Visual Composer: Vodnik za vlečenje in spuščanje strani

WordPress je odličen in to, da lahko prilagodite svoje spletno mesto za WordPress, je samo glazura na torti. Vendar pa vsi ne kodiramo gurujev. Hudiča, nekateri ljubitelji WordPressa ne vedo ničesar o HTML ali CSS. Toda to vas ne bi smelo preprečiti, da ne bi mogli prilagoditi svoje WordPress teme. Tu pridejo ustvarjalci strani.


Povleci in spusti strani ustvarjalci strani so na voljo kot vtičniki in so vgrajeni v številne priljubljene teme. Uporabnikom na vseh ravneh omogočajo spremembe v splošni postavitvi teme, dodajanje dodatnih razcvetov (ikone, vrstice s spretnostmi, tabele s cenami itd.) Pa lahko zelo enostavno. Zlasti vas želimo predstaviti z našim najljubšim vtičnikom WordPress, ki je sestavljen na strani – Visual Composer.

Pridobite Visual Composer brezplačno! Vtičnik Visual Composer je brezplačno vključen z nakupom naše celotne WordPress teme in vključuje nekaj odličnih razširitev vtičnika za uporabo s temo.

Kaj je vizualni skladatelj

Visual Composer je fantastičen vtičnik, ki ga je razvil WP Bakery in dodaja ustvarjalnik strani povleci in spusti na vašo WordPress temo. Pojmili smo ga v našo skupno večnamensko WordPress temo, lahko pa ga vidite tudi pri skoraj vsakem novem vrhunskem prodajalcu na Themeforest. Ponuja vam orodja, ki jih potrebujete za ustvarjanje zapletenih postavitev strani, ne da bi se morali dotikati ene same vrstice.

Kako deluje vizualni skladatelj in kaj lahko naredi

To je vtičnik, zato samo namestite in aktivirajte, da izkoristite vse čudovite funkcije. Ko je aktiviran, vam Visual Composer omogoča nadzor nad postavitvijo vaših strani. Samo dodajte novo stran in videli boste nove gumbe, tako da lahko preklapljate med klasičnim načinom in načinom graditelja, pa tudi gumb, da se boste odpeljali do sprednjega urejevalnika v živo.

vizualno-skladateljski gumb

Od tu so možnosti omejene le z vašo (ali strankami) domišljijo. Z vsemi možnostmi Visual Composer lahko dodate vrstice, stolpce, gumbe, besedilo, slike in veliko več. Poleg tega obstaja možnost, da svoje postavitve shranite kot predloge in jih znova in znova uporabite.

Vrstice

V graditelja so vključeni elementi gradnje strani. Te elemente lahko uporabite kot dobesedne gradnike za svojo stran. Najprej Dodajte vrstico. Vrstice omogočajo dodajanje stolpcev v enem kliku. Pokažite miško na rumenem zavihku odstavka v zgornjem levem kotu vrstice in izberite postavitev. Vrstica se samodejno razbije v stolpce glede na postavitev, ki jo izberete.

skupaj-dodaj vrstico

Elementi strani

elementov skupaj-add

Naslednji korak je začetek dodajanja funkcij strani. Samo kliknite na Dodaj element gumb za odpiranje pojavnega menija. Obstaja veliko možnosti za dodajanje besedilnih polj, naslovov, skupne rabe v družbah, slik in galerij, preklopov ali zavihkov, harmonik, nedavnih objav (kar poleg objav v spletnem dnevniku deluje tudi z vrstami objav po vaši temi), gumbov in celo pripomočke stranske vrstice.

Tudi glede na temo WordPress in združljive vtičnike, ki jih uporabljate z Visual Composer, boste videli več ali manj elementov strani. Zgornji primer je iz teme Total Drag & Drop WordPress, tako da je na voljo dodatnih 30 strani ustvarjalcev elementov, ki smo jih ustvarili in oblikovali izključno za Total. Sem spadajo delilniki po meri, škatle z ikonami, mejniki, vrtiljaki in drugo.

Kliknite kateri koli element, da odprete možnosti za ta element. Spodaj je primer „možnosti“ za naš modul Icon Box v temi Total. Kot vidite, ima lahko vsak modul veliko nastavitev in celo več zavihkov nastavitev.

nastavitve ikonice

Builder podpira tudi štiri super dodatke tretjih oseb: Layer Slider, Revolution Slider, Gravity Forms in Contact Form 7. Če imate nameščen katerega koli od teh vtičnikov, se bo element strani samodejno prikazal za temo. Ko izberete element strani za enega od teh vtičnikov, Visual Composer prikaže spustni seznam ustreznih drsnikov / obrazcev, ki ste jih ustvarili, ali prikaže vnosno polje, v katerega morate dodati svoj drsnik. Ni več kopiranja in lepljenja kratkih kod!

Povleci spusti

vizualni-skladatelj-urednik

Na kateri koli točki oblikovanja lahko povlečete in spustite katero koli vrstico ali element strani, da jih preuredite. Prav tako lahko podvojite katero koli vrstico ali element, kar omogoča dodajanje ponavljajoče se vsebine hitro in enostavno (odlično za podobne stolpce, pogosta vprašanja, preklope itd.).

Ko ustvarite obliko, ki vam je všeč, ga lahko shranite kot predlogo. To je koristno pri ustvarjanju postavitve strani po meri ali stranske vrstice, ki jo želite ponovno uporabiti. Samo kliknite na Predloge gumb, ime postavite ime in pritisnite shrani. Ko uporabite predlogo, bo vaša stran samodejno napolnila postavitev in elemente, ki ste jih shranili.

Možnosti vrstice: Oblika, klon in brisanje vrstic

V skrajni levi kot vsake vrstice so dodane tri dodatne funkcije, s katerimi lahko klonirate ali podvojite celotno vrstico in vso njeno vsebino, dodate nove module, uredite stolpce itd. za dostop do teh nastavitev:

nastavitve total-visual-composer-row-row

Tudi glede na temo, ki jo uporabljate pri Visual Composerju, so možnosti oblikovanja, ki so vam na voljo, lahko drugačne. Medtem ko se nekateri razvijalci tem odločijo, da Visual Composer pustijo takšnega, kot je, mnogi prilagodijo vtičnik, da ustreza potrebam ali slogu svoje teme.

Frontend urejevalnik

Zmogljiv Visual Composer zdaj vključuje urejevalnik frontenda, kar olajša kot kdaj koli prej začetek gradnje lastnih strani in postavitev. Edino opozorilo je, da še vedno ne podpirajo vseh tem v urejevalniku. Prepričajte se, da dvakrat preverite seznam funkcij teme ali se neposredno obrnete na razvijalca teme, da preverite, ali je urejevalnik frontend Visual Composer združljiv z vašo temo WordPress. Naše Tema Total WordPress je 100% združljiva s sprednjim urejevalnikom Če vaša trenutna tema ni, boste morda želeli razmisliti o “nadgradnji” na našo temo.

Podaljški

Zadnja funkcija, ki bi se jo rad dotaknil, je razširljivost Visual Composerja. Če ste napredni koder ali razvijalec tem, lahko v vtičnik vgradite svoje lastne kratke kode. Pravzaprav smo v lastne Sympt Shortcodes Premium dodali, da skupaj uporabnikom omogočimo dodatne elemente gradnje strani. To uporabnikom ponuja še več možnosti pri ustvarjanju strani!

Če niste koder, preglejte CodeCanyon in hitro poiščite dodatek Visual Composer. Obstaja veliko odličnih vtičnikov, ki dodajo dodatne funkcije Visual Composerju in celo nekaj dobrih brezplačnih, kot je naš vtičnik Sympt Shortcodes.

Možnosti nastavitev vizualnega skladatelja

Še vedno se sklicujem na Visual Composer kot ustvarjalca strani, vendar odlično deluje tudi pri objavah in vrstah po meri. Vse, kar morate storiti, je omogočiti možnost. Pomaknite se na Nastavitve> Visual Composer. Morali bi videti zaslon, podoben temu:

Nastavitve vizualnega skladatelja

Vtičnik samodejno prikaže različne vrste vsebine, vključene v vašo WordPress temo. Izberite samo to, ki ga želite uporabiti pri ustvarjalcu strani Visual Composer. Zgornji primer je iz naše teme Total, zato so na voljo dodatne možnosti za portfelj, osebje in pričevanja (vse vrste objav po meri), pa tudi forume, teme, odgovore in izdelke (povezane z vtičniki bbPress in WooCommerce, ki jih podpira Total).

Vse vtičnike za kratke kode lahko preslikate tudi na Visual Composer, ki ste ga že namestili na svojem mestu WordPress. Na strani z nastavitvami kliknite kartico Moje kratice na vrhu in kliknite gumb za zemljevid kratke kode. Temu bi morali dodati svoje kratke kode za sestav skladateljev. Preprosto!

Glej to v akciji

Kot sem že rekel, tako zelo imamo radi Visual Composer, da smo ga vgradili v našo najbolj prodajno temo Total WordPress (vključeno brezplačno z vašim nakupom). Oglejte si različne strani na katerem koli od naših predstavitev v živo za skupno temo. Večina strani, ki jih boste videli v naših demo posnetkih v živo, je bilo ustvarjenih z Visual Composer! Dodajanje ozadij, naslovov, besedila, slik, ikon… itd. Vse skupaj je “kos torte”.

total-demo

Celoten vodnik za uporabo vizualnega skladatelja

Če vtičnik že imate in iščete navodila za njegovo uporabo, si oglejte naš celotni vodič za uporabo Visual Composer, ki vas bo vodil po korakih in vam pokazal, kako uporabljati vtičnik.

Kjer ga lahko dobite

V storitvi CodeCanyon je Visual Composer na voljo, če ga želite sami pridobiti. Popolnoma je integriran tudi z našo prvovrstno temo WordPress (skupaj z dvema dodatnima dodatkoma v skupni vrednosti 67 dolarjev – kar je več od tistega, kar plačate za temo!).

Pridobite Total Get Visual Composer

Sporočite nam, kaj mislite o vtičniku spodaj. Zelo smo navdušeni nad Visual Composerjem in radi bi slišali, da sprejmete to!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map