvite ali jih naključno deli na Facebooku, Twitterju ali LinkedInu, tako da vam ni treba zapravljati nobenega dragocenega časa. Vtičnik je uporabljal samo vaše objave in jih tvitnil, vendar so od takrat integrirane z drugimi družabnimi spletnimi mesti, ki zahtevajo spremembo imena.

Postopek oživljanja stare objave

Če želite začeti vse, je preprosto. Pojdite na zaledje svojega spletnega mesta WordPress, pojdite na zavihek Vtičniki na levi strani nadzorne plošče in poiščite vtičnik Revive Old Post. Kliknite na gumb Namestitev in ga aktivirajte za nadaljevanje.

Oživite stare objave - samodejna objava v družabnih medijih

Zavihek Nastavitve stare objave se ponovno prikaže na levi strani nadzorne plošče in se imenuje Revive Old Post – dovolj preprost. Kliknite na glavni zavihek, da začnete z nastavitvijo sistema za samodejno skupno rabo. Na kartici Računi lahko povežete tri različne socialne račune. Preprosto kliknite gumbe Twitter, Facebook ali LinkedIn, če želite vnesti svoje poverilnice.

To je približno tako enostavno, kot lahko. Vsebujejo nekaj oglasov in partnerske povezave na glavnem območju armaturne plošče, vendar so na strani, tako da to resnično ne moti. Prav tako vam ni treba izbrati vseh treh računov. Če imate samo Twitter račun, kliknite gumb in se v nekaj sekundah prijavite.

Računi

Opazili boste, da so vse nastavitve, ki jih lahko spremenite, lepo organizirane v majhne zavihke na vrhu strani. Vtičnik v resnici nima veliko funkcij, zato je dovolj enostavno ohraniti samozadostnost in stvar hitro nastaviti. Omeniti velja, da vtičnik nima nepotrebnih funkcij, zato ne boste našli nereda.

Ko greš na Splošne nastavitve strani lahko spremenite različne možnosti, na primer koliko ur želite čakati med vsako samodejno skupno rabo. To je glavna nastavitev, ki jo želite spremeniti, saj boste morda želeli, da objava izide enkrat na dan, večkrat na dan ali celo samo enkrat na teden.

V tem koraku je na voljo več drugih funkcij za urejanje, zato lahko spremenite stvari, na primer starost, ki jo želite doseči v svojih arhivih objav in število objav, ki jih želite deliti z vsakim krogom.

Uživam v Minimalna starost nastavite, ker če svoje najnovejše objave že delite samodejno ali ročno, ne želite, da jih ta sistem več pošilja. Prav tako lahko sledite, koliko prometa vas je vtičnik pridobil prek storitve Google Analytics in odstranite nekatere vrste objav, ki jih ne želite deliti.

Na primer osebno nikoli ne bi želel tvitniti ene od svojih spletnih strani ali računov, zato bi jih odstranil iz čakalne vrste.

Splošne nastavitve

Oblikovanje vaših objav

Premik na Oblika objave na kartici lahko vidite nekaj nastavitvenih možnosti za vključitev privzetega besedila v vsako objavo. Zaljubljen sem v to področje, saj v zgodnjih fazah tega vtičnika v tweet ni bilo mogoče vključiti hashtaga ali uporabniškega imena.

Obstaja tudi lepa nastavitev za uporabo krajšalnika URL-jev, tako da se tweeti ne prikazujejo zelo dolgo. Druge nastavitve vključujejo prilagajanje dolžine objav, dodatne vključitve besedila in mesto, kjer želite, da se povezava prikaže, ko objava odpade.

Prosto se pomikate do Facebook in LinkedIn strani, če jih želite tudi spremeniti. Ti zavihki so dokaj podobni Twitter stran.

Oblika objave

Načrtovanje po meri in druge Pro funkcije

Ko se pomikate do Načrtovanje po meri na kartici boste hitro ugotovili, da morate za uporabo plačati dodatno pristojbino. To je ena izmed osupljivih funkcij, ki jih vsebuje premium različica. Načrtovanje po meri vam omogoča, da določite določene časovne intervale in celo spremenite, koliko objav želite poslati čez teden. Na primer, morda želite, da se v ponedeljek pošljeta dve objavi, v nedeljo pa samo ena.

Načrtovanje po meri

Tukaj je še nekaj, kar prejmete s različico Pro:

  • Oblikovanje LinkedIn objave
  • Objavljanje na Facebooku in Twitterju s slikami
  • Izbira vrst objav, ki jih želite dati v skupno rabo

Iskreno nikoli ne bi želel uporabljati vtičnika, razen če ne bi mogel odstraniti vsega, razen mojih objav na spletnem dnevniku, zato je opcija 75 Pro Pro nujno potrebna.

Če resnično želite avtomatizirati svoje socialne programe, je to eden najboljših načinov za to. Zato bi rekel, da je vredno enkratne pristojbine v višini 75 USD. Prepričajte se, da boste vtičnik uporabljali tudi v prihodnje. Ne pozabite, da svojih družabnih spletnih mest ne preprosto avtomatizirate; imate tudi edinstveno priložnost, da posežete v svoje arhive in ponovno postavite svoje stare objave na spletnem dnevniku.

Ko je vse pripravljeno, lahko kliknete na Začnite skupno rabo gumb na dnu. Vtičnik vključuje tudi Glejte Vzorec objave gumb, ki je odličen za prikaz, kako bodo objave izgledale pred zagonom.

Začnite skupno rabo

Izključitev objav, ki jih nikoli ne želite poslati

Tudi potem, ko odstranite splošne skupine objav, kot so strani in računi, boste morda našli posebne predmete, ki jih nikoli ne bi smeli poslati. Če greš na Izključite objave na zavihku na levi strani nadzorne plošče lahko izberete posamezne objave, ki jih nikoli ne bi smeli pošiljati prek sistema.

Izključite objave


Revive Old Post je eden najboljših vtičnikov za socialno skupno rabo in dobite dodaten bonus za dajanje CPR tistim starim objavam, za katere ste mislili, da so mrtvi. 75 dolarjev ni drobna sprememba, a na dolgi rok je smiselno odšteti denar, če želite, da se stare objave izpostavijo prek družbenih medijev, mi pa jim damo 5,0, saj je res eden najboljših socialnih vtičnikov, ki so na voljo.

Če imate kakršna koli vprašanja o vtičniku Revive Old Post, obvestite v razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map