VikAppointments: Imenovanja knjig in sporedov kot šef

VikAppointments: Imenovanja knjig in sporedov kot šef

Če vodite storitve, ki temeljijo na storitvah, je načrtovanje in ročno urejanje sestankov zahtevno in dolgotrajno. Poleg tega ročno rezerviranje sestankov pomeni, da ste nagnjeni k človeškim napakam, ki vas lahko stanejo.


Kaj storiti? Postopek lahko racionalizirate s pomočjo vtičnika, kot je VikAppointments. VikAppointments je odlična rešitev za vse storitvene storitve, ki rezervirajo sestanke. Pakirano do konca z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za upravljanje rezervacij, kot profesionalec; vtičnik je eden najboljših vtičnikov za WordPress.

V današnjem postu objavljamo funkcije, zaradi katerih je VikAppointments fantastičen dodatek za rezervacijo WordPress. Za sladkanje posla namestimo PRO različica in testna vožnja vtičnika. Tako točno veste, kaj lahko pričakujete in lahko tečete ob tla.

Kako to zveni? Če se sliši odlično, zavihajte rokave in pustite, da se lotite dela.

Kaj so VikAppointments?

vikappointments storitve rezervacija koledar wordpress vtičnik

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

VikAppointments je močan sistem upravljanja sestankov, ki je bil sprva ustvarjen za Joomla. Ampak nas Joomla ne zanima. Pokrivamo različico WordPress, ki je – mimogrede – eden najnaprednejših vtičnikov za sestanek za WordPress.

V nekaj klikih vam vtičnik pomaga, da si rezervirate sestanke in jih hitro upravljate na svojem mestu WordPress. Poleg tega vtičnik med drugim ponuja prilagojene možnosti, ki so kot nalašč za različna podjetja, kot so zdravniki, odvetniki, medicinski centri, zdravilišča in saloni..

Toda tudi z milijonom in eno funkcijo, VikAppointments ostaja neverjetno enostavno konfigurirati in uporabljati. Na koncu vam vtičnik prihrani veliko časa, ki ga lahko usmerite v rast svojega podjetja. Namesto da ročno rezervirate termine za rezervacijo časa, se lahko v celoti osredotočite na svoje stranke.

Kar je nenavadno, naj vam predstavimo več funkcij, zaradi katerih je VikAppointments eden najboljših vtičnikov WordPress za upravljanje sestankov na vašem spletnem mestu..

Funkcije VikAppointments

Vtičnik VikAppointments ne razočara v značilnostih, kar je na impresivnem seznamu, ki bo navdušil tako začetnike kot razvijalce. V naslednjem razdelku bomo izpostavili nekatere funkcije, ki so na voljo v VikAppointments. Ne znojite se ga; vidimo večino funkcij v akciji, ko preizkusimo pogon vtičnika.

Vtičnik VikAppointments se tako nenehno ponaša s funkcijami, kot so:

 • Sposobnost ustvarjanja več storitev z različnim trajanjem in hitrostjo
 • Osrednja nadzorna plošča za upravljanje zaposlenih
 • Brezšivna rezervacija termina
 • Mesečni ali tedenski koledarji, ki prikazujejo razpoložljivost za vsakega zaposlenega ali storitev
 • Kuponski sistem za ponudbo popustov pri rezervacijah
 • Sposobnost ustvarjanja ročnih rezervacij na nadzorni plošči skrbnika WordPress
 • Iskalni pripomoček, ki potencialnim pomaga enostavno najti in rezervirati sestanke
 • Podaljšani delovni dnevi s premiki po meri
 • Sprednja armaturna plošča za zaposlene
 • Lokacije zaposlenih prek Google Zemljevidov
 • Možnost dodajanja nakupov za storitvene pakete
 • Sistem vozička za načrtovanje več sestankov hkrati
 • Prehodi za plačila po meri
 • Obvestila po e-pošti, SMS in ICS
 • Več pripomočkov za izboljšanje izgleda vašega rezervacijskega sistema na sprednji strani
 • Vgrajen sistem upravljanja strank
 • In veliko več

Na kratko, vtičnik VikAppointments vam nudi dovolj funkcij za učinkovito upravljanje sestankov. Z opisom funkcij, ki nas vodijo, nam namestimo in preizkusimo VikAppointments.

Kako namestiti VikAppointments

Namestitev vtičnika VikAppointments je izredno enostavna, saj je na voljo brezplačno za prenos na WordPress.org. Če želite uživati ​​vrhunske funkcije, morate kupiti a PRO licenca za približno 108 dolarjev dolarjev na uradni spletni strani VikAppointments. Licenca je veljavna leto dni, čeprav podaljšanje ni obvezno, za prejem posodobitev potrebujete aktivno licenco.

Zdaj nam namestimo in konfiguriramo VikAppointments, da začnemo načrtovati in upravljati sestanke na našem testnem mestu.

V upraviteljskem meniju za WordPress pojdite na Vtičniki in kliknite Dodaj novo kot poudarimo na spodnji sliki.

kako namestiti nov vtičnik wordpress

S tem vas pripelje do Dodajte vtičnike zaslon, kamor lahko namestite vtičnik iz računalnika ali iz uradnega skladišča WordPress. V iskalno polje za ključne besede vnesite »VikAppointments« in ko najdete vtičnik, pritisnite na Namestiti zdaj gumb, kot smo podrobneje opisani na naslednji sliki.

namestitev vtičnika vikappointments

Po tem kliknite na Aktivirajte gumb, kot je prikazano spodaj, da se žoga valja.

aktivacija vtičnika vikappointments wordpress

Zdaj pa se nekam pripeljemo. Vse, kar morate zdaj narediti, je preprosto nastaviti konfiguracijo vtičnika, zato se prepustite delu.

Kako konfigurirati VikAppointments

Ko enkrat vklopite vtičnik, doda lep VikAppointments postavko v skrbniški meni WordPress. Če želite nastaviti rezervacijski sistem, kliknite na VikAppointments točka menija, kot je prikazano spodaj.

vzpostavljanje vtičnika wordpress za vikappointments

Element menija vas pripelje do privlačne nadzorne plošče VikAppointments, prikazane spodaj.

vikappointments nadzorna plošča

Aktiviranje licence PRO

Za vadbo uporabljamo različico PRO, zato moram najprej aktivirati licenco. Če želite to narediti, kliknite Nadgradnja na profesionalni nivo, kot prikazujemo spodaj.

nadgradnja na različico vikappointments pro

Na naslednji strani se pomaknite na dno strani, prilepite licenčni ključ in pritisnite Preverite in namestite, kot je prikazano spodaj. Če nimate licenčnega ključa, kliknite na Pridobite licenčni ključ gumb.

dodajanje licenčnega ključa v vikappointments

Vtičnik se samodejno vklopi in nadgradi v različico profesionalne različice. Nato kliknite na Posodobitev je končana, kliknite tukaj za nadaljevanje gumb, kot je prikazano spodaj.

Zdaj je pro različica zaklenjena in pripravljena. Btw, spodaj je, kako izgleda nadzorna plošča VikAppointments admin po nadgradnji na profesionalno različico.

vikappointments skrbniška plošča

Tukaj ni veliko za videti, kaj zdaj? Vseeno je v redu, saj še nismo rezervirali sestankov. Dodajmo nekaj zaposlenih, storitev in simuliramo spletno mesto za rezervacije v živo.

Ustvarjanje skupin v VikAppointments

Skupine v VikAppointments so podobne kategorijam v objavah na spletnem dnevniku. Skupine vam pomagajo pri razvrščanju zaposlenih in storitev in vam omogočajo, da stvari organizirate, še posebej, če imate veliko zaposlenih ali storitev. Obenem dodajanje skupin v VikAppointments ni obvezno.

Poleg tega dodajmo še eno skupino za naših pet storitev, ki so za ponazoritev pravno svetovanje, poslovno svetovanje, življenjsko svetovanje, zdravje zob in zdravilišča. Skupino bomo poklicali “Plačane storitve.”

Kliknite Upravljanje in potem Skupine, kot smo podrobneje opisali spodaj.

dodajanje nove storitvene skupine v vtičnik vikappointments

Nato kliknite na Novo gumb, kot prikazujemo na spodnji sliki.

dodajanje novih skupin storitev

Na stran: Opazite tudi Oglejte si skupine zaposlenih na desni strani zaslona. S klikom na gumb lahko ustvarite, uredite in si ogledate skupine zaposlenih.

Nazaj k ustvarjanju skupine storitev.

S klikom na Novo gumb vas pripelje do naslednjega zaslona.

Na zgornji strani morate dodati ime in opis skupine storitev. Nato kliknite na Shrani in zapri, kot je prikazano spodaj.

Z vzpostavljeno skupino storitev lahko zdaj uvrstimo naših pet storitev v kategorijo Plačane storitve. Zdaj dodamo nekaj zaposlenih in nato še dejanske storitve.

Dodajanje zaposlenih v VikAppointments

Najprej dodamo zaposlene, da jim lahko kasneje dodelimo storitve. Poleg tega morate za spletno rezervacijo dodati vsaj enega zaposlenega.

Ne pozabite, da lahko zaposlenega predstavljate kot osebo, sobo, predmet ali kaj drugega. V večini primerov pa je zaposleni oseba, npr. zobozdravnik, maser, odvetnik, trener itd.

Nazaj na nadzorno ploščo VikAppointments kliknite Upravljanje in potem Zaposleni kot poudarimo v nadaljevanju.

dodajanje novih zaposlenih v vikappointments

Nato kliknite na Novo gumb, kot smo poudarili na spodnjem posnetku zaslona.

dodajanje novega zaposlenega v vikappointments

Nato dodajte podatke o svojem zaposlenem. Nato kliknite na Shrani in zapri gumb.

Če želite dodati več zaposlenih, ponavljajte, dokler ne vnesete vseh zaposlenih v sistem. Lahko celo klonirate zaposlene, tako da!

Za ilustracijo uporabljam samo dva zaposlena, vendar lahko dodate toliko, kot želite. Ne pozabite, da nastavite premike vsakega zaposlenega pod Delo Dnevi na zgornjem zaslonu.

Hitro nadaljujemo, zato dodajmo svoje storitve.

Dodajanje storitev v VikAppointments

Na nadzorni plošči VikAppointments izberite Upravljanje in kliknite Storitve, kot je prikazano na spodnji sliki.

dodajanje storitev v vikappointments

Po tem udarite v Novo gumb, kot poudarimo spodaj.

dodajanje novih vikappoint storitev

To naj vas vodi neposredno do Nova storitev zaslon, kam lahko vas opazujemo Nae Nae lahko dodate vse podrobnosti. Za več informacij glejte sliko spodaj.

Tukaj je nekaj opomb k zgornji sliki (naš oštevilčen seznam ustreza zgoraj označenim elementom).

 1. Storitev – Tu dodajte potrebne podatke o storitvah. Veste, ime storitve, cene, zmogljivost ipd. Btw, vnesite polž za iskalnike (SEF) v polje Vzdevek polje
 2. Opis – Tu dodajte opis storitve
 3. Naloge – Na tem zavihku lahko dodelite storitve različnim zaposlenim
 4. Metapodatki – Zavihek je še posebej pomemben za SEO. Dodate lahko naslov strani, meta opise in meta ključne besede.

Ko dodate svoje storitve, ne pozabite klikniti Shrani in zapri gumb. Lahko kliknete Shrani, shrani in novo, ali Prekliči odvisno od tega, kje ste v svojem delovnem toku.

Mimogrede, zdaj imamo v našem sistemu pet storitev, ki izgledajo tako:

stran skrbnika storitev vikappointments

Ni slabo, kajne? Upoštevajte, da sem storitve že dodelil različnim zaposlenim, vendar tega ne vidite na zgornji sliki. Če imate vprašanja o tem, kaj sem storil, sem na voljo, da odgovorim na katero koli vprašanje v naslednjih 24 urah, zato ne odlašajte.

Zdaj, ko imam skupine, zaposlene in službe, nam na sprednji strani prikažemo obrazec, da bodo potencialni lahko takoj rezervirali sestanke.

VikApomenki v Front-Endu

Ker imamo za nas skupine, zaposlene in storitve, ali lahko začnemo sestanke? Ja lahko!

Vse, kar moramo storiti, je ustvariti in dodati preprosto kratko kodo za rezervacijo na preprosti strani. Kako pa to storimo??

Zaženite nadzorno ploščo VikAppointments in kliknite na Kratke kode gumb, kot poudarimo spodaj.

gumb za kratke kode za vikappointments

Nato pritisnite na Novo gumb, kot je prikazano na naslednji sliki.

dodajanje nove kratke kode v vikappointments

Kot primer bomo ustvarili kode za našo storitev poslovnega svetovanja. Po tem bomo prikazali podrobnosti storitve, tako da bodo potencialni lahko začeli z rezervacijo.

Dodajte svoje ime (1) kode, (2) izberite Podrobnosti o storitvi iz spustnega menija in (3) izberite svojo storitev (naša je poslovno svetovanje), kot je prikazano na spodnji sliki.

ustvarite novo kratko kodo

Ne pozabite klikniti Shrani in zapri gumb.

Druge vrste kratkih kod VikAppointments

VikAppointments ima različne vrste kratkih kod, vključno z:

 • Pogled vseh naročil – Dodajte kratko kodo na stran, tako da bodo prijavljeni uporabniki lahko videli vsa svoja naročila
 • Potrdilo – Kratka koda prikazuje obrazec za plačilo, če je v vozičku izdelek
 • Območje zaposlenih – Tu lahko zaposleni vidijo svojo nadzorno ploščo. Upravljajo lahko svoje profile, delovne dni, dodeljene storitve in lokacije
 • Podrobnosti o zaposlenem – Kratka koda vam omogoča prikaz podrobnosti o izbranem zaposlenem
 • Seznam zaposlenih – Omogoča prikaz seznama zaposlenih, ki jih stranke lahko rezervirajo
 • Pogled naročila – Kratka koda prikazuje povzetek katerega koli izbranega naročila
 • Paketi – Prikaže vse pakete, ki jih je mogoče kupiti, razvrščene po kategorijah
 • Podrobnosti o storitvi – Kratka koda prikazuje stran s podrobnostmi katere koli izbrane storitve (NAVODILO: to je koda, ki jo uporabljamo za prikaz naše storitve poslovnega svetovanja)
 • Seznam storitev – Najbolj kritična koda glede na razvijalce. Kratka koda prikazuje seznam vseh storitev, ki jih stranke lahko rezervirajo

Kako dodati kratko kodo VikAppointments na stran WordPress

Dodajanje kratke kode, ki ste jo ustvarili na svojem spletnem mestu WordPress, je tako enostavno, kot A, B, C. Najprej se pomaknite do Strani> Dodaj novo kot je prikazano na spodnji sliki zaslona.

dodajanje nove strani v wordpress

Poimenujte svojo stran, kliknite ikono plus (+) in izberite ikono VikAppointments Koda blok, kot je prikazano spodaj.

ustvarjanje nove strani s storitvami prek kratkih kod

Nato izberite kratko kodo, ki ste jo ustvarili prej, kot je prikazano na spodnji sliki.

izberite kratko kodo vikappointments v gutenbergu

Če uporabljate klasični urejevalnik, ga lahko dodate s klikom na Seznam kratkih kod VikAppointments gumb, kot je prikazano na spodnji sliki.

dodajanje vikappointments v klasični urejevalnik

Po tem kliknite na Objavi gumb. Tukaj imam nekaj:

Ni slabo, kajne? Stran je priložena funkcionalnemu Rezervirajte zdaj gumb. Zdaj je vse, kar mora stranka storiti, da izbere datum in uro in pritisne na Rezervirajte zdaj gumb.

Ko vaš odjemalec zadene Rezervirajte zdaj, vtičnik jih vodi na naslednjo stran za ogled in potrditev rezervacije.

stran s povzetkom naročila vikappointments

Precej sladko, se ne strinjate? Ah, pozabil sem odstraniti svoj e-poštni naslov; če vnaprej rezervirate sestanke, vtičnik samodejno izpolni obrazec.

Zdaj, ko imamo osnove, bomo raziskali nadzorno ploščo VikAppointments za druge možnosti.

Druge funkcije VikAppoinments

Pomoč za VikAppointments

Če se zaradi enega ali drugega razloga zataknete, lahko poiščete pomoč neposredno na nadzorni plošči VikAppointments. Kliknite na Pomoč gumb, kot je prikazano na spodnji sliki.

vikappointments pomagajo

Zavihek Tab

zavihek sestankov

The Sestanki Zavihek, prikazan na zgornji sliki, ima nekaj možnosti, kot smo podrobno opisani na spodnjem seznamu.

 • Rezervacije – Tu si lahko ogledate vse rezervacije
 • Stranke – Na tej strani je prikazan seznam vaših strank
 • Kuponi – Ker kdo ne ljubi pravočasnega popusta?
 • Koledar, ki prikazuje celotno koledarsko leto in skupni zaslužek od rezervacij

Portal Tab

Potem imaš Portal zavihek, kot je prikazano na spodnji sliki.

zavihek portala v vikappointments

The Portal zavihek ima več možnosti, vključno z:

 • Države – Kjer lahko države dodajate, urejate in odstranjujete
 • Ocene – Stran vam omogoča, da v svoje storitve dodate ocene
 • Naročnine– Tu lahko ustvarite ponavljajoče se naročnine
 • Subscr. Naročila – Oglejte si vsa naročniška naročila, ki jih stranke kupijo

Global Tab

vikappointments globalni zavihek

Kot lahko vidite na zgornji sliki, je Globalno zavihek vam omogoča upravljanje nekaj možnosti, in sicer:

 • Polja po meri – V naročilnice lahko dodate polja po meri, da lahko zberete vse podatke, ki jih potrebujete od svojih strank
 • Plačila – Omogoča aktiviranje plačilnih prehodov
 • Računi – Vse račune si lahko ogledate tukaj
 • Media Manager – Ta možnost omogoča upravljanje vseh predstavnostnih datotek, ki jih naložite prek vtičnika VikAppointments

Kartica za konfiguracijo

The Konfiguracija zavihek vam pomaga upravljati nekaj možnosti. Na zavihku imate:

 • Zaposleni – Upravljajte možnosti in dovoljenja zaposlenega
 • Zaključni dnevi – Določite dneve, ko bo vaše podjetje zaprto. Lahko vključujejo vikende in praznike
 • API-ji za SMS – Konfigurirajte svoje možnosti API API, da boste lahko strankam pošiljali besedilna sporočila. Lahko celo pošiljate samodejna sporočila
 • CRON Jobs – Nastavitve za opravila VikAppointments CRON

VikAppointments Widgets

Vtičnik VikAppointments ima nekaj pripomočkov, ki vaše delo še olajšajo. Za ogled in uporabo pripomočkov preprosto pojdite do Videz> pripomočki, kot poudarimo na spodnji sliki.

vikeppointments gradnike

In tam ga imate; VikAppointments v svojem polnem sijaju.


Med vami in mano je VikAppointments čudovit urnik srečanj za WordPress. Ko nastavite vtičnik, prevzame rezervacije na vašem spletnem mestu, s čimer prihranite veliko časa in denarja.

Vtičnik je enostaven za uporabo; Enkrat ali dvakrat sem pregledal dokumentacijo, da sem potrdil par stvari, vendar je bilo to. V nobenem trenutku sem VikAppointments upognil, da sem opravil svoje ponudbe.

Ko preizkusite vtičnik, sem prepričan, da ne boste iskali drugega vtičnika za rezervacijo za svoje podjetje. Polno je vseh funkcij, ki jih potrebujete za načrtovanje in upravljanje sestankov na svojem spletnem mestu.

Imate pomisleke, vprašanja ali predloge? Prosimo, delite v komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map